Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Chicago O'hare Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Chicago O'hare Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Chicago O'hare Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Chicago O'hare Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Chicago O'hare Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Chicago O'hare Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Chicago O'hare Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Chicago O'hare Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Chicago O'hare Luchthaven

Chicago Midway - Luchthaven

5150 W 55th St, 4625 W. 55th Street, Chicago, 60638, Il, Il

Chicago O'hare - Luchthaven

560 Bessie Coleman Drive, Chicago, 60666, Il, Il

Lakeview - Downtown

3721 North Broadway Street, Chicago, 60613, Il

Chicago - North Central (illinois)

2900 N Sheffield, Chicago, 60657, Il, Illinois

Chicago North Loop (il)

939 W North Avenue, Ste 933, Chicago, 60642, Il

Chicago - Stadscentrum

203 N La Salle St, Chicago, 60601, Illinois, Il, Il

Chicago - Stony Island (illinois)

9214 S Stony Island Ave, Chicago, 60617, Il, Illinois

Chicago - North (illinois)

5358 W Irving Park Rd, Chicago, 60641, Il, Illinois

Chicago - South (illinois)

6740 S Western Ave, Chicago, 60636, Il

Chicago - South East

1830 S Wabash Ave, Chicago, 60616, Il

Chicago O'hare Luchthaven Informatie

Chicago is een enorme stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen.
Chicago is gelegen in het Midwesten. Het is de derde grootste stad in de Verenigde Staten met bijna 3 miljoen inwoners. Chicago is een grote levendige stad en een metropool die sprawls meer dan 10, 874 km². Het is goed-gekend voor housemuziek, blues, jazz, komedie, winkelen, dineren, architectuur en mooie culturele bezienswaardigheden.

Als de hub van het Midwesten, Chicago is gemakkelijk te vinden — haar pittoreske skyline roept over de wateren van enorme zoetwater Lake Michigan, een indrukwekkend gezicht die binnenkort wereldklasse musea van kunst en wetenschap, mijl van de zandstranden, enorme parken, openbare kunst, en misschien wel de mooiste centrum collectie van architectuur in de wereld onthult.

Met een rijkdom aan iconische bezienswaardigheden en buurten te verkennen, is er genoeg te vullen van een bezoek van weken of zelfs maanden zonder ooit het zien van het einde. Bereiden ter dekking van een heleboel grond: de betekenis van Chicago is alleen te vinden in beweging, door middel van de metro's archaïsche verhoogde tracks, en ogen verhoogd tot de hemel.

Districten

Het meest bezochte deel van Chicago is het grote centrale gedeelte, waarin buurten zoals Downtown, River North, Streeterville, Old Town, de Gold Coast, Centraalstation, South Loop, drukkerij rij en Griekse stad onder anderen. Gezamenlijk bevatten deze buurten veel wolkenkrabbers, attracties en hoogst gerangschikte instellingen. Maar er zijn ook vele attracties te vinden in de stad's andere districten. Chicago bestaat uit het centrum, de noordzijde, de South Side en de West-zijde - elke zijde vernoemd volgens de richting van het centrum. De lus is het gebied van het financiële en culturele centrum bevinden. De Noord, Zuid, en West zijden zijn niet buurten zelf; zij elk bevat vele en gevarieerde buurten. Chicagoans de neiging om sterk inleven in hun buurt, als gevolg van een echte plaats van huis en cultuur.

Centrum (de lus, in de buurt van North, in de buurt van South)
Het centrum van Chicago en de gehele Midwest voor werk en ontspanning met grote hoofdkantoor, wolkenkrabbers, winkelen, grote theaters, parken, stranden, musea, en de beroemdste reizen bezienswaardigheden van de stad
Noordzijde (Lakeview, Boystown, Lincoln Park, Old Town)
Luxe buurten met entertainment aplenty in storefront theaters en de vriendelijke grenzen van Wrigley Field, samen met een ton van de bars en clubs, en één van de grootste holebi-gemeenschappen in de natie
Zuidzijde (Hyde Park, Bronzeville, Bridgeport-Chinatown, Chatham-South Shore)
De historische zwart-metropool, Hyde Park en de Universiteit van Chicago, Chinatown, de White Sox, ziel voedsel en de echte Chicago blues
West Side (Wicker Park, Logan Square, in de buurt van westkant, Pilsen)
Etnische enclaves, duik bars en hipsters in overvloed op de fashionably ruwe kant van de stad
Veel Noord kant (Uptown, Lincoln Square, Rogers Park)
Ultra hippe en relaxte, met mijl van stranden en sommige van de meest levendige allochtone gemeenschappen in het land
Far West Side (Little Village, Garfield Park, Humboldt Park, Austin)
Zo ver weg van de gebaande toeristische u misschien niet vinden uw weg terug, maar thats OK gegeven al het grote voedsel, een paar top bluesclubs en enorme parken
Zuidwest kant (achterkant van de werven, Marquette Park, Midway)
Voormalige thuisbasis van het massale meatpacking district van de unnion Stockyards, enorme Poolse en Mexicaanse buurten en Midway Luchthaven
Uiterste noordwesten kant (Avondale, Irving Park, Portage Park, Jefferson Park)
Pools dorp, historische huizen en theaters, en sommige onontdekte gemmen in de buurten in de buurt van O'Hare International Airport
Veel Zuidoost-kant (historische Pullman, East Side, Zuid-Chicago, Hegewisch)
De reus, industriële onderbuik van Chicago, waar een grote toeristische vestigen: de historische wijk van Pullman
Ver zuidwest kant (Beverly, Mount Greenwood)
zelden heeft een wijk dergelijke schoonheid als dit in een stedelijke omgeving

