Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

San Francisco Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen San Francisco Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in San Francisco Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in San Francisco Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in San Francisco Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in San Francisco Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in San Francisco Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in San Francisco Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in San Francisco Luchthaven

San Francisco

55 Cyril Magnin Street, San Francisco, 94102, Ca

San Francisco- unnion Square

55 Cyril Magnin Street, San Francisco, 94102, Ca

San Francisco - Sunset District (california)

33 Cambon Dr, San Francisco, 94132, Ca, California

San Francisco - Fisherman's Wharf (california)

2500 Mason Street, Shert On Fishersmans Wharf , San Francisco, 94133 , Ca, California

San Francisco-central-howard Street

821 Howard Street, San Francisco, 94103, Ca, California

San Francisco - Luchthaven

780 Mcdonnell Road, San Francisco Ap, 941283114, Ca

San Francisco - Valencia

241 10th Street, San Francisco, 94103, Ca

San Francisco - Richmond District (california)

4250 Geary Blvd, San Francisco, 94118, Ca, California

Cesar Chavez - Downtown

45 Charter Oak Ave, San Francisco, 94124, Ca, California

San Francisco Luchthaven Informatie

San Francisco is een grote stad in Californië, het middelpunt van de Bay Area, bekend om zijn liberale Gemeenschap, heuvelachtig terrein, Victoriaanse architectuur, natuurschoon, zomer mist en grote etnische en culturele diversiteit. Dit zijn slechts enkele van de aspecten van de stad dat San Francisco een van de meest bezochte steden ter wereld maken.

Hoewel enorm in termen van aanbod, is San Francisco fysiek vrij compact. Het is gelegen op een zeven-door-seven mile (11 x 11km)-plein van land op het puntje van een schiereiland tussen de baai van San Francisco en de Pacifische kust. Het heeft een bevolking van 812,000 waarmee een klein deel van de gehele bevolking van de Bay Area van 7,1 miljoen. San Francisco is slechts een van de steden, waardoor de gehele San Francisco Bay Area. San Francisco's buren - Oakland en Berkeley ten oosten van de Bay Bridge, Marin County ten noorden van de Golden Gate Bridge en het schiereiland ten zuiden van de stad maken allemaal deel uit van de afzonderlijke provincies, elk met hun eigen regeringen en lokale openbaar vervoer. San Francisco lijdt aan misdaad in sommige centrum districten zoals de varkenshaas, medio markt, 6th Street, Soma en de westelijke toevoeging. De zuid-oostelijke deel van de stad ook last van gewelddadige criminaliteit. Bezoekers moeten zich bewust zijn van hun omgeving wanneer wandelen laat 's nachts in de buurt van sommige centrum hotels. San Francisco heeft ook een hoog percentage van de voetganger en fiets dodelijke slachtoffers.

Districten

Elke wijk van San Francisco draagt zijn eigen unieke en verschillende cultuur. Deze kaart is voornamelijk gebaseerd op de 11 officiële gouvernementele districten van San Francisco, maar het heeft zijn aangepast aan de toepassing van deze Reisgids. Sommige districten van bijzonder belang zijn voor de reizigers hebben is opgesplitst in de populaire wijk groeperingen, terwijl anderen, vooral de woonwijken, samen zijn samengevoegd.

Golden Gate
Modieuze en chique buurten, bijvoorbeeld het Marina District, holle koe en Pacific Heights, met wijds uitzicht en historische monumenten, Fort Mason, het Presidio, en de iconische Golden Gate Bridge.

Fisherman's Wharf
Een toeristisch waterkant wijk die de lancering van de veerboot naar Alcatraz Island, evenals een overvloed aan visrestaurants en souvenir winkels, Ghirardelli Square en Pier 39 omvat.
Nob Hill-Russian Hill
Twee ritzy buurten met luxe hotels, kabelbanen, een panoramisch uitzicht en steile hellingen.

Chinatown-North Beach
Twee levendige migrantengemeenschappen; het overvolle en grootste Chinatown buiten Azië naast de stijlvolle legde terug 'Little Italy', zowel als Telegraph Hill en Coit Tower.
unnion Square-Financial District
unnion plein is het centrum van winkelen, theater en kunst in de stad, naast de vele wolkenkrabbers van Market Street en het centrum.

Civic Center-ossenhaas
De neoklassieke Civic Center naast het gruis van de ossenhaas. De San Francisco Opera, de San Francisco Symphony en SFjazz liggen hier. Terwijl de 'Loin' grittier vergeleken met zijn ritzier buren centrum, er is genoeg interessante architectuur en attracties hier te zien.

SoMa (ten zuiden van de markt)
Een snel veranderende omgeving van het centrum dat is het centrum van een heleboel nieuwe bouw, met inbegrip van nieuwe wolkenkrabbers, enkele van de nieuwste musea van de stad, en AT & T Park, thuisbasis van de San Francisco Giants.

Westelijke toevoeging
Een historische wijk met veel Victoriaanse huizen die ooit een broeinest van Afro-Amerikaanse cultuur was. Binnen het gebied is ook Japantown, eens het centrum van San Francisco's Japanse bevolking, nog steeds gevuld met veel Japanse winkels en restaurants en hotels die op Japanse reizigers inspelen.

Haight
Bekend als de thuisbasis van de Hippie-beweging, dit keer Boheems gebied is nog steeds een eclectische schat.

De lanen
Omvat de mistige Richmond. Zonsondergang en Parkside districten, gescheiden door schilderachtige Golden Gate Park, begrensd aan de westkant door Ocean Beach en in het zuiden door Sloat Blvd. Het District Richmond ligt ten noorden van de Golden Gate Park en de zonsondergang ligt ten zuiden van het park. Daarnaast hoort u vaak lokale bevolking verwijzen naar de binnenste en buitenste Richmond en innerlijke en uiterlijke zonsondergang. De afbakening in Richmond Park Presidio is en in de zonsondergang 19e Avenue.

Twin Peaks-Lake Merced
Dit gebied is die het grootste deel van de zuidwestelijke San Francisco, thuisbasis van vele van de taller heuvels van San Francisco en het grote park Lake Merced, waarin de San Francisco Zoo.

Castro-Noe Valley
Kleurrijk en samenhangend, is de Castro (Eureka Valley) historisch bekend als het culturele centrum van de stad LGBTQ Gemeenschap. Nabijgelegen Noe Valley biedt uitstekende restaurants en winkels langs aangenaam walkable straten.

Missie-Bernal Heights
Dit kleurrijke gebied is de thuisbasis van een grote Spaanse gemeenschap, alsmede de nieuwe stedelijke ambachtslieden, en is een centrum van San Francisco nachtleven. Voor bezoekers die willen uitstappen van de gebaande toeristische paden en vangen enkele lokale smaak, is dit de plek om te gaan.

