Abu Dhabi Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Abu Dhabi Luchthaven

Vind je goedkope autoverhuur met Express Auto Huren in Abu Dhabi Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier u een all inclusive prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer uw reisdatums. Dan krijgt u een eenvoudig real-time overzicht waar u alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken.

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf in Abu Dhabi Luchthaven. We hebben van kleine tot grote auto s, SUVs of huur een exotische voertuig. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen!

Abu Dhabi is de federale hoofdstad en het centrum van de regering in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste stad van het emiraat Abu Dhabi en één van de meest moderne steden in de wereld.

Met een bevolking van bijna 1,5 miljoen is Abu Dhabi het hoofdkwartier van talrijke oliemaatschappijen en ambassades. Met alleen 420.000 burgers in het hele emiraat, elk heeft een gemiddelde netto waard van USD17 miljoen! De stad functies grote tuinen en parken, groene lanen voering alle straten en wegen, verfijnde hoogbouw, internationale luxe hotelketens en weelderige winkelcentra.

Abu Dhabi International Airport (AUH, OMAA) is de VAE's tweede drukste luchthaven (Dubai) en de thuisbasis van de Abu Dhabi luchtvaartmaatschappijEtihad. Gelanceerd in 2003, Etihad Airways heeft snel uitgebreid en vliegt nu overal uit de Verenigde Arabische Emiraten naar Australië, en haar diensten (met name over long-haul vluchten) zijn opmerkelijk goed in alle klassen.

De luchthaven is onderverdeeld in Terminal 1 (de oorspronkelijke terminal) en Terminal 3 (een nieuwe terminal gewijd aan Etihad Airways). Terminal 2 bestaat niet.

Van/naar de luchthaven:

 • Al Ghazal taxi's reizen naar de stad tegen een forfaitair percentage van Dhs 75 en duurt ongeveer 40 minuten.
 • Gemeten taxi's mogen nu te halen van de passagiers op de luchthaven. Een reis naar het centrum van Abu Dhabi kost AED60-70. Gemeten taxi's kunnen passagiers ook brengen naar de luchthaven. De taxistandplaats is aan het einde van een lange loopbrug van de hoofdterminal. Passagiers moeten linksaf bij het verlaten van de aankomsthal en reizen door een lange doorgang naar de stoeprand gebied, waar een overdekte platform naast de taxistandplaats wordt verricht. Verwachten lange lijnen bij de taxistandplaats tijdens de avond en laat nachtelijke uren.
 • Openbare busdiensten

Wandelen in Abu Dhabi

Terwijl wandelen in Abu Dhabi niet een probleem voor de lokale bevolking is, zullen toeristen uit de koudere landen lijden aan de hitte en de zon. Temperaturen in Abu Dhabi kunnen meer dan 50 graden Celsius, hoewel de weerberichten " de prognoses wijzigen zodat zij dat het is koeler zeggen dan het werkelijk is.

Jaywalking is illegaal in Abu Dhabi, net zoals het is in de VS, maar je dat van de roekeloze chauffeurs verwachten zou. Voetganger kruisingen zijn ver daar tussenin, met name op Reem Island, waar de meeste van de verkeerslichten in de delen in de buurt van-lege en geblokkeerd-off zijn uitgeschakeld.

Op sommige kruispunten, zullen de voetgangers lichten hebben een timer aan de bovenkant om te zien hoe lang u voordat de lichten wijzigen.

Uiterste voorzichtigheid is aanbevolen bij overschrijding op verlichting, en met name voetgangers/zebrapaden. Er is geen kans dat een lokale voor u bij een kruising stopt, en u zal worden gewond/gedood tenzij de juiste zorg wordt genomen van uw kant. Sommige expats die gekomen onlangs reageert voor u.

Wat te zien in Abu Dhabi?