Klimaat

Zover Chicago's weer gaat, Nou laten we gewoon zeggen dat Chicago een enorme stad, is zodat de neiging dingen geblazen uit vormt om meer te krijgen dan ze zouden in andere steden, waarin het weer. De winters in Chicago zijn inderdaad koud, maar hetzelfde kan worden gezegd voor het grootste deel van de Verenigde Staten van Maine naar Utah, met uitzondering van het uiterste zuiden. In feite, ontvangt Chicago minder neerslag (regen en sneeuw) in de winter dan East Coast steden als New York City en Boston. En hoewel Chicago koud in de winter is, het Midwesten buurman Minneapolis is over het algemeen kouder in de winter. Chicago's zomers zijn niet veel warmer dan de oostkust, en zeker niet zo heet als de zuidelijke Verenigde Staten Er is een goede tijd te hebben in elk seizoen in Chicago, en de zomer biedt een keur aan parades, festivals en evenementen.

De wintermaanden van December tot maart ziet koude temperaturen met koude wind chill factoren. Sneeuw is meestal beperkt tot een handvol zware stormen per seizoen, met een paar lichte dustings in-between en een beetje meer langs de lakefront — in het lokale taalgebruik, dat "lake effect snow" is. Chicago is een stad dat is goed gewend winterseizoen, zodat stadsdiensten en openbaar vervoer zijn hoogst onwaarschijnlijk ooit af te sluiten.

Films

Chicago is Amerika's derde meest productieve filmindustrie na Los Angeles en New York, en zijn er scores op scores van films en televisieseries hier gefilmd. Hier is een zeer kleine lijst van een aantal zeer Chicago-centric films die zijn geproduceerd in de stad. Dit zijn slechts een paar:

Ferris Bueller's Day Off (John Hughes, 1986). De droom van de noordelijke voorsteden: te jong, slim en losse voor a day in Chicago. Ferris en vrienden buitelen door het oude lus theaterdistrict, het vangen van een spel op Wrigley Field en geniet van het gevoel van onoverwinnelijkheid dat Chicago met haar favoriete zonen deelt als alles goed is.
Adventures in Babysitting (Chris Columbus, 1987). De keerzijde van Ferris Bueller — de gevaren die de suburbanite in de lus te in de nacht wachten, met inbegrip van gedenkwaardige reizen naar lower Michigan Avenue en van dichtbij met de skyline van Chicago.
The Blues Brothers (John Landis, 1980). Waarschijnlijk Chicago's favoriete film over zichzelf: blues muziek, witte mannen in zwarte pakken, een missie van God, het geweten dat elke Chicago hustler zonder twijfel, en vrijwel zeker draagt de grootste auto-achtervolging ooit gefilmd.
The Untouchables (Brian De Palma, 1987). Met een vierkant-jawed scenario door David Mamet, dit is een hervertelling van Chicago's centrale Fabel van goed versus kwaad: Eliot Ness en de legendarische takedown van Al Capone. Geen film (behalve misschien The Blues Brothers) heeft een beter gebruik gemaakt van zoveel Chicago locaties, met name unnion Station (de kinderwagen), de Chicago cultureel centrum (de strijd op het dak), en de canyon LaSalle Street.
High Fidelity (Stephen Frears, 2000). John Cusack herziet mislukte relaties van de middelbare school op Lane Tech College in Lincoln Park en mijmert over hen in reizen via Uptown, River North, overal in de stad op de CTA, zijn record opslaan in het rock snob Wicker Park, en eindelijk terug te keren naar zijn appartement record-overspoeld in Rogers Park.
Batman begint (Christopher Nolan, 2005) en het vervolg The Dark Knight (2008). Spectaculaire gebruik maken van de 'L', de Chicago Board of Trade Building, Chicago wolkenkrabbers, de lus in de nacht, en lagere Wacker Drive, stelt de nieuw leven ingeblazen actieserie ten slotte de imposante macht en hardnekkige corruptie van Gotham City waar het behoort, in Chicago.
Sommige anderen omvatten Harrison Ford vs. de eenarmige man in The Fugitive, de CTA vs. ware liefde in terwijl u lagen te slapen, Autobots vs. Decepticons in Transformers 3, de grootste Patrick Swayze hillbilly ninja vs. Italiaans mob film aller tijden, nabestaanden, en de bescheiden John Candy film alleen The Lonely die de zuidzijde Ierse mentaliteit, de liefde en het comfort van wijk duik bars vangt , evenals het Chicago arbeidersklasse, politieke macht, thema en met de herhaalde lijn - soms is het goed om een cop-.

