Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Dubai Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Dubai Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Dubai Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Dubai Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Dubai Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Dubai Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Dubai Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Dubai Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Dubai Luchthaven

Dubai - Luchthaven

Terminal 1 - Dubai International Airport, Arrival Hall(pick Up)/a2 Parking (return), Dubai, 36800

Dubai - Jebel Ali Vrije Zone

Jafza Lob 16 ,ground Floor, Opp Food Court, Dubai, 36800

Dubai - Karama

Arenco Building,, Dubai

Dubai - World Trade Centre

Concourse, Exhibition Hall 1, Dubai World Trade Centre, Dubai

Dubai - Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Road , Dubai

Dubai - Stadscentrum

Mercedes Benz,sheikh Zayed Rd., Dubai, .

Dubai - Emirates Toren

Emirates Towers Hotel, Sheikh Zayed Road, Dubai

Dubai - Rasgidiya Kantoor

Inside Jeep & Chrysler Workshop , Service Center, Rashidiya, Dubai

Dubai - Al Quoz

Al Quoz Industrial Area, Dubai, 0

Dubai - Um Ramool

Umm Ramool Street, Rashidiya Opp, Dubai Expo Center, Dubai, 36800

Dubai Luchthaven Informatie

Dubai is één van de zeven Emiraten, waaruit de Verenigde Arabische Emiraten. Het is eerder als een onafhankelijke stadstaat en is het meest moderne en progressieve emiraat in de Verenigde Arabische Emiraten, Ontwikkelen in een ongelooflijk tempo in de toeristische en de handel sectoren met name. Dubai won onlangs het bod naar host EXPO 2020, een universele schaal geregistreerd expositie goedgekeurd door het Bureau voor internationale exposities (BIE), Parijs.

Begrijpen
Een relatief nieuwe toeristische bestemming, Dubai was wint aan populariteit in de afgelopen jaren tot de globale economische crash van 2008. Dubai is in wezen een woestijn stad met uitstekende infrastructuur, liberaal beleid (door regionale normen), die werd populair voor zijn uitstekende toeristische voorzieningen. Net 5 h uit Europa en 3 h uit de meeste delen van het subcontinent van India, Dubai, het Midden-Oosten en het Nabije Oosten maakt een grote korte pauze voor winkelen, feesten, zonnen, prima eten, sportevenementen, en zelfs een paar zondig genoegens. Het is een stad van superlatieven: voor de snelste, grootste, hoogste, grootste en hoogste, Dubai is de bestemming. Het heeft de grootste allochtone bevolking in de wereld. De per dag is op vrijdag. Merk op dat sinds September 2006, een geharmoniseerde weekend van vrijdag en zaterdag heeft goedgekeurd voor de publieke sector en de scholen. Overheidsdiensten, multinationale ondernemingen, en de meeste scholen en universiteiten zijn nu af op vrijdag en zaterdag (na jaren van een allegaartje van weekend vrijdag/zaterdag en donderdag/vrijdag). Sommige lokale bedrijven werken nog een halve dag op donderdag met een volledige dag op zaterdag, maar de neiging van de grotere bedrijven toe te staan van ontspanning en verlof voor hun werknemers op vrijdag en zaterdag.

Klimaat
Dubai heeft een droge subtropische klimaat met zeer hete, vochtige zomerweer gemiddeld 42 graden (108F) in het overdag en 28 (84F) 's nachts. Herfst en lente is nog steeds vrij warm, met temperaturen overdag tussen 25 en 40 graden (80sF) en nachten rond de 20 graden (65-75F), met minder vocht. Winterweer is aangenaam en droog, met overdag hoogte van 25 (75F)- en nachtelijke dieptepunten van 10 graden (55F). Dubai is bekend om de stranden, met de temperatuur van het water in de zomer krijgen zo heet als 37 graden (99F). De temperatuur van het water meestal rond de 20-25 graden (75F) in de winter en 30 (85F) in het voorjaar en vallen als buiten temperaturen stijgen.

