Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Kaapstad Internationale Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Kaapstad Internationale Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Kaapstad Internationale Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Kaapstad Internationale Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Kaapstad Internationale Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Kaapstad Internationale Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Kaapstad Internationale Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Kaapstad Internationale Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Kaapstad Internationale Luchthaven

Kaapstad - Internationale Luchthaven

Cape Town Airport, Arrivals Hall, Cape Town, 7525

Kaapstad Internationale Luchthaven Informatie

Kaapstad is de tweede grootste stad in Zuid-Afrika en is de hoofdstad van de provincie West-Kaap, evenals de wetgevende hoofdstad van Zuid-Afrika (de Houses of Parliament zijn hier). Het ligt in de zuidwesthoek van het land in de buurt van de Kaap de goede hoop, en is de meest zuidelijke stad in Afrika. Het is een boogscheut van Zuid-Afrika's wereldberoemde Cape Winelands rond Stellenbosch, Paarl en Franschhoek.

Kaapstad is ook bekend als Kaapstad (in het Afrikaans) of de moeder stad/Moederstad in Zuid-Afrika. Het is ook een van de meest iconische steden in de wereld.

Veiligheid

Kaapstad is minder veilig dan u zal worden geleid om te geloven. Als een newbie in de stad weet je niet de slechte gebieden. ALTIJD een taxi nemen vanaf het centrale busstation na donker. Beter nog, neem één in de dag tijd ook totdat u vertrouwder waar je wilt en waar niet te gaan, alleen en geladen neer met bagage. De politie houden een vrij hoge profiel bij daglicht uur, maar minder 's nachts. Krijg je weinig hulp van de lokale bevolking, zoals zij voor hun eigen veiligheid, ook vrezen. Mes aanvallen zijn niet ongebruikelijk.

Geografie

De metropool Kaapstad beslaat een groot gebied, van Durbanville en Somerset West in het oosten aan Cape Point in het zuiden en Atlantis in het noorden. Het centrum van de stad is gelegen in een relatief klein gebied tussen Tafelbaai en de Tafelberg.

Geschiedenis

Voor duizenden jaren, werd Cape Town bewoond door de Strandloper (voorouders van Kalahari Bushmen). Kaapstad's Europese geschiedenis begon in 1652, toen Jan van Riebeeck een handelspost er namens de VOC (Nederlands-Indië Company opgericht). De eerste Europese kolonisten waren voornamelijk Nederlands, met sommige Franse Hugenoten die moesten vluchten voor religieuze vervolging in hun land van herkomst. De eerste kolonisten binnenkort onderzocht het aangrenzende hinterland en de steden van Stellenbosch en Paarl in hedendaagse Cape Winelands opgericht. De Voortrekkers (Pioniers van Europese afkomst) begon vanaf hier om te verkennen en regelen de rest van Zuid-Afrika.

Vandaag is Kaapstad de wetgevende hoofdstad van Zuid-Afrika. Het is een wereldklasse kosmopolitische stad met talloze plaatsen van historische betekenis, en een levendige nachtleven, evenals een grote homogemeenschap.

Klimaat

De zomermaanden zijn van December tot februari. Dagen zijn meestal warm, maar de luchtvochtigheid is laag, dus het is niet ongemakkelijk. U moet binnen of in de schaduw blijven tijdens de middag hitte en gebruik voldoende zon-blok. Je zal vechten voor ruimte op het strand rond New Year's met alle lokale toeristen, maar het is nog steeds een geweldige tijd om te bezoeken als er zijn een heleboel gebeurtenissen.

De wintermaanden van juni tot augustus neigen te zijn vrij nat, wat niet betekent regen elke dag hoewel het kan regenen voor twee weken direct af. Het kan ook erg koud krijgen bij nacht, met temperaturen zo laag als 2 of 3 ° C (dit is de temperatuur van de Oceaan, zodat het niet kouder zal krijgen tenzij je ver landinwaarts) maar 5-7° C normaal. Het zal tijdens de dag, met temperaturen tussen 9 en 15° C typische warmer geworden. Het is vaak erg bewolkt met veel minder uren zonneschijn.