Roken

Roken is verboden door de wet van de staat op alle restaurants, bars, nachtclubs, werkplekken en openbare gebouwen. Het ook verboden binnen vijftien voet van ingang, venster, of stoppen op een openbare plaats, en op de CTA treinstations. De boete voor het schenden van het verbod kan variëren van $100 tot $250.

Om in

Met het vliegtuig

Chicago (IATA: CHI voor alle luchthavens) wordt bediend door twee belangrijke luchthavens: O'Hare International Airport en Midway Airport. Er zijn voldoende taxi's zowel van en naar het centrum van de stad, maar ze zijn vrij duur, vooral tijdens de spitsuren. Verwachten meer dan $40 voor O'Hare en $30 voor Midway. CTA treinen bieden directe dienstverlening aan zowel grotere luchthavens voor $2,25 van overal in de stad — sneller dan een taxi tijdens het spitsuur en een stuk minder duur.

Vele grote hotels bieden gratis shuttle busjes naar één of beide luchthavens, of een voor een heffing ($15-25) met tevoren kunnen regelen.

O'Hare

O'Hare International Airport (IATA: ORD) is 17 mijl (27km) ten noordwesten van het centrum en serveert vele internationale en nationale vervoerders. United Airlines heeft de grootste aanwezigheid hier (ongeveer 50%) gevolgd door American Airlines met ongeveer 40%. Meest aansluitende vluchten voor kleinere steden in de Midwest doorlopen O'Hare. Het is een van de grootste luchthavens in de wereld, en het is altijd al berucht voor vertragingen en annuleringen. Helaas, het is ook ver ten noordwesten voor de meeste reizigers die vast te 's nachts aan het hoofd in de stad zitten komen. Dientengevolge, zijn er tal van hotels in de omgeving van O'Hare. Zie het artikel van O'Hare voor aanbiedingen.

De CTA Blue Line loopt tussen de lus en O'Hare elke 15 minuten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Een heleboel reparatiewerkzaamheden aan de blauwe lijn is voltooid en de reis van O'Hare naar de lus nu duurt 35-50 minuten. Het station van O'Hare is het einde van de lijn en is voornamelijk in de kelder van O'Hare airport. Lopen van het platform naar het loket moet 5-10 minuten uitvoeren voor Terminals 2 of 3, iets meer voor Terminal 1, en veel langer voor de internationale Terminal 5 (het noodzakelijk is om te nemen van de vrije mensen verhuizer voor overdracht). Het tarief aan boord van de trein in O'Hare is $5 - in tegenstelling tot $2,25 ergens anders - maar het is nog steeds een koopje in vergelijking met een taxi en kan zelfs sneller wanneer verkeer slecht is.

Midway Luchthaven (MDW) is 10 mijl (16km) ten zuidwesten van het centrum. Midway voornamelijk serveert van low-costmaatschappijen, met uitzondering van een handvol Delta-vluchten, en is de grootste luchthaven voor Southwest Airlines. Als er een optie voor uw reis, Midway is compacter, minder drukke, heeft minder vertragingen, en meestal goedkoper. En, natuurlijk, het is aanzienlijk dichter naar het centrum.

Met de trein

Chicago is historisch het spoorwegknooppunt van de gehele Verenigde Staten. Vandaag, Amtrak, maakt gebruik van de magistrale unnion Station (Canal St en Jackson Blvd) als de hub van het Midwesten routes, waardoor Chicago een van de meest geschikte Amerikaanse steden om te bezoeken met de trein, dienen de meerderheid van de passagier spoorwegmaatschappij van lange-afstand routes, met opties van vrijwel elke grote Amerikaanse stad. Met zijn massieve belangrijkste hall, eerbiedwaardige geschiedenis en filmische werk, unnion is Station een bezoekje waard, zelfs als u niet met de trein komt.

