Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Zürich Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Zürich Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Zürich Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Zürich Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Zürich Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Zürich Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Zürich Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Zürich Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Zürich Luchthaven

Zürich - Luchthaven

Zurich Airport Parking 3 G1, Zurich, 8058

Zürich - Hagenholz Straat

Hagenholzstrasse 48, Zurich, 8050

Zurich Gartenhofstrasse

Gartenhofstrasse 17, Zurich, 8004

Zurich - Badenerstrasse

Badenerstrasse 529, Zurich, 8048

Zürich - Stadscentrum

Josefstrasse 53, Zurich, 8005

Zurich Letzipark

Letzipark Baslerstrasse 52, Zurich, 8048

Zurich - Eth Hoenggerstrasse

Wolfgang-pauli-strasse 15 Hil C50.6, Zurich, 8093

Zürich Luchthaven Informatie

Zurich is de grootste stad in Zwitserland, met een bevolking van sommige 390,000 in de stad zelf en 1,2 miljoen op het gebied van de agglomeratie. Zurich is op de Zürichsee, waar het meer in de rivier Limmat, in het noorden van Zwitserland uitmondt.

Zurich is de grootste stad van de Zwitserse Confederatie (Zwitserland) door oppervlakte en bevolking. Het is het financiële centrum van Zwitserland en herbergt de beurs en het hoofdkwartier van een groot aantal nationale en internationale bedrijven, en ook het huis van de FIFA hoofdkantoor. Duitse Zwitserse nationale en internationale media agentschappen evenals de Duitse Zwitserse nationale TV kanaal bedrijf bevinden zich ook hier. Zijn twee grote universiteiten, ETH Zürich (Swiss Federal Institute of Technology, 21 laureaten van de Nobelprijs) en de Universiteit van Zürich (12 laureaten van de Nobelprijs) staan onder werelds 15, of 50, respectievelijk, beste universiteiten. U vindt ook Googles wereldwijd grootste ontwikkeling center in Zürich.

Omdat Zürich het centrale knooppunt van het Zwitserse bestrijkende trein netwerk is en ook de grootste en drukste internationale luchthaven in het land loopt, is het over het algemeen de eerste plaats waar toeristen aankomen. Vanwege de korte afstand van de stad met toeristische resorts in de Zwitserse Alpen en zijn bergachtige landschap, het is vaak aangeduid als de "portal naar de Alpen".


In tegenstelling tot een over het algemeen ten onrechte gemaakt veronderstelling, Zürich is niet de hoofdstad van Zwitserland--de Zwitsers zijn zeer veel een confederatie van kantons en te vermijden dat namen van elke één stad als kapitaal om te voorkomen dat die Kanton schijn belangrijker dan de anderen. De federale regering is nog steeds, gevestigd in Bern en niet Zürich. Zurich is al lang bekend voor zijn schoon en efficiënt. Wegens dit, is het continu gerangschikt als de stad met de hoogste levensstandaard wereldwijd voor vele jaren. Echter alleen voor de afgelopen vijftien jaar is het echt een reisbestemming boeiend en de moeite waard geworden. Dit is vooral te danken aan de liberalisering van de partij (meer dan 80 clubs zijn open in het weekend) en gastronomie sectoren (meer dan 500 bars en meer dan 1500 restaurants). Een steeds meer kosmopolitische bevolking heeft geholpen (iedere derde inwoner is een buitenlander), ook wel meer button-down Genève blijft Zwitserland de meest cultureel heterogene stad. Zurich vroeger altijd goed bekend voor een veeleisend publiek in opera/ballet, klassieke concerten en theater. In een cirkel van de binnenstad vindt u meer dan 50 musea en meer dan 100 galleries. Traditioneel, tonen de meerderheid van alle 59 film showrooms een verscheidenheid aan internationale en arthouse film producties meestal in hun oorspronkelijke taal met Duitse en Franse ondertitels worden weergegeven.


Taal

De officiële taal is (de Zwitserse verscheidenheid van) standaard Duits, gebruikt in alle officiële publicaties en aankondigingen of in een formeel schrijven, en vrijwel iedereen kunnen spreken, maar de gesproken taal van de massa's is Zwitserduits. Het meestgebruikte dialect heet Züridüütsch (Zürich Duits), al heel vermengd met een van de vele Zwitsers-Duitse dialecten, vanwege Zurich van centraal belang en dus haar hoge schommelingen. Engels en Frans zijn ook heel veel gesproken en vaak gebruikt in officiële publicaties en aankondigingen naast Duits. Elk van deze talen zal gemakkelijk doen. Merk op dat als u een native speaker van de Duitse bent, is het vaak verstandiger om te spreken van de standaard Duitse in plaats van te proberen te spreken Zwitserduits tenzij u een sterke greep op het dialect hebben. Anders zullen sommige Zwitserse Duitsers denken dat u probeert om plezier van hun taal. Bent u duidelijk een niet-Duitse buitenlander, mensen waarderen uw inspanning en schakel over naar Engels, standaard Duits of Frans.