Beste tijden om te bezoeken zijn:
Oktober en November: het weer wordt warmer. De lente is in de lucht, maar het is niet zo heet als het midden van de zomer nog. Deze maanden kunnen winderig maanden. De Zuid-Pasen staat bekend als de Cape Doctor zoals het waait weg een grote hoeveelheid vervuiling!

December tot en met februari: Dit zijn de eerste zomermaanden lange hete dagen. De zon laat in de avond (het blijft licht tot ongeveer 8:30 PM in December) en er is over het algemeen een veel gaande is. Februari is de meest betrouwbare maand voor weer, met week na week voor warme dagen.
Maart tot en met mei: dit kan veranderen van jaar tot jaar, maar over het algemeen het begint te regenen en de temperatuur begint te worden koeler. Er zijn veel minder bezoekers rond, en kunt u uitstekende deals op onderdak, voedsel en de meeste toeristische diensten.

Brand

Tijdens de droge zomer maanden (zelfs meer dus als er sterke wind) brand vormt een ernstige bedreiging voor de flora en fauna van de regio, met name de nationale parken. Het fynbos kan met name worden erg droog en gemakkelijk branden. In de afgelopen paar jaar hebben een aantal branden bijna verwoest de hellingen van de Tafelberg. Let niet te worden van de oorzaak van een weggelopen brand en verslag een branden die u misschien zie tabel Mountain National Park Brand Management op + 27 (0) 21 689-7438 of + 27 (0) 21 957-4700 buiten kantoortijden.

Krijgen

met het vliegtuig

Cape Town International Airport is de tweede grootste luchthaven in Zuid-Afrika (de grootste is de OR Tambo International Airport in Johannesburg). Er zijn meerdere vluchten per dag naar Johannesburg, Durban en alle andere grote Zuid-Afrikaanse steden, evenals de Namibische steden van Windhoek en Walvisbaai en Swakopmund en andere bestemmingen, met inbegrip van Gaborone, Maun en Nairobi. De meest gebruikte luchtvaartmaatschappijen voor internationale vluchten vanuit Europa, de VS en Azië opnemen South African Airways, Lufthansa, British Airways, KLM, Singapore Airlines en Emirates.

Verder komen de internationale vluchten van Dubai, Doha, Amsterdam, Parijs, Frankfurt, Kuala Lumpur, Londen en Singapore. Voorheen, zever stap naar/vanuit de Verenigde Staten bestaan, maar nu, moet u OR Tambo in Johannesburg als een gateway-stad van/naar New York City, Washington DC, of Atlanta. In de zomer (oktober-maart) verschillende chartermaatschappijen directe vluchten vanuit heel Europa naar Kaapstad opereren. Vrije plaatsen worden verkocht met aanzienlijke kortingen, maar tijdens kerst en Nieuwjaar prijzen stijgt aanzienlijk.

Belangrijke lokale luchtvaartmaatschappijen opnemen South African Airways, British Airways (Comair) en low cost airlines Kulula.com en Safair.

Zie ook korting luchtvaartmaatschappijen in Afrika en de lucht reizen in Zuid-Afrika voor verdere informatie.

Er zijn bussen van de MyCiti van de luchthaven naar het centrum van de stad 20 minuten intervallen. Unidirectionele kosten R65.

Met de trein

De blauwe trein is de legendarische luxe treindienst, en is veruit de meest stijlvolle en comfortabele manier om van Pretoria naar Kaapstad. In zijn lange geschiedenis diende deze trein ontelbare aantallen presidenten, beroemdheden en andere publieke figuren. Eigen douche en toilet op iedere kamer; veel uitgerust met ligbad. Tarief inclusief overnachting, maaltijden, dranken (inclusief alcohol), sigaren, butlerservice en een excursie tijdens de reis.