De meeste (maar niet alle) treinen Metra suburban vanaf unnion Station en in de buurt van Ogilvie/Northwestern Station (Canal St en Madison St), die ten westen van de lus. Sommige zuidelijke lijnen uitvoeren vanaf de stations aan de oostzijde van de lus. De suburban treinen lopen zo ver als Kenosha, Aurora en Joliet, terwijl de Zuid-Shore lijn via Indiana zoveel South Bend loopt. Verschillende CTA bussen samenkomen op de twee stations, en de lus CTA treinen zijn op loopafstand.

Met de auto

Chicagoans verwijzen naar enkele snelwegen door hun namen, niet de nummers gebruikt om ze te identificeren op de borden u ziet geplaatst op de Amerikaanse interstate highway systeem. Je moet dus zowel de naam als nummer plegen naar het geheugen. I-55 (de Stevenson-snelweg) brengt u naar het centrum van Chicago van de zuidwestelijke stad en het zuidwesten voorsteden. Ik-90/94 (genaamd The Dan Ryan ten zuiden van centrum) komt uit Indiana naar het Oosten (via de Chicago Skyway - I-90 en bisschop Ford Freeway - I-94) en uit Centraal Illinois (via I-57). I-90 (genaamd The Kennedy ten noorden van centrum) vandaan komt de noordwestelijke stad en noordwestelijke voorsteden. I-94 (genoemd de Edens Expressway) vandaan komt de noordkant en de noordelijke voorsteden naar het centrum. I-80 loopt ten zuiden van de stad in een Oost-west richting, koppelen met verschillende Noord-Zuid snelwegen.

De Illinois tolweg, die in aanvulling op de I-90, bestaat uit I-88 die dient de west voorsteden, I-355 (de dierenartsen of de Veterans Memorial tolweg genoemd) die Joliet met Schaumburg, en I-294-de Tri-State die loopt van de South Side naar de achterkant van het noordwesten en doorgeeft naast O'Hare Airport verbindt. Wees voorbereid op tolhuisjes af aan de rechterkant van de tolweg die ongeveer $1,50 per stand, een veel lagere kosten kost dan u op de tol in New York City of de Los Angeles en omgeving vindt. Wanneer u reist de tolweg, altijd hebben een paar dollar in contanten en munten te betalen bij de stands, die bemand zijn op mainline tol pleinen.

Indien u aankomt centrum vanuit het zuiden op I-94 of I-90 of vanuit het noorden op ik-90/94, kunnen geweldig uitzicht worden gezien als je de aanpak van de skyline van de binnenstad. Als die op de I-55 vanuit het zuidwesten, of op I-290 (de Eisenhower Expressway, voorheen en soms nog wel het Congres Expressway) vanuit het westen, is de skyline ook zichtbaar. Als die vanuit het noorden of zuiden op Lake Shore Drive (U.S. Highway 41) zal een schilderachtige inleiding worden verstrekt, dag of nacht, op wat moet worden de mooiste verkeersader in de wereld.

Omzeilen

Chicago navigeren is eenvoudig. Blok nummers zijn consistent over de hele stad. Visio Standard-blokken, met elk 100 adressen zijn ruwweg 1/8ste van een mijl lang. (Vandaar, een mijl is gelijk aan een straat nummer verschil van 800.) Elke straat is een nummer op basis van de afstand tot het nulpunt van het adressysteem, het snijpunt van State Street en Madison Street toegewezen. Een straat met een W (west) of E (Oost) nummer loopt Noord-Zuid (die aangeeft hoeveel blokken, Oosten of westen van staat St. valt), terwijl een straat met een N (Noord) of S (Zuid-) nummer Oost-west loopt (die aangeeft hoeveel blokkeert noorden of ten zuiden van Madison St. it valt). A street nummer wordt meestal geschreven op straat tekenen op kruispunten, hieronder de straatnaam kan invoeren. Grote doorgangen zijn bij elke mijl (veelvouden van 800) en secundaire slagaders op de halve mijl merken. Western Ave op 2400 W (3 mijl ten westen van State Street) is dus een belangrijke verkeersader van Noord-Zuid, terwijl Montrose Ave op 4400 N een Oost-west secundaire slagader is.

