Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Washington Luchthaven Dulles (iad) AUTOVERHUUR | Huurwagen Washington Luchthaven Dulles (iad)

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Washington Luchthaven Dulles (iad). Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Washington Luchthaven Dulles (iad).

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Washington Luchthaven Dulles (iad) met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Washington Luchthaven Dulles (iad).

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Washington Luchthaven Dulles (iad) dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Washington Luchthaven Dulles (iad)!

Onze populairste bestemmingen in Washington Luchthaven Dulles (iad)

Washington Luchthaven Dulles (iad)

23430 Autopilot Dr, Dulles, 20166, Va, Va

Washington Luchthaven Dulles (iad) Informatie

Washington, D.C. is een grote stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen — hebben een blik bij elk van hen.

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika en de zetel van de drie takken van de overheid, evenals het federaal district van de V.S. De stad heeft een ongeëvenaarde collectie van gratis, openbare musea en vele van de meest geliefde monumenten en de gedenktekens van de natie. De uitzichten op de National Mall tussen het Capitol, de Washington Monument, het witte huis en het Lincoln Memorial zijn beroemd over de hele wereld als pictogrammen van's werelds rijkste en machtigste natie.

D.C. schuur haar vroegere reputatie als een saai en gevaarlijke stad, en het heeft nu winkels, restaurants en nachtleven past bij een wereldklasse metropool. Reizigers vindt de stad spannend, kosmopolitische en internationale.

Downtown (Het National Mall, East End, West End, Waterfront)
De meest bezochte gebieden: The National Mall, D.C. de belangrijkste theaterdistrict, musea van het Smithsonian en niet-Smithsonian galore, prima eten, Chinatown, het Verizon Center, het Convention Center, het central business district, het witte huis, West Potomac Park, het Kennedy Center, George Washington University, het mooie Tidal bekken en onderdanen Park.

Champagne Ardennen (Dupont Circle, Shaw, Adams Morgan, Columbia Heights, Petworth)
D.C. de meest trendy en meest diverse buurten en de plaatsen om te gaan voor live muziek, nachtleven en tal van restaurants, Howard University, boetiekjes, mooie ambassades, weinig Ethiopië, U Street en veel mooie hotels.

West (Georgetown, bovenste Northwest)
De prestigieuze, rijke kant van de stad, thuis van het historische dorp van Georgetown met energiek nachtleven, koloniale architectuur, en lekker eten; de nationale dierentuin; de enorme nationale kathedraal; bucolische Dumbarton Oaks; het grootste deel van het D.C. high-end winkelen; meer Embassy Row; Amerikaanse Universiteit; en diverse leuke restaurants strips.

East (Capitol Hill, in de buurt van Washington, D.C./Brookland, Braziliaanse, Anacostia)
Begint bij het Capitool en de Library of Congress en fanning afgelopen grandioze unnion Station en de historische wijk Capitol Hill, aan de minder vaak bezochte buurten door Gallaudet en Katholieke Universiteit, historische Anacostia D.C. van "Little Vaticaan" rond het nationale heiligdom, de enorme nationale Arboretum, de Kenilworth Aquatic tuinen, offbeat nachtleven in het Atlas-District, en een handvol andere excentrieke buurten te verkennen.

Centrum

Het midden van dit alles:

De National Mall, het nationaal park in het centrum van de stad, omgeven door witte monumentale gebouwen van de Amerikaanse regering, en met een buitengewone collectie van monumenten, gedenktekens, gratis musea, kersenbloesem, eekhoorns en duiven.

East End — D.C. downtown cultureel centrum, met het belangrijkste theaterdistrict, meer grote musea, vele toeristische vallen, het Verizon Center, het Convention Center, Chinatown en dineren a la succesvolle restauranthouder José Andrés.

West End — D.C. de centrale zakenwijk, het witte huis, George Washington University en het Kennedy Center.

Capitol Hill — vanaf het Capitool Library of Congress, fanning uit verleden grandioze unnion Station in een rustige, historische wijk waar allermeest naar de Hill's congressional stafleden en enkele leuke restaurantjes op de kazerne rij en vervolgens uit te breiden uit naar RFK Stadium.

Waterkant — een bloeiende buurt net ten zuiden van het winkelcentrum, met een vismarkt van de open-air waterkant op korte loopafstand van het winkelcentrum en het huis van de Washington Nationals op onderdanen Park.

West

De prestigieuze, rijke kant van de stad:

Georgetown-D.C. de meest historische wijk, en een van de meest trendy, is thuishaven van de legendarische "Washington Elite," van de stad première chique dineren scene, koloniale architectuur en geplaveide straten, sport bars, luxe en boutique winkelen, bucolische Dumbarton Oaks en Georgetown University.

Bovenste Northwest — de rijke kant van de stad, met een paar zeer grote attracties waaronder de uitstekende National Zoo, het gigantische nationale kathedraal en een luxe winkels strip in Chevy Chase.

Champagne Ardennen

D.C. van meest trendy en meest gevarieerde buurten, waar de lokale bevolking gaan voor nachtleven:

Dupont Circle — Dupont Circle heeft tientallen trendy restaurants, nachtclubs, populaire kroegen, winkelen en allermeest Embassy Row langs Massachusetts Ave.

