Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

New York: Jfk Internationale Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen New York: Jfk Internationale Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in New York: Jfk Internationale Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in New York: Jfk Internationale Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in New York: Jfk Internationale Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in New York: Jfk Internationale Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in New York: Jfk Internationale Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in New York: Jfk Internationale Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in New York: Jfk Internationale Luchthaven

New York: Jfk Internationale Luchthaven

Building 318, New York City, 11430-9508, Ny

New York: Jfk Internationale Luchthaven Informatie

New York City is een enorme stad. Elk van de vijf boroughs is het equivalent van een grote stad in zijn eigen recht en kan zelf worden onderverdeeld in districten. Deze stadswijk en stadsdeel artikelen bevatten restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen — overwegen afdrukken van ze allemaal.
New York City (ook genoemd "New York", "NYC", "The Big Apple" of gewoon "The City" door de lokale bevolking), is de meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. Het ligt aan de monding van de Hudson-rivier in het zuidelijkste deel van de staat, dat deel van de Mid-Atlantische regio van de VS uitmaakt De stad beslaat een oppervlakte van 305 vierkante mijl (790 km²).

New York City heeft een bevolking van ongeveer 8,2 miljoen mensen. De New York Metropolitan Area, die lagere New York, Noord New Jersey, en zuidwestelijke Connecticut omvat, heeft een bevolking van 18,7 miljoen, waardoor het de grootste agglomeratie in de VS Vanaf 2014 was het een van de 15 grootste stedelijke gebieden in de wereld.

New York City is een centrum voor media, cultuur, eten, mode, kunst, onderzoek, financiën en handel. Het is een van de grootste en meest beroemde skylines op aarde, gedomineerd door de iconische Empire State Building.

Stadsdelen

New York City bestaat uit vijf boroughs, die vijf afzonderlijke provincies. Elke borough heeft een unieke cultuur en zou een grote stad in zijn eigen recht. Binnen iedere borough individuele buurten hebben sommige meerdere vierkante mijl in grootte, en anderen slechts een paar straten in grootte, persoonlijkheden geprezen in muziek en film. Waar u wonen, werken, en spelen in New York zegt iets te New Yorkers over wie je bent.

De vijf boroughs van New York zijn:

New York City District Map.png
Manhattan (New York County)
Het beroemde eiland tussen de Hudson en de East rivieren, met veel verschillende en unieke buurten. Manhattan is thuisbasis van het Empire State Building in Midtown, Central Park, Times Square, Wall Street, Harlem, en de trendy wijken van Greenwich Village en SoHo.
Brooklyn (Kings County)
De meest bevolkte borough, en voorheen een aparte stad. Gelegen zuiden en oosten van Manhattan over de East River. Bekend om de kunstenaars, locaties muziek, stranden en Coney Island. Brooklyn is ook thuis van het centrum van Barclays, een arena die als host optreedt van het professionele basketbalteam van Brooklyn Nets.
Queens (Queens County)
Gelegen ten oosten van Manhattan, over de East River, en het noorden, Oosten en zuiden van Brooklyn. Queens is de thuisbasis van de twee luchthavens van de stad, het professioneel honkbalteam van de New York Mets, de Verenigde Staten Open Tennis Center en de tweede-grootste Chinatown van de New Yorkse wijk (in Vlissingen). Met meer dan 170 talen gesproken, Queens is de meest etnisch diverse regio in de Verenigde Staten, en één van de meest uiteenlopende in de wereld.
De Bronx (Bronx County)
Ten noorden van Manhattan Island, de Bronx ligt waar de Bronx Zoo, de botanische tuinen van New York en de New York Yankees professionele honkbalteam.
Staten Island (Richmond County)
Een groot eiland in de haven van New York, ten zuiden van Manhattan en slechts door de smalle Kill Van Kull uit New Jersey. In tegenstelling tot de rest van New York City heeft Staten Island een suburbane karakter.

Begrijpen

New York City is een van de wereldwijde hubs van internationale financiën, politiek, communicatie, film, muziek, mode en cultuur. Naast Londen is een van slechts twee universeel erkend als "Steden ter wereld" - de belangrijkste en meest invloedrijke steden op aarde. De thuisbasis van vele musea van wereldklasse, kunstgaleries en theaters. Veel van's werelds grootste bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor. Het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York en de meeste landen hebben een consulaat hier. Deze stad is van invloed op de hele wereld, en al haar inwoners, is moeilijk te overschatten, omdat beslissingen binnen haar grenzen vaak effecten en vertakkingen over de gehele wereld hebben.

Immigranten (en hun nakomelingen) uit meer dan 180 landen levende hier, waardoor het een van de meest kosmopolitische steden ter wereld. Reizigers worden aangetrokken naar New York City voor de cultuur, de energie en het kosmopolitisme. Engels is de primaire taal gesproken door de meeste New Yorkers, hoewel in veel gemeenschappen is het gebruikelijk om te horen van de andere talen die zijn over het algemeen algemeen begrepen. In veel buurten, er is een grote populatie van de Latino/Hispanic en veel New Yorkers Spaans spreken. Meeste cab chauffeurs spreken Arabisch, Hindi en Bengali. Er zijn ook vele buurten in de stad die hebben een hoge concentratie van Chinese immigranten waar Mandarijn of Kantonees nuttig kan zijn. In sommige van deze buurten, aantal lokale bevolking mag niet spreken zeer goed Engels, maar winkeliers en degenen die zich vaak met toeristen of bezoekers alle bezighouden zou zal Engels spreken.

