Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Houston George Bush Internationale Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Houston George Bush Internationale Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Houston George Bush Internationale Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Houston George Bush Internationale Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Houston George Bush Internationale Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Houston George Bush Internationale Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Houston George Bush Internationale Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Houston George Bush Internationale Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Houston George Bush Internationale Luchthaven

Houston - George Bush Internationale Luchthaven

Intercontinental Airport, 17330 Palmetto Pines , Houston, 77032, Tx, Texas

Houston: Hilton

6608 Hwy 6 North Suite E, Houston, 77084-1320, Tx

Houston - Double Tree Guest Suites

11999 Katy Freeway Ste 170, Houston, 77079-1606, Tx

Houston -crown Plaza Hotel

1700 Smith Street, Crowne Plaza Hotel, Houston, 77002, Tx, Texas

Houston - Med Center

2319 W Holcombe Blvd, Houston, 77030, Tx, Texas

Luchthaven Houston Hobby (hou)

Hobby Airport, Airport Blvd, 8620 Panair Road, Houston, 8620, Tx, Texas

Houston - Palmetto Pines

17300 Palmetto Pnes, Houston, 77032 6516, Tx

Houston - Galleria

3151 West Loop South, Houston Galleria, Houston, 77027

Houston - Memorial City Way

303 Memorial City Suite 400, Houston, 77024, Tx, Texas

Houston - Southwest Freeway

6780 S W Freeway, Houston, 77074, Tx, Texas

Houston George Bush Internationale Luchthaven Informatie

Houston is de grootste stad van Texas en de vierde grootste in de Verenigde Staten. Afgezien van de bevolking is het ook enorm in termen van vierkante mijlen. Terwijl de stedelijke wildgroei is synoniem met Houston, bieden de districten die zich het dichtst bij het centrum bezoekers een breed scala aan keuzes in een relatief klein gebied. Houston is multicultureel en divers, thuisbasis van enkele van's lands grootste Latino, Afrikaanse en Aziatische Amerikaanse bevolking. Het beschikt over een eclectische museum en kunsten scène, levendige winkel-, en is uitgegroeid tot een ontluikende bestemming voor liefhebbers van eten.

Districten

De stad is onderverdeeld in de districten die uitwassen van de oorspronkelijke zes wijken die de stad vanaf 1840 tot 1900 gedefinieerd:

Centrum (Skyline (District), Theater District, historische wijk, magazijn District)
Centrum van de stad, nog steeds de thuisbasis van de Haute finance en big business. Houston is de tweede alleen naar New York City in hoofdkantoor van Fortune 500 bedrijven. Velen van hen bevinden zich centrum waaronder enkele van's werelds grootste energiebedrijven. Downtown Houston beschikt ook over het derde grootste theaterdistrict in de Verenigde Staten en de stad heeft een wereld klasse permanente organisaties zoals de Houston Symphony, Alley Theatre, Theatre Under the Stars en Houston Ballet. Het uitgaanscentrum voor Houston paviljoens geopend in oktober 2008 tussen Main St. en het centrum van Toyota.
Neartown (Montrose, Midtown, EaDo-East End)
Een ideale grenst aan Midtown, hoogten, River Oaks en de Medical Center. Montrose is Houston's longtime thuis van de LGBT-bevolking. Lagere Westheimer (Westheimer tussen Montrose Blvd. en herder) biedt een scala aan wederverkoop modewinkels, eclectic winkelen evenals antieke winkels. De homo nachtleven is gecentreerd rond de Stille Oceaan St. en omliggende straten. Vele Montrose buurt pubs aantrekken van een menigte eclectische en divers.
Noord lus (de hoogten, Washington Corridor)
Een grote district van peperkoek Victoriaanse huizen, alsmede de vroege 20e eeuw bungalows. Als haar zus buurt Montrose, The Heights is thuis van een diverse bevolking van artiesten en muzikanten aan rijke professionals. Delen van de hoogten zijn nog droog, het bevorderen van een groot aantal BYOB restaurants ideaal voor degenen die genieten van hun eigen geselecteerde wijn.
South Loop (South Main, museumwijk, Med Center)
Ten zuiden en ten oosten van het centrum liggen Rice University, de vele attracties van Hermann Park, Reliant Stadium, en de Texas Medical Center (of gewoon "the med center"), waaronder enkele van's werelds beste ziekenhuizen. Het dorp rijst is een sterk geconcentreerd gebied van restaurants, bars en winkels.
West lus (Uptown, River Oaks, bovenste Kirby & Greenway, West U)
Uptown of The Galleria Area staat bekend om haar naamgenoot, een enorm high-end winkelcentrum complex en heeft het hoogste gebouw in de Verenigde Staten buiten een belangrijkste binnenstad, de Williams toren. In de buurt van River Oaks is de thuisbasis van Houston's meest exclusieve en welvarende buurten en bedrijven, thuisbasis van de oog-knallende herenhuizen en de River Oaks Shopping Center, een van Amerika's eerste voorsteden winkelstraten en een grote weergave van Art Deco het platform. Dit gebied heeft veel leuke restaurants, nachtleven en beruchte files tijdens de piekuren.
Buiten 610 (West Houston, East Houston, Noord Houston)
Af-the-beaten-track, deze gebieden hebben veel te bieden voor de patiënt reiziger die inclusief NASA/Space Center Houston, natuur centra en interessante excursies van één dag.

