Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Abu Dhabi Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Abu Dhabi Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Abu Dhabi Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Abu Dhabi Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Abu Dhabi Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Abu Dhabi Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Abu Dhabi Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Abu Dhabi Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Abu Dhabi Luchthaven

Abu Dhabi - Luchthaven

Abu Dhabi Airport (outside Arrivals Terminal), Sky Plaza Park, 4th Level, Abu Dhabi, 32063

Abu Dhabi - Mussuffah

Industrial City, Abu Dhabi, 4399

Abu Dhabi - Al Maha Rotana

Al Maha Rotana Suties Hotel Lobby. Between Najda & Hamdan Intersection, Abu Dhabi

Abu Dhabi - Etihad Plaza

Khalifa City A, Etihad Plaza ,mezzanine Floor, Abu Dhabi, 32063

Ruwais

Po Box 3237, Ruwais, Abu Dhabi

Abu Dhabi - Stadscentrum

Khalifa Street, Abu Dhabi, 4399

Abu Dhabi - Airport Road

Airport Road (street # 2) Near Mashreq Bank., Abu Dhabi

Abu Dhabi - Crowne Plaza

Crown Plaza Hotel, , Yas Island , Abu Dhabi

Abu Dhabi - Beach Hotel

Beach Hotel Tourist Club Area, Abu Dhabi

Hotel Dusit Thani

925 Muroor Road, 4th Street, Abu Dhabi

Abu Dhabi Luchthaven Informatie

Abu Dhabi is de federale hoofdstad en het centrum van de regering in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste stad van het emiraat Abu Dhabi en één van de meest moderne steden in de wereld.

Met een bevolking van bijna 1,5 miljoen is Abu Dhabi het hoofdkwartier van talrijke oliemaatschappijen en ambassades. Met alleen 420.000 burgers in het hele emiraat, elk heeft een gemiddelde netto waard van USD17 miljoen! De stad functies grote tuinen en parken, groene lanen voering alle straten en wegen, verfijnde hoogbouw, internationale luxe hotelketens en weelderige winkelcentra.

Abu Dhabi International Airport (AUH, OMAA) is de VAE's tweede drukste luchthaven (Dubai) en de thuisbasis van de Abu Dhabi luchtvaartmaatschappijEtihad. Gelanceerd in 2003, Etihad Airways heeft snel uitgebreid en vliegt nu overal uit de Verenigde Arabische Emiraten naar Australië, en haar diensten (met name over long-haul vluchten) zijn opmerkelijk goed in alle klassen.

De luchthaven is onderverdeeld in Terminal 1 (de oorspronkelijke terminal) en Terminal 3 (een nieuwe terminal gewijd aan Etihad Airways). Terminal 2 bestaat niet.

Van/naar de luchthaven:

 • Al Ghazal taxi's reizen naar de stad tegen een forfaitair percentage van Dhs 75 en duurt ongeveer 40 minuten.
 • Gemeten taxi's mogen nu te halen van de passagiers op de luchthaven. Een reis naar het centrum van Abu Dhabi kost AED60-70. Gemeten taxi's kunnen passagiers ook brengen naar de luchthaven. De taxistandplaats is aan het einde van een lange loopbrug van de hoofdterminal. Passagiers moeten linksaf bij het verlaten van de aankomsthal en reizen door een lange doorgang naar de stoeprand gebied, waar een overdekte platform naast de taxistandplaats wordt verricht. Verwachten lange lijnen bij de taxistandplaats tijdens de avond en laat nachtelijke uren.
 • Openbare busdiensten

Wandelen in Abu Dhabi

Terwijl wandelen in Abu Dhabi niet een probleem voor de lokale bevolking is, zullen toeristen uit de koudere landen lijden aan de hitte en de zon. Temperaturen in Abu Dhabi kunnen meer dan 50 graden Celsius, hoewel de weerberichten " de prognoses wijzigen zodat zij dat het is koeler zeggen dan het werkelijk is.

Jaywalking is illegaal in Abu Dhabi, net zoals het is in de VS, maar je dat van de roekeloze chauffeurs verwachten zou. Voetganger kruisingen zijn ver daar tussenin, met name op Reem Island, waar de meeste van de verkeerslichten in de delen in de buurt van-lege en geblokkeerd-off zijn uitgeschakeld.

Op sommige kruispunten, zullen de voetgangers lichten hebben een timer aan de bovenkant om te zien hoe lang u voordat de lichten wijzigen.

Uiterste voorzichtigheid is aanbevolen bij overschrijding op verlichting, en met name voetgangers/zebrapaden. Er is geen kans dat een lokale voor u bij een kruising stopt, en u zal worden gewond/gedood tenzij de juiste zorg wordt genomen van uw kant. Sommige expats die gekomen onlangs reageert voor u.

Wat te zien in Abu Dhabi?

