Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Denver Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Denver Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Denver Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Denver Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Denver Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Denver Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Denver Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Denver Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Denver Luchthaven

Denver - Luchthaven

24890 E. 78th Ave., Denver, 80249-6390, Co

Denver - 2255 Broadway

351 Broadway, Denver, 80203, Co, Colorado

Denver - Bible Park (colorado)

4300 E Evans Ave, Denver, 80222, Co, Colorado

Denver - 7420 North Washington

7420 North Washington, Denver, 80229, Co, Colorado

Denver - 650 15th St

650 15th St, Denver, 80202, Co, Colorado

Denver - 4080 Quebec St.

4080 Quebec St, Denver, 80216, Co, Colorado

Denver - 4440 East Colfax

4440 East Colfax, Denver, 80220, Co, Colorado

Denver - South Broadway (colodado)

7667 East Iliff, Suite J, Denver, 80231, Co

Denver - 4750 Leetsdale Dr

4750 Leetsdale Dr, Denver, 80246, Co, Colorado

Denver - 2850 W 26th Ave

2850 W 26th Ave, Denver, 80211, Co, Colorado

Denver Luchthaven Informatie

Denver is de hoofdstad van Colorado en de grootste stad in de regio van de Rocky Mountains van de Verenigde Staten. Bekend als "The mijl-hoog stad", Denver zit op een hoogte van 5,280 voeten (1.600 m) boven de zeespiegel en ligt waar de Great Plains plaatsmaken voor de Rocky Mountains. Denver is een grote stad en één van de snelst groeiende in de VS

Krijgen

Met het vliegtuig

Denver International Airport, (DEN). Kortweg DIA, ligt het ongeveer 18 mijl (29 km) ten noordoosten van het centrum. Frontier Airlines, United Airlines en Southwest Airlines alle handhaven hubs in menigten A, B en C respectievelijk. De meeste andere grote binnenlandse luchtvaartmaatschappijen hebben ook dienst hier. Daarnaast aanbieden Aeroméxico, Air Canada, British Airways, Icelandair, Lufthansa en Volaris naar internationale bestemmingen.

Frontier Airlines. Goedkope luchtvaartmaatschappij met haar hub op DIA's Concourse A en service aan en meer dan 60 steden in de Verenigde Staten en Mexico.
United Airlines. De grootste vervoerder op de luchthaven, met service in de natie en de wereld van Concourse B.
Southwest Airlines. De ultieme korting luchtvaartmaatschappij onderhoudt haar snelst groeiende hub in Concourse C.

De luchthaven ligt te midden van glooiende vlakten met de torenhoge Rocky Mountains en Denver naar het westen. DIA is gelegen in een landelijk gebied van Adams County, vrij ver van elke denkbare lokale bestemming. Dit was een bewuste keuze, om te voorkomen dat het probleem van wordt ommuurde vele jaren van ontwikkeling (dat was waarom Denver had ter vervanging van het oude vliegveld, Stapleton). Dit betekent helaas ook dat dia is zeer verre van off-luchthaven hotels en restaurants. Inspanningen van Denver te ontwikkelen luchthaven land voor dergelijk gebruik is hoofd weerstaan door Adams County, sinds Adams met de kosten zitten zou van de ondersteuning van nieuwe bewoners die aan dergelijke bedrijven, pendelen zou terwijl Denver van de belastinginkomsten profiteren zou.

Met de auto

I-25 (Noord en Zuid), I-70 (Oost en west) en I-76 (ten noordoosten) zijn de grote autowegen leidt binnen en buiten de stad. I-225 en I-270 kruis op het gebied van Denver.
US Highway 40 verbindt Denver naar Salt Lake City met het westen.
Interstate 70 verbindt Denver Summit County, de locatie van vele grote skigebieden, naar het westen.
Interstate 25 verbindt Denver naar Colorado Springs in het zuiden en de Cheyenne, Wyoming in het noorden.
US Highway 36 verbindt naar de noordwestelijke buitenwijken en naar Boulder.
C-470 Connects aan de zuidkant van E-470 (ook toegankelijk vanuit I-25) leiden tot het zuiden, zuidwesten en westelijke buitenwijken.
Tolwegen er zijn een paar belangrijke tolwegen op het gebied van Denver, en ze kunnen helpen u te voorkomen dat sommige ernstige spitsuur verkeer op I-70 en I-25.
E-470 verbindt de luchthaven met de Zuidoost-, Oosten, noordoosten en noordwesten voorsteden, C-470 op haar zuidelijke eindpunt en het noordwesten Parkway in haar noordelijke terminus, leidt tot Boulder. E-470 is een "girale" tolweg - er zijn niet langer een tol pleinen en geen manier om te betalen tol behalve via een apparaat in de auto of een facturering service. Als het huren van een auto, controleren om te zien als het verhuur auto Agentschap voorziet van correcte facturatie; anders kan u onderworpen gefactureerde tolgelden en flinke servicekosten. Tol zijn $2-4 en zonder een apparaat in de auto, de servicekosten aan $25 of meer kunnen lopen.