Zuidoost-San Francisco
Een meestal lager inkomen woonwijk, deze wijk bevat verschillende baai-side buurten en vele mooie parken.

Klimaat

San Francisco heeft een mild klimaat, met koele, natte winters en droge zomers. In de meeste maanden, kunt u verwachten van de hoge temperatuur in de bovenste 50s, 60s of lage jaren 70 graden Fahrenheit (15-25° C). Deze milde temperatuur lezingen verloochenen echter een uniek klimaat niet gedeeld door de andere grote steden in de staat of land. In wezen San Francisco is nooit warmer dan 73 graden maar nooit kouder dan 50 graden. De nachten zijn koud dus meestal mensen in San Francisco altijd voeren rond een licht jasje omdat de temperaturen kunnen dalen of drastisch binnen een uur stijgen.

Zomerdagen meestal uitgaan onder mist, langzaam naar de Oceaan in een zonnige, maar winderige middag afbranden. Meetbare neerslag tijdens de zomermaanden is zeldzaam, hoewel lichte motregen mogelijk is. Vochtigheid is zeer constante, maar zelden ongemakkelijk. In de late namiddag, wanneer de mist en wind rendement mensen over het algemeen vinden zichzelf een jas nodig (en dit is zomer!). Er zijn sommige dagen wanneer hele dag in de mist blijft hangen.

In de winter is het regenseizoen in volle gang. Dat gezegd zijnde, de kansen voor een kalme, windstille, zonnige dag zijn eigenlijk hoger in de winter dan in de zomer! Echter, de algemene temperatuur zijn gonna be lager in de winter.

Lente en de herfst zijn niet zo veel seizoenen op zich in San Francisco, maar eerder ze zijn snelle overgangsperioden met enkele dagen lijkt zomer en anderen op de winter. Daling is met name een goede tijd om te bezoeken omdat de zomer wind en mist meestal is gegaan, maar het regenseizoen is nog niet gestart. De nazomer maand September, als zomer overgangen in vallen, is de warmste en droogste maand van het hele jaar naar San Francisco. Hittegolven kan af en toe optreden rond deze tijd van het jaar.

Binnen deze algemene voorschriften heeft San Francisco ook een aantal microklimaten gemaakt door de topografie en maritieme omgeving van de stad. Grote heuvels in het stadscentrum blokkeert veel van de mist, wind en neerslag die in van de Stille Oceaan rollen. Hierdoor kan er aanzienlijke weer verschillen in verschillende delen van de stad en het omliggende gebied van de baai op hetzelfde moment. In het algemeen zijn meer Bovenwindse gebieden langs de kust koeler en foggier, terwijl de meer Benedenwindse gebieden in het Oosten warmer en droger zijn. Temperatuurverschillen van 10-15 graden of zo komen op dagen waar de mist aan de westkant van de stad blijft. Deze verschillen blijft als u beweegt oostwaarts, uit de stad en in de buitenste East Bay (aan de andere kant van de heuvels van Berkeley en Oakland), waar het veel warmer en droger kan worden. Plaatselijke meteorologen routinematig hebben drie prognoses: een voor de kust, één voor de baai, en één voor de gebieden in het binnenland. Kortom, als je niet van het weer, misschien reizen een paar mijl Oost of west naar uw gewenste klimaat.

Films

San Francisco is het decor voor de vele films, wijten gedeeltelijk naar de Bay Area van levendige gemeenschap van film-maken en de nabijheid van de stad naar Hollywood. De productiebedrijven van George Lucas en Francis Ford Coppola, samen met het bedrijf van de animatie Pixar zijn enkel enkelen van de grote spelers die noemen van de San Francisco gebied thuis. Onder de betere films die in San Francisco:

The Maltese Falcon (John Huston, 1941). De hoofdrollen Humphrey Bogart als een prive-detective van San Francisco, omgaan met drie gewetenloze avonturiers die concurreren om een prachtig juweel-encrusted beeldje van een Valk.
Dark Passage (Delmer Daves, 1947). Een offbeat film noir met twee pictogrammen van het genre, Lauren Bacall en Humphrey Bogart. De donkere steegjes en de zijstraten van de stad zijn prominente tentoongesteld door de excentrieke verhaal van een man die ten onrechte beschuldigd van moord en een raadselachtige vrouw die in een royale art deco appartement op de top van de stappen van de hazelaar woont.
Vertigo (Alfred Hitchcock, 1958). Hoewel het is niet de enige Hitchcock filmset in San Francisco (gedeelten van de vogels hier zijn ingesteld), verpakkingen Vertigo echt in veel van de stad, na een prive-detective die lijdt aan hoogtevrees als hij het mysterie van één vrouw eigenaardige gedrag onthult en van een San Francisco landmark naar de volgende reist.
Bullitt (Peter Yates, 1968). Een zeer populaire en zeer invloedrijke misdaad thriller met in de hoofdrollen Steve McQueen (die ook starred in de lokaal-set The Towering Inferno) en voorzien van een van de beste auto achtervolging scènes in de geschiedenis van de cinema.
Psych-Out (Richard Rush, 1968). Een ongelooflijk trippy film met psychedelische muziek (met inbegrip van een verschijning van de wekker van de aardbei), recreatieve drugs en Haight-Ashbury — Hippies aplenty op dit gebied.
Dirty Harry (Don Siegel, 1971). Een andere cop filmset in San Francisco (bovendien allemaal maar één van de vervolgfilms waren ook ingesteld hier), met in de hoofdrol Clint Eastwood jagen naar beneden sadistische moordenaars en om mensen te vragen als zij zich gelukkig voelen. Nou doen ze, punk?
Invasion of the Body Snatchers (Philip Kaufman, 1978). Emotieloos drones imiteert mensen en uitgebroed uit peulen overnemen in San Francisco in deze klassieke sciencefiction film.
48 hrs. (Walter Hill, 1982). Vaak wordt gecrediteerd met het starten van het buddy-cop-genre, volgt deze film een hot-headed agent die een team vormen met een bijdehante veroordeelde om twee cop moordenaars in de misdaad geteisterde onderwereld van San Francisco.
Chan Is Missing (Wayne Wang, 1982). Ter illustratie van de problemen door Chinees-Amerikanen, vertelt deze film het verhaal van twee taxichauffeurs Chinatown zoekt een man die liep af met hun geld.
Star Trek IV: The Voyage Home (Leonard Nimoy, 1986). In de 23e eeuw, San Francisco is het huis van Starfleet Commando en bultrug walvissen al lang uitgestorven. In deze tranche van de populaire franchise moeten Kirk, Spock en de rest van de bemanning tijdreizen naar een meer hedendaagse San Francisco terug te brengen een aantal walvissen te redden van de aarde.
Melk (Gus Van Sant, 2008). Een recente biopic over het leven van Harvey Milk, de voormalige San Francisco stad toezichthouder in de late jaren 1970 en de eerste openlijk homoseksuele man te worden verkozen tot openbaar ambt. Dit verhaal heeft nog steeds herhalen gedurende vele San Franciscanen gezien van de stad-rol in de lopende gay rights movement.
La Mission (Peter Bratt, 2009). Ultra macho ex-con Che Rivera leert de ware betekenis van het worden een vader, wanneer hij ontdekt dat zijn zoon homo is.
Een hele reeks van grote films hebben vastgesteld op Alcatraz; onder hen zijn Escape from Alcatraz (Don Siegel, 1979), Birdman van Alcatraz (John Frankenheimer, 1962), The Rock (Michael Bay, 1996), en de zeer invloedrijke Point Blank (John Boorman, 1967), The Room (Tommy Wiseau, 2003).