Het World Trade Center aanvallen van 11 September 2001 waren een gedeelde beproeving voor de inwoners van de stad. Ondanks deze gebeurtenissen, van 2003 tot het heden, heeft New York City kaatste en overtroffen zichzelf in groei. In de afgelopen 20 jaar, hebben zoveel mensen van de middenklasse verplaatst naar de stad, of uit andere delen van de VS of de wereld veranderd het teken van de hele stad. Gebieden die rottende en gevaarlijke in de jaren 1970 en 1980 's waren zijn nu erg duur om te leven in. Times Square met alle zijn helderheid en pretpark visuals vandaag werd dertig jaar geleden allen prijze vermeden. Hoewel de criminaliteit gedaald landelijk in de afgelopen 20 jaar, zijn de verschillen in New York City extreem. Criminaliteit is tot eenderde van de niveaus van 1989 en gezien hoe veel van de bevolking is gegroeid in het zelfde jaar, New York City is nu een van de veiligste grote steden in Amerika.

Klimaat

New York City heeft een vochtig continentaal klimaat en alle vier seizoenen, ervaringen met hete en vochtige zomers (Jun-Sep), koele en droge herfst (Sep-Dec), koude winters (Dec-Mar), en natte veren (Mar-Jun). Gemiddelde highs voor januari zijn ongeveer 38° F (3° C) en gemiddelde highs voor juli zijn ongeveer 84° F (29° C). Echter kun temperaturen in de winter omlaag naar zo laag als 0° F (-18 ° C) of nog lager en in de zomer, temperaturen kunnen gaan zo hoog als 100 ° F (38 ° C) of iets hoger. De temperatuur in elk seizoen is heel variabel en het is niet ongebruikelijk dat een zonnige 60° F (16° C) dag in januari, gevolgd door een dag besneeuwde 25° F (-3 ° C). New York kan ook vatbaar voor sneeuwstormen en nor'easters (grote stormen vergelijkbaar met een tropische storm), die kan maar liefst 2 voeten (60cm) dump van sneeuw in 24-48 uur. Sneeuw ligt echter zelden meer dan een paar dagen. Tropische stormen kan ook hit New York City in de zomer en vroege herfst.

Mensen

De diverse bevolking loopt het gamma van enkele van Amerika's rijkste beroemdheden en socialites naar daklozen. Er zijn miljoenen immigranten die wonen in de stad. New York's bevolking is sinds de oprichting van de stad door de Nederlanders divers geweest. Opeenvolgende golven van de immigratie vanuit vrijwel elke natie in de wereld maken van New York een gigantische sociaal experiment in multiculturele harmonie.

De etnische erfgoed van de stad belicht verschillende buurten gedurende de vijf boroughs. Manhattan's Chinatown blijft een levendige centrum van New York stad de Chinese gemeenschap, hoewel in de afgelopen jaren de zeer grote Chinese gemeenschap in Flushing, Queens, heeft wedijvert zoniet verduisterd het belang, en drie andere Chinatowns hebben gevormd in New York City: de Brooklyn Chinatown in Sunset Park; de Elmhurst Chinatown in Queens; en de Avenue U Chinatown ligt in de Homecrest sectie van Brooklyn. Sporen van de Lower East Side eenmaal bloeiende Joodse Gemeenschap nog steeds bestaan in de buurt van nieuw vernieuwd trendy restaurants en bars, maar er zijn Chassidic gemeenschappen in Borough Park, Crown Heights en Williamsburg, Brooklyn. Harlem heeft zijn gentrifying en diversifiëren en blijft een centrum van Afro-Amerikaanse cultuur in New York. East (Spanish) Harlem rechtvaardigt nog steeds haar reputatie als een grote Spaanse wijk. Weinig bekend zijn bij de meeste toeristen de grote Dominicaanse buurten van Hamilton Heights en Washington Heights in upper Manhattan. Brooklyn's Greenpoint is beroemd om zijn grote en levendige Poolse Gemeenschap, en de sectie Flatbush - eenmaal thuis naar de Brooklyn Dodgers - is vandaag een enorme en bloeiende Caribisch gebied en de West-Indische sectie. Queens en Brooklyn staan bekend om zijn huis aan veel van New Yorks recentere immigrantengroepen, waaronder sinds 1990 hebben grote aantallen Russen, Oezbeken, Nigerianen, Chinees, Iers, Italiaans, Frans, Filippino's, Joegoslaven, Grieken, indianen, Lankans, Pakistani, akkoorden, Japans, Koreanen, Thais, Kenianen, Arabieren (van in het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika), Mexicanen, Dominicanen, Ecuadoranen, Brazilianen, Colombianen en Jamaicanen. In tegenstelling tot de meeste van de Verenigde Staten, New York City Kaukasische bevolking die native New Yorkers geboren zijn overweldigend afstammen van de voorgaande eeuwen immigranten: Ierse, Italiaanse of Oost-Europese joodse, een kleiner percentage zijn Grieken, Joegoslaven, Albanezen. Elk van deze groepen hebben gebracht hun keukens met hen, waardoor NYC een stad waar authentieke bagels, Pizza en Gyros overal beschikbaar zijn. Een belangrijke wijziging heeft plaatsgevonden in de bevolking onlangs. Tijdens de laatste 2 decennia, en vooral sinds 2003, hebben grote aantallen jonge mensen, veel van hen recent afgestudeerden en professionals uit de rest van de Verenigde Staten verhuisde naar New York City, voornamelijk naar de delen van Queens dichtst bij Manhattan, Brooklyn en Manhattan. Ze hebben dingen aanzienlijk veranderd en blijven toevoegen aan New Yorks vitaliteit en artistieke productie. Ze zijn volledig veranderd hun buurten in Brooklyn en Manhattan, zoals Williamsburg, Brooklyn en Lower East side, Manhattan. Een belangrijk ding om op te merken over New York City, de nooit eindigende verandert, nieuwe winkels, bedrijven, gebouwen en zelfs wolkenkrabbers vervangen de eerdere structuren, er is altijd nieuwbouw. Foto's van de dezelfde drukke straat 10 of 20 jaar geleden vandaag onherkenbaar is.