Met de trein

Amtrak van California Zephyr stopt in Denver eens een dagje unnion Station, Chicago en west naar Emeryville, California Oosten blijven. treinen verbindingen zijn beschikbaar voor alle lichte spoorlijnen die dienen bij dit station, evenals een gratis pendeldienst die u verder in het centrum van Denver en de State Capitol.

Met de bus

Greyhound. Het busstation is centrum op 1055 19th Street, slechts een paar blokken verwijderd van Coors Field en andere centrale attracties. Onderhouden door Greyhound en skyRide bussen, heeft het station ook opslag kluisjes die per uur kunnen worden gehuurd. Het busstation te zijn drukke en vuile verwachten.
Autobus Americanos, biedt busdienst naar/vanuit Mexico. De bushalte ligt op 2147 N Broadway.

Omzeilen

Genummerd straten lopen Oost naar west in het noorden de helft van de metro gebied, met inbegrip van de voorsteden. Ellsworth Avenue is de "equatoriale" straat. Verhoging van de straten genummerd als je reis noorden en in het algemeen wegen worden genoemd. Wegen ten zuiden van Ellsworth heten.

Benoemde straten lopen Noord-Zuid. Broadway is de "meridian" straat. Besteld alfabetisch omhoog als u Oosten of westen van stadscentrum reist. Adressen op benoemde straten komen overeen met kruisende genummerde straten, dus "1701 Broadway" op 17e en Broadway is. Noord-Zuid straten heten in het algemeen straten, geen wegen.

Binnenstad straten: de diagonale lay-out van de binnenstad kunnen lastig zijn, vooral voor de eerste keer bezoekers. Ten noorden van Colfax en ten westen van Broadway zijn de straten gekanteld 45 graden uit alle andere straten in de stad. De overgang tussen de twee systemen is verwarrend, zelfs voor de lokale bevolking. Zuidoost-northwest straten worden genummerd, terwijl zuidwest-noordoost straten zijn vernoemd. Want dit de oorspronkelijke rastersysteem van Denver was, bestaan er enkele overblijfselen van het buiten centrum, diagonale bezuinigingen in bepaalde delen van de stad maken. Sommige van deze straten omvatten Park Avenue, Speer Boulevard en Morrison weg.

Wat te zien

Denver is een bruisende stad met tal van attracties voor bezoekers, plus een gevarieerde verzameling van buurten die attracties op zich kunnen. Veel van de oudere gebieden Denver's zijn de perfecte dichtheid voor onderzoek; u vindt een interessante mix van appartementen en huizen met bloemrijke front tuinen, breed flagstone trottoirs, helder groene gazons en grote, schaduwrijke bomen. Capitol Hill, Highlands, Baker, Berkeley, Uptown, Sloan's-Lake, Cheesman, Washington, City and de Congres parken zijn slechts enkele van de buurten die bruisende met mensen en plaatsen om te zien.

Denver heeft vele mooie parken die zitten vol met kleurrijke tuinen, meanderende paden, kristalheldere meren, ongebondenheid en recreatie mogelijkheden. De stad heeft een rijke geschiedenis van de pionier, en er zijn tal van musea waar u kunt leren alles over. Het is ook een zeer milieubewuste stad, met een van's lands eerste gemeentelijke "groene vloten", OV-voertuigen die hybride en alternatieve brandstof en een samenwerkingsinitiatief van boom-aanplant van de stad. Hop op een groene bus, pak een fiets of gewoon rondlopen om te ontdekken van Denver.