Alle treinen van de Zuid-Afrikaanse lijnvlucht worden gerund door de PRASA (de passagier Rail Agentschap van Zuid-Afrika), die verschillende afdelingen voor interlokale (overstapstation heeft) treinen en pendeltreinen (voorsteden). Shosholoza Meyl opereert overstapstation treinen en MetroRail exploiteert pendeltreinen in grote steden.

Met de auto

De overgrote meerderheid van wegen in en rond Kaapstad zijn in een zeer goede staat, waardoor reizen met de auto een eenvoudig probleem. Echter, moet u zich bewust van de kapers 's nachts of bij verkeerslichten. Het gevaar is niet zo hoog zo vaak benadrukt door de media, maar een groot deel van voorzorgsmaatregelen moet worden genomen. Vraag het personeel van uw hotel of iedereen die vertrouwd is met het gebied over waar het veilig is en waar het is niet veilig.

Omzeilen

Te voet

Tenzij u verblijft op loopafstand van het strand in Camps Bay (of een ander gebied waar alles wat die je wilt vlakbij is) dan vindt u het zeer frustrerend niet te hebben van uw eigen vervoer. Zelfs korte afstand wandelingen (zoals vanaf V & A haven naar het kasteel van de goede hoop) zijn problematisch te voet, in een stad met het verdelen van snelwegen, en weinig of geen bewegwijzering of voorzieningen voor voetgangers uit de buurt van het winkelen terrein.

Met de auto

Er zijn talrijke autoverhuurbedrijven gelegen op de luchthaven en in de hele stad. Vergeet niet dat je rijdt aan de linkerkant hier die duurt even wennen als je het nooit gedaan hebt. Het kan moeilijk zijn om te komen door een automatische transmissie bij de verhuurder dus uw auto reserveren tevoren als een automatische is wat je voorkeur. Wanneer u klaar bent om brandstof in uw auto, is het vereist dat een van de benzine station verzorgers Vul het voor u. Blijf in uw auto, hij/zij zal tot komen en u vragen welk brandstoftype en hoeveel u wilt plaatsen. Kaapstad heeft ook een aantal luxe chauffeur bedrijven beschikbaar die het uitvoeren van diverse diensten zoals Luchthaventransfers, [LbMarket_Transport] zowel zakelijke evenementen als VIP lijfwachten. Wijngaard Autoverhuur, gevestigd in Kaapstad, + 27 (0) 21 761 0671, familie run business operating sinds 1981, het aanbieden van gratis levering en collectie diensten tijdens kantooruren overal binnen het Kaapse Schiereiland.

Door gemeten taxi

Gemeten taxi's zijn wijd beschikbaar in het hele van Kaapstad, maar meer zo in de meer welvarende of bezochte toeristische gebieden. Gemeten taxi's kunnen worden geïdentificeerd door de typische gele teken op het dak van de auto, en duidelijk informatie afgedrukt aan de zijkant van het voertuig met vermelding van het tarief en de rechten van de passagiers. Neem alleen die gemeten taxi's die op deze wijze zijn gemerkt, maar weet dat kwaliteit tussen verschillende voertuigen, zelfs die met dezelfde exploitant, kan variëren. Typische prijzen per kilometer variëren R9 tot R12 (equivalent aan R14 aan R19 per mijl), vaak met een begin- of vlag vallen vergoeding van maximaal R30 in 2016. Voor langere reizen, bijvoorbeeld naar het centrum aan de Zuid-schiereiland, of Stellenbosch, is het vaak mogelijk om te onderhandelen over een iets betere prijs met het stuurprogramma. Houd in gedachten de gemeten taxi-industrie is enigszins onder druk in Kaapstad, en dat de betaling van de uitkeringen van de vol tarief uw chauffeur en zorgt voor de voortzetting van een sector die relatief veilig en handig in vergelijking met andere vervoersmogelijkheden.