Economie

New York City is 46 Fortune 500 bedrijven. Het metropolitan bruto product 2009 van 1.265 biljoen dollar was de grootste van alle Amerikaanse steden en vertegenwoordigd ongeveer 9% van de Amerikaanse economie. Alsof het van een natie, zou de stad het 16e-hoogste BBP hebben in de wereld. New Yorks voortdurend groeiende economie is de belangrijkste reden waarom miljoenen hebben emigreerde naar de stad, van over de hele wereld en over het hele land over de afgelopen 2 eeuwen van de groei van de stad.

New York is het nationale centrum voor verschillende industrieën. Het is de thuisbasis van de twee grootste Amerikaanse beurzen (NYSE, NASDAQ) en vele banken. De beroemde Wall Street is waar de New York Stock Exchange (NYSC) en de beroemde (of beruchte) investeringsbanken en de financiële beleggingsondernemingen. Wall Street ligt in het financiële District van Lower Manhattan.

Krijgen

met het vliegtuig

IATA: NYC is de code voor alle luchthavens van New York City en de stad is zeer goed verbonden door de lucht met vluchten vanaf bijna elke hoek van de wereld. Drie grote luchthavens en enkele kleintjes, dienen de regio.

John F. Kennedy International Airport en Newark Liberty International Airport (de laatste in New Jersey) zijn grote internationale luchthavens, terwijl LaGuardia Airport een drukke binnenlandse luchthaven is. Alle drie luchthavens worden beheerd door de Port Authority of New York and New Jersey

John F. Kennedy International Airport

(JFK) is in de borough Queens. Er zijn acht terminals die niet heel dicht bij elkaar (met twee die moeten worden gesloopt en herbouwd binnenkort), dus het is belangrijk om nota welke terminal uw vlucht vanaf vertrekt. AirTrain verbindt de terminals - het is alleen gratis als u tussen terminals reist; aan beide terminus is het tarief $5. Er is Wi-Fi via Boingo, die soms als niet wordt beschouwd betrouwbaar zijn; Terminal 5 heeft echter gratis Wi-Fi.

Per spoor

JFK AirTrain - een systeem van de Verhuizer van de mensen die draait 24/7, alle luchthaventerminals verbinden met de nabijgelegen trein- en metrostations voor 5 dollar plus $1 voor MetroCard. Services om te worden uitgevoerd:

Howard Beach Station te verbinden met de "A" trein (naar Brooklyn en Lower Manhattan). Wanneer terug te keren naar de luchthaven op de trein van de "A", zorg ervoor dat aan boord van een trein naar Far Rockaway of Rockaway Park, niet te Lefferts Blvd. kijken voor dit teken van de bestemming aan de zijkant van de trein opleiden als veel toeristen vaak ten onrechte nemen de Lefferts Blvd wanneer geen aandacht.

Jamaica Station te verbinden met de:
"E" train (te Queens Midtown Manhattan)
"J/Z" treinen (Brooklyn en Lower Manhattan). Marginaal sneller en veel minder druk, dan de "E". Rekening mee te houden dat tijdens de spitsuren, de "J" en "Z" een skip-stop dienst, het omzeilen van alternatieve stations tussen Manhattan en koninginnen.

