Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Los Angeles Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Los Angeles Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Los Angeles Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Los Angeles Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Los Angeles Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Los Angeles Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Los Angeles Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Los Angeles Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Los Angeles Luchthaven

Los Angeles - Luchthaven

9000 Airport Blvd, Los Angeles Ap, 900450000, Ca

Los Angeles - Wilshire Boulevard (california)

3600 Wilshire Boulevard, Suite 100m, Los Angeles, 90010, Ca

Los Angeles - West Hollywwod (california)

1234 S La Brea Ave, Los Angeles, 90019, Ca, California

Los Angeles - 8367 West Sunset Blvd

8367 West Sunset Blvd, Los Angeles, 90069, Ca, California

Los Angeles - 1608 Hillhurst Ave.

1608 Hillhurst Ave., Los Angeles, 90027, Ca, California

Los Angeles - unnion Station (california)

800 North Alameda, Los Angeles, 90012, Ca, California

Los Angeles - Downtown (california)

800 North Alameda, Los Angeles, 90012, Ca, California

Los Angeles - Westwood

10799 Santa Monica Blvd, Los Angeles, 90025, Ca, California

Los Angeles - 530 S.olive Street-pkg Level 1

445 S Figueroa St, Los Angeles, 90071, Ca, California

Los Angeles - 1944 S. Figueroa

1944 S. Figueroa, Los Angeles, 90007, Ca, California

Los Angeles Luchthaven Informatie

De stad van Los Angeles (ook bekend als L.A., en bijgenaamd het "City of Angels") is de meest bevolkte stad in Californië. Gelegen op een brede bekken in Zuid-Californië, is de stad omgeven door valleien, bossen, uitgestrekte bergketens, prachtige stranden langs de Stille Oceaan, en in de buurt van woestijn.

De metropool is de tweede meest bevolkte in de Verenigde Staten en de thuisbasis van meer dan 17 miljoen mensen die afkomstig zijn uit alle delen van de wereld. De metropool is verspreid over de provincie van Los Angeles, Orange County en delen van San Bernardino County, Riverside County, en Ventura County.

Los Angeles is een belangrijk centrum van cultuur, geneeskunde, landbouw, business, financiën, energie, lucht-en ruimtevaart, wetenschap, voedselverwerking, media, internationale handel en toerisme. Internationale toeristen betreft Los Angeles beroemdste voor "Hollywood", maar een langlopende trend in het voordeel van uitbesteding van film-en televisieproduktie heeft de sector tot het punt waar entertainment en media alleen ongeveer 120.000 mensen in de hele metro area in dienst (en de meeste van hen werken in Burbank of Culver City, niet Hollywood) kritisch ondermijnd. Vele grote film aanbiedingen en premières nog optreden in Los Angeles, maar de overgrote meerderheid van die films zijn eigenlijk geschoten elders. Echter, sommige post-productie, bewerken, promotie, distributie en archivering van werk nog steeds gebeurt in Los Angeles. Daarnaast, blijft L.A. een belangrijk centrum voor de productie van TV-shows en tv-commercials, evenals muziekopnamen.

Tegenwoordig, de economie van Zuid-Californië wordt voornamelijk gedreven door zijn andere sectoren: haar enorme olieraffinaderijen, zijn duizenden vrij alledaagse fabrieken en voedselverwerking voorzieningen, en de drukke zeehavens en luchthavens, met als gevolg dat de Amerikaanse douane district voor de regio de drukste in de Verenigde Staten is. Ongeacht, blijft Los Angeles trekken miljoenen toeristen elk jaar aangetrokken tot haar geschiedenis als de plaats waar bewegende beelden traditioneel vandaan kwam (en het beheer van de zes grote filmstudio's zijn nog steeds grotendeels gebaseerd, hoewel ze niet de meeste films er meer maken).

Bovendien, ten minste in de Engels sprekende wereld, is het nog steeds verplicht voor de meeste beroemdheden-to-be om voor te leven verscheidene jaren in L.A. totdat ze deze grote in Hollywood maakt. De meeste van hen uiteindelijk vluchten elders nadat ze ziek en moe van wordt achtervolgd door krankzinnige fans, toeristen, en paparazzi, en pas nadat ze met de agenten van de toptalent in Hollywood (wat betekent dat nu de beste scripts en liedjes tot hen, in plaats van andersom komen) heb vastgehaakt. Dus, L.A. is berucht voor zijn beroemdheid georiënteerde cultuur, zoals wordt geïllustreerd door de "ster kaarten" verkocht op toeristische vallen welke functie bekend locaties van beroemdheden huizen.