December tot April produceert over het algemeen de hoogste neerslag, die op 10 cm (5 inch), is nog steeds weinig. Enkele jaren opbrengst niet meer dan een paar minuten van de douche in Dubai. November 2006 bracht record regent tot 50 cm (25 inch) van regen, met temperaturen op recordhoogte dieptepunten.

Krijgen
Zie Get in sectie van de pagina van de VAE voor verordeningen van de visa en douane. Terwijl de houders van een Israëlisch paspoort zijn niet welkom, is met Israëlische stempels in uw paspoort niet een probleem. (Edit: dit is niet altijd het geval. Hoewel enigszins zeldzaam, kan u worden geweigerd in de VAE voor het feit dat een Israëlische stempel in uw paspoort. Veilig en brengen een tweede paspoort voor reizen naar moslimlanden, of reizen naar Israël na een bezoek aan alle islamitische landen).

Als u uit India reist en een nationaliteit waarvoor een voorschot visum vereist is, zou het nodig zijn om een 'Ok aan boord' stempel op uw tickets en Visa. Dit is over het algemeen geregeld door een reisbureau. Als dit niet gebeurd, raadpleegt u uw luchtvaartmaatschappij kantoor als u eenmaal een visa en luchtvaartmaatschappij ticket in uw bezit.

Met het vliegtuig
De belangrijkste luchthaven van Dubai is de Dubai International Airport. U kunt ook Dubai invoeren met behulp van Sharjah International Airport (SHJ) in het nabijgelegen emiraat Sharjah en Abu Dhabi International Airport (AUH) in nabijgelegen Abu Dhabi. Frequente bezoekers uit landen verleend automatische visum bij binnenkomst kan wenst te kopen van een e-gate-kaart om te versnellen van de immigratie formaliteiten en paspoort pagina's opslaan. De e-gate kaart kantoor is gelegen op het gebied van de bovenverdieping foodcourt van de terminal 1 vertrek concourse. De kaart kost AED 200. Opmerking: Als u van plan bent om te kopen van een e-gate kaart in Dubai, u moet hebt ingevoerd UAE via de luchthaven van Dubai.

Dubai International Airport (DXB) is het grootste centrum in het Midden-Oosten en de thuisbasis van Dubai-luchtvaartmaatschappij Emirates [] en zijn goedkope vleugel FlyDubai []. In feite, is het gegroeid op een zodanig woedend tempo dat de huidige terminals zijn barsten op de naden, vooral tijdens de spitsuren rond middernacht.

De Dubai International Airport heeft drie terminals en een andere in de Maak vanaf eind 2010.

Terminal 1 is de belangrijkste terminal, gebruikt door de meeste belangrijkste luchtvaartlijnen en long-haul vluchten.
Terminal 2 serveert regionale en goedkope vluchten, met inbegrip van alle FlyDubai vluchten.
Terminal 3 is uitsluitend gebruikt door Emiraten.

Terminals 1 en 3 zijn direct met elkaar verbonden via de luchtzijde (geen immigratie nodig voor de overdracht), terwijl Terminal 2 gelegen aan de andere kant van de luchthaven is. Terminals 1 en 3 zijn modellen van moderne luchthaven ontwerp Terminal 2, ondanks de recente renovaties, is echter nog steeds denken aan de ontwikkeling van luchthavens van de wereld, met lange inchecken regels, wachtrij-springen en elke andere passagier die 70 kg bagage inchecken. Pendelbussen tussen de drie uitvoeren elke 20-30 min. Shuttles naar Terminal 2 is echter sporadisch op zijn best, dus een taxirit van 30 min kan uw enige optie. Een low-cost optie voor reizen naar Terminal 2 is te vangen de metro naar een nabijgelegen station, zoals GICCO metro station en vanaf daar vangst een taxi naar Terminal 2.