Shaw — de meer laid achterkant de drie North Central buurten, die historisch is het centrum van Afro-Amerikaanse culturele leven in de stad, heeft nachtleven langs U St catering aan een iets oudere en meer geavanceerde menigte, ongelooflijke voedsel in weinig Ethiopië, off-beat winkelen, locaties van de belangrijkste live muziek van de stad en haar meest opwindende galerij kunstscene bij Logan Circle.

Adams Morgan — Adams Morgan heeft vele bars met live muziek geconcentreerd op 18th street, verschillende goede restaurants en is gewoon een leuke wijk voor een wandeling.

Columbia Heights — Columbia Heights omvat het grootste winkelcentrum van de stad, evenals tal van begroting eet- en drinkgelegenheden van opties. Samen met de aangrenzende buurt van Mount Pleasant, is het thuis van de meeste van de Salvadoraanse bevolking van de stad en haar handtekening comfort levensmiddelen, de pupusa.

Petworth — Petworth omvat Abraham Lincoln's zomerhuisje en Carter Barron amfitheater, evenals een eclectische mix van winkels en restaurants.

East

Zelfs de minst bezochte kant van de stad heeft nog veel te zien:

In de omgeving van noordoosten — offbeat nachtleven in de wijk Atlas, Gallaudet University, en de enorme nationale Arboretum.

Brookland — D.C. van "Little Vaticaan" rond het nationale heiligdom en de Katholieke Universiteit.

Anacostia — de vele buurten ten oosten van de River falls korting zelfs op de radar van de lokale bevolking, maar een groot "dagje uit" kan maken voor een bezoek aan de Frederick Douglass en Smithsonian Anacostia musea en de prachtige tuinen van Kenilworth Aquatic, of gewoon om beter te begrijpen hoe een arme en verwaarloosde wijk met zo'n rijke geschiedenis in de hoofdstad van's werelds rijkste natie zou kunnen bestaan.

Voorsteden

D.C. is eigenlijk in het midden van een van's lands grootste metropolen, en veel van de grote attracties, zoals de Arlington-begraafplaats, de Iwo Jima Memorial, de luchthavens, het Pentagon, de nationale Mormon tempel, het gebied beste etnische restaurants en hotels met een iets lager tarief van de omzetbelasting zijn eigenlijk alleen maar buiten de stadsgrenzen van de nogal willekeurige — de beste van de 'Burbs niet missen.

Film

De nation's capital biedt de essentiële achtergrond naar zowat elke politieke thriller of buitenaardse invasie film instellen in de VS Sommige van deze films zijn featured op de gratis buiten films vertoond in de zomer. De volgende films, in volgorde van Releasedatum, opvallen voor hun creatie van nationale mythen of voor het daadwerkelijk fotograferen iets van de echte cultuur van de stad.

Mr. Smith Goes to Washington (1939; Frank Capra, Jimmy Stewart) is de bepalende Amerikaanse mythe van het vermogen van politiek idealisme opkomen voor de mensen van diepgewortelde politieke belangen en corruptie.
De meer de vrolijker (1943; George Stevens): een goofy romantische komedie, alom bejubeld als een van de beste in zijn soort, in WWII-tijdperk D.C. temidden de acute woningnood geconfronteerd door oorlog werknemers, soldaten en andere reizigers tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De Day the Earth Stood Still (1951; Robert Wise, Michael Rennie, Patricia Neal, Sam Jaffie) is een cult science fictionfilm waarin een vreemdeling in Washington met een boodschap voor de wereld--leven in vrede landt, of de aarde zal worden vernietigd door de andere planeten. Een onschuldige Washington met trams en pensions wordt weergegeven.
The Exorcist (1973; William Friedkin) is een derivaat van populaire cultuur in de vroege jaren 1970. Formidabele kwade krachten en even formidabele Jezuïeten botsen in de strijd voor de ziel van een 12 - jaar oud meisje en leef in Georgetown, in een verhaal waar de moderne humanistische wereld trilt in het gezicht van de oudheid en het mystieke. Het best bekend voor het angstaanjagende doelgroepen met een verhaal oncomfortabel plausibel aan die aan de orde gesteld in de katholieke kerk. Een scène uit de film werd gerangschikt als een van de meest angstaanjagende momenten in een horrorfilm. Tijdens de film, zijn mensen gedood door een steile trap grenzend aan het huis aan 3600 vooruitzicht Ave, die nog steeds een populaire toeristische attractie set worden neergeworpen.
All the President's Men (1976; Robert Redford, Dustin Hoffman, Jason Robards): een historisch accuraat beeld van de gebeurtenissen rond het Watergate-schandaal en het latere onderzoek door journalisten van de Washington Post Bob Woodward (gespeeld door Robert Redford) en Carl Bernstein (gespeeld door Dustin Hoffman).
Neen Way Out (1987; Roger Donaldson) is een film die is ingesteld in de Washington Post Watergate. Kevin Costner speelt een Sovjet-mol bij het Pentagon die betrokken bij een politieke moord en haar coverup raakt. De film heeft het Pentagon. Een spannende scène is ingesteld in het DC Metrorail-systeem.
A Few Good Men (1992; Tom Cruise): een dynamische Navy advocaat combineert twee D.C. beroepen vaak over het hoofd gezien onder de gloed van de koepel van het Capitol. Luitenant Daniel Kaffee (gespeeld door Tom Cruise) realiseert zich dat zijn Naval service meer dan alleen een CV kogel is zoals hij twee mariniers belast met de moord verdedigt. Uit de Navy Yard geeft bij een louche motel van de New York Avenue, de lommerrijke straten van gentrified Adams Morgan, deze film Washington D.C. een eerlijke weergave. Het verhaal is nog belangrijker, een venster in het idealisme van vele jonge D.C. transplantaties die verhuizen naar de stad op zoek naar een kans om leven ten goede te veranderen.
In the Line of Fire (1993; Wolfgang Petersen): is een D.C. politieke thriller die staan outs onder al de rest, met in de hoofdrol Clint Eastwood als agent van de geheime dienst en John Malkovich als de psychopathische moordenaar. Als u van plan bent om naar te kijken, moet u ook het legendarische restaurant, oude Ebbitt Grille in het West End, toevoegen aan uw eetzaal route plannen.
WAG The Dog (1997) is het verhaal van een filmproducent dat wordt gemaakt van een nep oorlog te stimuleren de ratings van de Voorzitter na een seksschandaal.
The Nine Lives van Marion Barry (2009) is een HBO-documentaire die werpt een blik op Washington tijdens de geldigheidsduur van de boom-and-bust onder de stad meest beruchte lokale politicus, drugsverslaafde Marion Barry, die als burgemeester van 1979 tot 1991 en opnieuw van 1995 tot 1999 diende. De film geeft een evenwichtige en unieke inzicht dat nodig is om het echt begrijpen van de Amerika's hoofdstad, met inbegrip van de minder bezochte gebieden van de stad.