Deze districten zijn een deel van de stad van Los Angeles. Zie ook Los Angeles County voor bestemmingen in het stedelijke gebied van Los Angeles.

Centrum
De centrale zakenwijk en de thuisbasis van de Grand Avenue culturele corridor. De komst van de automobiel- en snelwegen leidde tot langzame daling van de wijk, maar het heeft gezien een bloeiende opleving in de afgelopen jaren, onder leiding van nieuwe woongebouwen, met trendy hotels, bars, winkels en restaurants.

Eastside
Een funkier gebied ten noorden van het centrum en oosten van Hollywood die snel is gentrifying.

Havengebied
Thuisbasis van de grootste zeehaven in de VS en het startpunt voor uitstapjes naar Catalina Island.

Hollywood
De plaats waar de films zijn gemaakt (of te zijn accuraat, werden gemaakt). Het heeft nogal een makeover ontvangen in de afgelopen jaren, aangewakkerd door de bouw van Hollywood en Highland en de terugkeer van de Academy Awards.

San Fernando Valley
De noordelijke voorsteden gedeelte van Los Angeles, liggen in een dal ten noordwesten van het centrum, met verschillende districten.

South Central
Het heeft lang een reputatie voor bende geweld, en het is beroemd voor de rellen van Rodney King. Maar zolang dat land nog uit de meeste mensen van radar, er dingen te zien, zoals de musea van Exposition Park, zijn zoals het gebied langzaam probeert te herstellen van haar imago gekneusd.

Westside
Over het algemeen beperkt rijkere gang binnen de stad dat ligt tussen het centrum van Los Angeles en de Oceaan.

Wilshire
Huis van de historische architectuur van Miracle Mile District, van de landbouwer markt en The Grove winkelgebieden, de Los Angeles County Museum of Art, Koreatown, CBS televisie stad, en de beroemde La Brea-teerputten.

Meer begrijpen van deze stad

Zelfs voordat de rollend stroomuitval of OJ van in de schandalige-langzaam Bronco chase of Arnold rijden "the Terminator" Schwarzenegger werd governator van de staat, Frank Lloyd Wright zei, "Tip van de wereld op zijn kant en alles losse terechtkomt in Los Angeles."

De Los Angeles metro area is sinds de voltooiing van de transcontinentale spoorlijn in 1876, eerst het aantrekken van sommige "mensen" uit de Midwest en de oostkust met warme winters, een toegangspoort tot een opmerkelijke verscheidenheid van immigratie uit in de Pacific Rim en Latijns-Amerika steeds een "boomtown".

De stad van Los Angeles is enorm. Uit de Sylmar district in het noorden aan de haven van Los Angeles in het zuiden, annuleerteken de toer zitten dicht bij een uur en een half lange; Misschien is eens meer verkeer ingecalculeerd. De metropool van L.A. omvat kleinere steden, zoals de Santa Monica, Burbank, Pasadena, Long Beach, Anaheim en Riverside waarvan sommige werden gesticht rond het einde van de negentiende eeuw en verschillende identiteiten te behouden. Geografisch gezien, zijn enkele namen van de wijk in de stad van Los Angeles zo vaak, dat zij worden verondersteld door sommigen als afzonderlijke steden als er in feite, ze zijn eigenlijk wijken van Los Angeles. Hollywood, Van Nuys, Encino en Bel-Air zijn slechts enkele bekende voorbeelden van buurten die daadwerkelijk in Los Angeles en geen afzonderlijke entiteiten, terwijl Beverly Hills, West Hollywood en Santa Monica bijvoorbeeld, zijn eigenlijk onafhankelijke steden.


Het klimaat van Los Angeles is geclassificeerd als subtropisch-Mediterraan, een classificatie van zeldzame en vaak wenselijk weer. De stad is meestal zonnig het hele jaar, ontvangen een gemiddelde van 14.93 inch van neerslag en 35.7 regenachtige dagen per jaar. Neerslag metingen, zijn echter zelden consistente tussen jaar, aangezien de regio bimodaal, wat betekent dat het vaak wisselt tussen lange droge perioden en ongewoon regenachtige maanden. Het weer is mild tot warm het hele jaar door, alleen soms meer dan 90 graden Fahrenheit in de lange zomers en zelden vallen onder 45 graden in de de wintermaanden.