In het algemeen, "wegen" lopen Noord-Zuid en "streets" uitvoeren Oost-west, maar er zijn vele uitzonderingen. (bijvoorbeeld 48e Street kan dan worden gevolgd door 48e plaats). In gesprek, echter Chicagoans zelden onderscheid gemaakt tussen straten, wegen, boulevards, enz.

Verschillende straten Volg diagonale of kronkelende paden door de stad zoals Clark St, Broadway, Milwaukee Ave, Archer Ave, Vincennes Ave en Zuid-Chicago Ave om enkelen te noemen. Interessant is dat waren veel van de schuine straten in Chicago (met inbegrip van Archer Ave., Clark Street en Lincoln Ave.) oorspronkelijk inheemse Amerikaanse routes opgesteld lang voordat Chicago een plaats (City is).

Op voet

Downtown Chicago is zeer walkable, met brede trottoirs en minimale congestie. Wandelaars op zoek Voorkom koude, vinden warmte, regen en sneeuw het Chicago Pedway systeem om behulpzaam te zijn. Het is een systeem van ondergrondse, maaiveld en bovengrondse passages die verbinding centrum van gebouwen.

Door openbaar vervoer

De beste manier om te zien van Chicago is door het openbaar vervoer. Het is goedkoop (in principe), efficiënte (tijde) en veilig (voor het grootste deel). De regionale Transport Authority (RTA) is verantwoordelijk voor de verschillende agentschappen van het openbaar vervoer in de Chicagoland gebied. U kunt van plan reizen online met de RTA-routeplanner of u hulp nodig hebt door het aanroepen van 836-7000 in elk netnummer tussen 5 am en 1 uur. De RTA heeft ook een officiële partnerschap met Google Maps, die routes met openbaar vervoer bieden kunnen.

Zie

Routes

Langs de Magnificent Mile — een dag en nacht in Chicago, met wolkenkrabbers, winkelen, eten, parken en een geweldig uitzicht over de stad van hoge en lage.
Lus Art Tour — een 2 tot 4 uur wandeling van het centrum van Chicago's prachtige collectie moderne beeldhouwwerken.

Musea

Chicago's reeks musea en culturele instellingen behoren tot de beste in de wereld. Drie van hen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar in het in de buurt van zuiden, op wat is bekend als de Museum Campus, op een prachtige plek langs het meer: het Adler Planetarium, met allerlei koele hands-on ruimte exposities en shows van Sterrenkunde; het Field Museum of Natural History, die beschikt over SUE, het gigantische Tyrannosaurus Rex skelet en een overvloed van Egyptische schatten; en het Shedd Aquarium, met dolfijnen, walvissen en haaien de beste collectie van het mariene leven ten oosten van Californië. Een korte afstand, in Hyde Park, is de leukste van allemaal, het Museum van wetenschap en industrie — of, zoals generaties Chicago-gebied grammar schoolstudenten kennen, het beste veld reis ooit.

In de lus heeft het Art Institute of Chicago een handvol iconische huishoudennamen onder een ongeëvenaarde collectie van impressionisme, moderne en klassieke kunst en ton van historische artefacten. En in Lincoln Park, een korte reis van de lus, de vrolijke (en gratis) Lincoln Park Zoo verwelkomt bezoekers elke dag van de week, met overvloedig hoogtepunten zoals de Regenstein centrum voor Afrikaanse mensapen.

Chicago heeft ook, sommige knockout minder bekende musea verspreid over de stad, zoals de International Museum of chirurgische Science en de Loyola University Museum of Art in Gold Coast, Chicago History Museum in Lincoln Park, DuSable Museum van Afro-Amerikaanse geschiedenis in Washington Park, Nationaal Museum voor Mexicaanse kunst in Pilsen, het Pools Museum van Amerika in Wicker Park, het Museum voor fotografie in de lus , en het Driehaus Museum in Near North. De Universiteit van Chicago, in Hyde Park, heeft verschillende cool (en gratis) musea die openstaan voor alle bezoekers, presentatie van een spectaculaire collectie van antiquiteiten en moderne/hedendaagse kunst.

Korting pakketten zoals de CityPASS Chicago en de Chicago Go kaart kunnen worden gekocht voordat u in de stad aankomt. Ze dekken toelating tot sommige musea en andere toeristische attracties, toestaand u om aan de voorzijde van lijnen, te snijden en eventueel kortingen voor restaurants en winkels. Ook programma's zoals Bank of America's musea te gaan bieden gratis toegang op meerdere Chicago musea voor aangewezen tijden die u een klein fortuin op entreeprijzen bespaart kunnen. Ticket vergelijkingssites zoals Trevii, automatisch berekent u de beste ticket optie voor uw zakenreis met behandeling van de verschillende opties van de korting, zoals CityPASS, Bank of America's musea te gaan, afhankelijk van de leeftijd kortingen, enz.