Wat te doen in Kaapstad

Bijna alles is mogelijk in Kaapstad, van een leuke gids stadstour door een adrenaline kick in een oude straaljager. De makkelijkste manier om een overzicht van de dingen te doen, leuke restaurants, clubs, reizen enz is te lopen naar een van de bezoekers centra die op verschillende gebieden. (V & A Waterfront, City Bowl, groene punt etc).

De kabelbaan naar de top van de Tafelberg, Lower kabel Station, Tafelberg weg. Open tussen 8 tot 10 uur (meestal 8:30), laatste auto neer is at 9 PM. Zowel de kabelbaan en de trajecten op de top van de berg zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Neem altijd iets warm om te dragen wanneer gaan de berg op, zelfs als het een mooie toasty 30C aan de voet van de berg. Weersomstandigheden op de top van de berg zijn niet het zelfde als bij de bodem. Er is een café met een beperkt aantal snacks, koffie, bier en wijn aan de bovenkant. Tafelberg is de thuisbasis van een klein dier, het konijn van de rots (lokaal bekend als de 'Dassie') waarvan nauwste verwant, DNA-wise, de olifant is, en je ziet ze lopen rond op de rotsen op de top van de berg. R225 ticket of R115 voor retourneren unidirectioneel (omlaag)

Klimmen Table Mountain - Platteklip Gorge is de meest toegankelijke en dus de meest populaire route voor het beklimmen van de Tafelberg. U start van de Tafelberg weg en ga op een steile gully naar de top van de Tafelberg. Het is een steile 2 uur maar goed de moeite waard en u kunt springen in de kabelbaan terug naar beneden te sparen van je knieën. Worden gewaarschuwd dat de kabelbaan niet in de sterke wind werkt dus u controleren moet alvorens te vertrekken. Nemen water, zonnebrandcrème, hoed en jas. De cloud komt neer onaangekondigde en de temperatuur kan dalen. Slecht uitgeruste wandelaars hebben vaak te worden gered. Hoewel het is zeer steil deze route is zeer populair en bent u gegarandeerd veel mensen op de weg omhoog en omlaag te ontmoeten. De gorge is schaduw in de namiddag, maar eerder op de dag kan het zeer warm met weinig schaduw. Allermeest naar de route omvat rock stappen die kunnen lastig zijn en velen vinden zelfs harder dan omhoog naar beneden. Onderschat niet de tijd en de energie die nodig is voor de neerwaartse sectie van deze wandeling. Vergeet niet om veel water te nemen - deze beklimming kan warm! Draag passende hiking schoenen. Laat genoeg tijd om aan de slag voor het donker. Als dit een bekende route is en gemakkelijk toegankelijk is, vele onervaren wandelaars probeert de klim. Verzorgen of overwegen van een gids. Begeleide wandelingen kunnen gereserveerd worden via het ooit vindingrijk lokale bedrijf SABP Tours.

Kaapse Schiereiland — Gaat u naar de Kaap de goede hoop via Simon's Town en de kolonie van de Afrikaanse pinguïn op rotsen. Bezoek Cape Point in het Table Mountain National Park, misschien moeten er lunch alvorens een wandeling in een rustiger deel van de reserve jezelf onderdompelen in de essentie van het landschap. Neem vervolgens Chapman's Peak Drive (indien open) door Houtbaai en langs de Atlantische kust via Llandudno en Camps Bay, op een van de beroemde vier stranden van Clifton halt.

Ratanga Junction. Open van 10 AM tot 5 PM, maar niet het hele jaar geopend. Gewoonlijk open tijdens de zomer, Pasen en winter vakantieperiodes. Geniet van een dagje met je kinderen in dit attractiepark. R25 aan R100 afhankelijk van wat u rijdt wilt doen.