Met de bus
De overheid van Dubai werkt een netwerk van bussen koppelen van Dubai stad met de hoofdsteden van de andere zes Emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. De bussen worden uitgevoerd onder de naam Emiraten Express en opereren vanuit verschillende busstations in Dubai.

Naar/vanuit Abu Dhabi: Bussen opereren iedere 40 minuten vanaf 6 uur 20 vanuit zowel de Dubai Al Ghubaibah busstation en de belangrijkste busstation van Abu Dhabi. De twee uur durende reis kost Dh25.
Naar/van Sharjah: frequente bussen rijden tussen Dubai en Sharjah. Er zijn verscheidene verschillende routes en bussen vertrekken vanaf verschillende busstations in Dubai, met inbegrip van Al Karama, Gold Souq, Baniyas Square, Jebel Ali en Al Ittihad Square. Tarieven zijn op Dh7 vanaf DECEMBER 2010.
Naar/vanuit Al Ain: Bussen opereren elk uur vanuit beide Dubai Al Ghubaibah busstation. De twee uur durende reis kost Dh15.
Naar/van Fujairah: de bus naar Fujairah vertrekt vanaf het metrostation van Rashidiya en duurt ongeveer 3 tot 4 uur.
Zie de website voor dienstregelingen.

Naar/vanuit Muscat, Oman: al-Khanjry vervoer loopt een bus vanaf de Ruwi Terminal in Muscat naar al-Rigga in Dubai, verlaten elke dag om 6:00 am en 3:00 pm en ook 10:00 pm van Deira (ticket office naast Caravan Restaurant 700 m van Deira City Centre Metro Station). De reis duurt ongeveer 6 uur, afhankelijk van hoeveel tijd is besteed bij de douane. De bussen vertrekken uit Dubai bij 7:00 am en 3:00 pm. 60Dhs (unidirectioneel) / 100Dhs (retour). Uiterlijk vertoon opwaarts ten minste 30 minuten voor vertrek.

Wat te zien in Dubai

Oude Dubai
Al Ahmadiya School, Deira. Gebouwd in 1912, dit was van Dubai's eerste school en nu is mooi gerestaureerd. Het zou een stuk Bel de exposities van oude riet pennen en diploma's fascinerende, maar ze behoorlijk hard heb geprobeerd, en als er niets anders, de air-con en schone toiletten kunnen van pas komen. Gratis toegang.

Wijk Bastakiya. Een van de laatste resterende zakken van oude Dubai, thuisbasis van vele gereconstrueerde gebouwen in de traditionele stijl. Terwijl de informatie over de structuren is slank hier (Zie het museum in de voorkeur), de sfeer is zeer suggestief en er zijn tal van prachtige kunstgaleries en cafes te verkennen.

Dubai Museum, Al Ibn Abi Talib Road, ph: +971 (4) 353-1862. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de sociale geschiedenis van het emiraat (en inderdaad het land). Een bezoek start bij het fort al-Fahidi, die heeft een paar voorbeelden van de traditionele riet huizen en andere artefacten, maar niet veel om naar te kijken. Het meer interessante deel is de moderne uitbreiding gebouwd onder het fort, presentatie van Dubai's geschiedenis met behulp van de nieuwste technologie en culminerend in een gereconstrueerde souq uit de pearling dagen, compleet met authentieke bezienswaardigheden en geluiden. Het is heel fascinerend om te zien de snelheid waarop de overgang van arme pearling dorp naar moderne metropool heeft plaatsgevonden. Toelating 3AED.