Krijgen

Met het vliegtuig

San Francisco Bay Area luchthavens

San Francisco International, (SFO) ligt ongeveer 10 mi (16km) ten zuiden van de stad is een belangrijke internationale luchthaven, een van de grootste in de wereld en heeft talrijke passagier voorzieningen, waaronder een breed scala van voedsel en drank inrichtingen, winkelen, Bagage-opslag, openbare douches, een medische kliniek en hulp voor verloren of gestrande reizigers en militair personeel. Het is de belangrijkste hub voor Virgin America en Verenigd evenals een belangrijke internationale luchthaven met rechtstreekse vluchten naar Azië, Latijns-Amerika en Europa.

Oakland International, (EIKEN) in de East Bay biedt naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten en Mexico alsmede Scandinavië. Het is een belangrijke zendmast voor Southwest airlines.

Norman Y. Mineta San Jose International, (SJC) in Silicon Valley, trekt ongeveer 1 uur ten zuiden van San Francisco Bay Area ingezetenen die vinden van SFO te onhandig verre zijn uit hun huizen. Alleen alle Nippon Airlines, Alaska Airlines en Volaris internationale hiervandaan vluchten (in Japan en Mexico respectievelijk). Vanaf 4 mei 2016, British Airways zal het functioneren van een dagelijkse directe vlucht van Londen Heathrow.

Publieke luchthaven vervoer

San Francisco en Oakland luchthavens zijn verbonden naar het centrum van SF door de Bay Area Rapid Transit (BART)-systeem.

Passagiers die aankomen in SFO kunnen lopen (5 minuten van United's binnenlandse terminal) of neem een gratis pendeldienst naar de luchthaven (AirTrain) naar de BART station (dat is grenzend aan de G-kant van de internationale Terminal). De rit van de BART van SFO naar San Francisco downtown kost $8.65 one-way en loopt vaak elke 15 of 20 minuten, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Ticketautomaten accepteren cash - teruggeven van verandering - en debetkaarten. BART treinen Daly City, San Bruno, South San Francisco, Colma doorlopen alvorens de stad San Francisco, waar de SF MUNI kunt nemen reizigers overal in de stad.

SFO is ook verbonden met San Francisco door SamTrans routes 292, 397 en KX. Routes 292 en 397 zijn $2 naar San Francisco, hoewel de KX is $5. Grote bagage is over het algemeen niet toegestaan op de KX-bus.

Oakland Luchthaven nemen passagiers een shuttle trein naar het station van Colliseum BART; de kosten zijn $6 naast het reguliere tarief. BART treinen vanaf daar lopen direct naar San Francisco en kost ongeveer $4.00.

De San Jose luchthaven wordt bediend door een gratis pendeldienst naar beide VTA Light Rail en Caltrain genaamd de luchthaven Flyer — VTA Route #10. Passagiers die aankomen in San Jose kunt Caltrain rechtstreeks bereiken van San Francisco (dit kost $7,50 one-way). Caltrain ook links met de BART-systeem op het intermodale station van Millbrae. Wees ervan bewust dat openbaar vervoer binnen de South Bay niet zo ontwikkeld als rond de San Francisco is. Ook tijdens het rijden Caltrain, moet kopen uw vervoerbewijs bij de kiosken van de geautomatiseerde station voor het instappen, als ze niet worden verkocht op de treinen.

Met de trein

Amtrak, serveert de Bay Area met langeafstands- en IC-treinen. San Francisco lange afstand station is over de baai, buiten de stadsgrenzen. Passagiers aankomen in Emeryville of Oakland's Jack London Square Station in de East Bay en een Amtrak Californië Thruway-bus kan nemen over de Bay Bridge naar San Francisco Amtrak stop bij de tijdelijke Transbay Terminal (Folsom en Beale straten) en meestal verschillende andere centrum bestemmingen (merk op dat Amtrak passagiers niet aan extra kosten voor de bus onderworpen zijn). Reizigers op sommige kortere afstand Amtrak routes kunnen ook overbrengen naar BART treinen bij de Richmond of Oakland Colosseum stations (zie hieronder). U kunt ook mogen renners de Bay Area vanuit het zuiden overdragen aan Caltrain bij San Jose de Diridon Station voor een directe rit naar de vierde en koning straat in San Francisco.

Per boot

In vele opzichten is een boot de ideale manier om de aanpak van San Francisco. De spectaculaire skyline van de stad wordt best gewaardeerd uit het water en vanaf het dek van een boot de baai en de bruggen en de eilanden kunnen worden gezien als een geheel. Cruiseschepen en prive-jachten zijn regelmatige bezoekers naar San Francisco en andere Bay Area steden passagiersschepen regelmatig koppel naar San Francisco.

Veerboten rijden naar San Francisco van Larkspur, Sausalito en Tiburon in Marin County, Vallejo in Solano County en Alameda en Oakland in de East Bay. In San Francisco, de veerboten op het basisstation op een of beide van de twee pieren van de stad bij Fisherman's Wharf en het Ferry Building, de latere waarvan een zeer korte loopafstand van de bushalte Amtrak San Francisco is evenals Embarcadero Station, waar de BART en Muni treinen stoppen, en de halte voor de historische trams die bovengronds markt straat worden uitgevoerd.