Zwemmen. Stranden aan de kant van de False Bay van het schiereiland zijn het meest populair bij zwemmers als het water warmer is. St James heeft de meest pittoreske getijde zwembad op het stuk tussen Muizenberg en Kalk Bay, terwijl Clovelly en Fish Hoek stranden laten rond een beschutte baai met zachte, witte zand teruglopen. Vissersboten, hobie katten en kajaks starten vanaf hier ook. Moedige harten kan zon-aanbidding en zwemmen in het ijskoude water van de geïsoleerde en adembenemende nudisten naakt strand Sandy Bay in de buurt van Llandudno. Grote plek voor homo toeristen ook. Er is een wandeling van 1.5 km naar beneden vanaf de parkeerplaats. Camps Bay en Clifton hebben ook grote stranden te bezoeken als u wilt proberen de leesruimte wateren van de westkust.

Surfen — Kaapstad is een van de beste plekken om te surfen. Muizenberg is een goede plek voor beginners om te leren surfen, Gary biedt redelijk geprijsde lessen uit een winkel tegenover het strand. Vergeet niet dat de False Bay area (waar Muizenberg ligt naast Kalk Bay en Fish Hoek) staat bekend om zijn haaien! Als je een ervaren surfer, probeer het rif-einde aan Kalk Bay, buitenste Kom in de buurt van Kommetjie of Misty Cliffs op de kustweg in de buurt van Scarborough. U kon het hoofd van de westkust en sample Milnerton, tabelweergave of Big Bay, hoewel Big Bay vaak vol met mensen kitesurfen als gevolg van de winderige omstandigheden is. Wanneer de deining echt aanzwengelen is, verzamelen de big wave surfers op Dungeons, in de buurt van Houtbaai, voor een aantal van de grootste surfable golven in de wereld.

Kitesurf — Kaapstad is een van de beste kitesurf bestemmingen in de wereld. Op de Zuid-westelijke punt van Afrika kunt kitesurfers toegang te krijgen tot twee oceanen en het beroemde Cape Doctor, die ook bekend staat als het zuiden Pasen blaast de meeste dagen van oktober tot April. Kaapstad biedt grote Kitesurfen aan die net beginnen in de sport, alsmede de doorgewinterde professionals die vaak besteden hun buiten het seizoen opleiding rond de Kaap. Sommige van de meest populaire kitesurfen hotspots zijn Dolphin Beach in Muizenberg, Blouberg Strand en Langebaan lagune. Langebaan lagune is een van de beste plekken ter wereld om te leren hoe kitesurfen, met zijn warme wateren, ondiepe zandbanken en constante wind.

Winelands — Tour de prachtige vallei van de Constantia wijn landgoederen Groot Constantia, Buitenverwagting, Klein Constantia en Constantia Uitsig voordat het controleren van de Cape Winelands rond Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. Stellenbosch is de toegevoegde attractie van wordt een historische universiteitsstad en Franschhoek, goed ingeburgerd als de hoofdstad van het voedsel van de Kaap, thuisbasis van drie van de land's top tien restaurants. De uitzichten zijn buitengewone. Hebben van een drankje en een hapje op Dieu Donne landgoed voor een onovertroffen uitzicht op de hele vallei, of neem je eigen picknick naar de top van een kleine heuvel die ze door het parkeerterrein hebben. De meeste wijnmakers charge voor een proeverij sessie, maar meestal het terugbetalen bij een aankoop. Uw beste weddenschap is natuurlijk dat iemand anders het besturen terwijl jij het drinken. Er zijn talloze wijn touroperators en hen middel krijgt u te zien uit de gebaande boerderijen en ze zijn vaak veel goedkoper dan betalen voor individuele proeverijen. Een van de beste wordt geëxploiteerd door SABP Tours, zoals van maart 2016 een volle dagtocht R800 kost

Het verkennen van de Cape Floral regio Cape Town is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de acht beschermde gebieden van de Kaap Floral regio, ingeschreven als een UNESCO World Heritage Site in 2004, met inbegrip van de tabel Mountain National Park en de prachtige Kirstenbosch National Botanical Garden. Half augustus tot eind September is een ongelooflijke tijd voor een bezoek aan het gebied wanneer het normaal dorre landschap van de kust van het westen ten noorden van Kaapstad de aankomst van de lente viert door erupties in een deken van wilde bloemen. Ontdek het dat werelderfgoed is gespecialiseerd in particuliere en kleine groepsreizen gericht rond Kaapstad en het Cape Floral regio, met inbegrip van een speciale lente tour om te zien de wilde bloemen. Bezoek hun website voor meer informatie.

