Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Porto Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Porto Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Porto Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Porto Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Porto Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Porto Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Porto Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Porto Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Porto Luchthaven

Porto - Ave Boavista

Av Da Boavista N 918, Porto, 4100-112

Porto - Luchthaven

Aeroporto Do Porto Francisco Sa Carneiro, Maia, 4470-827

Porto Campanha - Train Station

Campanha, Porto, 4300 173

Porto - Vale Formoso

Rua Do Campo Lindo, 328-330, Porto, 4200-144

Porto - Stadscentrum

R.antonio Bessa Leite,1478, Porto, 4150-074

Porto - Industriegebied

Rua Eng. Ferreira Dias, N 889, Porto, 4100-247

Porto, Rua Do Barreiro

Rua Do Barreiro , , 492 - Armaz B, 4470-573, Maia, Porto

Porto Luchthaven Informatie

Porto is een drukke industriële en commerciële centrum. De stad zelf is niet zeer dichtbevolkt (ongeveer 300.000 inwoners), maar het grootstedelijk gebied van Porto (grotere Porto) heeft ongeveer 2.500.000 inwoners in een straal van 50km met steden zoals Gaia, Matosinhos, Maia, en Gondomar.

De stad werd gebouwd langs de heuvels met uitzicht op de monding van de Douro-rivier en de historische binnenstad kreegde status van werelderfgoed door de UNESCO in 1996. Het is continu bewoond sinds ten minste de 4e eeuw, toen de Romeinen genoemd Portus Calle

Porto heeft een semi-mediterraan klimaat, hoewel het wordt sterk beïnvloed door de Atlantische Oceaan, waardoor het koeler dan andere steden met dit klimaat. Temperaturen kunnen echter zo hoog als 40ºC stijgen in augustus tijdens de occasionele hittegolven. De winters zijn mild en vochtig, met af en toe koude nachten waar de temperatuur onder 0 kunnen neerzetten.

Porto is altijd een mercantile stad geweest, en dit is duidelijk in de stijl van de gebouwen langs de Avenida dos Aliados, de kern van de binnenstad. Het centrum van de stad, in tegenstelling tot andere grote Portugese steden, die naar de barok neigen, is graniet en monumentale. Bewoners van Porto staan bekend als Tripeiros(pens-eters) wijten aan het feit dat de stad ging zonder vlees ter bepaling van de hoofdstad en de vloot die vertrok naar Ceuta in 1415, moest voor de uiterlijke op pensen hutspot, nog een specialiteit van de stad.

Burgers van Porto, terwijl zeker Portugees, houden zich apart van de rest van het land, cultureel uitgedrukt is in de veel gehoorde uitdrukking 'o Porto é uma nação' (Porto is een natie). Buitenstaanders overwegen vaak Porto meer botte en mercantile dan de rest van het land, en de bewoners zijn enigszins ontbreekt in sociale genaden. Dit is waarschijnlijk vanwege het feit dat de stad heeft historisch werd gedomineerd door Portugese bourgeoisie en de Engelse handel facties in plaats van de adel. Tripeiros natuurlijk oneens zijn, met betrekking tot zichzelf (onterecht) als het economische hart van de natie. Zoals het gezegde gaat, "Werken van Porto, Braga bidt, studies van Coimbra en Lissabon krijgt het geld."

De stad is officieel stijl "een muito nobre, sempre leal e invicta cidade do Porto" (de zeer nobele, altijd trouw en onoverwinnelijk stad Porto). Dit is gewoonlijk afgekort tot "een Cidade Invicta" (de onoverwinnelijke stad) een titel won vanwege Porto de weerstand tegen de "Cerco do Porto" (Porto's beleg) tijdens de burgeroorlog 1832-34.

De stad is vrij architectonisch, afgewisseld met middeleeuwse evenals moderne leven naast elkaar. Porto de geografie is hard op de voeten, maar aangenaam voor het oog. De stad is zeer heuvelachtig, met vele gebouwen gebouwd in een rotswand die uitkijkt op de rivier. Trappen in de steen gesneden lopen op en neer de rotswand en bieden een moeizame maar belonen wandeltocht. Overkant van de rivier uit Porto juiste, in de buitenwijk van Gaia, zijn gelegen van de magazijnen van bekende bedrijven omgaan met portwijn, zoals Cálem, Fonseca Sandemans, Kopke en anderen.

Terwijl de lokale houding vriendelijk is, voor buitenstaanders is het vermeldenswaard dat de lokale bevolking letterlijk kunnen reageren op vragen, die enigszins ontmoedigend voor de niet-ingewijden lijkt misschien. Een voorbeeld hiervan zou te informeren in een bar of een menu (voor voedsel) en voor het ontvangen van een rechte 'nee' als antwoord; het is na verdere vragen die men vinden kan uit dat de inrichting niet voedsel verkopen-een dergelijk antwoord wordt niet beschouwd als onbeleefd, dat het is alleen directe en letterlijke.