Krijgen

Met het vliegtuig

Washington, D.C. (IATA: WAS voor alle luchthavens) wordt bediend door drie grote luchthavens. Alle drie luchthavens bieden onbeperkte gratis WiFi.

Ronald Reagan Washington National Airport (DCA), is de dichtste en meest geschikte luchthaven naar DC, gelegen 3 mijl ten zuiden van de stad in Arlington, Virginia, net over de Potomac. Echter, er zijn geen douane inklaring faciliteiten en daarom kan alleen dienen bestemmingen in de Verenigde Staten of luchthavens in Canada en het Caribisch gebied, waarmee de Amerikaanse douane Pre-Clearance. Bovendien, als gevolg van het lawaai gemaakt door vliegtuigen vliegen rechtstreeks over een dichtbevolkte gebied, is het aantal niet-stop long-haul vluchten beperkt. Op Gravelly Point Park, kunt direct ten noorden van de baan, u kijken vliegtuigen opstijgen en grond, bieden sommige grote foto mogelijkheden.

Om te komen naar DC vanaf het vliegveld:

WMATA opereert Metrorail service naar de luchthaven via de blauwe en gele lijnen. De reis naar de oostkant duurt ongeveer 15 minuten en kost ongeveer $3. MetroRail opereert vanuit 5U tot middernacht weekdagen (tot 3 uur vrijdag nacht), 7 AM aan 3 AM zaterdag, 7 AM tot zondag middernacht.
Metrobus 13F & 13 G werken tussen de luchthaven en het oostelijke uiteinde van 5 uur tot 8 uur.
Taxidienst aan de oostkant duurt ongeveer 10 minuten en kost ongeveer $15.

Washington Dulles International Airport (IAD), ligt 26 mijl ten westen van D.C. in Sterling, Virginia en dient als D.C. primaire internationale luchthaven. De hoofdterminal is een architectonisch meesterwerk, met een gebogen dak dat bogen sierlijk in lucht, opgehangen boven een enorme ticket open en het inchecken gebied. Helaas sommige functionaliteit werd gesloopt bij het nastreven van esthetiek — de lay-out omvat lange gangen en lange roltrappen en zult u moeten nemen een trein tussen het hoofdgebouw en de menigten - verwachten dat zal u wat extra tijd om naar de gate. Veel luchtvaartmaatschappijen bedienen de luchthaven, die als een oostkust hub voor United Airlines fungeert.

Omzeilen

Wees voorbereid te lopen tot je voeten pijn! Het is geen verrassing dat D.C. heeft aangehaald als de sterkste stad van het land; bewoners en bezoekers krijgen een heleboel oefening alleen al rond de stad! Zelfs als u van plan bent op het openbaar vervoer nemen of rijden, zal u vaak merkt dat je wandelen of te fietsen voor een groot deel van de dag. De meeste attracties van de stad, zoals de musea en monumenten langs de National Mall, bevinden zich in de buurt van elkaar, waardoor het rijden of het nemen van Metrorail tussen de bezienswaardigheden onpraktisch of niet onmogelijk.

Daarom, wanneer toeren rond Washington Vergeet niet om goede wandelschoenen te dragen en, vooral tijdens de lente en de zomer, comfortabele, lichte kleding dragen, een hoed met brede rand, toepassing van zonnebrandcrème en drink veel water. Tijdens de zomer airconditioning musea bezoeken tijdens de dag en sla de monumenten, wijk tours en andere outdoor attracties voor de koelere vroeg in de ochtend- en avonduren.