Zegel snorkelen. Bewonder deze nieuwsgierig en komische wezens in hun natuurlijke onderwater habitat in Houtbaai. Zegel snorkel trips dagelijks van September tot eind mei worden uitgevoerd vanuit de haven van Houtbaai met dier oceaan, maar er zijn geen rondleidingen in juni, juli of augustus. Ze bieden alle noodzakelijke apparatuur, warme chocolade en ervaren gidsen om ervoor te zorgen u een prachtige en veilige tijd hebben. Boek een zegel snorkel trip 550.  bewerken

Freediving — Kaapstad is een van de locaties freediving premier recreatieve koud water in de wereld. De Atlantische kant van het schiereiland ligt wrakken, grotten en zeehonden, terwijl de warmere False Bay kant haaien, roggen en een breed scala van rifvissen heeft. Meeste duiken plaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de kust en in de diepte bereik van 5m tot 15m. De blauwe rots steengroeve in Somerset West is ideaal voor diepe freediving als het heeft het hele jaar door rustige omstandigheden en ten minste 50m diep is. Cape Town Freediving is gespecialiseerd in begeleide freedives en cursussen. Bezoek hun website voor meer informatie.

Klimmen Lion's Head, Signal Hill Road. Loopafstand van het centrum van de stad, kan de Lion's Head worden summited via 4 routes. De populaire en aanbevolen route is om te wandelen de circulaire Route aanbiedingen beschaduwde weergaven. De niet-cirkelvormige Route is moeilijker en duurt een directere aanpak. De Zuidoost-Arete wordt zelden gebruikt klauteren en vereist het gebruik van een touw. De definitieve route genoemd het wit gezicht wordt beschouwd als een rots klimmen. De laatste twee routes moeten niet worden geprobeerd door wandelaars of onervaren traditionele bergbeklimmers.

Wijn proeverij

Kaapstad heeft een aantal van de werelden beste wijn produceren van wijngaarden en misschien wel's werelds meest landschappelijk prachtige voor zijn deur. De wijngebieden van Stellenbosch en Franschhoek Paarl zijn allen met een eenvoudig uur rijden, deze historische en weelderige regio's bieden een prachtig uitzicht en een wereld klasse wijn proeverijen. Er zijn meer dan 250 wijn boerderijen binnen 30 minuten rijden van Stellenbosch - comfortabel vindt u 3 of 4 in de dag. Meest wijn boerderijen een proeverij vergoeding van R20 - R50, maar afzien dit als u wijn kopen. U kunt zelf rijden, maar u kunt niet wettelijk drinken wijn en rijden dus u zult moeten vinden een aangewezen bestuurder. De veiligste manier om te zien de wijnlanden is te vertrouwen uw dag naar een specifieke wijn tour bedrijf. Een uitstekende dag tour wordt aangeboden door SABP Tours.

Shark Cage Diving

Kaapstad is een van's werelds beste plaatsen om te zien dat de grote witte Shark.Cape stad biedt de meest toegankelijke duiken gelegenheid om te getuigen van de grote witte haai dat u in ontzag van deze prachtige oceaan roofdieren laat.

Shark cage duiken is het hele jaar beschikbaar in Gaansbaai. Tussen juni en oktober kunnen we ook duiken rond Seal eiland in False bay.

Haai & Safari - Tours en van/naar vliegveld, V & een Infocentrum, Dock Road, Waterfront, Cape Town.