Als u in het Spaans naar een lokale spreken, u zal grotendeels worden begrepen en in de regel ze vrij met u praten zullen, maar van tijd tot tijd, meer zo met de oudere generatie, u kan worden beleefd herinnerd dat u zich in Portugal en de eigen taal is Portugees.

Wat je moet zien in Porto

De eerste plaats om te is beginnen de Ribeira, de deel van de stad in de buurt van de rivier, die is ook een goede plaats om te beginnen met een bezoek aan het World Heritage gebied; aan de andere kant van de rivier ziet u de Ribeira de Gaia, een soortgelijk gebied van de stad van Vila Nova de Gaia (de twee worden slechts gescheiden door de rivier) en waar je kon vinden de Port kelders. Vervolgens gaan omhoog naar de São Francisco kerk en het paleis van de beurs in de buurt, waar u de meest indrukwekkende Arabische kamer in het land kunt bezoeken. De wereld bekend museum voor moderne kunst in Serralves en de concertzaal [Casa da Música] (House of Music) wonen in het gebied bekend als Boavista. Van daaruit kunt u de verbazingwekkende ocean front drive, bekend als "Foz" bereiken. Ga terug naar het centrum van de stad en bezoek Mercado Bolhão, een traditionele markt van fruit, groenten, vis en vlees. Volgende de Aliados en het stadhuis en ten slotte de 6 bruggen die Porto naar Gaia over de rivier de Douro, velen van hen bieden een prachtig uitzicht op de rivier. Porto is een mysterieuze stad die zijn charme aan de bezoeker door de tijd openbaart. Verg uw tijd, Dwaal door de steegjes van de stad en doolhoven. Nemen in de geest van het oude, Boheemse van de stad. Wandeling door de Ribeira en Foz do Douro regio's (de laatste, bij zonsondergang). Porto mogelijk niet in elke toerist Iberisch schiereiland route, maar het is zeker een bezoek waard als u zien van een stad dat economisch is veranderd wilt, maar dat heeft gehouden van haar oude tradities, iets dat vandaag in Europa wordt vergeten.

Het beste te doen in Porto

  • Bezoek aan FC Porto Museum waar je meer dan 120 jaar geschiedenis van een van de meest succesvolle voetbalclubs in Europa zien kunt. Elke dag geopend.
  • Neem een gratis wandeltocht met Porto wandelaars, het ontmoetingspunt is elke dag bij Praça da Liberdade naast het paard standbeeld van Pedro IV: tour A op 10,45 en tour B op 15.30. Kijk voor de rode T-shirt.
  • Neem een andere gratis wandeltocht met Pancho Tours, elke dag om 11.30u en om 16.30u, vanaf Praça da Liberdade, in Aliados Avenue. Kijk voor de oranje T-shirt.
  • Een cruise stroomopwaarts - de kosten ongeveer €10 en duurt ongeveer 50 minuten, of u kunt ook een dagen durende cruise voor een hogere prijs. In ieder geval zo ver gaan als Pinhão - het landschap is absoluut prachtig. Als u ervoor kiest om dit te doen in de zomer, vergeet dan niet uw factor 50 zon scherm! Zoek naar cruises inhaken op de kant van de Vila Nova de Gaia (hetzelfde als waar de poort grotten bevinden), zoals sommigen van hen kan bieden kortingen voor grot rondleidingen of poort aankopen.
  • Volg een rondleiding door haven wijn en bezoek de diverse wijn grotten! Dit is een must als Porto de hoofdstad van de haven wijn is. De kelders zijn in Vila Nova de Gaia, slechts 5 minuten lopen van Ribeira over de Dourorivier, en er zijn zeer handig bus pick-ups van gemakkelijk toegankelijke gebieden brengt u de kronkelende heuvels naar de kelders. Tours variëren in prijs, maar over het algemeen kost €3-5 en omvatten een proeverij. Bijna alle heeft Engels sprekende tours samen met Spaans, Portugees en Frans. Er zijn ook nogal een aantal kelders die het aanbieden van gratis proeverijen.
  • Bezoek de Dragão stadion, thuis van FC Porto. Het team heeft een rijke geschiedenis, die won de World Club Championship of Wereldbeker tweemaal, twee keer Champions League, UEFA Cup tweemaal en UEFA Supercup eens - en het stadion is een bezoek waard op de architectuur alleen. Bent u gelukkig misschien krijg je te zien een spel van de Champions League... ook, tegenover het stadion heb je een groot winkelcentrum, volgens een grap gebouwd om de wind beïnvloeden het stadion blokkeren.
  • Als u creatief denkt en tot een artistieke uitdaging, de gelegenheid deel te nemen aan een workshop gericht door lokale kunstenaars en ambachtslieden. Zorg dat u naar huis te nemen, niet alleen het geheugen van het moment, maar ook het gevoel van vervulling door middel van het werk geproduceerd. Tile schilderen, glas fusing, verguldsel, zetel weven, prentkunst, creatieve schetsen.