Omzeilen in NY

De meeste van NYC is aangelegd in een raster. Door Conventie, wordt Manhattan gesproken van alsof het loopt Noord naar Zuid (het is eigenlijk ten noordoosten naar zuidwesten), met de straten lopen Oost-west en lanen met Noord en Zuid. Dit maakt het relatief gemakkelijk en eenvoudig om uw weg te vinden. Straten zijn genummerd (behalve in het centrum van Manhattan) en de nummering stijgt als u naar het noorden. De meeste wegen zijn genummerd van Oost naar west (dus eerste Ave ten oosten van tweede, etc. is) hieronder 59th St. gebouw nummering op lanen begint bij het zuidelijke einde van de avenue en stijgt als u beweegt in het noorden, terwijl gebouw nummering op straten bij vijfde Ave begint (voor het grootste deel - zie hieronder) en als je-Oosten of westen crosstown gaat verhoogt.

Boven Washington Sq verdeelt vijfde Ave Manhattan in Oost en west; nummering begint bij vijfde Ave aan elke kant (behalve waar Central Park onderbreekt) en verhoogt in beide richtingen. Adressen ten westen van Fifth Ave zijn geschreven als, bijvoorbeeld, 220 W 34th St, terwijl die ten oosten van de vijfde Ave zijn geschreven als 220 E 34th St. echter voor genummerde straten onder Washington Sq (gelukkig, zijn er slechts twee, 3e en 4e straat), Broadway verdeelt de straten in Oost en West. Vanwege deze dual-nummering systeem, het is altijd raadzaam in gedachten te houden het dichtstbijzijnde snijpunt naar uw bestemming (6e Ave en 34th St, Broadway en 51e, enz.). U ziet ook adressen geschreven in een soort stenografie in termen van de dichtstbijzijnde kruising straten, bijvoorbeeld "1755 Broadway b/w 56e & 57e" of "74 E. 4e b/w 2e & Bowery."-samen met de termen "uptown" en "downtown", is deze verkorte bijna een New York taal die de meeste bezoekers snel leren stiekem en beginnen spreken zelf! In Greenwich Village en de binnenstad van Manhattan - over het algemeen beschouwd als onder Houston St ("hoe-ston") - alle weddenschappen zijn uitgeschakeld, zoals straten kronkelen, doodlopende en snijden zichzelf. Straten in Greenwich Village zijn vooral berucht voor het trotseren van de logic. Bijvoorbeeld, West 4e St kruist met West 10e St en West 12th St, en u kunt staan op de hoek van Waverly Place en Waverly Place!

Als een handige gids voor afstand zijn er 20 blokken per mijl langs de lanen (lopen Noord/Zuid). De gemiddelde persoon kan ongeveer 1 blok per minuut, of 60 blokken (3 mi) per uur lopen. Wandelen Oost/west op de straten, zijn blokken over het algemeen veel langer.

In Queens, lanen, wegen en stations in het algemeen lopen Oost/west en numeriek verhogen als u zuiden verdergaat. Straten lopen Noord en Zuid. Queens en Blvds van de noordelijk uitgevoerd Oost/west.

De Bronx is een voortzetting van de Manhattan street nummers. 3rd Ave is de enige genummerde laan in de Bronx.

Op voet

Voor kortere afstanden is er geen betere manier om rond New York dan raken de stoep. Als u de metro of de bussen gebruikt, moet u vrijwel zeker om te wandelen en naar de stations of reageert. Op alle gebieden van New York een reiziger waarschijnlijk is te bezoeken, hebben alle straten brede, soepel geplaveid trottoirs. Voor lange afstanden, wandelen is ook prima en een geweldige manier om de stad te zien.

Openbaar vervoer - bussen en metro 's

Te rijden de bussen en metro's in NYC is het meest waarschijnlijk moet u een MetroCard uit The Metropolitan Transit Authority of MTA voor gebruik op de New York City bus en metro-systemen. Hoewel het mogelijk is te betalen bus tarieven met behulp van exacte wijzigen (alleen voor munten), moet u beschikken over een MetroCard in te voeren van de metro-systeem. Kaarten kunnen gekocht worden online, bij station stands, bij de automaten in de metrostations en bij veel supermarkten en betere (Kijk voor een MetroCard teken in het venster van de winkel). De automaten in de stations accepteren credit cards; MetroCard vending machines zal echter vereisen dat u in uw 5-cijferige postcode, of uw regulaire pincode op internationale kaarten typt. Er is een vergoeding van $1 voor een nieuwe MetroCard als gevolg van recente tarief wandelingen.

De pad (Port Authority Trans-Hudson) metrosysteem, die tussen New York en New Jersey rijdt, wordt niet beheerd door de MTA en staat derhalve los maar met hetzelfde tarief als de MTA. Daarnaast koopt u een nieuwe Metrocard in een pad Station de $1 vergoeding geldt ook voor alle Metrocard Vending machines in alle Stations van de pad inclusief station/commuter spoor cabines. Hoewel pad betalingen door MetroCard accepteert, zijn geen gratis transfers beschikbaar of naar de MTA metro's of bussen, omdat het pad is gescheiden. JFK AirTrain accepteert ook MetroCard, maar nogmaals, niet wordt beheerd door de MTA en geen gratis transfers zijn beschikbaar.