Begrijpen

Houston is de grootste stad in de Verenigde Staten zonder enige merkbare zonering. Hoewel er enkele kleine maatregel van zonering in de vorm van verordeningen, beperkingen van de daad, en land gebruik maken van verordeningen, vastgoedontwikkeling in Houston wordt alleen beperkt door de wil en de zakboekje voor onroerende goederenontwikkelaars. Traditioneel, zijn Houston politiek en recht sterk beïnvloed door ontwikkelaars van onroerend goed; Soms is de meerderheid van de gemeenteraad zetels hebben plaatsgevonden door ontwikkelaars.

De stad is voornamelijk gebouwd op de olie-industrie. Wat dit betekent voor de bezoekers is dat, hoewel de stad heeft een aantal goede culturele en toeristische bestemmingen als gevolg van haar bevolking, er zijn niet zoveel als verwacht voor een stad van meer dan 2 miljoen mensen. Houston's grote populatie komt deels uit het feit dat het omvat een maar liefst 600 vierkante mijl van oppervlakte, veel groter in oppervlakte dan New York City (300 vierkante mijl), Los Angeles (460 vierkante mijl), en Chicago (225 vierkante mijl) - drie dichtstbevolkte steden van de natie- nog Houston heeft minder bevolking. Een ander opvallend feit, in tegenstelling tot de meeste grote steden in het hele land, Houston heeft relatief weinig buitenwijken eromheen. Dit is omdat het stadsbestuur heeft de neiging om de bijlage substanial bevolking centers die in de buurt van het, duidelijk in Houston oppervlakte van 600 vierkante mijlen groeien. Dergelijke een verspreiding van low-density stad betekent dat een auto is van essentieel belang voor het efficiënt transportmogelijkheden in het gebied. Echter, Houston de concentratie van attracties lag, meer in het bijzonder, tussen het centrum en de Galleria.

Bezoekersinformatie

De grotere Houston Convention and Visitors Bureau beheert de Houston Visitors Center. Het centrum ligt in het hart van downtown Houston op 901 Bagby (hoek van Sunderland en Walker St.), op de eerste verdieping van het historische stadhuis. Vind informatie over Houston's geschiedenis, bezienswaardigheden, restaurants, hotels, routebeschrijving, kaarten, aankoop van Houston koopwaar en Bekijk een 11 minuten durende film op Houston. Hier vindt u meer dan 10.000 brochures en tijdschriften te helpen bij het plannen van uw bezoek aan de regio Houston. Het centrum is geopend van maandag - zaterdag, 9 uur tot 4 p.m.

Klimaat

Houston klimaat in het algemeen varieert van een zeer hete zomer tot een zachte winter. Vochtigheid is hoog in de zomermaanden en make temperaturen voelt extreem heet. De stad heeft ook een vrij grote hoeveelheid regenachtig en bewolkt dagen gedurende het hele jaar. De maanden van oktober tot April maken voor de beste tijd om te bezoeken om te voorkomen dat de warmte.