Seizoenen in Los Angeles zijn vaak te verwaarlozen, en kunnen over het algemeen worden onderverdeeld in zomer en winter/voorjaar. Zomers vroeg in mei starten en uitvoeren lang, met een aantal van de year's heetste temperaturen in September en soms oktober. Overdag hoogtepunten in de zomer zijn over 81F, en de luchtvochtigheid is over het algemeen mild. Hoewel niet frequent, kan soms een hittegolf optreden. Nachtelijke dieptepunten in de zomer zijn over 63F. De herfst en de vroege wintermaanden vaak zie Santa Ana winden, hot sterke winden die landinwaarts afkomstig in de buurt van de Santa Ana mountains en de klap richting de kust zijn. De sterke winden zijn misschien de meest miserabele deel van de Southern California weer cyclus en vaak vonk bosbranden in droge jaren. De warme, zonnige zomers worden soms onderbroken door "Juni somberheid," een fenomeen weer waarin mist vestigt zich rond de stad 's nachts, maar over het algemeen verspreidt door het begin van de middag. Weer begint om af te koelen in de winter begint in November en duurt tot April. Dit is wanneer de stad de meeste neerslag ontvangt, hoewel zonnige warme dagen nog steeds de norm zijn. Overdag pieken in de winter zijn over 67F, nachtelijke winter dieptepunten zijn over 49F. Klimaat varieert afhankelijk van hoe ver landinwaarts u zich bevindt. Temperaturen in de winter kunnen variëren wild gedurende een één dag. Vaak zelfs de chilliest ochtenden leiden meteen warm of zelfs heet dagen.

Luchthaven
De Los Angeles en omgeving wordt bediend door vijf grote commerciële luchthavens en meer dan een dozijn particuliere luchthavens. De vijf luchthavens bevinden zich in Los Angeles, Burbank, Santa Ana, Long Beach en Ontario.

Los Angeles International Airport (LAX) (Los Angeles Airport) is de grote internationale toegangspoort tot de Southland. LAX is gigantisch, met negen terminals gebouwd in verschillende tijdperken in een verscheidenheid van architecturale stijlen, waarvan het gemeenschappelijke element is dat ze allemaal nogal krap aan de binnenkant lijken (dat wil zeggen ten opzichte van de omvang en het belang van de luchthaven). Sommige terminals zijn onlangs gerenoveerd en kijken relatief moderne, terwijl anderen zeker hun leeftijd tonen. Allermeest naar de terminals werden gebouwd voordat de Transportation Security Administration ten uitvoer gelegd moderne controlepunten, wat betekent dat de controlepunten zijn shoehorned in de bestaande gebouwen met erg onhandig resultaten.


Omzeilen

Fietsen in Los Angeles
Fietsen voorwaarden in de stad van Los Angeles en de omliggende steden zijn een overgangsperiode staat. Terwijl strand steden zoals Santa Monica en Hermosa Beach neiging om moderne fiets infrastructuur als gevolg van een groeiend aantal fietsen bewoners en toeristen, gelden alle delen van de metro van LA ongeduldig en gemotiveerde verkeer, in grote hoeveelheid. Simpel gezegd, aan verblijf veilig je moet bereid zijn te zwichten voor een onoplettende of ongeduldig automobilist op alle tijden, waar u ook bent, geen kwestie die heeft het recht van overpad. Om veilig op de fiets hier middelen met betrekking tot de slechte chauffeurs rijden. Lichten en hoge zichtbaarheid kleding zijn een must. LA blijft een goede bestemming voor mountainbikers en routes en veilige wegen zijn vlakbij.

Er is ook een mogelijkheid van het doen van fietstourspecialist in LA. Er zijn verschillende fiets tour bedrijven die u door de stad in een paar uur leiden kunnen. Baja Bikes, Hollywoodtourz of fietsen en wandelen LA zijn bijvoorbeeld rondleidingen fiets van bike tour bedrijven die aanbieden. Met een lokale gids is fietsen een leuke en veilige manier van het ontdekken van de City of Angels. U kunt fietsen rond plaatsen zoals de Walk of Fame, huizen van de grote sterren van Hollywood en de beroemde stranden van LA's (bijzonder mooi is het stuk tussen Santa Monica en Manhattan Beach).