Stad lay-out

De stad is verdeeld in vier kwadranten van ongelijke grootte, die uit vanuit het gebouw van het Capitool stralen: Northwest (NW), Northeast (NE), Zuidoost (SE) en Zuidwest (ZW). Het kwadrant NW is veruit de grootste en de kleinste SW. Adressen in de stad omvatten altijd de Kwadrant afkorting, bijvoorbeeld 1000 H Street NE. Neem nota van het kwadrant, anders dat kan je zelf op de tegenovergestelde kant van de stad van uw bestemming!

Stadsstraten worden over het algemeen ingedeeld in een raster met Oost-west straten voornamelijk genoemd met letters (A-W) en Noord-Zuid straten vernoemd met getallen. De straat cijfers en letters toenemen naarmate de afstand van het Capitool gebouw toeneemt. De talrijke diagonale lanen, veel vernoemd naar Staten, die als de belangrijkste slagaders van de stad dienen. De straat cijfers en letters toenemen met de afstand van de hoofdstad. Het raster heeft een paar eigenaardigheden die een erfenis zijn van de Stichting van de stad. De stad van Washington bezet oorspronkelijk slechts een gedeelte van de totale oppervlakte van de wijk. Dientengevolge, buiten wat heet nu vaak de "L'Enfant stad", voldoen straten niet strikt aan het elektriciteitsnet. U zult echter merken dat vele straatnamen gewoon waar dat praktisch en, langs de letter "W", voor Oost-west straten, twee-lettergreep straatnamen (bijv. Irving Street, Lamont straat) de single-brief straten in alfabetische volgorde volgen, gevolgd door drie-lettergreep straatnamen werden uitgebreid.

Nieuwsgierig om op te merken, bezoekers naar Washington zal snel ontdekken dat er nee "J" St. Dit is omdat, tot het midden van de negentiende eeuw, de letters "I" en "J" waren niet te onderscheiden wanneer geschreven. Naar aanleiding van dat zelfde idee, wordt "Ik" Street vaak geschreven als "Eye" Street, te onderscheiden van de letter "L" en het cijfer "1", en "Q" Street, wordt vaak geschreven "Que," "Cue", of "Wachtrij."

Met het openbaar vervoer

Het is meestal eenvoudiger in het gebruik van openbaar vervoer in tegenstelling tot rijden in het verkeer en het betalen van dure parkeertarieven. Washington Metropolitan Area Transit Authority (WMATA) werkt de stad openbaar vervoersysteem. Informatie over alle vormen van het lokale openbaar vervoer is beschikbaar op de website van de toeristische-vriendelijke goDCgo.

SmarTrip betaalkaart

Een SmarTrip debitcard ($10 kosten met $8 vervoer krediet), die kan worden gekocht en bijgevuld op elk station Metrorail, is nodig om te rijden de Metrorail en kan ook worden gebruikt op Metrobus, de DC-rondpompthemostaat en vele andere voorsteden bussystemen. Bussen ook accepteren contant geld, maar de kaart van de SmarTrip zal bespaart u het gedoe van de uitvoering van de exacte verandering. SmarTrip kaarten zijn eveneens vereist voor parkeren op de weekdagen in bijna alle kavels van de Metro. Parkeren bij de Metro veel is gratis in het weekend en feestdagen.

Door Metrorail

De Metrorail is D.C. intra-city trein systeem. Het is samengesteld uit zes gekleurde spoorlijnen die voornamelijk ondergronds worden uitgevoerd binnen de wijk en boven de grond in de nabijgelegen voorsteden. Het is schoon, veilig, gebruiksvriendelijk en een verrassend elegante en aangename brutalist esthetische sport. Echter trekt Metrorail zeer grote menigten tijdens de spitsuren en belangrijke publieke evenementen; verwachten jam-packed stations en treinen tijdens elke belangrijke gebeurtenis in D.C. zoals de 4 juli parade.

Op nachten en weekenden, track onderhoud kan leiden tot wachttijden van maximaal 30 minuten. Er zijn ook vertragingen en afsluiten van het segment van de lijn als gevolg van de geplande track onderhoud - Controleer de details van de SafeTrack voor specifieke informatie.

Het vertrek voor de eerste keer en laatste trein op elk station is online beschikbaar. Openingstijden zijn over het algemeen M-F: 5 AM-midnight en za-zo: 7U-midnight.

In sommige gebieden, kunnen maximaal drie verschillende lijnen delen hetzelfde spoor. Treinen opzeggen vóór het bereiken van het einde van de regel, vooral tijdens het spitsuur. Dus, wees voorzichtig om op te merken van zowel de kleur en de eindbestemming aangegeven op de elektronische displays en trein auto voor instappen.

Absoluut is geen eten of drinken toegestaan in de trein of in de stations. Metro werknemers, politiemensen en zelfs collega-renners zal u te ontdoen van alle voedsel alvorens vragen. Overtreders worden boetes of zelfs arrestatie, met inbegrip van een nogal schandalig incident uit 2000 wanneer een twaalf-jarige meisje werd geboeid voor Franse frietjes eten. Als je voedsel/dranken dragen, houd ze gesloten en in een zak.