Het platform

Van de streng klassiek tot het ruimtetijdperk, vanaf de gotiek tot de koel modern, is Chicago een plaats met een verlegenheid van architecturale rijkdom. Frank Lloyd Wright fans zullen bezwijmen om te zien van zijn vroegste gebouwen in Chicago, waar hij begon zijn professionele carrière en vestigde de Prairie School architecturale stijl, met talrijke huizen in Hyde Park/Kenwood, Oak Park en Rogers Park — meer dan 100 gebouwen in het grootstedelijk gebied van Chicago! Frank Lloyd Wright geleerd zijn ambacht aan de voet van de lieber meister, Louis Sullivan, wiens sierlijke, ontzagwekkende ontwerpen waren eens de juwelen van de lus, en waarvan enkele overlevende gebouwen (Auditorium Theater, Carson Pirie Scott gebouw, één in het dorp Oekraïens) staan nog steeds uit elkaar.

De 1871 Chicago Fire gedwongen de stad te bouwen. De vindingrijkheid en de ambitie van Sullivan, zijn leraar William Le Baron Jenney (Manhattan Building), en tijdgenoten als Burnham Root (Monadnock, Rookery) gebouw & en Roche/Root (Chicago Board of Trade) Chicago de definitieve stad van hun tijdperk maakte. werelds eerste wolkenkrabbers werden gebouwd in de lus, zoals deze architecten kreeg steeds meer veeleisende opdrachten. Het was hier dat staal-frame konstruktie werd uitgevonden, waardoor gebouwen te stijgen boven de grenzen van de dragende muren. Later, zou Mies van der Rohe passen Sullivans ethos met historische gebouwen in Bronzeville (Illinois Institute of Technology) en de lus (Chicago federale Center). Chicago van wereldklasse architectonisch erfgoed wordt helaas bijna gelijkmatig geëvenaard door de wereldklasse roekeloosheid waarmee de stad het heeft behandeld, en de lijst is lang van meesterwerken die onnodig hebben gesloopt voor saai nieuwe structuren.

Vandaag, Chicago beschikt over drie van de vijf hoogste gebouwen van Amerika: de Sears Tower (1e), de Trump Tower (2e), en het Aon Center (5e) (hoewel de lokale favoriet eigenlijk #6 is: het John Hancock Center). Jarenlang, de Sears Tower is een wolkenkrabber in de wereld, maar het heeft sindsdien de titel verloor. Verschillende ontwikkelaars erop aandringen dat zij brengen de titel terug met voorgestelde wolkenkrabbers. Totdat ze doen, zullen Chicago moeten regelen voor het feit dat het hoogste gebouw in het westelijk halfrond met de Sears Tower, hoewel de Hancock een beter uitzicht heeft en eerlijk mooiere is.

Chicago is vooral bekend om zijn enorme serie van Heilige architectuur, zo divers theologisch als artistiek is. Er waren meer dan tweeduizend kerken in Chicago bij de opening van de eenentwintigste eeuw. Vermeldenswaardig zijn de zogenaamde Poolse kathedralen zoals St. Mary van de engelen in de Bucktown en St. Hyacinth Basilica in Avondale, evenals verschillende schatten in Oekraïense dorp — prachtig vormgegeven gebouwen met oude wereld bloeit erkend voor hun ongewoon grote omvang en de indrukwekkende reikwijdte. Het nationale heiligdom van Saint Frances Xavier Cabrini in Lincoln Park is het meesterwerk van de beroemde architect Leonard Gliatto.

Architecturale tours dekken de bezienswaardigheden te voet en door populaire rivier boottochten of door gewoon permanent overdonderd op een downtown brug over de rivier van de Chicago; Zie individuele district artikelen voor meer informatie. Voor een rondleiding op de goedkope mag de korte reis rond de verhoogde lus trein circuit (bruin/paars lijnen) elke cent van het tarief van 2 dollar waard.

Wat te doen

Shedd Aquarium (Shedd Aquarium), 1200 S. Lake Shore Dr. Chicago, IL 60605. 9 am - 5 pm. Chicago's Shedd Aquarium is de eerste locatie van de stad voor aquatische leven en familie plezier! Met meer dan 32.000 wezens, variërend van vis, schaaldieren en alles daartussenin, is Shedd de perfecte plek voor kinderen om te leren en nieuwsgierigheid over oceanische en aquatische leven inspireren! Diverse exposities zijn aquatische toont, Amazon Rising, Caribbean Reef, gelei, Abbott Oceanarium, Polar Play Zone, Waters Of The World, Wild Reef en A Holiday Fantasea. Algemene toelating volwassenen - $8, kinderen - $6, speciale exposities extra kosten.