 • Sheikh Zayed moskee. De 6de grootste moskee ter wereld. Er zijn rondleidingen van de interieur meerdere malen per dag. Merk op dat er een dresscode--heel streng voor vrouwen; minder dus voor mannen (die kunnen zelfs dragen shorts; zij voorbij de knie). Je kunt er gemakkelijk komen door de openbare bus. Vraag de buschauffeur voor verhuren u weet zodra je er komen. De bushalte is een 100 meter voordat de moskee en na dat is geen stop voor de volgende 5km.
 • De Corniche. Abu Dhabi's spectaculaire waterfront strekt zich op 6km van de golfbreker in de buurt van Marina Shoping Mall bijna tot de Mina Zayed-poort. Het heeft een loopbrug over de volledige lengte, en bepaalde stukken hebben zandstranden. Er zijn ook vele activiteiten zoals go-cart rijden, speeltuinen en zelfs stadia voor shows. Dit alles tegen een achtergrond van de indrukwekkende torens van het centrum van Abu Dhabi. Komen in de avond en u het gevoel alsof het geheel van Abu Dhabi voor hun avond wandeling hier gekomen.
 • Vlaggenmast. Dit is een van's werelds hoogste vlaggenmasten 123m, en u de massale UAE vlag opknoping uit het niet missen. Op jachthaven eiland tegenover de Marina Mall.
 • Heritage Village. In de buurt van de vlaggenmast. Een schijntje dh 3 krijgt u toegang tot een bescheiden verzameling van stoffige replica gebouwen, traditionele houten boten en ambachten winkels. Echter, het heeft een mooi strand met een geweldig uitzicht over de stad!

Abu Dhabi heeft verschillende grote groene ruimtes, waarvan vele speelplaatsen en apparatuur voor kinderen zijn, en de stad is bezaaid met prachtige fonteinen, lagen van neon licht en de occasionele sculptuur.

 • Khalifa Park, (Al Salam St off (8e) in de buurt van de grote moskee). De beste park verreweg, gebouwd tegen een kostprijs van $50 miljoen. Heeft een eigen aquarium museum, trein, parken en formele tuinen spelen. AED1.  bewerken
 • Culturele evenementen Het culturele centrum van Abu Dhabi is een mijlpaal in de Emiraten geworden en houdt van culturele evenementen en workshops gedurende het hele jaar. Het heeft een welvoorziene bibliotheek, kinderprogramma's, kunsttentoonstellingen, voordelen en andere cultuur-gerelateerde activiteiten die het kenmerk van een stad. Het is zeer de moeite waard een kijkje.

Er zijn een groot aantal projecten komen in Abu Dhabi.

 • Saadiyat Island wordt ontwikkeld in een culturele oase.
 • Yas Island: de alpha-mannelijke motorsports den van Yas Eiland beschikt over een wereldklasse Motorsport circuit die gehouden van de laatste Formule1-race van het seizoen 2009 en is op de Grand Prix-kalender voor 2010 - de Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, een Ferrari themapark, waterpark, en — uiteraard — een enorme shopping mall.

Het is ook waar de Yas Links golf club, dat een wereld top 100 nominale Verwijzigingen cursus is.

 • Lulu eilanden zijn een groep van kunstmatige eilanden, reeds gebouwd net buiten de kust op hoge kosten, maar op dit moment zitten er helemaal niets te doen na een toerisme-venture niet zelfs start bouw.

Winkelen in Abu Dhabi

Abu Dhabi is een dwangmatig shopper's droom. Er zijn verschillende winkelcentra, waarvan de meeste de dezelfde winkels als andere winkelcentra hebben. Naast bedrijven gericht op locals, winkelcentra ook populaire buitenlandse winkelketens, evenals designer plaatsen omvatten. Veel bezoekers zullen versteld staan van de tweedeling van de vrouwelijke mode - terwijl lokale aangepaste gesprekken voor vrouwen aan bod moeten komen in het publiek, de meeste winkels verkopen korte rokjes en halster topjes naast de meer bezadigde vloer-lengte rokken en de high-necked overhemden.

 • Abu Dhabi Mall is een drie verdiepingen winkelcentrum gelegen in de Tourist Club Area, grenzend aan het Beach Rotana Hotel.
 • Marina Mall beschikt over een muzikale fontein en plafonds die donder en regen. Het is in het Water Breaker-gebied in de buurt van het prachtige Emirates Palace. Het bevat ook een van de twee Carrefour hypermarkten in de stad.
 • Al Wahda Mall, geopend in 2007, is een grote en moderne winkelcentrum in het centrum van (11e en 4de Streets). Winkels zijn high-end, de food court is uitgebreid en de LuLu Hypermart in de kelder is waarschijnlijk de grootste kruidenier en droge goederen op te slaan in, Nou, overal.
 • Khalidiya Mall. Khalidiya mall is een leuke plek om te bezoeken. De oubollige mode kunnen u misschien enkele seconden, maar vervolgens het duidelijk gebrek aan dingen te doen kicks in greep. De food court is echter populair, naast New York frietjes, Chili's en een Dunkin' Donuts + Baskin Robbins. Beneden is er een peperdure Krispy Kreme en Starbucks, en een wat lijkt te zijn een Indisch/Arabische keuken restaurant, dat goed lijkt, maar ziet eruit als impopulaire.