Met de auto

Er zijn vier belangrijke snelweg benaderingen naar San Francisco. U.S.-101 komt de oostzijde van het schiereiland van SF en is de meest directe route vanuit het zuiden, hoewel het vaak een back-up met verkeer. Interstate 280 is een meer toeristische route naar de stad uit dezelfde richting, maar met armere verbindingen dan 101. De I-280 San Jose Avenue afslag (#52, maar slecht gemarkeerd) vermijdt dichte brug spitsuur voor bestuurders gaan naar gebieden zoals het Civic Center. Interstate 80 benadert de stad vanuit het Oosten via de San Francisco Bay Bridge. Vanuit het noorden brengt U.S.-101 u over de Golden Gate Bridge.

Alle Bay Area tol bruggen hebben tol pleinen die tol in slechts één richting. Die richting is meestal noorden of westen, hoewel de Golden Gate Bridge kosten tol alleen voor het verkeer naar het zuiden. Alle bruggen met uitzondering van de Golden Gate Bridge nog steeds cash tolhuisjes; Vul elke open lane, die een "CASH" of "FASTRAK/CASH" teken heeft. Alle bruggen hebben een teken voor "laatste afrit voor de tol."

Vanaf 2012, heeft de Golden Gate Bridge alle cash tolhuisjes gesloten en volledig geconverteerd naar elektronische tolheffing. Alle gebruikers moeten een transponder van de FasTrak afgegeven door één van de staat verschillende tol weg agentschappen (veel Californië verhuur auto agentschappen kan huur een transponder met hun voertuigen voor een "gemak fee") of ontvangt een factuur voor het bedrag van de tol, te worden voldaan binnen 21 dagen over te steken. Merk op dat de grootschalige autoverhuur bedrijven zal automatisch factureren u voor eventuele tolgelden gemaakte, plus een dagelijkse vergoeding ($3 als in juni 2013) dat toenemen op elke dag van uw huurperiode na het oversteken van de brug) - Dit kan worden vermeden als u vooraf betaalt, zie hier voor meer details]).

Het tolhuisje passeren is uitgerust met camera's record nummerplaten van voertuigen die geen transponders. Tol kunnen online of bij één van de verschillende kleinhandelsplaatsen die cash worden betaald. Als u betalen met contant geld wilt, er rekening mee dat zelfs locals soms hebben een harde tijd berekenen van de juiste tolprijzen. Overweeg het gebruik van deze handige tool om te bereken de kosten voor u: Bay Area tol.

Omzeilen

Navigeren

Kruis straten. Zoals San Francisco straten genummerde (100 per blok) vanaf het begin van de straat zijn, en even en oneven getallen altijd aan weerszijden, is het beste wanneer vragen richtingen te vragen voor de naam van een kruis straat of buurt in plaats van te vertrouwen op het adres alleen. Bijvoorbeeld, zijn adressen op Mission Street op 18th Street in de 2200s, maar een blok weg op Valencia op 18th, adressen zijn slechts in de 700s. Dit is omdat de missie begint aan de Embarcadero, twee mijl verder oostwaarts dan van Valencia beginnen bij Market Street. Lokale bewoners vertrouwen op grensoverschrijdende straten.

Genummerde straten en lanen. San Francisco heeft zowel genummerde straten, in de missie, de Castro, en SoMa, en genummerde straten een alfabetisch geordende lanen in het grotendeels residentiële Richmond (beginnend met Anza) en zonsondergang districten (eindigend met Yorba). Het mengen van genummerde straten en lanen wanneer gevraagd richtingen je mijl vanaf uw bestemming laat kunnen. Dit kan verwarrend zijn, zoals San Franciscanen niet zeggen zal "Street" of "Avenue" tenzij het nodig is om te voorkomen dat onduidelijkheid. Dus ze zal niet zeggen "Ik woon op Fifth Avenue," maar zal zeggen "Ik woon in de buurt van de vijfde en Geary." Straatnaamborden hebben over het algemeen niet "Straat" of "Avenue" ze zeggen gewoon "GEARY" of "VRIJMETSELAARS", hoewel genummerde straten en lanen doen.

Meerdere straat rasters. Een van de meest verwarrende aspecten van het rijden in San Francisco is de aanwezigheid van meerdere straat rasters, met name in de binnenstad waar twee roosters elkaar onder een hoek langs Market Street snijden. Nog meer verwarrend zijn straten in het midden van de Visio standard-blokken, zoals New Montgomery Street.

Geen links draait. Verschillende belangrijke San Francisco arteriële straten, met inbegrip van 19e Avenue en Market Street, niet beschikt over ruimte voor speciale linksaf rijstroken en dragen daarom geen LINKSAF tekenen hooguit kruispunten. Daardoor zult u gefrustreerd wanneer u voor mijl op deze straten met geen mogelijkheid rijden linksaf. De truc, natuurlijk, is om te gaan rond het blok met meerdere rechts draait na het passeren van een gewenst straat, waarvoor u in de rechter rijstrook, niet de linker rijstrook te blijven.

Op voet

Wandelen kan worden een verleidelijke optie om van een wijk naar de andere, zolang u zich bewust van waar je bent en houden uw street smarts. San Francisco is een stad van vriendelijke buurten, maar het is ook een grote stad dus wees bewust van je omgeving en houd rekening met de gevaren die vaak gepaard gaan met de grootte van een stad van San Francisco.

Straten die vaak gaan recht op en neer heuvels kunnen maken lopen uitdagend wanneer u probeert de bergop gedeelten (maar bieden goede oefening). Rijden kan moeilijk op en neer heuvels maar hebben een adembenemend uitzicht. Er zijn vele trap wandelingen verspreid over de stad als de straten te steil. Vindt u kaarten zijn wandelpaden, fietspaden, en de toonhoogte van de rang van alle straten gemarkeerd in verschillende kleuren door hoe steil elk segment is, dat kan help u oriënteren naar city walks geschikt om uw vermogen en temperament, zoals de downloadbare kaart afgegeven door de San Francisco fiets coalitie.

Merk op dat lokale bevolking zelden gebruik van de aanduidingen "straat" of "avenue," zelfs wanneer differentiatie van de genummerde straten en lanen. Genummerde wegen aangewezen "Street" bevinden zich aan de oostzijde van de stad, ten zuiden van de markt in Downtown, Castro, Noe Valley en missie. Genummerde wegen aangewezen "Avenue" zet je in de Richmond en zonsondergang wijken aan de westzijde.