Krijgen

Met het vliegtuig

Houston wordt bediend door twee grote commerciële luchthavens en twee kleinere regionale luchthavens.

De grote luchthavens zijn:

George Bush Intercontinental Airport, (IAH). De grootste van de twee luchthavens en ligt 23 mijl ten noorden van het centrum in de buurt van Beltway 8, tussen IH-45 Noord en U.S.-59 Noord. Het is de grootste hub voor United Airlines en serveert 25 nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen.
William P. Hobby Airport, (HOU). 7 mijl ten zuiden van het centrum gelegen en is gelegen op I-45 Zuid. Het is handig als u centrum of ten zuiden van de stad, zoals naar Galveston reist. De belangrijkste luchtvaartmaatschappij is Southwest Airlines, en het ook aangedaan door Delta Airlines, American Airlines en JetBlue.

De kleinere luchthavens zijn:

Sugar Land Regional Airport, (SGR). 25 mijl ten zuidwesten van het centrum gelegen op TX 6, net ten noorden van de Amerikaanse 59. Het is een populaire keuze onder de welgesteld corporate vliegtuigen set. Air taxi en lucht chartermaatschappijen zoals Monarch luchtgroep, kwik Jets vliegen een verscheidenheid van prive-charter vliegtuigen en jets, van Handvest luxe Gulfstream van tot economische zuiger tweeling voor kleine groepen en individuen.
Ellington veld, (EFD). Gelegen 19 mijl ten zuidoosten van het centrum, vlakbij I-45. Voorheen een luchtmachtbasis, nu gebruikt voor algemene luchtvaart, commercieel verkeer van niet-passagier, en de regering luchtvaart (NASA, Texas Air National Guard, US Coast Guard).

Openbaar vervoer vanaf het vliegveld

Algemeen gezien de languit aard van Houston en het gebrek aan openbaar vervoer, huurwagen de meeste bezoekers naar Houston zodra ze op de luchthaven aankomen. Met betrekking tot het openbaar vervoer op George Bush Intercontinental Airport of Hobby Airport zitten eigenlijk u met het gebruik van een shuttleservice, taxi's, of de openbare bus-service. Om van George Bush Intercontinental Airport met behulp van het bussysteem van de lokale, Metro Bus 102 pakt op de zuidkant van Terminal C straatniveau (bagage claim buiten deur C-105) en gaat rechtstreeks naar het centrum (met een reistijd van ongeveer één uur). Om vanuit Hobby Airport naar Neem Downtown Houston Metro Bus 40 waarbij stopt op Curbzone 13 buiten de bagage claim gebied in het lagere niveau (die ook heeft een reistijd van ongeveer één uur). Als u rechtstreeks vanuit beide luchthaven naar een cruiseschip post zullen veel bedrijven ook uitvoeren shuttles rechtstreeks vanaf beide vliegveld naar de cruise schip terminals in Galveston of Bayport.

Met de trein

Amtrak, 902 Washington Ave. Amtrak van Sunset Limited lijn is de enige passagier trein route met een stop in Houston, hoewel een dagelijkse bus een directe verbinding van de Houston Amtrak station met de Adelaar van de Texas op Longview biedt.

Met de auto

Houston's grote snelwegen omvatten:

IH-45 Noord ("North Freeway"): Naar Dallas
IH-45 Zuid ("Gulf Freeway"): Naar Galveston
IH-10 West ("Katy Freeway"): naar San Antonio
IH-10 East: ("Baytown/East Freeway", niet te verwarren met "Eastex freeway") naar Beaumont
IH-610 ("The Loop"): Lus rond centrum
IH-69/U.S.-59 Zuid ("Southwest Freeway"): Naar Victoria
IH-69/U.S.-59 Noord ("Eastex Freeway"): Aan Lufkin
U.S.-290 West ("Northwest Freeway"): Naar Austin
SH-249 Noord ("Tomball Parkway"): Aan Tomball
SH-288 Zuid ("Zuid-Freeway"): Naar Freeport
SH-225 East ("Pasadena Freeway"): op Deer Park/La Porte
BW-8 ("The ringweg/Sam Houston tolweg"): Lus over twee keer zo ver als IH-610.

