Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Miami Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Miami Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Miami Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Miami Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Miami Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Miami Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Miami Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Miami Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Miami Luchthaven

Miami - Luchthaven

3900 Nw 25th Street Suite 410, Miami, 33142, Fl

Kendall Hotel

13205 Sw 137 Ave #106, Miami, 33186, Fl

Miami - Fontainebleau (florida)

8462 Sw 8th St., Miami, 33144, Fl, Florida

Miami - Allapattah (florida)

3100 Nw 27th Ave, Miami, 33142, Fl, Florida

Miami - Kendale Lakes (florida)

5721 Sw 137 Ave, Miami, 33183, Fl, Florida

Miami - Haven Van Miami

Port Of Miami Airport Rental Plaza,, 3900 Nw 25th St, Miami, 33142

Kendall - Palmetto Bay (florida)

16011 South Dixie Hwy, Miami, 33157, Fl, Florida

Miami - 2118 Nw 107th Ave

2118 Nw 107th Ave, Miami, 33172, Fl, Florida

Miami - 19300 Sw 108th Ave

19300 Sw 108th Ave, Miami, 33157, Fl, Florida

Perrine

17750 S Dixie Hwy, Miami, 33157, Fl, Florida

Miami Luchthaven Informatie

Miami is een grote stad in de zuid-oostelijke Verenigde Staten en maakt deel uit van de grootste agglomeratie in Florida. Deel uitmaken van de regio Zuid-Florida , is het 20 mijl uit Fort Lauderdale, 68 mijl van West Palm Beach, 106 mijl vanNaples (Florida) en 156 mijl van Key West.

Hoewel Miami de tweede meest bevolkte stad in Florida is, is de metropool van Miami de grootste in de staat met een geschatte populatie van meer dan 5.4 miljoen (2007), waardoor het de 7e dichtstbevolkte metro gebied in de Verenigde Staten. Als gevolg wordt ingeklemd door de Atlantische Oceaan in het Oosten en het Everglades wetland gebied naar het westen, is het stedelijke gebied van Miami een langdurige 110 mijl (180 km) Noord naar Zuid, maar nooit meer dan 20 mijl (32 km) Oost naar west.

Hoe is het klimaat in Miami

Vanwege zijn lage latitude heeft Miami een subtropische savanne klimaat. Er zijn twee seizoenen in Miami, een warm en droog seizoen van November tot midden April... en een warm en nat seizoen van mei tot oktober. De natte of zomer maanden van juni-September ziet de meeste overdag hoogtepunten in de bovenste 80s Fahrenheit met dieptepunten in de lage tot mid jaren 70 met een hoge vochtigheidsgraad. De koudste wintermaanden van December t/m maart hebben in de hogere jaren 70 hoogte- en dieptepunten in de buurt van 60 ° F, met zonnig en droog weer met vaak zeer lage luchtvochtigheid. Tijde kan winter worden vrij droog met water beperkingen en koude snaps. Miami is de warmste Oceaan surfen na Honolulu in de Verenigde Staten jaarlijks - 85° F in de zomer en 73° F te bereiken in de winter.

Praten in Miami

Miami heeft de grootste bevolking van de Latijns-Amerikaanse buiten Latijns-Amerika. Toch blijft Engels de overheersende taal.

Spaans is een taal vaak gebruikt voor dagelijkse discours in vele plaatsen, hoewel Engels de taal van voorkeur, is met name bij de behandeling van het bedrijfsleven en de overheid. Sommige lokale bevolking geen Engels spreken, maar dit is meestal gecentreerd tussen winkels en restaurants in residentiële gemeenschappen en zelden het geval is in de grote toeristische gebieden of het downtown district. Zelfs wanneer het ontmoeten van een lokale die geen Engels spreekt, kunt u gemakkelijk een ander lokaal om te helpen met vertaling indien nodig, aangezien het merendeel van de bevolking is vlot tweetalig vinden. In bepaalde buurten, zoals Little Havana en Hialeah, meeste locals zal het adres van een persoon eerst in het Spaans, en vervolgens in het Engels. "Spanglish", een mengsel van Engels en Spaans, is een enigszins gemeenschappelijk optreden (maar minder dan in het Amerikaanse Southwest), met tweetalige locals schakelen tussen Engels en Spaans medio zin en af en toe ter vervanging van een gemeenschappelijke Engels woord voor het Spaanse equivalent daarvan.

Haïtiaans Creools is een andere taal die voornamelijk in Noord-Miami gehoord. Het is gebruikelijk voor een persoon om een gesprek in het Creools horen tijdens het rijden van openbaar vervoer of zittend in een restaurant. Veel tekenen en openbare aankondigingen zijn in het Engels, Spaans en Creools vanwege Miami's uiteenlopende allochtone bevolking. In tegenstelling tot Spaans, is Haïtiaans Creools over het algemeen gecentreerd onder de Haïtiaanse buurten in Noord Miami. De meeste Haïtianen zijn meer aangepast naar het Engels dan hun Spaanse buren. Portugees en Frans zijn ook andere talen die in Miami optreden kunnen. Deze talen hebben de neiging te worden gesproken vooral rond toeristische gebieden. De meeste sprekers van deze talen spreken zo goed Engels.

De eenvoudigste manier om een reactie in het Engels is het gebruik van de "regel van de aanpak," waar de meeste locals zal reageren alleen in de taal die gesproken tenzij zij zijn niet in staat te spreken. Deze regel kan worden gebruikt op iemand, al dan niet hun eerste taal Spaans, Engels of een andere taal is.

Miami met het openbaar vervoer

Miami's openbaar vervoer systeem is de meest diverse en uitgebreide van elke plaats in Florida. Kortom, als reistijd geen prioriteit is, is het mogelijk om te reizen naar alle commerciële ruimtes en bezienswaardigheden binnen Miami zonder een auto.

Miami's bussysteem heeft betrekking op de hele provincie en verbindt met buslijnen serveren Broward County en het Greater Fort Lauderdale gebied. Recente ontwikkelingen hebben het bussysteem betrouwbaarder dan in het verleden. Zelfs met de wijzigingen, en vanwege de hoge lokale verkeer vaak bussen hebben een harde tijd op schemaa blijven. Bussen rijden echter vaak genoeg via elke route om niet te worden een last. Veel van de belangrijke busroutes functioneren van 24 uur per dag, zeven dagen week, met inbegrip van de Route S-bus, die downtown verbindt Miami aan allen van Miami Beach, tot beëindiging op Avenutra Mall in north Miami-Dade.