Door openbaar vervoer

San Francisco is een van de meest complete systemen voor openbaar vervoer in de Verenigde Staten, misschien wel het meest uitgebreide systeem ten westen van Chicago. Vervoer in San Francisco worden geleverd door diverse organen; het gaat om afzonderlijke organisaties en hoewel zij veel uitwisseling stations hebben, tickets zijn niet normaal overdraagbaar over de systemen (behalve voor maandelijkse of langere periode doorgegeven). De belangrijkste doorvoer systemen zijn:

Muni — Metro Metro, trams, bussen, trolleybussen en kabelbanen in San Francisco juiste.
BART — regionale metro in de San Francisco Bay Area.
Caltrain — commuter treindiensten naar San José.

Met de fiets

Als u sterke benen en een beetje van stedelijke fietsen ervaring heeft zijn fietsen een uitstekende optie voor vervoer in San Francisco. De stad is vrij klein land gebied--zowat 7 mijl van Noord naar Zuid en 7 mijl van Oost naar west--dus het is vrij snel om van de ene kant naar de andere, en in de afgelopen jaren heeft de stad Municipal Transportation Agency geïnstalleerd vele mijlen van nieuwe fietspaden en paden. Fietsen is een gemeenschappelijke keus van het vervoer voor de bewoners van San Francisco, meer dan in de meeste andere Amerikaanse steden, want het is vaak de snelste manier kant van de stad. Dit betekent dat automobilisten in het algemeen zal zich bewust zijn van de aanwezigheid van fietsers op de rijbaan. Het is echter uitermate belangrijk om te rijden met de nodige voorzichtigheid, aangezien patstelling en congestie leiden kunnen automobilisten, voetgangers en fietsers gelijk te onvoorspelbaar en op een onveilige manier, soms treden. Diefstal van rijwielen en hele fietsen is helaas heel gebruikelijk in San Francisco, zodat het Word geadviseerd om te voorkomen dat een fiets zonder toezicht in het openbaar voor uitgebreide periodes van tijd, en als het nodig is om dit te doen is, vergrendelt de fiets zo veilig mogelijk, met een sterke vergrendelen.

Als u van plan bent over fietsen in San Francisco, kunt u overwegen dat veel van het terrein zeer heuvelachtig is, waardoor voor sommige moeilijke beklimmingen. Bovendien, steken komende downhill betekent, dat als je niet oppast, vind je jezelf barreling onbeheerst in verkeer aan de onderkant van de heuvel. Echter is er bijna altijd een fietsroute om u van de ene plaats naar de andere terwijl het vermijden van grote beklimmingen in de stad. Als u twijfelt over het omzeilen van de heuvels, een lokale fietser om advies vragen.

Laat u niet misleiden door maps beeltenis van de straat van de stad-raster en neem aan dat deze straten altijd plat zijn. Zelfs de kortste van San Francisco straten bijvoorbeeld steile heuvels of zelfs trappen in plaats van een rijbaan. En vergeet niet, kinderen kunnen zelfs sneller dan volwassenen zal vermoeien. Een aanbevolen gemakkelijke rit voor kinderen en fietsers met weinig ervaring is het puntje van de Golden Gate Park panhandle in de Haight, langs paden en JFK rijden door het park naar Ocean Beach. JFK station is licht verhandeld en haar oostelijke deel (tussen Kezar en Transverse stations) is voor auto's zondags gesloten.

Met de taxi

Taxi's in San Francisco zijn, voor een grote stad, verrassend inefficiënt en duur, vanaf $3,50 net voor het krijgen in de cabine en $0,55 per vijfde van een mijl en per minuut wachten. Kunt u een idee van hoeveel bijzondere taxi trips kosten in San Francisco met behulp van de San Francisco taxi Commissie webpagina.

San Francisco is thuis om verschillende startups die proberen om een beter rit-for-hire service, met inbegrip van UberCab, Lyft en zijspan, die over het algemeen goedkoper en betrouwbaarder dan een taxi. Download de gratis app voor elk bedrijf auto's in uw omgeving bekijken en aanvragen van een rit.

Met uitzondering van taxi stations op of in de buurt van downtown zakenhotels, of slechts een paar grote verkeersaders cruisen, taxi's kunnen moeilijk te vinden en hagel-- en bellen voor een taxi kan betekenen een wachttijd van 30-45 minuten, als de cabine uiterlijk vertoon opwaarts helemaal. Nu, als je ergens in de buurt van unnion vierkant en boodschappentassen, houden gewoon door staande op de stoep en meldplicht cabines passeren gewoonlijk krijgt u een vrij snel. Het is aanzienlijk gemakkelijker te vangen een taxi op weekdagen, niet met inbegrip van vrijdagavond.

Als u naar de luchthaven post, is uw beste inzet om te bellen vooruit met een specifieke pick-up tijd om één van de vele taxibedrijven. U zult ook willen plannen van uw cabine tevoren omdat als je verder dan 15 mijl gaat, zal je uiteindelijk 50% extra betalen.

Zie

San Francisco is veel te zien — dit zijn net de meest belangrijke bezienswaardigheden. Zie de secties van de individuele district, vaak gekoppeld van dit bericht voor meer detail.

Twee paspoorten zijn beschikbaar die bieden kortingen tot veel interessante bezienswaardigheden:

San Francisco CityPASS. Een relatief goedkope en eenvoudige manier ter dekking van de vele bezienswaardigheden van de stad is de CityPASS. Voor een tarief van $84 voor volwassenen en $59 voor kinderen 5-12 jaar, krijgt u toegang tot de California Academy of Sciences, een blauw en goud vloot bay cruise, het Aquarium van de baai of het Monterey Bay Aquarium, en het Exploratorium of the Legion of Honor en het de Young Museum (beide moeten worden bezocht op dezelfde dag). Een CityPASS werkt voor 9 opeenvolgende dagen beginnen met het gebruik van uw eerste ticket (elk ticket die alleen goed is voor een bezoek aan elke attractie). De pas ook zeven opeenvolgende dagen van de kabelbaan en MUNI tarieven.

Go San Francisco kaart - een all-inclusive pass waarmee u bezoek meerdere attracties van San Francisco voor één prijs, beginnen bij $65. U kunt tot 55% op top musea, tours en activiteiten vs. betalen bij de gate. De pass is beschikbaar in 1, 2, 3 of 5 dagen stappen, en omvat toegang tot tientallen attracties van de San Francisco met inbegrip van een Hop-On/Hop-Off Trolley Tour, de California Academy of Sciences, een Golden Gate Bay Cruise, en nog veel meer.

Luchtfoto tour als u avontuurlijk bent, u kunt San Francisco zien vanuit de lucht. Er is een nieuwe moderne macht gilder in Palo Alto luchthaven ongeveer 25 minuten ten zuiden van San Francisco. U kunt zien dat Stanford, krijgen een idee van hoe lang de SLAC is, en worden blootgesteld aan enkele van de mooiste natuurlijke vergezichten. Bekijk macht zweefvliegtuig rondes aan palo alto luchthaven http://www.powerglidertours.com.