Rider etiquette is de sleutel tot het glad reizen in het systeem intensief wordt gebruikt. Probeer niet te belemmeren trein deuren bij het passagiers zijn verlaten van de trein. Houd bezittingen off van de zetels. Wanneer u stations roltrappen, staan aan de rechterkant, en laat de linker kant gratis voor degenen die willen te geven. Kinderwagens mag worden gevouwen op alle tijden op de treinen en in liften.

Met de bus

D.C. bussysteem is bezoeker-vriendschappelijke en bestemmingen die moeilijk te bereiken door Metrorail bereikt.

Door rondpompthemostaat Bus

De toerist-vriendelijk D.C. rondpompthemostaat bussen opereren tussen bezienswaardigheden en de meest populaire buurten van de stad voor bezoekers. Alle D.C. rondpompthemostaat routes rijden elke tien minuten en kost $1 per rit, te betalen in contanten of met behulp van een pinpas SmarTrip. Het is nuttig om af te drukken van de handige routekaart. De volgende keer dat aankomst voor een bus aan halte kan online worden gecontroleerd. Er zijn zes routes:

Dupont Circle - Georgetown - Rosslyn "Blue" lijn — opereert service tussen de Rosslyn Metrorail Station in Virginia in Georgetown en Dupont Circle Su-Th 7 AM-midnight, F-Sa 7 AM - 2 AM.
Georgetown - unnion Station 'Geel' lijn — loopt tussen Georgetown en unnion Station in Capitol Hill Su-do 7 AM - 9 PM, F-za 7 AM - 9 PM met extra nachtelijke uren van 9 PM - 2 AM tussen Georgetown & McPherson Square Metrorail Station in het West End).
Woodley Park - Adams Morgan - McPherson Square "Groene" lijn — een limited-stop-route loopt door de districten nachtleven tussen de nationale dierentuin, Adams Morgan, Columbia Heights, U Street, Logan cirkel en McPherson Square in de West End Su-Th 7 AM-midnight, F-Sa 7 AM - 3:30 AM. Deze groepen zijn thuisbasis van enkele van de beste restaurants, winkels, kunstgalerijen, lokale theaters, en nachtleven in Washington.
unnion Station - Navy Yard "Marine" lijn — loopt van unnion Station voorbij Oost-markt in Capitol Hill naar de Navy Yard Metrorail Station in de buurt van het stadion van onderdanen in Waterfront M-F 6 AM - 7 PM tussen oktober-maart, M-F 6 AM - 9 PM & Sa 7 AM - 9 PM April-September. Uitgebreid en weekend dienst wordt verricht op onderdanen spel dagen.
Potomac Ave Metro - Skyland via kazerne rij "Oranje" lijn — loopt tussen het Capitool en het winkelcentrum Skyland in Anacostia via kazerne rij en historische Anacostia M-F 6 AM - 7 PM oktober-maart, M-F 6 AM - 9 PM & Sa 7 AM - 9 PM April-September.
National Mall Route 'Rode' lijn — circumnavigates de National Mall, met inbegrip van de musea, monumenten en het bekken van Tidal, met een halte unnion Station. M-F 7u - 7 PM & za-zo 9 AM - 7 PM oktober-maart, M-F 7 AM - 8 PM & za-zo 9 AM - 8 PM April-September.

Met de auto

District of Columbia maximumsnelheden zijn foto afgedwongen. Snelheidsovertredingen zal resulteren in een ticket dat wordt uitgevaardigd om u per post.

Rijden in het centrum van is D.C. moeilijk, vooral tijdens het spitsuur, waar verkeer kan het 10 minuten rijden van een paar blokken van de stad. Bovendien beperkt en duur parkeren, meedogenloze handhaving van ingewikkelde parkeren regels, sadistische verkeer cirkels, boetes van geautomatiseerde rood lichtcamera's en absurd snelheidscontroles, kuilen, frequente straat richting wijzigingen en sluitingen van de straat zonder waarschuwing maken rijden in D.C. een hoofdpijn. Een 2012 verslag toonde aan dat D.C. stuurprogramma's het meest vatbaar voor ongevallen van elke stad in de VS zijn

Als om welke reden u alle bovenstaande adviezen negeert en kies om te rijden in Washington, hier zijn een paar tips: straat parkeren centrum is beperkt tot slechts twee uren (zelfs op de meter), dus wees bereid om te parkeren in een privé partij of de garage, die overal van $10-25 per dag kost. Vermijd rijden en parkeren tijdens het spitsuur (weekdagen, 6-10 AM en 4-8 PM), aangezien dit is wanneer de meerderheid van de stad verkeerscongestie, straat richting wijzigingen en parkeren beperkingen gelden. Als u op de straat parkeren, aandacht besteden aan verkeersborden. De meeste straten van het centrum beperkt parkeren tijdens het spitsuur en bezoekers vaak terug naar de plek waar ze geparkeerd alleen te vinden dat hun voertuig is ticket en gesleept!

Lokale oppositie verhinderd de opbouw van interstate highways door Washington, besturing van middelen voor de opbouw van de metro van Washington in plaats daarvan. De twee snelwegen die worden meegenomen bij de stad van Virginia, I-66 en I-395, beide snel beëindigen. Washington en de binnenste voorsteden worden omringd door de ringweg Capital, I-495, die aanleiding gaf tot de uitdrukking "binnen de ringweg." Merk op dat sommige rijstroken op de ringweg in Virginia eisen dat de betaling van een tol, met de vergoeding variëren op basis van tijd en congestie. De Dulles tolweg van I-495 naar de luchthaven (VA-267) is ook een tolweg. Bestuurders moeten een transponder E-Z Pass te betalen tol.