Surfen

Kaapstad is een van de coolste steden op de planeet, het nog beter te maken, heeft het grote surfen. Koud water, vooral in de zomer wanneer de Antarctische stromingen borstel verleden verwachten. Deining is een ononderbroken lijn helemaal van Kaap Hoorn - grote krachtige golven op aanbieding! U kunt ook swing ronde aan de kant van de False Bay om te genieten van de tropische wateren van de Indische Oceaan - niet precies tropische maar enkele graden warmer. Wintermaanden (juni - augustus) zijn best met de meest deining wordt geduwd door enorme stormen tussen Kaapstad en de Antarctische wateren, maar over het algemeen Zuid-Afrika is een van de werelden de meeste surfen verwende landen, wat betekent dat er surf het hele jaar, afhankelijk van waar je bent. Neem contact op met een van de lokale Surfwinkels hieronder voor meer informatie.

Duiken

Kaapstad is gelegen in de buurt van twee oceanen, de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan. Vanwege de huidige Benguela de Atlantische Oceaan is relatief koud (ongeveer 8 ° C tot 14 ° C). De Indische Oceaan is warmer (12° C tot 17° C), en hier ziet u de meer kleurrijke vissen. De officiële grens tussen de twee oceanen is op Cape Agulhas, maar stromingen en wervelingen nemen het warmere water futher westen en deze wateren kunnen bereiken de oostzijde van het schiereiland van de Kaap in False Bay, dus vanuit een duiken oogpunt, het Kaapse Schiereiland kan worden beschouwd als de interface tussen de twee biologische mariene regio's, en er een opmerkelijke verschil in karakter tussen de wateren van de twee kusten van het schiereiland is. Dit manifesteert zich in de verschillende bereik van het mariene leven gevonden op de twee kusten. Deze regio's zijn de kustvisserij bioregio van Zuid-West-Kaap en de Agulhas kustvisserij bioregio.

Vergunningen:

De wateren rond het Kaapse Schiereiland hebben uitgeroepen tot een Marine Protected Area (MPA). Vergunningen zijn nodig om te duiken in een beschermd marien gebied. Dit is een politiek controversieel probleem te wijten aan geschillen op of rechtsgang werd gevolgd en of de regering Department haar gezag overschreden, maar het gevolg dat is een heffing wordt opgelegd aan alle duikers die duik in een MPA. De vergunning (geldig voor 1 jaar) kan worden gekocht voor R75 (2009) op een aantal takken van het postkantoor, of een tijdelijke vergunning voor 1 maand geldig kan worden gekocht bij de meeste duikwinkels. Niet-overleggen van deze vergunning wanneer gevraagd door een ambtenaar van MCM kan leiden tot intimidatie en mogelijke arrestatie.

Safari

Grote vijf Kaapstad Safari's worden steeds populairder. Er zijn talrijke safari game reserves met in 2 uur rijden van Kaapstad, die een geweldige optie is als u niet wilt venture te ver van de stad.

Haai & Safari - Tours en van/naar vliegveld, V & een Infocentrum, Dock Road, Waterfront, Cape Town.

Walvis spotten

Meestal ziet u zuidelijke recht walvissen, maar soms kunt u ook ter plaatse bultrug en Orka's. Bottlenose en dusky-dolfijnen ook frequente False Bay. De zuidelijke recht-wales bezoeken elk jaar tussen juni en November om te paren en te kalven.

Walvissen minder dan 100 m van de kust van standpunten naast de kustweg tussen Fishhoek - Sunny Cove treinstation door Glen Cairn naar Simonstad een kan vaak ter plaatse. Cape Point kunnen vaak walvissen te zien passeren hieronder.

Een aantal exploitanten bieden ook Whale Watching Cruises. De Simon's Town Boat Company is de enige houder boot gebaseerd Whale watching in False Bay (toestaan nr. 0806336). R750 per volwassene (2012 prijzen) vanaf de pier van de stad.