Jumeirah Moskee, Jumeirah Road, Jumeirah 1 (tegenover Palm Strip Mall). Is de grootste in de stad, en een prachtig voorbeeld van islamitische architectuur. Gebouwd in de middeleeuwse traditie van de Fatimid met het interieur versierd met uitgebreide Arabische kalligrafie. Het is een van de enkele moskeeën in de stad open voor bezoeken van niet-moslims, het Sheikh Mohammed Centre for cultureel begrip [8] voert speciale rondleidingen voor niet-moslims helpen bevorderen van begrip van de Islam. Rondleidingen zijn op dinsdag, donderdag en zondag vanaf 10u, gevolgd door een vraag-en-antwoord sessie beschikbaar. Gelegen aan de Jumeirah Road, is de moskee een bijzonder geweldige plek om te bezoeken in de avond wanneer het drastisch wordt verlicht door schijnwerpers.

Shindagha District — Thuis van de open musea van de Heritage Village, en heeft het huis van de voormalige Sheikh Rashid Al-Maktoum.

Souks (markten) — Er zijn een aantal mooie souks, of markten, aan beide zijden van de kreek, die de moeite waard te verkennen. Ze verkopen alles van specerijen aan ambachten aan zeer goedkope toeristische t-shirts.

Moderne Dubai

Burj Khalifa. Tot onlangs genaamd Burj Dubai is 828 meter en 160 vloeren dit's werelds hoogste structuur door een lang schot, meer dan 300m groter dan de vorige contender in Taipei. De observatie dek op de 124ste verdieping is de 2de hoogste in de wereld na het Shanghai World Financial center. Reeds domineert de skyline van Dubai, de huizen van de negen hotels in onlangs geopende toren en een Las Vegas-geïnspireerde fontein-systeem. De bezoekers ingang is gelegen op de benedenverdieping van het winkelcentrum van Dubai. Hoewel de tour At the Top heet worden zich ervan bewust dat het niet! Hoewel het observatie dek de hoogste open dek in de wereld is, op 452m is iets meer dan halverwege de toren zelf. De console zelf met de wetenschap dat de meeste van de rest van de toren bestaat uit servicegebieden en de weergave hieronder ziet er voldoende ant-achtige. Tickets kosten Dhs 125 voor een getimede toegangsbewijs, meestal later dezelfde dag of Dhs 400 als u niet wilt wachten. Tickets kunnen verkopen uit verscheidene dagen van tevoren, en het is raadzaam om te boeken ze online vóór uw bezoek.

De Dubai fontein. Op 270m (900ft) in lengte en sportieve een jet die scheuten water maximaal 150 meter (500 voet), is de Dubai Fountain inderdaad's werelds grootste dansende fontein en één met een erg verleidelijk display - een duidelijke must-see. De show begint elke avond bij de Burj Dubai Lake. Gemakkelijke manier te benaderen is via de Dubai Mall.


Kopen in Dubai

Dubai is bijna synoniem met winkelen. De enorme hoeveelheid lading door de haven en de lage tarieven zorgen ervoor dat nagenoeg alles is beschikbaar op vrij scherpe tarieven, hoewel de appreciatie van de Dirham, en de overvloedige levering van shoppers betekent dat Dubai is niet langer een koopje kelder winkelstad. U vindt hier ook producten in westelijke keten winkels, nog met de originele labels citeren euro of sterling prijzen, worden verkocht met een 20-30% mark-up eenmaal geconverteerd naar Dirhams.

De beste dingen om te kopen in Dubai zijn textiel, elektronica en goud, wordt elektronica verondersteld te zijn veel goedkoper terwijl textiel en goud een breed aanbod van selectie.

Zelfs in de mega-winkelcentra, Dubai winkels hebben geen berging en geen voorraden in reserve - en voor kleding winkelen dit kan betekenen dat u kan strijd om te vinden van de gewenste stijl in het gewenste formaat. Winkels open zo spoedig 9u en blijven open tot 22.00 en in het weekend tot 12 uur 's middags en sommige verblijf tot 01 uur.