Krijgen in Zürich

Zürich luchthaven (ZRH) (Duits: Flughafen Zürich-Kloten) is Zwitserland de grootste en drukste luchthaven uitvoeren met Zwitserse efficiency. De luchthaven is eigenlijk een deel van de gemeente Kloten en een korte 12 minuten rijden van de centrale Zürich trainen. Treinen om de paar oplopen tot 12 minuten. Vroeg in de ochtend en laat op de avond treinen lopen een beetje minder frequente, dus als u reist op deze tijden check hier de schemaa's (ZVV: Zürich stad en voorsteden openbaar vervoerssysteem), of hier (de Zwitserse land bestrijkende geïntegreerde ticket en het openbaar vervoer door de Zwitserse federale spoorwegen SBB-CFF-FFS).

Met de trein

Regelmatig treinen naar en van andere Zwitserse en Europese steden vertrekken en aankomen op Hauptbahnhof (HB), het centraal station, gunstig gelegen in het centrum van de stad aan het begin van de Bahnhofstrasse, met gemakkelijke toegang tot massale doorvoer. Het Zürich Hauptbahnhof wordt bediend door suburban (S-Bahn), (her) regionale en langeafstandstreinen (IR, IC en ICN) met verbindingen in heel Zwitserland, Duitslands ICE, Frankrijks TGV, en verschillende andere directe (nacht) trein naar/van zoveel Amsterdam, Hamburg, Berlijn, Frankfurt, Cologne, Düsseldorf, Essen, Hannover, München, Stuttgart, Rome, Lecce, Milaan, Parijs, Barcelona, Salzburg, Linz, Vienna, Budapest, Zagreb, en Beograd.

Zürich Main Station is een extreem hoge druk passagier knooppunt. Er zijn tussen 350.000 tot 500.000 pendelaars nemen dagelijks gebruik van dit netwerkknooppunt centraal. Zet dit in relatie tot Zürich hoeveelheid inwoners: ongeveer 400.000. Met betrekking tot het bedrag van treinen dagelijks binnenvaren en verlaten van een enkele spoorwegstation, van Zürich Hauptbahnhof is's werelds meest voorkomende Treinstation: 2915 traint elke dag!

Omzeilen in Zürich

Openbaar vervoer
Zürich is beroemd om zijn zeer efficiënt, schoon en veilig openbaar vervoerssysteem, eigendom van de verschillende agentschappen van het stedelijk vervoer en beheerd door de Zürcher Verkehrsverbund (ZVV), dat betrekking heeft op het hele kanton Zürich, plus enkele gemeenten in grenzend aan kantons voor de passagierszijde gemak (in feite de 18 x tarief zones en sommige haltes in zone 155). Het netwerk omvat trams, bussen (stad/gemeente bussen evenals de gele heldere Zwitserse postbus bussen), voorstedelijke treinen (S-Bahn), regelmatige treinen (SBB), kabelbanen en boten. De omvang en de complexiteit van het netwerk kunnen worden ontmoedigend op het eerste, maar je zal al snel beseffen dat er tientallen manieren zijn om van de ene plaats naar de andere en na een van hen zal nog steeds efficiënt. ZVV de vervoerssysteem is samenhangend en volledig geïntegreerd (fare-wise en timetable-wise) in Zwitserse federale spoorwegen systeem SBB-CFF-FFS, Zwitserse postbus busnetwerk en elk steden/gebied de lokale bus- en tramhaltes systeem van de overdekte ruimte.


Wat te doen

Nemen van de Polybahn, een 19e-eeuwse kabelspoorweg, de steile heuvel voor een prima weergave. Begint bij tramhalte centrale en klimt naar de ETH. Zone 110 ZVV ticket is geldig. Mooi terras daarboven. Tijdens de week staat de studentencafetaria onder het terras ook open voor het publiek.

Skiën met de trein — een snow'n kopen ' ticket (trein & skipas) spoor in het Hauptbahnhof tijdens de wintermaanden, uit de trein in ochtend, terug in de avond. Flumserberg is de dichtstbijzijnde grote ski-resort, populair bij mensen uit Zürich, met een goede spreiding van pistes voor beginners en experts. Terugtrekken naar de rechterkant van het resort als de rest bezig krijgt.

Neem een reis op de Zürichsee met één van de twee oude stoom-schepen. Er zijn een paar verschillende routes kunt u kiezen uit, die vooral in de verte zal variëren. Of huur een kleine roeiboot.