Met de metro

Ondanks een (enigszins terechte) reputatie als vuil, is de metro, die 24/7 werkt, de snelste en beste manier om te reizen rond de stad. Tarieven zijn $2,75 (tenzij u gebruik maken van één rit MetroCard, die $3.00 is), ongeacht de afstand reisde. De gevreesde metro misdaden van de jaren 1970 en 1980 zijn voor het grootste deel een ding van het verleden, en het is bijna altijd volledig veilig. Vergeet niet om het gebruik van gezond verstand bij het 's avonds alleen reizen. Probeer te zwaar reisde stations gebruiken, zichtbaar blijven voor andere mensen, en niet weer te geven items van waarde openbaar. Gewelddadige criminaliteit is zeldzame, kleine criminaliteit - met name diefstal van iPhones en andere dure electronica - weliswaar vaker, dus wees bewust gebruik van uw telefoon op de trein. Ook beware dat honderden mensen zijn gearresteerd voor het zetten van hun voeten op de stoel van een metro of ten onrechte zitten op een stoel van de metro. Zeven jaar geleden, regel 1050(7)(J) van de stad transit code gecriminaliseerd wat vroeger gewoon egoïstische gedrag, zoals staan te dicht bij de deuren. Ongeveer 1.600 mensen werden gearresteerd in 2011 en moest lang wachten voordat het zien van een rechter en worden veroordeeld.

Zie

Zoals de meeste van de grote wereldsteden heeft New York een overvloed aan geweldige attracties - zo veel, dat zou het onmogelijk zijn om ze hier allemaal te noemen. Wat volgt is maar een steekproef van de meest spraakmakende attracties in New York City; meer gedetailleerde info kan worden gevonden in de district-pagina's.

Vele toeristische attracties in New York City bieden gratis of goedkope toelating op bepaalde dagen, bijvoorbeeld vrije vrijdag Museum of Modern Art, of musea op ons® programma door Bank of America.

Een aantal regelingen die meerdere attractie geven lagere prijzen en lijn-skipping privileges:

Explorer Pass kunt u kiezen van 7, 5 of 3 top attracties om te bezoeken. Kaarthouders hebt 30 dagen de kaart na een bezoek aan de eerste attractie gebruiken. Bezienswaardigheden om uit te kiezen boven aan de observatie van de Rock, Rockefeller Center Tour, Vrijheidsbeeld en Ellis Island, Museum of Modern Art, Metropolitan Museum of Art, NBC Studio Tour, film tours, cruises en meer. Ook inbegrepen met de kaart zijn winkels, restaurants, en extra attractie kortingen.

New York CityPASS verleent toegang tot 6 attracties van New York binnen 9 dagen na eerste gebruik van een veel verlaagd tarief. De attracties zijn Empire State Building; Metropolitan Museum of Art en dezelfde dag toegang tot het The Cloisters; American Museum of Natural History; Museum of Modern Art (MoMA); Optie één Ticket met keuze van beide Top Rock™ observatie dek of de Guggenheim Museum; Optie twee Ticket met keuze uit ofwel een Circle Line-Sightseeing Cruise of Statue of Liberty & Ellis Island. $106 volwassene, $79 jeugd leeftijd 6-17.

New York Pass. Verleent toegang tot meer dan 50 topattracties met regel overslaan voorrechten. Pasjes zijn verkrijgbaar voor 1 dag (volwassene$ 80, $60 kind), 2 dagen ($130 volwassene, kind van de $110), 3 dagen ($140 volwassen, $120 kind) of 7 dagen (180 dollar volwassene, $140 kind). Vergeet niet, moet u een ticket in elke attractie. U kunt zoveel bezienswaardigheden bezoeken als u wilt in de periode - de meer bezienswaardigheden die u bezoekt, hoe meer je spaart. Ook omvat een gratis gids van 140 pagina, maar is veel beter te organiseren uw bezoeken eerder, via internet.

Bezienswaardigheden

Natuurlijk, Manhattan bezit het leeuwendeel van de bezienswaardigheden die Amerikaanse populaire cultuur hebben verzadigd. Starten in Lower Manhattan, misschien wel is de meest bekende van deze bezienswaardigheden gemakkelijk te herkennen - de Statue of Liberty, een symbool van de status van de natie boven op een klein eiland in de haven, en misschien ook de moeilijkste aantrekkelijkheid aan toegang in termen van de drukte en de lange lijnen te zien. In de buurt Ellis Island behoudt de site waar miljoenen immigranten hun reis naar Amerika voltooid. In Lower Manhattan zelf fungeert Wall Street als het hart van het grootkapitaal wordt het huis van de New York Stock Exchange, hoewel de smalle straat ook enkele historische attracties, namelijk Federal Hall heeft, waar George Washington als eerste president van de Verenigde Staten werd ingehuldigd. In de buurt, de nationale September 11 Memorial op het World Trade Center Site herdenkt de slachtoffers van die noodlottige dag. De 1776 voet hoog One World Trade Center is de spirituele opvolger van de gevallen Twin Towers en is nu de hoogste wolkenkrabber in New York én de Verenigde Staten. Lower Manhattan verbinden met Downtown Brooklyn, biedt de Brooklyn Bridge een fantastisch uitzicht op de skyline van Manhattan en Brooklyn.

