Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Malaga AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Malaga

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Malaga. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Malaga.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Malaga met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Malaga.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Malaga dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Malaga!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Malaga

Malaga - Treinstation

Explanada De La Estacion S/n No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, Malaga, 29002

Benalmadena - City

Malaga Avenida Antonio Machado 42, Malaga, 29630, Benalmadena

Malaga - Polígono Industrial Huerto Del Correo

C/marea Baja, 11, Pol. Ind. Huerta Del Correo, Malaga, 29006 , An

Luchthaven - Malaga

Malaga Airport, Malaga, 29004

Malaga - Carretería

C/ Carreteria Nº82 , Malaga , 29008

Malaga - Fuengirola

Calle Martinez Catena 6. Hotel Las Palmeras. , Malaga, 29640

Luchthaven Malaga Informatie

Málaga is een grote stad in de Zuid Spaanse regio Andalusië en de hoofdstad van de provincie Malaga. De grootste stad aan de Costa del Sol, Malaga heeft een typisch mediterraan klimaat en is ook bekend als de geboorteplaats van de beroemde Spaanse kunstenaar Pablo Picasso. De stad biedt stranden, hiking, architecturale sites, kunstmusea, uitstekende winkels en keuken. Terwijl meer gelegd terug dan Madrid of Barcelona, Malaga is nog steeds de center en transport hub voor de immens populaire regio van de Costa del Sol, die overspoeld met toeristen in de zomer is, en de stad heeft zeker geïncasseerd in op de zon en zand, met veel nieuwbouw evenals hotels en faciliteiten afgestemd op toeristen. Echter, Malaga biedt ook sommige werkelijk interessante historische en culturele bezienswaardigheden in de oude stad en haar omgeving aan de kust is nog steeds mooi.

Krijgen

Met de bus

Het centrale busstation ligt aan de overkant van het station, een km of zo ten westen van het centrum van de stad op de Paseo de los Tilos. Het station bussen vanuit heel Spanje serveert en een grote overstappunt is als je door deze regio loopt.

Een onderstation, het busstation Muelle Heredia, ligt aan de Avenida de Manuel Agustin Heredia, grenzend aan de haven en de grepen die veel van de regionale bussen die dienen de provincie Malaga, zoals die naar nabijgelegen steden, waarvan vele worden geëxploiteerd door het Consortium van Malaga Metropolitan vervoer strand.

Met de trein

María Zambrano, van de stad slanke nieuwe treinstation, gaat over een km ten westen van het stadscentrum en bediend door RENFE de hogesnelheidsdienst AVE, ritsen die reizigers naar Madrid in 2.5-3 uur (sommige met voortduring dienst naar Barcelona), Cordoba in een uurtje of Sevilla in 2 uur, met meerdere treinen elk dagelijks lijn. Langzamer (en goedkoper) treinen zijn ook beschikbaar. Voor Granada, neem een trein naar Bobadilla en omzetten in een Granada-gebonden trein er.

RENFE opereert ook twee Cercanías commuter spoorlijnen uit Malaga, één west langs de kust naar het vliegveld en de nabijgelegen toeristische steden Torremolinos en Fuengirola en één in het binnenland. Beide lijnen maken twee haltes in centrale Malaga: één op het María Zambrano station (waar u kunt verbinden met RENFE en het busstation aan de overkant) en één aan het einde van de lijn in het Centro-Alameda, gelegen dichter naar het midden van de stad waar de Avenida de Andalucia kruist de rivier de Guadalmedina.

Met de auto

De A-7 E-15 snelweg loopt langs de kust naar van Gibraltar naar Almeria en door middel van Murcia en op.

De A-45 snelweg loopt van Cordoba naar Malaga.

Met het vliegtuig

Málaga heeft de vierde grootste internationale luchthaven (AGP) in Spanje, waar veel budget luchtvaartmaatschappijen naar vliegen. Er zijn zelfs zomer vluchten naar New York.

Openbaar vervoer vanaf het vliegveld: u kunt krijgen van een trein, een bus of een taxi naar de stad, of een auto huren. Bus nr. A kost €3 (juiste in juli 2016) en is erg handig, draait elke 30 minuten en stoppen bij de Alameda Principal en Paseo del Parque, waar de meeste van de lokale bussen waarmee de stad ook stoppen. De stop-namen worden weergegeven op een elektronische display in de bus zodat u wanneer weet om uitstappen. Bus een stopt ook bij het busstation (naast het treinstation). Merk op dat deze bus nr heette vroeger. 19. de luchthaven trein station ligt tegenover de aankomsthal van terminal 3, treinen naar Malaga Centro kost €1,80 (oktober 2015) unidirectioneel in Malaga Centro (laatste stop), vertrek vanaf Platform 2. Het rijdt elke 20 minuten, ongeveer 12 minuten rekening Malaga Centro.

Het huren van een auto op de luchthaven van Málaga is relatief goedkoop, maar het is raadzaam vooraf te reserveren.

Taxi van de luchthaven in rekening brengen een minimum tarief van € 20 zelfs voor nabijgelegen bestemmingen.