Routes

Er zijn vele hoogtepunt wandelingen die u nemen kunt om echt het gevoel van de stad vangen en zien een heleboel attracties op hetzelfde moment. Enkele van de besten zijn:

Chinatown. Subsidie van Bush naar Broadway neemt u mee door het hart van de beroemde wijk. Retourneren met de parallelle Stockton of Powell krijgt u een beter gevoel van het dagelijks leven van de bewoners, en allebei goed voor degenen op zoek bent naar geïmporteerde grondstoffen zoals thee of kruiden.
Ocean Beach. Ocean Beach is volledig toegankelijk voor voetgangers in zowel de Richmond en de zonsondergang districten uit de Cliff House restaurant en de Sutro Baden in het noorden naar de dierentuin in het zuiden. Voor een kortere wandeling bieden de molens in de buurt van Lincoln aan het einde van de Golden Gate Park een goede basis voor een wandeling Noord.
Telegraph Hill. Greenwich en hazelaar stappen aan de oostzijde van Telegraph Hill, zowel zware als onvergetelijk mooi, bieden huisjes en een kudde wilde papegaaien om te genieten van de weg naar de Coit Tower.
North Beach. Columbus loopt van North Point in Fisherman's Wharf, via de grote kerk en de beroemde cafés in het hart van North Beach aan de landmark Transamerica pyramid, toegankelijk voor doorvoer op de nabijgelegen markt.
Haight Ashbury. Haight van Divisadero naar Stanyan dekt de winkelwijk beroemd hippie-cultuur; de straat wordt Stanyan een pad door Golden Gate Park naar een populaire site (toen en nu) om te ontspannen en concerten.
Cow Hollow. unnion Street tussen Gough en Fillmore is één van de mooiste winkelstraten buiten het centrum van de stad.
Missie. Missie tussen het 15e en Cesar Chavez straten biedt een blik op een wijk die bekend staat om zijn muurschilderingen, Latino voedsel en cultuur, evenals occasionele bende activiteit ten oosten van Mission Street. Parallel aan de missie, Valencia Street is de slagader van de veel hogere einde boetieks en avontuurlijk cafés begint te karakteriseren van de buurt, en heeft weinig van de korrel van missie St. 16th Street tussen missie en Guerrero straten biedt een verscheidenheid aan gerechten en diverse hippe bars.
Pacific Heights. Fillmore tussen pijnbomen en Broadway is bekleed met een goede mix van winkels, uitzicht, steile hellingen, en sommige van de grootste en duurste huizen van de stad.
Fillmore. Post van Laguna (in de buurt van 38 bus halte) naar Fillmore neemt u mee door de luxe winkels en restaurants in Japantown en Fillmore linksaf draaien over Geary en verder naar Turk neemt je mee langs de internationaal bekende jazz locaties en een mix van zwart en Koreaanse eigendom van winkels.
Castro en Noe Valley. Markt van kerk Castro St. en een links beneden Castro St naar 19e neemt u mee door het midden van het beroemde homo Mekka van de stad. Voortzetting van Castro St over de heuvel van daar brengt u naar 24 St, main verslepen met Boheemse Noe Valley.

Landsmarks

Misschien het meest herkenbare landmark in San Francisco en een van de beroemdste bruggen ter wereld, de Golden Gate Bridge, verspreid over de Golden Gate, heeft geroepen een van de zeven wonderen van de moderne wereld en is het eerste wat u ziet van San Francisco als rijden in vanuit het noorden, want het is een van de belangrijke weg routes naar en uit de stad. Uitkijkend over de Golden Gate is het Presidio, een voormalig militaire post met mooie architectuur en een zeer mooie park-instelling. Binnen het Presidio is het prachtige Paleis voor Schone Kunsten, de 1915 Panama-Pacific Exposition robuuste Dell Vostro™ en doet denken aan de Romeinse en Griekse architectuur.

Binnen het centrum van de stad, de beroemde kabelbanen lopen op en neer de heuvels van San Francisco tussen Market Street en Fisherman's Wharf en bieden vrij een rit (zie hierboven onder omzeilen voor meer info). Bovenop één van deze heuvels is Telegraph Hill in North Beach, Coit Tower, een glanzende witte toren gewijd aan de San Francisco brandweerlieden. Op 275' hoge, de heuvel is een gezonde wandeling van de nabijgelegen wijken net onder. Een andere prominente toren in de buurt is de Transamerica Pyramid, de hoogste en meest herkenbare gebouwen in de San Francisco skyline, gelegen tussen de wolkenkrabbers en de hoogbouw van het financiële District. Misschien is de bekendste weergave van die skyline van Alamo Square Park in de westelijke toevoeging district, thuisbasis van de beroemde Painted dames rij van Victoriaanse huizen, met vele andere mooie Victorianen rondom het mooie park.

Over is Russian Hill het beroemde traject van Lombard Street tussen Hyde en Leavenworth, de (bijna) crookedest straat in Amerika. De stad heeft ook een twistier maar minder schilderachtige stuk van straat, Vermont straat Potrero Hill. Andere straat eigenaardigheden in San Francisco omvatten 22nd Street tussen Vicksburg en kerk in Noe Valley en hazelaar Street tussen Leavenworth en Hyde over Russian Hill — bij een rang van 31,5%, delen deze straten de eer van de steilste straat in San Francisco.

Musea

Wanneer de ochtend mistig is, kan u wilt een paar uren doorbrengen in een van de vele wereldklasse musea van de stad. Golden Gate Park is de thuisbasis van de koper beklede M.H. de Young Memorial Museum, die beschikt over een indrukwekkende collectie van eigentijdse en inheemse kunst. Het de Young Museum voormalige Aziatische collectie is nu definitief gevestigd in de Asian Art Museum van San Francisco, gelegen in het Civic Center. Tegenover het de Young Museum staat de California Academy of Sciences, die houdt van een enorm scala aan exposities van de wetenschap, met inbegrip van een aquarium en een natuurhistorisch museum.

De California Palace of the Legion of Honor is in Lincoln Park in het noordwesten van de wijk van Richmond. In Nob Hill, het Cable Car Museum biedt exposities op de beroemde bewegende bezienswaardigheden van San Francisco. Is het Randall, een mooie little children's Museum in de buurt van de Castro. Het San Francisco Museum of Modern Art, het Moscone Center, het Yerba Buena Center for the Arts, Zeum, de Cartoon Art Museum, het Museum van de Afrikaanse Diaspora en het Museum van het ambacht en de volkskunst liggen allemaal in SoMa, ten zuiden van unnion Square. De Contemporary Jewish Museum, die werd ontworpen door Daniel Libeskind en geopend in juni 2008, is de laatste grote toevoeging aan het San Francisco museum scène.