Chicago het platform Stichting (CAF), 224 S. Michigan Avenue (bij Michigan en Jackson). 9-6. biedt meer dan 90 tours door boot, fiets, trolley bus en te voet van Chicago van het platform. Tours aangeboden elke dag behalve op Thanksgiving Day, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Meerdere wandeltochten door de dag; een bus of trolley tour dagelijks, Chicago River Cruise van April t/m November. prijzen variëren.

Stranden

De vijf grote meren vormen samen één van de grootste massa's zoet water op aarde, met ongeveer 20% van's werelds zoet oppervlaktewater alleen, en Chicagoans genieten van massaal naar de stranden van Lake Michigan. Chicago heeft grote stranden en iedereen kan opdagen en zwemmen. Er zijn geen toelating kosten op de stad mijl na mijl van stranden, en bijna de hele waterkant is geopend als openbare strand- en parkachtig; welke bedragen tot de geweldige planning door de stad. Het water is heel warm in de zomer en vroege herfst (Controleer met de NOAA voor temperaturen). De Chicago shore is de tweede schoonste stad waterkant getrokken in de wereld, en dat echt iets voor een metropool van bijna 10 miljoen mensen zeggen. Niveaus van de bacteriën in het water Forceer occasionele sluitingen, maar ze zijn zeer zeldzaam. Redders moeten worden geboekt als het strand officieel geopend is.

Oak Street Beach en North Avenue Beach (in de in de buurt van Noord en Lincoln Park) zijn de trendy plaatsen om zon-tan en worden gezien en zijn meestal overvol vanwege hun nabijheid centrum en gebied hotels. Rogers Park, Edgewater en 35e Street Beach kunt bezoekers meer individuele ruimte en een prettige sfeer ook. Hyde Park van Kaap punt is mooi, en biedt een uitzicht van de skyline van haar ondergelopen strand door de rotsen, hoewel een duik er technisch tegen de regels van de stad is. Hollywood Beach in Edgewater is het belangrijkste homo strand. Montrose Beach in Uptown is het grootste strand van de stad en biedt onderdak aan een grote hond-strand en een volledige service, openlucht restaurant naast 3 juli vuurwerk en een scala aan live muziekevenementen. Een groot vogelreservaat en een van de paar heuvels in Chicago zijn ook gelegen in de buurt van Montrose Beach.

Volleybal toernooien zijn af en toe gehouden in Chicago stranden. De stad heeft 33 stranden van verschillende soorten en maten binnen de stadsgrenzen alleen. Er zijn extra stranden in de noordelijke voorsteden als goed.

Parken

Wanneer er stranden, zijn er waterkant parken. Tijdens de zomermaanden zijn de parken een bestemming voor georganiseerde en geïmproviseerde volleybal en voetbal spelletjes, Schaken wedstrijden en veel meer, met tennis en basketbal rechtbanken bezaaid langs de weg.

Er zijn ook geweldige parken goin binnenland. In de lus, Grant Park gastheren muziekfestivals gedurende het hele jaar, en Millennium Park is een leuke bestemming voor alle leeftijden, vooral tijdens de zomer. In Hyde Park, Midway Park biedt schaatsen, en de zomer en de winter gardens in de schaduw van de academische reus, de Universiteit van Chicago, en Jackson Park heeft golf, meer tuinen en de erfenis van de stralende moment van de stad, de Colombiaanse Expositie van de wereld-1893. In Bronzeville, Washington Park is een van de beste plekken van de stad voor communautaire sport. Lincoln Park bevat de Lincoln Park Zoo en het Conservatorium van Lincoln Park. En dat is slechts een kort overzicht. Bijna elke wijk in Chicago heeft een geliefde park.

Chicago is ook thuisbasis van de Bloomingdale Trail/606. Dit is een lineaire park in de hemel. Deze verhoogde greenway, gemaakt van right-of-ways van de spoorweg en de viaducten, 2.7 mijl, uitgevoerd door verschillende buurten van Chicago, en compleet met wandelpaden, fietspaden, bankjes, bloemen en planten. Dit soort lineaire park, over voormalige spoorlijnen, is het derde type in de hele wereld, na een bijna 3 mijl lange in Parijs, en een 1 mijl lange versie in New York City.