Fietsen in Malaga

Málaga is het maken van grote verbeteringen als het gaat om fietsen. Malagueños gebruiken tegenwoordig hun fietsen vaker om te gaan werken of voor recreatief gebruik in het weekend. Málaga richtte ook een fietsen vereniging ondersteund door de vereniging van het lokale openbaar vervoer. Het gebruik van fietsen wordt gepromoot als zijnde eco-vriendelijk, leuk, veilig en gezond. Promotionele campagnes in de vorm van groep cyclus activiteiten of excursies buiten Málaga worden ingevoerd en dit heeft geleid tot een groot succes.

Málaga bouwde ondertussen ook verschillende fietspaden. Als gevolg van deze constructie is het centrum ook beter verbonden met het noordelijk deel van de stad. Het historische centrum van Málaga is al gratis van gemotoriseerde voertuigen, waardoor fietsen veel veiliger dan in het verleden. Ook zijn plekken zoals de boulevard en de haven alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Deze twee kilometer lange boulevard is breed genoeg voor fietsers om te genieten en op een ontspannen wijze fietsen.

Naast het fietsen in de stad de kust is gebied van Málaga ook waard het verkennen per fiets. Oosten gaat van Malaga waarschijnlijk de meest populaire route zijn mogelijk om te reizen langs een route door de twin traditionele vissersdorpen van Pedregalejo en El Palo helemaal naar het einde van Rincon De La Victoria zonder in te gaan op de hoofdweg. Reizen west langs de kust is niet zo eenvoudig, bijvoorbeeld fietsen van Málaga naar Torremolinos is een populaire route maar het is moeilijk om een goede route uit de buurt van drukke snelwegen te vinden maar het is mogelijk.

Fietsen binnenland noorden van Málaga wordt gekenmerkt door steile beklimmingen met weinig lange gemakkelijke kronkelende route. De Montes de Malaga is waarschijnlijk de meest opvallende berg route vanaf de stad waar een hoogte van meer dan 900m kan worden bereikt in minder dan 15 Km, deze route is lokaal bekend als "The Reina" en is niet voor de luie fietser. Andere bekende beklimmingen omvat een sectie die lokaal bekend als "The Wall", die een angstaanjagende fatsoenlijk of klimmers uitdaging afhankelijk van welke richting de cycled. "De muur" is een 9 Km traject Moclinejo Almáchar (dit is de angstaanjagende fatsoenlijk richting) op een binnenlandse route van Malaga naar de badplaats van Torre Del Mar.

Wat te zien in Malaga

Alcazaba, C / Alcazabilla 2. TU-Su 9:30-19:00, maandags gesloten. Een Moorse kasteel op een heuvel midden in de stad, dit oude fort gebouwd in de 11e eeuw is de best bewaarde van zijn soort in Spanje. Bij binnenkomst zult u omhoog klimmen langs de wallen bieden prachtig uitzicht op de stad en de weelderige tuinen naar een kleine Moorse paleis boven waarin een aantal artefacten uit opgravingen op de site. €2.10, vrije zondagen na 14:00 uur.

Romaans Theater (Teatro Romano), C / Alcazabilla 8 (naast het Alcazaba). Gelegen onder het Alcazaba zijn geconfronteerd met een kleine plaza de prachtige overblijfselen van een oude Romeinse theater. U kunt ze op elk gewenst moment bekijken van het kijken in de plaza, maar als je wilt om op te staan sluiten die kunt u het bijgevoegde gebouw, waar u zult worden aangetoond een kortfilm en sommige artefacten te bekijken alvorens het theater zelf, waar u kunt wandelen langs de oude fase en zitten op de stenen trap. Gratis.

Castillo de Gibralfaro, C / Gibralfaro 11 (op de top van de heuvel, u kunt lopen of neem bus #35). TU-Su 9:30-19:00, maandags gesloten. Een ander Moorse kasteel en de tegenhanger van het Alcazaba, de Castillo ligt op een grotere heuvel achter het Alcazaba en biedt een ongelooflijk uitzicht op de stad en naburige voorsteden van de wallen die het castillo omcirkelen. Binnen de vesting is een aantal tuinen en sommige beeldschermen, waaronder een tentoonstelling over de verschillende militaire krachten hebben bezet het fort. Tussen het Castillo en de Alcazaba, bezoek de Alcazaba hebt u alleen tijd voor een, zoals de Castillo een flinke wandeling vereist of een busrit op de berg. €2.10, vrije zondagen na 14:00 uur.

Kijken op de toren van Malaga kathedraal
Malaga kathedraal (Catedral de Malaga), Calle Molina Lario 9. M-F 10:00-17:30, Sa 10:00-17:00 uur, gesloten op Su en feestdagen. Gelegen in het hart van het centrum van de stad en een bezoek meer dan waard. €5.