Omzeilen

Met de auto

Houston heeft een aantal snelwegen en komende waardoor de transportmogelijkheden in de metro gebied met de auto vrij gemakkelijk. Het expressway systeem is aantoonbaar de tweede meest uitgebreide in de natie, na die van Los Angeles (zie lijst van freeways onder de "Get in" sectie.) Een aantal obstakels, echter kunnen rijden in Houston een minder dan prettige ervaring. Is een constructie, die lijkt te zijn altijd aanwezige; en de andere is het verkeer. Avond spitsuur in Houston begint zo spoedig 4 PM en kan duren tot 7 PM. ochtendspits is tussen 7 en 9 uur. Tijdens het spitsuur, kan verkeer op de wegen tot stilstand gekomen. Het gebied in de buurt van de Galleria, tussen U.S.-59 en IH-10, is een ruimte die u tijdens het spitsuur indien mogelijk vermijden moet.

Een bijzonderheid over Houston de freeway-systeem is de alomtegenwoordigheid van frontage roads, of, zoals ze worden opgeroepen door de lokale bevolking, feeders. Dit zijn de paren van one-way oppervlakte wegen die parallel aan de verschillende snelspoortrajecten in Houston en haar voorsteden, vergelijkbaar lopen met de zogenaamde dienst wegen in andere delen van het land. Het belangrijkste om te onthouden is dat nadat je hebt draaide op een feeder weg van een oppervlak met een straat, je nemen een andere oprit moet naar de snelweg invoeren. Wees gerust, ze zijn makkelijk te navigeren zodra u aan het went.

Met het openbaar vervoer

De Metropolitan Transit Authority van Harris County, beter bekend als METRO, opereert lokale en express buslijnen, evenals een zeer populaire lightrail-systeem, genaamd METRORail. Bezoekers kunnen zitten kundig omzeilen zonder een auto, vooral als ze vasthouden dicht bij het centrum, maar voldoende vrije en goedkope parkeergelegenheid, gecombineerd met voorstedelijke wildgroei van Houston's, openbaar vervoer een impopulaire keus voor Houstonians zelf maken.

Alle tarieven van de METRO kunnen worden betaald met exacte verandering in munten en biljetten van de $1, of met de smartcard van de onlangs geïmplementeerde reloadable tarief, de Q Card. Q kaarten kunt kostenloos worden verkregen op METRO van RideStore centrum, en bij veel lokale supermarkten, meestal bij de dezelfde servicecenter u zou naar contant geld een controle of sturen van een telegrafische overschrijving. Vreemd genoeg, de machines op de Park & Ride veel en METRORail stations niet verkopen van Q-kaarten, dus exacte verandering brengen of kopen uw Q-kaart voor het instappen. Er zijn vier opties voor het opnieuw vullen van uw Q-kaart:

Credit automaten in Park & Ride veel, die accepteren credit en debetkaarten
Ticketautomaten op METRORail stations, die zowel contant geld als creditcards accepteren
Bus Opwaardeerautomaten aan de achterkant van elke lokale bus. Deze zijn een beetje contra-intuïtief te gebruiken, maar zodra je ze, ze zijn heel simpel. Invoegen van een wetsvoorstel, en plaats dan uw kaart in de sleuf. Deze machines nemen $1, $5, $10 en $20 rekeningen, en slechts één factuur zal reload tegelijk.
Plaatsen waar kaarten kunnen worden gekocht: elke winkel die Q kaarten verkoopt kunt ook opnieuw laden van de kaart voor u — gewoon vragen bij de servicedesk! Meeste supermarkt ketens en vele supermarkten verkopen Q-kaarten.

Met de bus

Als je dapper genoeg om te zien van Houston van de achterbank van een bus, is een Q-kaart zeker de investering waard, want het is de enige manier om overdrachten van één route naar de andere. In tegenstelling tot andere systemen, waarvoor u om te dragen op een centraal punt, of alleen geven u een korte hoeveelheid tijd om over te schakelen van bussen, geeft METRO u onbeperkt, gratis transfers voor een volle drie uur na de eerste bus instappen. Geen behoefte om te vragen van het stuurprogramma voor een overdracht — onttrek enkel uw Q-kaart zoals u normaal. De computer zal ervoor zorgen dat u betaalt het laagste toegangsniveau heeft mogelijk. De volgende buslijnen die hieronder vermeld zijn degenen die de meeste bezoekers waarschijnlijk vinden zal nuttig.