Op de Hyde Street Pier in Fisherman's Wharf kunt u gaan aan boord van verschillende historische schepen, met inbegrip van de 1886 Balclutha clipper schip, een veerboot wandelen-bundel, een stoom sleepboot en een kust schoener. Op Pier 45 net ten oosten, worden de Tweede Wereldoorlog onderzeeër USS Pampanito en de Tweede Wereldoorlog Liberty schip SS Jeremiah O'Brien bezichtigd. In de buurt is het Aquarium van de baai op Pier 39 en de onlangs geopende Madame Tussauds Wax Museum. Het Musee Mecanique op pier 45 bevat honderden munt geëxploiteerd amusement machines, velen uit de 19e eeuw. De meeste kunnen worden gebruikt voor slechts een kwart.

De onlangs verplaatst en groter en beter dan ooit Exploratorium op Pier 15 ligt op loopafstand van Embarcadero en houdt je bezig voor een hele dag met hun wetenschap en perceptie exposities. In het Marina is district Fort Mason, waar een paar culturele musea.

Vele musea bieden gratis toegang op bepaalde dagen tijdens de eerste week van elke maand.

Parken en natuur

San Francisco heeft talrijke parken, variërend van de kleine tot de grote. De bekendste van hen is Golden Gate Park district de lanen, een massale (ongeveer 1/2 mijl-door-vier mijl) stedelijke oase met windmolens, bison, musea, een carrousel en nog veel meer verborgen onder haar charmes. Het park bevat de antieke vorstelijke serre van de Conservatory of Flowers, de moderne en etnische kunst gericht de Young Museum, de grote Japanese Tea Garden, het nieuwe gebouw van de California Academy of Sciences ontworpen door Renzo Piano en de Strybing Arboretum, een verzameling van planten uit gematigde wereldwijd. Lincoln Park in Richmond, waarin majestueuze uitzicht op het Marin Headlands, de Golden Gate Bridge van de kant van de Oceaan en de Stille Oceaan zelf is het bepalen van de uiterste Noordwest hoek van de stad. Aan de uiterste westzijde die de bekende Cliff House biedt zowel semi-casual en een meer formele eten en drinken van de plaats. Het museum van de Légion d'honneur in het midden van het park herbergt vele ongelooflijke kunstwerken.

In de buurt van de fysieke centrum van de stad is de Twin Peaks, een van de hoogste punten van San Francisco (875' boven de zeespiegel); het verstrekken van spectaculaire uitzichten in alle richtingen. Tourbussen kunnen krijgen een back-up hier gedurende de dag, maar het is een geweldige plek om de stad van bovenaf, vooral bij en na zonsondergang echt te waarderen. Temperaturen daar kunnen heel ietsje lager dan in de rest van de stad, dus breng een jas. Nabijgelegen in het Lake Merced gebied de San Francisco Zoo, een grote en goed onderhouden dierentuin die een geweldige plek om te gaan is is als u met kinderen reist of een voorliefde voor pinguïns, primaten, leeuwen of lama's hebben.

Hoewel niet bijzonder goed-gekend voor zijn stranden, San Francisco heeft een paar van de goeden langs de Stille Oceaan — maar het water is levendig, de wind kunnen ruw, en als gevolg van de sterke stromingen van rip zwemmen bij om het even welk van hen wordt niet aanbevolen. Ocean Beach langs de Sunset district is het grootste en bekendste strand, met veel zand en mensen genieten van zichzelf. China Beach in Richmond en Baker strand in Golden Gate zijn kleinere, nogal afgelegen stranden met prachtig uitzicht.

Op zonnige dagen hipsters kudde naar Mission Dolores Park, zo genoemd wegens zijn ligging aan de overkant van de Mission Dolores Basilica. Het park komt vaak overeen te stemmen met een grote partij, met muziek, koelers van bier en, eh, uh... medische marihuana behandeling. Mission Dolores Park is gelegen op een lichte helling in de buurt van Noe Valley, slechts een paar stratenblokken van de vele restaurants en bars in de missie. De oostzijde van het park wordt begrensd door Dolores Street, een heuvelachtig en schilderachtige station omzoomd met palmbomen en Victorianen. Tijdens de brand van 1906 die een groot deel van de stad verwoest, een van de paar werken brandkranen lag in de buurt van de zuidwest hoek van het park. Deze brandkraan geleverd water dat hielp het vuur stoppen. De brandkraan functioneert nog steeds en is herschilderd goud eenmaal per jaar op de verjaardag van de aardbeving van 1906.

In de zuidelijke helft van de stad is het vaak over het hoofd gezien maar prachtige Bernal Heights Park, een klein park op de top van een heuvel met uitzicht op de gehele oostelijke helft van de stad, met prachtig uitzicht op de wolkenkrabbers in het Financial District, de missie van het District en de heuvels in het zuidoostelijke deel van de stad. Een brede trail loopt rond de basis van het park onder de piek die kan worden liep in tien tot vijftien minuten. Bernal Heights Park is hond vriendelijk, zozeer zelfs dat een coyote vaak er wordt nageleefd.

Wat te doen

Haven tours

Een van de beste manieren om te zien van San Francisco is uit de wateren van de baai van San Francisco. Er zijn vele aanbieders van haven tours van uiteenlopende duur en prijzen, maar ze alle bieden prachtig uitzicht op de baai, de bruggen, het eiland van Alcatraz, Angel Island en de stad.

Alleen specifieke eiland tours zijn toegestaan om het land op Alcatraz, maar de typische haven tour zal het omcirkelen van het eiland op een langzame crawl, waardoor u volop gelegenheid om te fotograferen de nu-inactieve gevangenis uit het water.

Ook overwegen een veerboot uit San Francisco over de baai naar Alameda, Tiburon en Sausalito. Dezelfde weergaven voor een fractie van de prijs.

De meeste reizen vertrekken vanaf docks at Fisherman's Wharf in de buurt van Pier 39. Kaartjes kunnen gekocht worden bij de kiosken langs de waterkant lopen. Tickets kopen een dag of twee van tevoren tijdens het zomer hoogseizoen.

Boten vertrekken meestal ongeveer elk uur starten rond 10u en eindigt ongeveer 5 pm. meertalige gidsen beschikbaar op sommige tours zijn. Prijzen variëren van $20-$40, meer voor zonsondergang, diner, of whale watching tours.