Picasso Museum, Palacio de Buenavista, C / San Agustín 8. TU-Th 10:00-20:00, F-Sa 10:00-21:00, Su en feestdagen 10:00-20:00. Exclusieve schilderijen en tentoonstellingen. €8.  bewerken
Picasso's geboortehuis (Museo Casa Natal de Picasso), Plaza Merced 15. 9:30-20:00. tal van objecten en enkele schilderijen die de beroemdste kunstenaar van de 20e eeuw tijdens zijn jeugd gemaakt. €2.

Museo Carmen Thyssen, Plaza Carmen Thyssen, C/Compañía 10. TU-Th 10:00-20:00, F-Sa 10:00-21:00, Su en feestdagen 10:00-20:00 (open M en gesloten Su in de zomer). In 2011 geopend en heeft een uitstekende collectie 19e en 20e eeuw Spaanse schilderijen. €8.

Interactief Museum van muziek (Museo Interactivo de la Musica Malaga), Muralla Plaza de la Marina. Dagelijks 10:00-14:00 en 16:00-20:00. Heeft één van de grootste verzamelingen muziekinstrumenten in Europa. €3.

Centro de Arte Contemporáneo. Maandag gesloten. Gelegen in een voormalige groothandel-markt, herbergt het een goede verzameling van kunstwerken en installaties. Geleide bezoeken. Gratis.

Plaza de Toros de la Malagueta, Paseo de Reding. M-F 10:00-13:00 en 17:00-20:00, gesloten Sa, Su en vakantie. Malaga's Plaza de Toros.

La Conception botanische & historische tuin (botanische tuin), Camino del Jardín Botánico 3. 9:30-20:30. botanische en historische tuin met prachtig uitzicht op de stad vanaf deze tuin; moeite waard een bezoek. €4, rondleidingen en speciale prijzen voor kinderen.

Wat te eten

Langs de kust zijn er tientallen restaurants en chiringuitos (strand restaurants) waar u van vis, schaal-en schelpdieren, paella, sangria, enz genieten kunt. Een van de beroemdste chiringuitos is El Tintero, aan de oostkant, waar er geen menu is: de obers zingen uit wat ze dragen en ze laat je een plaat op uw signaal. Van tijd tot tijd, biedt één van hen om u de factuur.

De meest typische ding om te eten in Malaga is espetos, sardienen op een bamboestok skewered en gegrild boven een vuur (meestal drijfhout); en pescaíto frito: alle soorten gefrituurde vis uit ansjovis aan squid. Een specialiteit van Andalusië is vis (meestal hondshaai "cazon", hoewel soms andere vis zoals tonijn, "atun") gemarineerd in een knoflook en azijn voorbereiding - kijk in het menu voor "Cazon nl adobo". Probeer ook de coquinas (kleine kokkels gekookt in witte wijn). Gewoon heerlijk! Jamon is een regionale specialiteit, en is een jaar oud, gezouten ham, van acorn gevoed varkensvlees, vergelijkbaar met prosciutto.

Bekende zoete Malaga wijn kan worden geproefd in populaire cafés in het centrum van de stad, zoals de beroemde oude La Casa del Guardia (Avenue Alameda Principal) of de typische El Pimpi waar iedereen, van beroemdheden naar lokale tieners meet.

Voor lekker eten tegen concurrerende prijzen, probeer het havengebied. De oostelijke kade is bezaaid met restaurants concurreren voor uw patronage. Zij bieden over het algemeen goed eten tegen zachte prijzen. Met Italiaanse, Spaanse, Mexicaanse en Indiase keuken wordt alleen een paar willekeurige voorbeelden uit het brede scala van restaurants, is er gebonden aan iets naar uw wens. Als een bonus, als je buiten, zitten kunt u uitkijken over het water terwijl u geniet van uw maaltijd. Alles wat je ziet is de staven in plaats van restaurants, bent u ook noordelijke. De restaurants zijn langs de zuidelijke traject van de kade.

Drinken

Malaga heeft een typisch zoete wijn genoemd Mosto uit druiven van de muscat verkregen.

Malaga nachtleven maakt u denk dat niemand in deze stad zelfs tijdens de werkweek slaapt! Het is echter vooral bezet van donderdag tot zondag, waar mensen kopen hun dranken in de supermarkten en hebben ze 's nachts in een gecontroleerde zone bekend als "botellodromos" in het centrum van de stad, alvorens in te gaan in de clubs:

Metropol, Cosa Nostra, Vaticano, Andén (grote drukke Latin club)
Fluweel Club (aka Sonic, metal, hardcore, punk speelt) [niet open zondagen]
Nyx (godin), Urbano, Village Green (Rock, Indie, etc).
Wit, Abyssinia, Bar El geluid (Rap, hiphop, R & B)
Paradise/Punto G, Warhol (gay)
ChillHouse (huis-dansmuziek)
El Pimpi, Calle Granada (om de hoek van het Picasso Museum). Beroemd om haar zoete nog sterke lokale wijn. Tapas en andere hapjes.
Er zijn verschillende mooie Marokkaanse stijl theehuizen in de stad, een verbazingwekkende verscheidenheid aan thee naast andere interessante non-alcoholische dranken serveren