Door Limousine

Reizen via een limousine is meer populair geworden de laatste tijd. Veel Houston limousine bedrijven bieden volledige grond transport opties zoals stad auto's, oldtimers, stretch limos en luxe voertuigen die kunnen worden gebruikt voor speciale gelegenheden zoals luchthaven vervoer, partijen, school dansen, zakelijke evenementen en bruiloften. Overweeg het huren van een limousineservice om uw behoeften reizen.

Per fiets

Houston is dus verspreiden out en (de meeste van de tijd) vochtig en warm dat fietsen vaak het best voor oefening gebruikt worden of te krijgen ergens dat dichtbij is. Aan de andere kant, hebt u een klein beetje uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, zijn Downtown en Midtown, rijst, Uptown, het medisch centrum/Hermann Park/Museum District-gebied binnen een 30 minuten rijden. Multimodaal vervoer is ook mogelijk, aangezien alle stadsbussen hebben gebruiksvriendelijke rekken in de voorkant of opslag compartimenten die reiziger en fiets in de buurt van een eindbestemming is vermeld kunnen krijgen.

Er is een fiets delend de dienst die beschikbaar is via B-cyclus. Er zijn 29 docking stations gelegen vooral rond centrum, Midtown, Montrose en de museumwijk. Ritten van minder dan 60 minuten betaalt u geen kosten, hoewel er een kleine vergoeding voor langere ritten.

Praten

Houston, is net als vele grote Amerikaanse steden, divers. Als de grootste stad van de staat en de vierde grootste van de natie is Houston de thuisbasis van meer dan 100 talen. Tekenen kunnen worden gevonden in het Spaans, Vietnamese en Chinese, onder anderen, maar Engels is de lingua franca voor de meerderheid van de bevolking. Weten wat Spaans kan helpen in bepaalde buurten, maar de meeste mensen zal Engels spreken.

Wat te zien

Planning voor een bezoek meerdere attracties reizigers kunnen profiteren van Houston CityPASS, die verleent toelating tot 6 Houston attracties binnen 9 dagen na eerste gebruik voor een veel verlaagd tarief en omvat versnelde vermelding in sommige gevallen. De opgenomen attracties zijn: Space Center Houston; Downtown Aquarium; Houston Museum voor Natuurwetenschappen; Houston Zoo; Optie één Ticket met keuze uit Szépművészeti Múzeum of The Children's Museum van Houston en optie Ticket twee met keuze van George Ranch Historical Park of het Museum van de gezondheid.

Wat te doen

Parken

Memorial Park, 6501 Memorial Dr. 6:00 am - 11:00 uur. Herdenkingspark is Houston's premier stadspark. Van het park 2,88-mijl joggen trail is het hele jaar door zeer populair met lopers en wandelaars. Het park heeft ook mijl van mountainbikeroutes, diverse tennisbanen en andere opties voor outdoor recreatie. Gratis.

Hermann Park. Ongeveer 455 hectare (ongeveer de helft van de grootte van Central Park in New York City). George Hermann gaf het park aan de stad van Houston in 1914. Het is toegankelijk via de MetroRail. Omvat de Miller Outdoor Theater, de Houston Zoo, de Houston-Museum voor Natuurwetenschappen en het Hermann Park Golf Course.

Evenementen & Festivals

iFest. April. iFest is een eigentijds, multi-disciplinaire, multi-culturele kunst en muziekfestival dat jaarlijks gehouden. Het festival biedt leveranciers verkoop van lokale en internationale gerechten en ambachten. iFest beschikt ook over zes tot acht kunsten markten met meer dan 400 kunstenaars met inbegrip van een juried kunstmarkt. varieert.