Vergeet niet om afdingen in de soeks, zoals kortingen bijna altijd beschikbaar zijn, en zelfs in situaties waar het item niet wordt veel goedkoper, de klant altijd zal naar verwachting "het spel" van loven en bieden. Een simpele vraag "wat is uw beste prijs?" zal vaak resulteren in een winkel-keeper gaat om buitengewone lengtes te verkopen van zijn voorraad.

Prijzen in de winkelcentra en andere westerse winkels zijn meestal niet onderhandeld kan worden. Verre van een slechte zaak, hierdoor de canny bezoeker uit vergelijkende prijzen voor gemeenschappelijke souvenirs - te werken een onschatbare hulp wanneer een winkelier in een souk om een hogere prijs vraagt.

Dubai Shopping Festival is het grootste shopping evenement in het Midden-Oosten sinds 1996. Bijna elke winkel heeft een verkoop, begon in januari en februari eindigde. Er is ook een zeer vergelijkbaar Dubai Summer verrassingen proberen te trekken in de gokkers gedurende het zomerseizoen van de laag.

Textiel
Satwa — dit is een kleine gemeenschap die veel lijkt op een stad, de straten zijn roeide door textiel winkels met name tegenover de moskee van de Satwa eindigt met het tegenovergestelde van Satwa kliniek. De meeste mensen massaal naar Satwa voor hun textiel, u kan soms vangen aanbiedingen en kortingen maar als u dat niet doen proberen onderhandelen van de prijs, dit is wat de meeste locals doen, zelfs als je een toerist overtuigen van de verkoper geven u een korting te onderhandelen tot je de laagste prijs beschikbaar. Niet alleen is Satwa een hub voor textiel winkels; Sommige spastische winkels op de hoeken worden ook gevonden als u wilt een jurk gemaakt zo spoedig mogelijk na de aankoop van de grondstoffen. Ruwe zijde is mogelijk ook in sommige winkels beschikbaar. Vanwege de rij van textiel winkels wellicht het Dubai's versie van Little India en weinig Manilla zoals veel Indianen in deze wijk, evenals de Filippino's wonen.

Markten
Goud Souk — Niet een winkelcentrum, maar een historische markt dat sinds de oorsprong van Dubai zelf een deel van Dubai. Gelegen aan de monding van de kreek, verblindt het mensen door de verkoop van goud in grote hoeveelheden en met weinig zichtbare beveiliging. Een moet bezoek voor shoppers en toeristen. Het merendeel van het goud is 22ct kwaliteit en vrij duur - hoewel ook hier de winkeliers zijn bereid te onderhandelen - en het vakmanschap opmerkelijk gedetailleerd kan worden. De gouden objecten worden verkocht door gewicht met een "maken charge" toegevoegd op de top ter dekking van het vakmanschap. Het loont dus om te gaan winkelen gewapend met de huidige goudprijs en kennis van de kosten maken om het slijpen van het proces van onderhandelen. Vele winkels zijn onderdeel van kettingen die hebben ook vestigingen in winkelcentra, dus over het algemeen betrouwbaar zijn.

Spice Souk — Zoals hierboven, niet een winkelcentrum, maar een historische markt dat sinds de oorsprong van Dubai zelf een deel van Dubai. Gelegen aan de monding van de kreek, het ligt niet ver van de Gold Souk, maar helaas gedaald een beetje in de afgelopen jaren als supermarkten overnemen van de specerijenhandel. Als je daadwerkelijk voor specerijen winkelen, zijn kansen krijg je betere prijzen en kwaliteit met veel minder gedoe bij Carrefour. Zowel de Spice Souk en de Gold Souq zijn een nogal warm en zweterig ervaring met beperkte airconditioning, dus dragen op passende wijze koel, losse kleding als in het midden van de zomer bezocht. Individuele winkels beschikken over airconditioning. Hoewel regelmatig bezocht door toeristen, geen van de souks een toeristengebied worden beschouwd en als zodanig moet bescheiden jurk gedragen worden om te voorkomen dat misdrijf veroorzaakt of ongewenste aandacht te trekken.