Üetlibergbahn stijgen, een heuvel met uitzicht op Zürich. U kunt wandelen tot, of neem de trein vanaf het centraal station. Geniet van het Uitzicht van de 360 graden van een hoge uitzichttoren (niet voor vertigo lijders!). Dit is ook het begin van de planetenweg (planetaire lopen), een 8 mijl lopen langs de bergkam met modellen van de planeten langs de weg. Deze zijn verkleind in ware verhouding tot het zonnestelsel. Om te kijken naar Zürich uit de andere heuvels, ga naar de Irchel (tramhalte Milchbuck) of Käferberg (Bucheggplatz, wandeling op de heuvel en blijf rechts van het forest).

Gaan club hoppen — Zürich heeft verhoudingsgewijs het grootste aantal clubs per hoofd van de bevolking in Europa. Pick-up een gratis exemplaar van het 20 Minuten (20 minuten)-papier en beginnen met het verkennen.

Gaan voor een fietstocht! Kunt u gratis fietsen, schaatsen of andere leuke vervoer bij verschillende haltes in de hele stad. Pas wel op dat fietsen in de stad alleen voor de ervaren, als trams is en bussen vaak de wegen en tramrails zijn een ernstig gevaar voor onervaren fietsers.

Ga naar een "vrije lopen Tour Zurich" rond de binnenstad van Zürich (elke dag om 11:00, zaterdag en zondag ook om 13:00, ontmoetingspunt voor UBS gebouw op Grossmünster kerk) of Zürich-West. Meestal bieden ze Zwitserse gerechten uitproberen en nemen bezoekers naar plaatsen met beperkte toegang.

De Grossmünster kerk heeft soms orgelconcerten in de avonden. Controleer de voordeur voor berichten.

Maak een ritje trein 45 min om te zien de grootste waterval van Europa, de waterval van de Rijn. Neem de trein vanaf de luchthaven Zürich of Zürich HB (centraal station) naar beide Winterthur vervolgens overzetten van treinen naar Schloss Laufen (van April-oktober) of Schaffhausen Neem de stadsbus #1 of #6 naar Neuhausen Zentrum.

Kopen in Zürich

Zwitserse klokken en horloges
U worden teleurgesteld om te weten dat de meeste van de goedkope horloges en klokken in Zwitserland zijn geïmporteerd uit China en Japan voor hun goedkope kwarts bewegingen (met inbegrip van het merendeel van de wandklokken en alarm klokken verkocht in warenhuizen, bijvoorbeeld). Niet kopen een "Migros Budget" klok voor 8CHF denken dat het is een Zwitserse klok! Echte Swiss-made klokken zijn echter nog steeds bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en ingewikkelde mechanica. De volgende zijn echte Swiss made Horloges:

Swatch, eventueel uw beste weddenschap voor een "goedkope" Swiss watch (40-100CHF) en misschien beter geschikt voor de jongere generatie. Beschikbaar in hun winkels op Bahnhofstrasse en diverse andere locaties of in warenhuizen.

M-Watch, gebaseerd op zowel Mondaine en Migros en beschikbaar in de Migros elektronica winkels zoals degene op de 2e verdieping van de Lowenplatz locatie. Ook relatief goedkoop (40-100CHF). Verwar dit niet met "M-Budget", oftewel een geïmporteerde goedkope horloge.

Mondaine staat bekend om hun gebruik van de beroemde SBB spoorweg wijzerplaat. U kunt het kopen van een replica van de SBB klok als een horloge of een Wandklok in de meeste grote stations, onder andere locaties. Je moet echter ook rekening mee dat de meeste van hen niet de hallmark vloeiende beweging van de tweede hand repliceren voor 58.5 seconden gevolgd door de 1.5 seconden pauze, dat is het kenmerk van echte SBB spoorweg klokken, maar ze het repliceren van de wijzerplaat. Ze zijn kwarts, en de prijs lijkt misschien een beetje opgeblazen u (130-180CHF). De overgrote meerderheid van SBB spoorweg klokken ook daadwerkelijk zijn geproduceerd door Mobatime (Moser-Baer AG), niet Mondaine, hoewel de Mondaine naam op een aantal van de grotere klokken zoals de Treffpunkt in Zürich HB lijkt. Mondaine van wand- en Bureau klokken, echter, zijn alleen van "Zwitserse design" en worden vervaardigd in China en Taiwan.

Mid-range merken (100-500CHF) kunnen worden gevonden op de klok en Bekijk winkels door de hele stad. Gewoon lopen en neem een kijkje als je geïnteresseerd bent. Het chique warenhuis Globus in de buurt van het station heeft ook een goede selectie.

Opper-end horloges en klokken, zoals Rolex, worden ook verkocht, maar je moet waarschijnlijk doen meer onderzoek naar hen dan kun je hier vinden. Als u gewoon wilt staren naar enkele van de duurste horloges te koop, neem een kijkje op het venster Bucherer winkel aan de Bahnhofstrasse en zie wat een 25, lijkt 000CHF horloge.