Houston Gay Pride Parade. Juni. Houston's eigen Gay Pride Parade momenteel het grootste en meest bezochte gay pride evenement in de regio van het zuidwesten, gehouden in de buurt van Montrose. gratis.  bewerken
Art auto Parade, loopt langs Allen Parkway. Mei. Een parade die moet worden gezien om het te geloven. Bijvoorbeeld, vorig jaar waren er cupcake motorfietsen, vuur ademhaling kip, en vele andere spectaculaire auto. Er zijn leveranciers in de buurt van water, hoeden en voedsel ook verkopen. Het kan erg warm krijgen! Gratis.

Houston vee Toon en Rodeo, Reliant Park. VBO-Mar. werelds grootste entertainment en vee tentoonstelling. Concerten, rodeo wedstrijden, vee shows, BBQ wedstrijden en een carnaval. Houston bewoners vieren dit evenement met gaan Texaanse dag, waar ze in westerse slijtage de vrijdag kleden voordat de rodeo begint. Varieert.

Fiestas Patrias, Reliant Park. September. September 16 festival beschikt over een parade, een bal, straat muziek en dans voorstellingen in de viering van de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. Varieert.

Houston Shakespeare Festival, Miller theater. Juli. Ster-gekruiste minnaars en verkeerde identiteiten voorrang op het Miller Outdoor Theater voor twee weken in eind juli begin. Om een zetel reserve gratis tickets online, of picknick op het gazon. Varieert.

Boston Harbor eilanden State Park. Een veerboot nemen (Long Wharf: blauwe lijn naar Aquarium) uit naar Georges Island en Fort Warren tour. Zie waarom Boston was de meest verdedigbaar stad in de nieuwe wereld. Verlof van shuttles vanaf daar naar andere eilanden in Boston Harbor--insectenwerend middel wordt aanbevolen. Ranger geleide activiteiten, evenementen, verhalen of gewoon zwemmen, picknicken, kamperen of vissen. Dit is een verborgen juweel, dat is buiten de gebaande paden. Plan om zonnebrandcrème, water en een snack. Merk ook op dat afhankelijk van de omstandigheden in de haven de terugkeer planning kan worden uitgesteld. Als je strakke op tijd, zekere voor het onzekere een eerdere veerboot om aankomst.

Newbury Street. Acht blokken van high-end boetieks, haar salons en galerijen. Zorgt voor een fantastische dag van winkels en restaurants. De winkels en restaurants zijn meestal duur te zijn, maar men hoeft niet uitgeven van geld om te genieten van het gebied; een van de belangrijkste attracties van Newbury is gewoon mensen-kijken. Studenten, stedelijke professionals, toeristen en straatartiesten alle mix hier. Newbury Street is toegankelijk op de groene lijn van de Arlington, Copley en Hynes stations.

Boston Common en openbare tuin. Een must-see voor alle bezoekers tijdens de warmere maanden. Het oudste publieke park in Amerika. Rit van de beroemde Swan Boats, lopen over's werelds kortste hangbrug en over het algemeen genieten van het park met schaduwrijke bomen, fonteinen, standbeelden, stoep leveranciers en groen. Bezoek de bar "Cheers" over Beacon St, maar wees gewaarschuwd: alleen toeristen gaan hier. Een geweldig startpunt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in historische bezienswaardigheden, of op uw weg naar Downtown Crossing of het Back Bay. Zeer mooie bladeren in de herfst. Het gebied ten oosten van Charles St is het gemeenschappelijk standpunt, dat meer open is en minder gemanicuurde. Het gebied ten westen van Charles St. is de openbare tuin, die uit vele wandelpaden te midden van een indrukwekkend scala aan goed onderhouden folliage bestaat. Bereikbaar op de groene lijn vanaf Park Street, Boylston en Arlington stations, op de rode lijn vanaf Park Street station, en een korte loopafstand van elk andere centrum station.

Gemeenschap varen. Voor kinderen tussen 10 en 18 jaar is lidmaatschap slechts $1 voor de hele zomer. Lidmaatschap omvat alle soorten zeilen lessen (zeilen, Windsurfen, kajakken, enz.) samen met andere voordelen. Elke klasse duurt een paar dagen. 2-daags lidmaatschap is $100; 60 dagen lidmaatschap is $159. Bereikbaar op de rode lijn vanaf Charles/MGH station.