Noord naar Midtown, Manhattan's andere grote zakenwijk, vindt u enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden van New York. Het Empire State Building weefgetouwen over het allemaal als het tweede hoogste gebouw in de stad, met de nabijgelegen Chrysler Building ook domineert het landschap. In de buurt is het hoofdkwartier van de Verenigde Naties met uitzicht op de East River en Grand Central Terminal, een van de drukste treinstations in de wereld. In de buurt is ook de belangrijkste tak van de New York Public Library, een prachtig pand, beroemd om zijn prachtige leeszalen en de leeuw beelden buiten de voordeur; en Rockefeller Plaza, home (in de winter) en NBC Studios, Radio City Music Hall, de beroemde kerstboom en Skating Rink.

Nog steeds in de Midtown gebied maar gewoon naar het westen, in het Theater District, is het toeristische centrum van New York: Times Square, gevuld met heldere, knipperende videoschermen en leidde tekenen die 24 uur per dag. Net ten noorden is Central Park, met gazons, bomen en meren populair voor recreatie en concerten.

Musea en galerieën

New York heeft een aantal van de mooiste musea in de wereld. Alle openbare musea (met name met inbegrip van het Metropolitan Museum), die zijn uitgevoerd door de stad, accepteren donaties voor een entree, maar particuliere musea (vooral het Museum of Modern Art) kunnen erg duur zijn. Naast de belangrijke musea, honderden kleine galeries verspreid over de stad, met name in buurten als Williamsburg en Chelsea. Vele galeries en musea in New York dicht zorg op maandag, dus ervoor dat controleren uur voor een bezoek.

Het volgende is slechts een lijst van hoogtepunten; Zie district pagina's voor meer aanbiedingen.

Kunst en cultuur

New York City is thuis op een aantal van de mooiste musea van de kunst in het land, en in Manhattan, vindt u de fraaiste van allemaal. Het Metropolitan Museum of Art in Central Park heeft grote bedrijven die een aantal collecties vertegenwoordigen, elk van die rangen in zijn categorie onder het beste in de wereld. Binnen dit één gebouw vindt u wellicht's werelds mooiste collectie van Amerikaanse kunst, periode kamers, duizenden Europese schilderijen, met inbegrip van Rembrandts en Vermeers, de grootste collectie Egyptische kunst buiten Cairo, een van's werelds mooiste islamitische kunstcollecties, Aziatische kunst, Europese beeldhouwkunst, middeleeuwse en Renaissance kunst, antiquiteiten uit de hele oude wereld en nog veel meer. Alsof dat alles nog niet genoeg was, het Metropolitan ook werkt het The Cloisters, gelegen in Fort Tryon Park in Upper Manhattan, herbergt een verzameling van middeleeuwse kunst en bevat elementen van vijf middeleeuwse Franse kloosters en andere monastieke sites in Zuid-Frankrijk in haar beroemde tuinen.

Is in de buurt van de Metropolitan, in de Upper East Side, het Guggenheim Museum. Hoewel meer beroemd om haar architectuur dan de collectie het zijn gastheren, de spiraal galerijen ideaal voor het tentoonstellen van kunstwerken. In de buurt is ook het Whitney Museum of American Art, met een collectie van hedendaagse Amerikaanse kunst. In Midtown Manhattan, het Museum van de moderne Art(MoMA), bezit de meest uitgebreide collectie van moderne kunst in de wereld, en is zo groot dat zij moeten worden meerdere bezoeken om te zien alle van de werken tentoongesteld, waaronder Sterrennacht van Van Gogh en Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, evenals een uitgebreide industriële design collectie. Midtown is ook de thuisbasis het Paley Center for Media, een museum gewijd aan televisie en radio, met inbegrip van een enorme database van schedules. Onbekend naar sommige Harlem, voorheen bekend als de zwarte Mekka van Amerika, is de thuisbasis van de belangrijke bezienswaardigheden van New York stad zoals de Apollo Theater en 125th. Ook vindt u de Studio Museum en de hedendaagse kunstgaleries zoals Tatiana Pagés Gallery.

In Brooklyn's Prospect Park is het Brooklyn Museum of Art het tweede grootste art museum van de stad met uitstekende collecties van Egyptische kunst, Assyrische reliëfs, 19e-eeuwse Amerikaanse kunst en kunst uit Afrika en Oceanië, onder andere dingen. Long Island City in Queens is huis aan een aantal musea, waaronder de PS1 Contemporary Art Center, een filiaal van het Museum of Modern Art en het Museum van de Moving Image, die vitrines films en televisie kunst.

Wetenschap en technologie

In New York City bezit geen museum een slingering over kinderen zoals het American Museum of Natural History in de Upper West Side van Manhattan. Met de Hayden Planetarium, ongelooflijke astronomie exposities, dierlijke diorama's, vele zeldzame en mooie edelstenen en minerale monsters, antropologie zalen en een van de grootste collecties van dinosaur skeletten in de wereld, biedt die plaats tal van prachtige bezienswaardigheden.