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer in L.A., zoals in de meeste Amerikaanse steden, laat iets te wensen over. Hoewel de Los Angeles en omgeving beschikt over een uitgebreid bussysteem en vele transit agentschappen, en een vrij nieuw metro en verhoogde netwerk te starten, is dit nog niet voldoende, gezien de populatie en de grootte van de regio. Hoewel sommige busroutes dienst elke 10 tot 15 minuten, hebben vele anderen (vooral uit de buurt van de belangrijkste toeristische gebieden) service elke 30 tot 90 minuten. Houd in gedachten, er is ook niet een buslijn tot alle hoeken en gaten, en als zodanig is het niet ongewoon om jezelf lopen naar een mijl of zo naar uw bestemming, nadat je hebt gekregen uit de bus bij de dichtstbijzijnde halte te vinden.

Per spoor

Vele buurten en sightseeing bestemmingen bereikbaar met Metro Rail, met inbegrip van centrum, Koreatown, Hollywood, North Hollywood, Santa Monica, Chinatown, Pasadena en Long Beach. Openbaar vervoer is beter, indien mogelijk, om de patstelling dat vaak op Los Angeles snelwegen en straten voorkomt.

Metro Rail/Transitway regels:

Rode lijn, een metro, die van het centrum (unnion Station) naar het Hollywood-gebied, vervolgens naar North Hollywood in de San Fernando Valley loopt. Deze route deelt track met de paarse lijn voor ongeveer de helft van de lengte; bij het instappen een metro, Controleer de tekenen van haar bestemming om te controleren of dat u bent op de juiste trein. Station scherm tekenen moeten ook informatie bevatten over de bestemming van de trein die u aan boord zijn. Treinen rijden gemiddeld elke 12 minuten overdag, steeds minder frequent in de avond.
Paarse lijn, een metro, die van het centrum (unnion Station) naar Koreatown loopt. Deze route deelt track met de rode lijn voor de meeste van haar lengte; bij het instappen een metro, Controleer de tekenen van haar bestemming om te controleren of dat u bent op de juiste trein. Merk op dat de treinen van de paarse lijn buiten Spitsuur slechts twee auto's in de lengte zijn en de lengte van het station niet zal vullen. Er zijn tekenen van de tunnel om u te helpen waar de trein zal stoppen.
Blauwe lijn, een lightrail-lijn die van Downtown Los Angeles loopt (7de Straat/Center metrostation) door middel van South Los Angeles naar lange strand.
Expo-Line, een lightrail-lijn die van Downtown Los Angeles loopt (7de Straat/Metro centrum Station) en loopt door de University of Southern California en de Culver City onderweg naar centrum Santa Monica.
Gold Line, een lightrail-lijn die van East LA door Chinatown en Noordoost Los Angeles naar Pasadena en naar aanleiding van Azusa loopt.
Groene lijn, een lightrail-lijn die vanaf de South Bay (in de buurt van LAX) oostwaarts naar de stad van Norwalk langs Interstate 105 loopt.
Orange Line, een transitway over de San Fernando Valley van North Hollywood naar Warner Center (Woodland Hills), met behulp van gestroomlijnde scharnierend "bus-trains" op rubber banden.
Zilveren lijn, een transitway van El Monte aan Artesia "bus-trains" met rubber banden. Een surchage dient te worden betaald op deze route. moeten worden aangeschaft voor deze route.

Hoogtepunten te zien in Los Angeles

Bijna alle L.A. eerst bezoekers wil voor een bezoek aan Hollywood, Universal City (specifiek Universal Studios) en Venice Beach als hun topprioriteiten binnen de stad van Los Angeles zelf. Century City, Downtown Los Angeles, UCLA, USC, Griffith Park en de bruggen van de Los Angeles River ten oosten van het centrum zijn ook de moeite waard een kijkje. Ze zijn allemaal gebruikt voor het filmen van een groot aantal beroemde films, TV-shows en tv-commercials, en om die reden enigszins vertrouwd zal lijken.

Vele andere bezienswaardigheden die doorgaans geassocieerd worden met L.A. technisch niet gelegen in de stad van Los Angeles, maar in aangrenzende steden of designated gebieden zijn. Bijvoorbeeld, komt Rodeo Drive in Beverly Hills; de Santa Monica Pier, de Third Street Promenade en Santa Monica Beach zijn in Santa Monica; Studio Faciliteiten voor NBC, Disney, en Warner Bros. zijn allemaal gevonden in Burbank; de Sony Pictures Entertainment studio is in Culver City; en Marina del Rey is een plaats (town) gebied onder de bevoegdheid van de county. Malibu is ongeveer een half uur van station ten westen van Santa Monica. Disneyland, Newport Beach en South Coast Plaza liggen meer dan een uur rijden naar het zuidoosten in Orange County.