Zelfs op een zonnige dag kan de baai koud worden, dus zorg ervoor om een trui evenals zonnebrandcreme.
Sommige boten hebben snack bars aan boord, maar breng uw eigen water en voorkom hoge kosten te betalen of gaan zonder behandelt. Er zijn nu beperkt verfrissingen en een Souvenierwinkel op Alcatraz.

Blijf veilig

Als met veel andere grote steden in de wereld, heeft San Francisco zijn aandeel problemen. Een zoektocht naar "Mensen Behaving Badly" op YouTube zal onthullen lokale KRON 4 verslaggever die Stanley Roberts gevarieerd en soms komische segmenten op agressief bedelen, afgeleid drivers, tarief belastingontduiking en meest beroemde "Elmo Shirt jongen", die werd een internet-meme in zijn eigen recht en werd gekenmerkt op Jimmy Kimmel. Het goede nieuws is dat als een bezoeker naar San Francisco, hoewel u kunt af en toe tegenkomen mensen gedragen zich slecht, met een vleugje gezond verstand zijn onwaarschijnlijk zul je het doelwit van een misdaad of geweld.

Het gebied dat meest voorzichtig men moet zijn in de buurten van Bayview-Hunters Point, Visitacion Valley, Sunnydale, Ingleside en Potrero Hill in Zuidoost-San Francisco, evenals de varkenshaas, delen van de westelijke toevoeging (met inbegrip van de Fillmore District) en delen van de missie. San Francisco is nog gevoelig voor gewelddadige criminaliteit en de meeste van deze moorden optreden in het zuidoosten, economisch minder gelukkig, buurten van de stad. Bende geweld raakt zelfs drukke en bloeiende gebieden zoals de Mission Street retail corridor, hoewel de meeste exemplaren van gewelddadige criminaliteit zijn gericht op specifieke doelen en niet willekeurige daden. Het SoMa district gebruikt enigszins gevaarlijk; echter, recente gentrificatie (iets dat vrij algemeen is geworden en een sociale kwestie in SF) heeft het omgezet in een nogal hip en veel veiliger buurt met veel kunstgalerijen en clubs. Het is echter best oppassen zelfs nu.

San Francisco heeft ook de grootste dakloze bevolking per hoofd van de bevolking in de Verenigde Staten als gevolg van het gematigde weer (ze doen niet bevriezen ter dood zo vaak zoals Chicago of New York) en zijn relatief minder vicieuze bendes (SoCal bendes zijn berucht voor het gebruik van dakloze personen voor target praktijk of bende inwijdingen). Als iemand van u smeekt, kunt u ofwel beleefd zeggen dat u geen wijzigingen of gewoon blijven lopen, en hij of zij zal over het algemeen laat jullie alleen. De dakloze hoofdgebied ligt rond de 6e en markt, rubriek tegenover het Civic Center, inzonderheid de varkenshaas. Haight Ashbury heeft ook veel panhandlers, en het gebied in de buurt van Golden Gate Park aan het einde van Haight Street in de buurt van McDonalds is berucht voor junkies en moet worden vermeden in de nacht.

Zakkenrollen, portemonnee ingrijppunten en andere vormen van kleine criminaliteit zijn gemeenschappelijk als met elke andere grote stad. Wees vooral voorzichtig op drukke Muni treinen en bussen, in zwaar toeristische gebieden, zoals Fisherman's Wharf, en tijdens de drukke vakantie winkelen seizoen.

Laat geen waardevolle spullen in uw voertuig, vooral bij het parkeren op de openbare straten. Auto-inbraken zijn heel gebruikelijk in San Francisco, en kostbaarheden in het volle zicht zijn in gevaar van diefstal. Tijdens uw bezoek ziet u waarschijnlijk kleine stapels van gebroken glas op trottoirs in de stad, die het resultaat zijn van dergelijke misdaden. Als niet kan u alle waardevolle spullen meenemen, proberen om ze te houden in de romp en het park uw voertuig in veilige parkeergarages, die iets veiliger dan de straat parkeren, maar zijn niet volledig vrij van misdaad.

Zoals met de rest van Californië, aardbevingen een alomtegenwoordige bedreiging zijn, en ondanks in de buurt van constante media speculatie van de ongrijpbare "big one" (de laatste grote aardbeving te raken van de stad was in 1989); het risico van een belangrijk incident blijft relatief klein. Kleine bevingen komen in en rond de stad op een regelmatige basis, echter, maar afgezien van de oneven gebroken raam die ze worden geaccepteerd als routine.

Wees voorzichtig om te controleren op teken na wandelen in velden in de Bay Area. Er is een hoge snelheid van overdracht van de ziekte van lyme in de Bay Area. Als een bulls eye uitslag op de teek beet site ontwikkelt, zoek onmiddellijk medische hulp en behandeling met antibiotica.

Respect

San Francisco is trots op haar openheid ten opzichte van diversiteit in RAS, geslacht, seksuele geaardheid en persoonlijke stijl. Deze eigenschap wordt algemeen beschouwd als een van de bepalende kenmerken van de stad, en het trekt zowel bezoekers en plantgoed gelijk.

Rokers pas op: net als in de rest van Californië, roken is verboden in bars, restaurants en andere openbare plaatsen. Bay Area mensen kunnen met name vocale over uw persoonlijke gewoonten. Zich bewust zijn van niet-rokers gebieden, en proberen te worden beleefd over roken op andere plaatsen. Zij zal u waarschijnlijk niet de moeite over permanente en roken buiten een restaurant of bar.

Aan de andere kant, is roken van marihuana opmerkelijk goed verdragen. Als u van elders in de VS bezoekt, is het wellicht zeer verrast om te vinden dat marihuana wordt niet beschouwd als een probleem door San Franciscanen, en zelfs door de politie van de stad. Terwijl nog steeds illegaal onder federale wet, werd een wet aangenomen in 2006 officieel het maken van marihuana de laagste prioriteit voor de SFPD. Dit betekent niet dat u marihuana moet roken gewoon overal--zoals bij sigaretten, het wordt beschouwd als oneigenlijk etiquette aan het roken van marihuana in drukke gebieden.

Het is vermeldenswaard dat de inboorlingen neiging om veel van de bijnamen gegeven aan hun stad een hekel. In plaats van te zeggen "San Fran" of "Frisco", verwijzen de meeste naar San Francisco door de volledige naam, "SF" of "The City".

Zoals het geval overal, is bij het gebruik van roltrappen zijn u verwacht staan op het recht en de linkerzijde te gebruiken voor het omhoog of omlaag de trap lopen. Permanent nog steeds aan de linkerzijde kan ergeren mensen.