In de buurt van Times Square in het Theater District neemt de Intrepid Sea, Air & Space Museum een pier op de Hudson rivier, met het vliegdekschip Intrepid gedokt hier en houden van sommige ongelooflijke ambachtelijke voor lucht- en ruimtevaart.

Over in de Flushing wijk Queens, op grond van de voormalige World's Fair, is de New York Hall van wetenschap, waarin de grote zaal van de beurs en nu vol hands-on exposities voor kinderen om van te genieten.

Een andere opvallende museum is het Museum van de doorvoer gelegen in een verlaten station in Downtown Brooklyn. De oude metro auto's zijn een echte traktatie en het museum is een must als je in New York met jonge geitjes (en goed de moeite waard het zelfs als u niet bent).

Parken

Hoewel het beeld dat veel mensen van Manhattan hebben is eindeloze wolkenkrabbers en verpakte trottoirs, de stad beschikt ook over vele prachtige parken, variërend van kleine vierkantjes tot de 850 hectare Central Park, en er zijn moeite waard parken in elke borough. Uit de standpunten van de New Jersey Palisades van Fort Tryon Park in Upper Manhattan, naar de grand Pelham Bay Park in The Bronx, en de beroemde Flushing Meadow Park in Corona, Queens, site van het US Open tennistoernooi, is er meer dan genoeg om elke bezoeker bezig houden. En bijna elk park is een geweldige plek om te rusten, lezen, of gewoon ontspannen en Bekijk de streaming verleden mensen. Om meer te weten over New York City parken, kijk naar de website van New York City Department of Parks & recreatie en de WikiTravel-pagina's voor elk stadsdeel.

Merk op dat met uitzondering van speciale evenementen, alle NYC parken zijn gesloten 1 AM – 6 AM. Ook als een herinnering aan jongeren, is het illegaal om te beklimmen van bomen in het park in New York City.

Wat te doen

Een algemene woord van advies over bezienswaardigheden in New York:

Toeristen besteden vaak hun hele vakantie in New York staan in regel (of zoals New Yorkers zeggen, "standing on line"). Dit is vaak niet nodig; Er zijn meestal alternatieven. Bijvoorbeeld, kan men kiezen te vermijden van het Empire State Building gedurende de dag (het is open, en lege, laat, tot middernacht of 2 AM in het weekend in de zomer), slaat u de Statue of Liberty in het voordeel van de Staten Island Ferry en wegblijven van het Guggenheim op maandag (het is een van de enige musea open die dag). Er is ook geen reden zich in lijn voor een Broadway show als u reeds een ticket met een toegewezen stoel. Als je liever, een drankje in de buurt krijgen en terug dichter bij gordijn tijd, komen wanneer u direct wandelt in. De regels voor bus tours kan absurd omdat toeristen die alle lijken te hebben van de exacte dezelfde route - die op een bus in de ochtend in Times Square is krijgen, voor de Statue of Liberty uitstappen, en op de oostzijde in de middag eindigen. Waarom niet naar de binnenstad in de ochtend, en opslaan van Midtown voor de middag? U zal uzelf bedanken voor het vermijden van de drukte. Ook begrijpen dat bussen de langzaamste manier zijn te gaan crosstown in Midtown Manhattan tijdens de piekuren, en taxi's zijn niet veel beter. Vaak bent u beter af op voet of de metro nemen.

Kopen

New York is aantoonbaar de modehoofdstad van de Verenigde Staten, en is een grote shopping bestemming voor mensen over de hele wereld. De stad beschikt over een ongeëvenaarde aanbod van speciaalzaken, warenhuizen en boetieks. Sommige buurten bogen op meer winkelen opties dan de meeste andere Amerikaanse steden en zijn beroemd geworden als consument bestemmingen. Om het even wat dat u eventueel wilt kopen kan worden gevonden in New York, met inbegrip van kleding, camera's, computers en toebehoren, muziek, muziekinstrumenten, elektronische apparatuur, art supplies, sportartikelen, en allerlei soorten levensmiddelen en keukenapparatuur.

Straatverkopers

In New York City is het gebruikelijk dat straatverkopers instellen op de stoep, dicht bij de stoeprand, tabellen en objecten verkopen. Ze zijn verplicht tot het verkrijgen van een vergunning voor het uitvoeren van deze activiteit, maar het is legaal. Aankoop van deze leveranciers is over het algemeen legitieme, hoewel merknaam goederen kopen van deze leveranciers (vooral dure kleding en films) ziek geadviseerd is als de producten die worden verkocht goedkope imitatie producten worden kunnen. Het wordt beschouwd als veilig minder duur om goederen te kopen van deze leveranciers, maar meest accepteert geen betaling per credit card, dus je moeten zal om geld te brengen. Voorzichtig zijn met name een straatverkoper die niet uit een tabel (met name leveranciers die u met hun koopwaar in een aktentas tot) verkoopt deze goederen zijn vrijwel zeker goedkope imitatie producten.

