Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Sharjah Internationale Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Sharjah Internationale Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Sharjah Internationale Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Sharjah Internationale Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Sharjah Internationale Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Sharjah Internationale Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Sharjah Internationale Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Sharjah Internationale Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Sharjah Internationale Luchthaven

Sharjah - Stadscentrum

Al Wahda Street , Behind Toyota Showroom, Inside Trading Enterprise, Sharjah

Sharjah - Corniche Road

Al Buhairah Corniche Hotel , Corniche Road, Po.box 3930 , Sharjah

Sharjah - Al Wahdah Street

Sharjah City Center. Ground Level , Sharjah

Sharjah - Jafer Trust Building

Jafer Trust Building , King Faisal Stret Al Mazaj Area , Sharjah

Sahara Centre - Payless - Sharjah

Sahara Centre, Sharjah

Sharjah - Internationale Luchthaven

Sharjah International Airport, Sharjah

Sharjah - King Faisal Street

Abu Shagara. King Faisal Street, Sharjah

Sharjah - Ramada Hotel

115 Al Nahda St, Sharjah

Liberty Service Center-sharjah - Payless - Sharjah

Liberty Service Center, Sharjah

Sharjah Internationale Luchthaven Informatie

Sharjah is de hoofdstad van het emiraat Sharjah, en is de derde grootste stad in de Verenigde Arabische Emiraten.

Sharjah is de derde grootste van de zeven Emiraten, die van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en is de enige die dat land op zowel de kust van de Perzische Golf en de Golf van Oman. Sharjah ligt ook naast Dubai en is in feite de voorstad, met woon-werkverkeer spitsuur maken jam. Expats in het algemeen in Sharjah wonen en werken in Dubai, omdat de kosten van levensonderhoud is goedkoper in Sharjah, maar betere banen zijn in Dubai.

Het emiraat is echter aanzienlijk groter dan Dubai met kustlijn op zowel West- en oostkust van het schiereiland, met exclaves Kalba, Khor Fakkan en Dibba Al Hisn. De weg naar de oostkust gaat door ruige Al Hajar bergen. Openbare gebouwen in het emiraat zijn allemaal ontworpen door de huidige Shaikh (een gekwalificeerde architect), een aardige visuele verandering van de gebruikelijke tarief van wolkenkrabbers in andere Emiraten.

De Sharjah handel en toerisme website heeft secties op zakelijke, erfgoed, vrije tijd, onderwijs en kust.

Omzeilen
Openbare bussen zijn door Sharjah vervoer, er zijn zeven lokale en drie uitdrukkelijke routes. Dubai's RTA biedt ook commuter express bus service. Gelicentieerde taxibedrijven zijn Sharjah, Emiraten, Citi, unnion en voordeel. Taxi platen zijn reflecterende groen, helpt ter plaatse ze 's nachts.

Wat te doen in Sharjah

Jetskiing is erg beroemd rond de zomertijd in de Khalid Lagoon.
F1 Boat Races gebeuren rond het kunstmatige eiland in de Buhaira Corniche ergens rond December.
Qanat al Qasba heeft een mooie moskee recht door het kanaal.
Van Al Qasba is er een veerboot die je een boottocht rond Sharjah geeft.
Diverse diffent jaarlijkse festivals plaatsvinden, en elk is een heerlijke culturele ervaring. Er zijn veel leuke activiteiten op deze festivals zoals camel ritten, henna, heerlijke Arabische voedingsmiddelen en gerechten en nog veel meer.
In de viering van het datum-seizoen, dat van medio mei tot medio augustus loopt, wordt de datum Festival gehouden op de groenten en fruit markt van 15 mei tot 15 augustus.


Wat te zien

Erfgoed gebied - goed overzicht beschikbaar hier met inbegrip van een paar restauratie van oude huizen. Het erfgoed is gelegen in de buurt van de Corniche tussen Burj Laan & Al-Maraija Road. Vele historische gebouwen zijn gerenoveerd met traditionele materialen. De meest interessante sites zijn Al Hisn Fort, literatuur plein met het huis van de poëzie, Museum van islamitische beschaving Sharjah, Sharjah Heritage Museum en Souq al-Arsa. De meeste sites op het gebied van erfgoed hebben openingstijden gereserveerd alleen voor vrouwen. Bezoekers van beide geslachten moeten maken bepaalde van deze bij aankomst in de stad.

Al Hesno Fort, Al-Hosn Avenue, ☎ 5685500. SAT aan Thur 8 uur tot 2 uur, vr: gesloten. Het Museum van Sharjah Fort domineert de erfgoed-District. Het fort zelf is liefdevol gerestaureerd door de huidige Sheikh en het museum biedt iets van een glimp bij sociale geschiedenis van het emiraat. Veel vertonen tekenen, echter, zijn uitsluitend in het Arabisch, met die in het Engels wordt vaak vol met fouten. Volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis.

Sharjah Museum van islamitische beschaving, ☎ 5655455. Za tot Thur 8 am - 8 pm, VR 4-8 pm alleen. Sharjah Museum van islamitische beschaving is een fascinerende plek voor alle bezoekers met een belang in het geloof, omdat er met de hand geschreven Qur'ans, letters van de Helderziende Muhammad aan andere leiders en verschillende artefacten uit Mekka zelf. Ook een uitgebreide weergave van Arabische ambachten. Volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis.