Per fiets

D.C. is gerangschikt als een van de top steden in de VS voor fietsen. Veel straten, met inbegrip van de iconische Pennsylvania Ave, hebben speciale fietspaden en er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets beschikbaar. Allermeest naar de binnenstad is plat, hoewel de gebieden ten noorden van de binnenstad zijn meer heuvelachtig. Het verkeer is langzaam genoeg, dat helmen niet noodzakelijk kunnen zijn. Fietsen in de straat is legaal en fietsen op de stoep is legaal overal behalve centrum.

Door fietstaxi

Pedicabs (rickshaw) zijn geregeld, verzekerd, in licentie gegeven door de federale overheid en geweest een armatuur op de National Mall voor meer dan een decennium. Elke fietstaxi in het algemeen houdt van 2-3 volwassenen en maximaal 2 kinderen onder de leeftijd van 10 op overlappingen kan zitten. Er zijn verschillende fietstaxi tour bedrijven in DC. Vroegboekingen zijn sterk aangeraden omdat deze tour purveyors in hoge vraag zijn en beschikken niet over "on demand" dienst als een vloot auto taxi.

Wat te zien

De meeste van de attracties in D.C. zijn op de National Mall, het West End, en het Capitool. Hoewel er vele kaarten tentoongesteld in de hele stad, moet u uitprinten en meenemen de officiële National Mall kaart (pdf), waartoe ook het merendeel van het West End en het Capitool. Voor een kaart die een groter deel van de stad omvat, print uit de DC rondpompthemostaat routekaart (pdf).

De National Mall is een uniek Nationaal Park, gevuld met een intense concentratie van monumenten, gedenktekens, musea en monumentale overheidsgebouwen direct herkenbaar aan mensen over de hele wereld. Het Washington Monument, het Lincoln Memorial en Reflecting Pool, het Franklin Delano Roosevelt Memorial, de Vietnam War Memorial, het Korean War Veterans Memorial, de Jefferson Memorial, de National Gallery of Art, de National Air en Space Museum, het National Museum of Natural History en het Holocaust Museum, zijn slechts enkele van de topattracties aan de National Mall. Om te lopen op de National Mall is draad van de hallen van de wereldmacht in de moderne era. Hier vult's werelds machtigste politici en hun medewerkers de grand neo-klassieke gebouwen van de drie takken van de Amerikaanse regering, het nemen van beslissingen die weerklinken in de verste hoeken van de wereld. De National Mall is groter dan het lijkt, en een wandeling van de ene kant van de National Mall aan de andere zal een tijdje duren en u mag dragen een beetje. Plan vooruit wat je wilt zien en uw activiteiten in één sectie van de National Mall elke dag concentreren.

De East End, net ten noorden van de National Mall, bevat veel meer musea en attracties, waaronder het Newseum, de International Spy Museum, de National Portrait Gallery, het American Art Museum en het huis van een origineel exemplaar van de Grondwet bij het Nationaal Archief.

Het witte huis, evenals Textiel Museum en het Kennedy Center, bevinden zich in het West End. Het gebouw van het Capitool en het Hooggerechtshof zijn op Capitol Hill. Hier een andere attractie die niet mag worden gemist is de Library of Congress, die heeft een aantal van de mooiste architectuur die kan worden gezien in de stad.

De gratis nationale dierentuin in bovenste noordwesten is een van de meest prestigieuze dierentuinen van de natie, en de nationale kathedraal is een ontzagwekkende mammoet. Dupont Circle is thuisbasis van veel van Embassy Row, een indrukwekkend stuk van sommige 50 buitenlandse handen historische en modernistische herenhuizen langs de Massachusetts Ave, evenals diverse schitterende kleine musea, zoals de Phillips Collection en het Woodrow Wilson House.

De historische buurt van Georgetown is het oudste gedeelte van de stad, vol met prachtige oude koloniale gebouwen, de 200 + jarige jezuïet campus van de Universiteit van Georgetown strekking een Harry Potter filmset, restaurants langs de waterkant, het kanaal van C & O, en de beruchte Exorcist stappen.

Per auto of bus, kunt u enkele van de meer afgelegen en minder bezochte attracties, zoals het nationale Arboretum in in de buurt van noordoosten of de Kenilworth Aquatic tuinen in Oost-Anacostia. Door de rode metrolijn naar Brookland-CUA te nemen, kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de prachtige katholieke basiliek van het nationale heiligdom van de Onbevlekte Ontvangenis. Dit is de grootste katholieke kerk in Noord-Amerika.

Terwijl vele attracties en musea gratis zijn, zijn er verschillende die niet. De Washington DC Explorer Pass omvat toegang tot uw keuze van 3 ($54) of 5 ($84) populaire attracties tegen een gereduceerde prijs.