Evenementen & Festivals

Als u absoluut vastbesloten bent en u een zorgvuldige planning, is het mogelijk voor een bezoek aan Chicago tijdens een festival-minder week kunt. Het is een uitdaging, though. Meeste buurten, parochies en service groepen hosten van hun eigen jaarlijkse festivals gedurende het voorjaar, zomer en herfst. En de stad heeft verschillende in de winter. Er zijn een paar kan niet-miss city-brede evenementen, wel. In de lus gastheren Grant Park smaak van Chicago in juli, het grootste outdoor food festival in de wereld; en er zijn vier grote muziekfestivals: Blues Fest en Evangelie Fest in juni, Lollapalooza in augustus en Jazz Fest in September. Alle maar Lollapalooza zijn gratis. De Chicago gebaseerde muzieksite Pitchfork Media ook gastheren hun eigen jaarlijkse driedaagse festival van rock, rap, en meer in de zomer in unnion Park op de Near West Side.

Sportvissen is een steeds populairder wordende activiteit met bezoekers naar het eiland. Trollen, jigging en bodem vissen kan alle zeer de moeite waard, met grof wild verre van ongewoon. Charters zijn verkrijgbaar bij veel kustgebieden maar de populairste punten met een concurrerend gamma van opties zijn Benoa Harbour en nabijgelegen Serangan dicht bij Kuta, net ten noorden in Sanur en Padang Bai aan de oostkust.

Kanovaren is beschikbaar op Lake Batur (The Holy See).

Waterbom is een groot waterpark gelegen in Jl Kartika Plaza in Kuta.

Bali, Indonesië is een uniek eiland met een rijke van Hindoeïsme culturele en vriendelijke mensen. Het is waarschijnlijk het beste eiland in Indonesië komt u als toerist. Bali heeft prachtige gevarieerde van landschap van heuvels en bergen, de ruige kust en de zandstranden, weelderige rijst terrassen en onvruchtbaar vulkanische hellingen alle verstrekken van de beste en kleurrijke culturele, in diepe spirituele die bezoekers als eiland paradijs beweren. Bali is een paradijs voor surfen en duiken liefhebbers, familie reizigers, met inbegrip van back-packers huwelijksreis.

Kopen

Of het nu eenvoudig snuisterijen, een mooi standbeeld of hoge modeboetiekjes die u inschakelt, is Bali een winkelparadijs. Een enorm scala aan zeer betaalbare producten worden aangeboden aan het punt waar winkelen kan overweldigen een bezoek als u toestaan dat het!

Kleding is een echte trekking. Populaire sportkleding merken zijn verkrijgbaar in een veelheid van winkels in Kuta en Legian voor prijzen ongeveer dertig tot vijftig procent lager zijn dan je thuis zou betalen. Als de massa-markt niet uw ding is, probeer het steeds toenemende aantal van chique boetieks in Seminyak en ondersteunen jonge lokale ontwerpers. Jalan Laksmana is een goed uitgangspunt.

Bali is een eiland van ambachtslieden, zodat kunsten en ambachten altijd populair zijn. Probeer aan het hoofd naar de bron als u kunt eerder dan het kopen van filmpersonages winkels in Kuta of Sanur. Je krijgt meer voldoening uit een artikel van de maker direct kopen en zien de ambachtsman in actie. Bali heeft een enorm scala van lokaal geproduceerde schilderijen, manden, steen en houtsnijwerk, zilver en shell sieraden, keramiek, natuurlijke papier geschenken, glaswerk en veel, veel meer.

Gedroogde specerijen en koffie zijn zeer populaire items mee naar huis nemen. De meeste supermarkten hebben speciaal ontworpen geschenkverpakkingen gericht op toeristen, of, als u Bedugul bezoekt, kopen op de traditionele markt van Bukit Mungsu.

Wat u koopt, controleert u of dat u bent in uw beste modus, onderhandelen als deze vaardigheden vereist behalve in de duurdere winkels die specifiek aangeven worden dat hun prijzen zijn vast. En onderhandelen is natuurlijk een heleboel plezier.

Voor meer algemene winkelen, Bali is huis aan een groot aantal kleine winkels en supermarkten en u zal niet worden kort opties. In de afgelopen jaren paddestoelen 24-uurs gemakswinkels in Zuid-Bali met de CircleK en 7/11 franchise ketens wordt vooral prominent. Het personeel van deze spreekt altijd Engels en de productlijnen ze voorraad zeer bezoekers gericht zijn; alles van bier en tijdschriften voor westerse levensmiddelen en zon lotion zijn beschikbaar de klok rond.