Bait al-Naboodah, gebied erfgoed, ☎ 5685500. Za tot Thur 8 am - 8 pm, VR 4-8 pm alleen. Volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis.  bewerken
Souk al-Arsah, Heritage gebied. Za tot do 9 am - 1 pm, 4 -9 pm, VR 4-9 pm alleen. Een ander souq zeker een bezoekje waard. Het wordt beschouwd als de oudste souq in het land. Stoppen bij de traditionele coffehouse voor een muntthee en een plaat van datums.

Sharjah kalligrafie Museum, (erfgoed Area), ☎ 5694561. Za tot Thur 8 am - 8 pm, VR 4-8 pm alleen. Een klein museum met magnificient kalligrafische kunstwerken door Perzisch, Arabisch en Turkse kunstenaar met een workshop waar studenten worden opgeleid in de kunst van kalligrafie volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis.

Art gebied - omvat Sharjah Art Museum, dat betrekking heeft op regionale en internationale kunst exposities, met de Oosterse collectie wordt van haar hoogtepunten. De Arts-gebied ligt tegenover het erfgoed gebied aan de andere kant van Burj Avenue.


Sharjah Art Museum, ☎ 5688222. Za tot Thur 8 am - 8 pm, VR 4-8 pm alleen. Het Kunstmuseum van Sharjah toont hedendaagse kunst door lokale en buitenlandse kunstenaars. Het is ook de thuisbasis van de Sharjah International Art Biënnale.

Sharjah Archeologie Museum, Sheikh Rashid bin Saqr alQassimi Road, ☎ 5665466. SAT te do 9u - 1 am, 5-8 uur, vr 5-8 pm, zondag: gesloten. Het museum verkennen de veranderende omgevingen ervaren door de inwoners van de regio uit de steentijd tot heden via displays van artefacten, munten, sieraden, aardewerk en antieke wapens. Onderzoeken van een opgraving in vooruitgang, verkennen van modellen van begrafenissen, woningen en tombes en zie de eerste vormen van schrijven in dit gebied. . Volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis.

Andere musea heeft ook betrekking op marine, natuurlijke historie, luchtvaart en andere waardevolle aspecten.

Blauwe Souq (Souq Al Markazi of centrale Souq) - een interessant, als enigszins chaotische, winkelcentrum hosting ongeveer 600 winkels in twee vleugels. De begane grond winkels hebben de neiging om voorraad goud en dure kleren van de ontwerper, met de bovenste verdieping met winkels tricotst tapijten en curiosa van zo ver weg als Afghanistan en Tibet. Koehandel over prijzen in de winkels van het bovenste niveau, zal vaak enorme kortingen aantrekken. Een geweldige plek om te kopen geschenken en traditionele goederen. Beschouwd als superieur aan Dubai voor tapijten door Westerse expatriates.

Sharjah Desert Park, (28 km van Sharjah op de weg naar Al Dhaid. Het bestaat uit drie onderdelen verspreid over één vierkante kilometer: het Natural History Museum, Arabian Wildlife Centre en het Kindermuseum Farm.The biedt mensen van alle leeftijden met een kans om te leren over de flora en fauna van de Arabische woestijn en heeft vijf belangrijkste tentoonstellingszalen: A Journey through Sharjah, mens en milieu, een reis door de tijd, de Living Desert en de zee van het leven. Het Arabische Wildlife Centre vitrines de rijke verscheidenheid van fauna in het Arabische schiereiland en leer over de soorten die zijn geworden, en worden met uitsterven. Het bevat meer dan 100 soorten dieren, en is verdeeld in een huis van reptielen en insecten, volière, nachtelijke huizen, bekijken gebied en een afdeling grote roofdieren, apen. De kinderboerderij geeft kinderen een kans om in nauw contact komen met boerderijdieren, zoals ezels, geiten, schapen en kippen.). Zondag tot donderdag 9u – 17u30 vrijdag 2 pm - 5.30 pm, zaterdag 11u – 17u30, dinsdag: gesloten. Het park heeft een oppervlakte van 1 km2. Volwassene: AED 15, kinderen (12-16 jaar): AED 5, kinderen (jonger dan 12 jaar): gratis.

Vismarkt, Corniche Road (tegenover blauwe Suq). dagelijks 5 uur tot 1 uur.

King Faisal moskee, Al-Ittahid Square. Deze prachtige moskee was een geschenk van de Saoedi-Arabische koning Faisal. Het werd in 1987 geopend en heeft ruimte voor 15.000 mensen. Er zijn aparte gebed kamers voor mannen en vrouwen en de moskee heeft een islamitische bibliotheek met meer dan 7.000 boeken. Toegang alleen voor moslims.

Al-Qasba en Eye of the Emirates, Al-Taiwoon Road, Al-Chan lagune, ☎ 5560777, [6]. SAT op do 10 am tot 11 pm, Fr 4 pm tot 11 pm. Al Qasba, kunt u genieten van cultuur, entertainment en recreatieve attracties vertegenwoordigen het allerbeste uit de Arabische wereld en daarbuiten.

Al-Mahattah-Museum, Estiqlal Square, ☎ 5733079. SAT te do 8 am tot 8 pm, VR 4 pm tot 8 pm. Al Mahatta de eerste luchthaven in de Golfregio was. Het werd in 1932 geopend als een tussenstation voor commerciële vluchten vanuit Groot-Brittannië naar India. Er is een interessante film over het dagelijkse leven op de luchthaven en de Sharjah stad in de jaren 1930 en vier originele propeller vliegtuigen staan in de hangar. Volwassene: AED 5, familie: AED 10, kinderen: gratis