Uitzichten en panorama 's

D.C. de beroemde gebouw hoogte beperkingen — niet hoger zijn dan de breedte van de straat het gebouw op plus 20 voeten is — hebben geresulteerd in een wolkenkrabber-minder downtown, D.C. geven een duidelijk gedempte gevoel voor wat eigenlijk het hart van een grote metropool is. Het voor de hand liggende nadeel aan deze wet is dat het beperkt het aanbod van woningen en bureau ruimte en fiscale inkomsten en resulteert in zeer hoge huurprijzen. Aangezien vele gebouwen downtown van gelijke hoogte zijn, bieden vele dak terrassen een geweldig uitzicht.

Er zijn verschillende klassieke plekken om eruit te komen een kijkje over de stad:

Kennedy Center dakterras (gratis), in het West End, biedt een mooi skyline enigszins verwijderd van de stad, met het Lincoln Memorial prominent op de voorgrond.
Washington Monument (gratis), op de National Mall, hoewel als een vista point zijn kleine, bunker-achtige havens bedekt met krassen kunststof het maken minder inspirerend dan verwacht mag worden.
Newseum ($20), in de East End), is een goede plek om te zien een opmerkelijke museum en krijgen een close-up beeld van het centrum.
W Hotel, in het West End, slechts een blok van het witte huis, heeft een dakterras, een bar en lounge POV (Point of View) genoemd. Terwijl de bar en lounge duur zijn, een enkele cocktail krijgt een tabel voor verschillende mensen lang genoeg om te nemen in de weergave en suave cheapskates kunnen gewoon rondlopen lang genoeg om te krijgen een lading van het witte huis above (dicht genoeg om uit de geheime dienst overwatch) voordat post terug naar de lift.
De oude toren van het postkantoor op het Trump Hotel Washington DC is gesloten voor renovaties tot eind 2016.
Top van de poort in het Watergate-Hotel in het West End is een bar op het dak met een prachtig 360 graden uitzicht.

Wat te doen

Outdoor activiteiten en parken

D.C. is 21,9% gedekt in een park, een van de hoogste ratio's onder Amerikaanse steden. Veel van deze parken zijn vol met voetbal, voetbal, rugby, kickball, honkbal en ultimate frisbee-spelers. De National Mall wellicht het beroemdste park, maar er zijn verschillende andere grote mooie parken in de stad.

De 2.000 hectare Rock Creek Park, een nationaal park, snijdt de stad ten noorden van de rivier van de Anacostia hoofdbundel. Het park is vol van herten (die overpopulate, wegens gebrek aan roofdieren), eekhoorns, konijnen, wasberen, vogels en zelfs een paar coyotes. Het park omvat verharde fietsen/lopen paden die uitbreiden uit Maryland naar het Lincoln Memorial en het contact met de Mount Vernon trail in Noord-Virginia. Er zijn ook tal van hiking trails, picknick plekken, een golfbaan, een verscheidenheid van Ranger-geleid/educatieve programma's en boten kunnen worden gehuurd voor kajakken en zeilen op het midden van Thompson boot op de rivier de Potomac. Er zijn tal van leuke buiten ruimtes net buiten het park. Ten zuiden van Massachusetts Ave kun je een pad west uit naar de mooie Dumbarton Oaks in Georgetown, en vervolgens naar enorme Archibald-Glover Park, waar de paden kunnen leiden u als verre zuiden en het westen als de Chesapeake, Ohio Canal National Historical Park en Palisades Park. Na de belangrijkste trail langs de kreek helemaal neemt Zuid u onder de Whitehurst snelweg en neer aan de National Mall, waar joggers van de ongelooflijke pad rechtsaf langs de Potomac onder de monumenten profiteren.

Roosevelt Island is een van die pareltjes net ver genoeg uit de weg dat het wordt gemist door de meeste toeristen. De Teddy Roosevelt Memorial is in het midden van het eiland, waaronder een paar fonteinen en verschillende stenen obelisken gegraveerd met zijn citaten. De rest van het eiland is een mooi natuurpark van bossen en moeras met een promenade in het midden van de Potomac, met een prachtig uitzicht van Georgetown University op de noordwestelijke zijde en het Kennedy Center in het Oosten. Wat kan er beter past bij de "natuurbeschermer president" dan een eiland park memorial? Om het eiland te bereiken, lopen de trap aan de zijkant van de Rosslyn van de Key Bridge — die Rosslyn verbindt met Georgetown — ga oosten op de trail (de Mount Vernon Trail) naar de voetgangersbrug naar het eiland. Rosslyn is de dichtstbijzijnde metrohalte. Met de auto, kunt u de parkeerplaats net ten noorden van de Roosevelt Bridge uit de noordelijke rijstroken van de George Washington Pkwy alleen.

Er zijn verschillende andere parken een bezoek waard, met inbegrip van de Kenilworth Aquatic tuinen in Anacostia, het nationale Arboretum in in de buurt van noordoosten, Meridian Hill Park in Columbia Heights, en de C & O Canal jaagpad in Georgetown.

Festivals

D.C. wordt overspoeld in vrije publieke evenementen al gedurende het hele jaar, maar vooral in de zomer. Een paar hoogtepunten:

Een Capitol vierde, 4 juli. De hoofdstad is de beste plaats om te vieren de onafhankelijkheid dag! Vuurwerk over de Potomac rivier, de nationale Independence Day Parade, en een enorme orkestrale concert op Capitol Hill alle zorg voor een grote tijd viering. Enorme drukte verwacht.