Wat te doen

Late lente en vroege herfst zijn uitstekende seizoenen te doen dingen buitenshuis in Denver. Naast de stad diverse weelderige groene parken zijn er tal van openlucht festivals, sport en gondel ritten. (Ja, gondel rijdt.) In de winter maken de bergen sneeuw-piek in de afstand en de frisse lucht op uw wangen de perfecte tijd tour Denver's beroemde brouwerijen of check out de downtown arts scène.

Pretparken

Vlinder paviljoen, 6252 W 104th Ave, Westminster. 9u - 4:15 PM dagelijks. Informatie over ongewervelden, wetenschap en instandhouding door middel van leuke, interactieve opstellingen ideaal voor gezinnen met kinderen. Alle leeftijden geniet van een bezoek aan hun tropische serre, die is gevuld met 1.200 gratis-vliegende vlinders. $5-8.

Elitch tuinen. Een groot pretpark met attracties en familie-entertainment.

Waterworld Open afgelopen weekend in mei-eerste M van september (de dag van de arbeid).
het
Lakeside, 4601 Sheridan Blvd. Een throwback uit Denver's verleden, Lakeside is een pretpark zoals ze gewend maken; zonder alle corporate branding en commercie. Terwijl het een enigszins louche buitenkant hebben kan, Lakeside is nog steeds een hoofdbestanddeel van lokale miniclub upbringings en blijft een competitieprogramma van Denver cultuur alsook een veel goedkoper alternatief voor Elitch tuinen. Achtbaan buffs zal piepen met vrolijkheid over de cycloon, het park de originele 1940 Edward Vettel ontworpen houten achtbaan.

Komedie

Runderen Metropolis Theater, 1527 Champa St. Nope, geen koeien op het podium. Gewoon spannend en verrassend improv comedy toont vijf avonden per week. Alle leeftijden. $5-16.

Komedie Works, 1226 15e St (tussen Larimer County en Lawrence in Larimer plein). Lachen op opwaarts met lokale komieken, evenals grote naam handelingen. 21 en ouder. $10-30 kaartjes.

Impuls Theater, 1634 18e St. do-za. Op Denver's oorspronkelijke improv comedy locatie zijn geen twee shows steeds hetzelfde! Geweldig voor groepsevenementen en geschikt voor alle leeftijden. $18.

Festivals & evenementen

Januari nationale westerse voorraad Toon & Rodeo, Martin Luther King Parade, Indiase markt, mijl hoog Snowfest
Februari Colorado tuin en huis Toon, Denver Restaurant Week, Buffalo Bill's Birthday Party
Filmfestival van maart St. Patrick's Day Parade, Denver maart Powwow, Starz Global Lens
April deuren Open Denver, Colorado Rockies thuis Opener, KBCO kinetiek
Cinco de Mayo, Tesoro Indische markt kunnen en Powwow, Downtown Denver Festival van de Kunsten, Denver dag van Rock, Colorado Colfax Marathon ook Denver's Navy Week.
Juni Colorado Renaissance Festival, Cherry Blossom Festival, Comcast La Piazza dell'Arte, Do bij de dierentuin, PrideFest, The People's Fair, Highland Street Fair
Juli Cherry Creek Arts Festival, de internationale op Colorado Ierse Festival, Dragon Boat Festival, Castle Pines, groenblijvende Jazz Festival
September een smaak van Colorado, brouwen in de dierentuin, jaarlijkse Oktoberfest, Festival Italiano, Denver bier Fest
Oktober Fright Fest, groot Amerikaans bierfestival, Denver Mariachi Festival, Denver Marathon
November Denver Arts Week, wijn internationaal filmfestival van Starz, Denver International Festival, Downtown Denver, Grand verlichting
December mijl hoge feestdagen, bloesems van licht, Zoo lichten, 9News Parade van lichten, New Year's Eve centrum vuurwerk

Levensstijl

AVALOKITESHVARA meditatie centrum, 1081 Marion St. Offers ontspanning meditaties en meditatie klassen om innerlijke vrede.
De wetenschap van de natuurgeneeskunde. Een acupunctuur-kliniek in Denver aanbieden van acupunctuur, massage, voeding, lifestyle counseling, met behulp van traditionele Chinese geneeskunde.
Tentiko (all van Denver), biedt een unieke, lokale ervaringen.
White Water Rafting Colorado (all van Denver), geweldig voor avontuurlijke sensatie zoekers.