Eten

New York heeft, zoals je van de Big Apple, alle eten opties gedekt verwachten zou en u vindt bijna elk type van voedsel beschikbaar en elke keuken van de wereld vertegenwoordigd. Er zijn tientallen van duizenden restaurants aan alle smaken en budgetten, variërend van groezelig $0.99-een-slice pizza gewrichten tot $500-a-plate prix fixe sushi en exclusieve Michelin-ster eetgelegenheden. Elke hoek van de stad en de DIY maaltijden zijn duizenden delis, bodegas en kruidenierszaken dot gemakkelijk en goedkoop te vinden. Straatvoedsel komt in verschillende smaken, variërend van de alomtegenwoordige New York hotdog leveranciers aan de vele karren met Midden-Oosterse keuken op straathoeken in midden van de stad. Echter in de Mid stad wees op uw hoede van restaurants en bars zowel onmiddellijk op/nabij Times Square, of in de buurt van het Empire State Building - zijn veel toeristische vallen verzilveren op de goedgelovigheid en gebrek aan lokale kennis van de reizigers. New Yorkers zou niet dromen van uit eten in dergelijke plaatsen; je moet ofwel niet! Het loont dus wees avontuurlijk en reiken in de individuele buurten voor een echte authentieke NYC eetervaring!

Straatvoedsel

Niets onderscheidt New York meer van andere Amerikaanse steden dan de verbazingwekkende hoeveelheid voedsel gekookt en geserveerd op de straten. Beginnend met de duizenden hotdog staat op bijna elke hoek van de straat (probeer Hallo Berlijn op 54e en vijfde voor de best beoordeelde worstjes), zijn de mogelijkheden eindeloos. Mensen tocht naar Jackson Heights in Queens voor een beet van de beroemde arepas van de Arepa dame. Vers gekookt Indiase Ontbijtschotel worden geserveerd voor een schijntje op de stand van de NY Ontbijtschotel in Washington Square Park. De Trinidad/Pakistaanse Trinipak kar op de 43ste en zesde. Danny Meyer, de beroemde restauranthouder, heeft een hamburger staan ("Shake Shack") in Madison Square Park, alsmede een nieuwe locatie op de upper west side. De halal aanbod in midtown zijn legendarische (Kwik-maaltijd op de 45e en zesde; Kip Guy/Halal kip op de 53ste en zesde en vele anderen). Meeste karren serveren lunch (vanaf ongeveer elf in de ochtend tot vijf of zes 's avonds) en verdwijnen na donker, dus kijk voor een kar in de buurt van u, ruiken wat koken en genieten van een warm en vaak smakelijke lunch voor een paar dollar (een maaltijd kost overal van ongeveer $2-8). In de ochtenden, uit over 6 AM - 10 AM, de straten zijn bezaaid met koffie karren die verkopen koffie, croissants, bagels en Deens gebak en zijn goed voor een goedkoop ontbijt: kleine koffie en een bagel voor een dollar of zo. Vele verkopers verkopen van 10u tot 19U keuzes voor lunch en diner, met inbegrip van hotdogs, hamburgers, gyros en halal. Andere straatverkopers verkopen Italiaanse ices, pretzels, ijs en geroosterde pinda's. Ook rond te kijken voor de koffie-vrachtwagen (vaak gevonden in unnion Square), dessert vrachtwagen, evenals de Belgische wafel truck die zwerven rond de stad.

Doe het zelf

New Yorks vele markten en kruidenierszaken zorg bereiden van je eigen voedsel interessant en gemakkelijk. Bijna elke supermarkt, deli of bodega heeft een Graanpreparaten sectie waar kunt u uw eigen salade (Let op, u wordt geladen door het pond!) of gezouten voedingsmiddelen zoals burrito's, taco's, curry's en rijst, lasagne, pasta's, vooraf bereid of vers-en-klare broodjes en vele andere soorten voedsel kopen. Whole Foods heeft vijf locaties van de New York City, allen met een verscheidenheid van levensmiddelen, en een schone plek om te zitten en eten maar elke supermarkt zal genoeg om weg te nemen naar het park of uw hotelkamer voor een goedkope maaltijd. Hebt u een plaats om te koken, vindt u vrijwel elke soort voedsel in New York al hebt om te reizen naar de buitenste wijken voor etnische ingrediënten. De meeste supermarkten hebben Thaise, Chinese en Indische sauzen smaak toevoegen aan uw pot, en velen, vooral in upper Manhattan, hebben de ingrediënten die nodig zijn voor een Mexicaanse of Midden-Amerikaanse maaltijd, maar ga naar Chinatown voor de beste Chinese ingrediënten, Little India in Murray Hill voor Indiase ingrediënten, Flushing voor alle dingen Chinees of Koreaans, Jackson Heights voor Peruaanse, Ecuadoraans en Indische , Flatbush en Crown Heights voor Jamaicaanse, Williamsburg voor Kosher, Greenpoint voor Poolse of Brighton Beach voor Russische en Oost-Europese. Vragen rond waar je van uw favoriete etnische ingrediënten krijgen kunt en u vindt reizen rond in lokale buurten een lonende ervaring. Er is ook een Trader Joe's op het plein van de unnion voor goedkope maar heerlijke supermarkt koopt. Western rundvlees supermarkten bieden meer voedsel van verschillende etnische groepen dan gemiddelde supermarkten.