Nationale kersenbloesem Festival. Eind maart – begin April. Opmerking dat de kersenbloesem Washingtons niet noodzakelijkerwijs tijdens het festival bloeien — de bloei varieert per jaar, afhankelijk van het winterweer. Wanneer de bloesem in bloei, die ongeveer een week duurt, is Washington op haar mooiste. De traditionele kersenbloesem promenade is rond het bekken Tidal, hoewel u gaan zeer vroeg in de ochtend moeten zult om te voorkomen dat de menigte. U zal betalen top dollar voor een verblijf in hotels tijdens seizoen van de kersenbloesem.

Nationale Kite Festival, (bij de Washington Monument). Eind maart. De belangrijkste attractie is natuurlijk iedereen opdagen om te vliegen van hun vliegers bij het Washington Monument, maar er zijn ook een stelletje tent exposities over onderwerpen van dingen zoals de West-Indische kitemaking VS wind power projecten. Er zijn verschillende wedstrijden gedurende de dag, de meest populaire is de strijd van de Kite Rokkaku voor vliegeren.

Cultureel toerisme DC. Eerst 2 zaterdag van mei. U kunt gaan in de meeste van de gebouwen van de ambassade, informatie over de landen, weergave presentaties en optredens, en meestal mee naar huis nemen een gratis souvenir uit het land! Echter, bereid zijn te wachten in potentieel lange lijnen, vooral bij de meer populaire landen.

Shakespeare gratis voor alle, 610 F-St NW (Harman Hall). Begin September. Gratis optredens van een verschillende Shakespeare spelen elk jaar door de beroemde Shakespeare Theatre Company in het Harman-centrum voor de kunsten. Kunt u gratis tickets via de online loterij of dezelfde dag tickets beschikbaar aan de deur (via wachtrij) in de ochtend.

Smithsonian Folklife Festival. Eind juni – rond 4 juli. Dit jaarlijkse festival heeft normaal gesproken drie onderwerpen: een land, een regio van de VS, en een ander onderwerp, die varieert van jaar tot jaar. Vorige festivals hebben featured het land van Oman, de oude Zijderoute, en muziek in de Latino-cultuur.

DC Bluesfestival, Carter Barron Amphitheater - 16e Straat & Colorado Avenue NW. Begin September. Dit jaarlijkse festival beschikt over voorstellingen door blues legendes.

Kopen

Souvenirs zijn gemakkelijk te vinden op stands en winkels in de buurt van de National Mall en East End. Echter, deze aanbiedingen zijn vaak plakkerige (shot glazen, Obama t-shirts, etc...). De souvenirwinkels van de Smithsonian musea hebben unieke aanbod en zijn ideale plekken om te kopen geschenken.

Oost-markt in Capitol Hill is een favoriet zaterdag of zondag middag winkelen bestemming voor lokaal geproduceerd voedsel en illustraties. Zelfs als je niet koopt, is het een geweldige plek om te bladeren en te eten.

Eclectische boetieks en vintage winkels in overvloed in Georgetown, Adams Morgan, bovenste Northwest en Shaw. Prijzen zijn echter hoog; u bent niet waarschijnlijk te veel koopjes vinden.

Kunstgaleries zijn er in overvloed in de hele stad en maken voor de grote bladeren, hoewel de prijzen aan de hoge kant zijn.

Boek speciaalzaken zijn ook gemeenschappelijk in D.C. als gevolg van de opgeleide bevolking. Hoewel het uit de weg van de toeristische attracties, heeft politiek & proza in bovenste Northwest een rechtmatige vordering favoriet van de stad. Andere populaire boekhandels omvatten Kramerbooks en tweede verhaal boeken in Dupont Circle. Er zijn ook enkele grote opties in Capitol Hill en de East End.

Voor goedkope boodschappen en huishoudelijke artikelen, proberen de Walmart op 1e & H Street NW, in de buurt van unnion Station, en de doelgroep op de Columbia Heights Metrorail Station.

Kleding en consumentenartikelen

Leesburg hoek Premium Outlets in Leesburg, 17 mijl ten noordwesten van Dulles Airport en 40 mijl ten noordwesten van Washington D.C., heeft de beste koopjes op het gebied maar is niet bereikbaar per openbaar vervoer.
Potomac Mills is een gigantische shopping mall in Woodbridge die meer dan 200 winkels bevat. Het is een 25 minuten rijden met de bus ($3,25 per enkele reis met SmarTrip kaart, M-Sa alleen) van de Franken-Springfield Metrorail Station.
Tanger Outlet Mall in National Harbor is bereikbaar door MetroBus vanaf het zuidelijke Ave Metrorail Station.
Marshalls is de beste weddenschap voor kortingen binnen de stadsgrenzen, met winkels in Columbia Heights en bovenste Northwest.
Macy's is het meest centraal gelegen warenhuis en ligt in de East End, die ook verschillende merknaam kledingwinkels zoals H & M, Urban Outfitters, Zara en Guess heeft.
Fashion Centre in het Pentagon City heeft meer dan 170 meestal high-end winkels is grenzend aan het Pentagon City Metrorail Station in Arlington.
Tysons Corner Center bevat meer dan 300 winkels en grenst aan het Tysons Corner Metrorail Station in Tysons Corner.