 • Sheikh Zayed moskee. De 6de grootste moskee ter wereld. Er zijn rondleidingen van de interieur meerdere malen per dag. Merk op dat er een dresscode--heel streng voor vrouwen; minder dus voor mannen (die kunnen zelfs dragen shorts; zij voorbij de knie). Je kunt er gemakkelijk komen door de openbare bus. Vraag de buschauffeur voor verhuren u weet zodra je er komen. De bushalte is een 100 meter voordat de moskee en na dat is geen stop voor de volgende 5km.
 • De Corniche. Abu Dhabi's spectaculaire waterfront strekt zich op 6km van de golfbreker in de buurt van Marina Shoping Mall bijna tot de Mina Zayed-poort. Het heeft een loopbrug over de volledige lengte, en bepaalde stukken hebben zandstranden. Er zijn ook vele activiteiten zoals go-cart rijden, speeltuinen en zelfs stadia voor shows. Dit alles tegen een achtergrond van de indrukwekkende torens van het centrum van Abu Dhabi. Komen in de avond en u het gevoel alsof het geheel van Abu Dhabi voor hun avond wandeling hier gekomen.
 • Vlaggenmast. Dit is een van's werelds hoogste vlaggenmasten 123m, en u de massale UAE vlag opknoping uit het niet missen. Op jachthaven eiland tegenover de Marina Mall.
 • Heritage Village. In de buurt van de vlaggenmast. Een schijntje dh 3 krijgt u toegang tot een bescheiden verzameling van stoffige replica gebouwen, traditionele houten boten en ambachten winkels. Echter, het heeft een mooi strand met een geweldig uitzicht over de stad!

Abu Dhabi heeft verschillende grote groene ruimtes, waarvan vele speelplaatsen en apparatuur voor kinderen zijn, en de stad is bezaaid met prachtige fonteinen, lagen van neon licht en de occasionele sculptuur.

 • Khalifa Park, (Al Salam St off (8e) in de buurt van de grote moskee). De beste park verreweg, gebouwd tegen een kostprijs van $50 miljoen. Heeft een eigen aquarium museum, trein, parken en formele tuinen spelen. AED1.  bewerken
 • Culturele evenementen Het culturele centrum van Abu Dhabi is een mijlpaal in de Emiraten geworden en houdt van culturele evenementen en workshops gedurende het hele jaar. Het heeft een welvoorziene bibliotheek, kinderprogramma's, kunsttentoonstellingen, voordelen en andere cultuur-gerelateerde activiteiten die het kenmerk van een stad. Het is zeer de moeite waard een kijkje.

Er zijn een groot aantal projecten komen in Abu Dhabi.

 • Saadiyat Island wordt ontwikkeld in een culturele oase.
 • Yas Island: de alpha-mannelijke motorsports den van Yas Eiland beschikt over een wereldklasse Motorsport circuit die gehouden van de laatste Formule1-race van het seizoen 2009 en is op de Grand Prix-kalender voor 2010 - de Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, een Ferrari themapark, waterpark, en — uiteraard — een enorme shopping mall.

Het is ook waar de Yas Links golf club, dat een wereld top 100 nominale Verwijzigingen cursus is.

 • Lulu eilanden zijn een groep van kunstmatige eilanden, reeds gebouwd net buiten de kust op hoge kosten, maar op dit moment zitten er helemaal niets te doen na een toerisme-venture niet zelfs start bouw.

Winkelen in Abu Dhabi

Abu Dhabi is een dwangmatig shopper's droom. Er zijn verschillende winkelcentra, waarvan de meeste de dezelfde winkels als andere winkelcentra hebben. Naast bedrijven gericht op locals, winkelcentra ook populaire buitenlandse winkelketens, evenals designer plaatsen omvatten. Veel bezoekers zullen versteld staan van de tweedeling van de vrouwelijke mode - terwijl lokale aangepaste gesprekken voor vrouwen aan bod moeten komen in het publiek, de meeste winkels verkopen korte rokjes en halster topjes naast de meer bezadigde vloer-lengte rokken en de high-necked overhemden.

 • Abu Dhabi Mall is een drie verdiepingen winkelcentrum gelegen in de Tourist Club Area, grenzend aan het Beach Rotana Hotel.
 • Marina Mall beschikt over een muzikale fontein en plafonds die donder en regen. Het is in het Water Breaker-gebied in de buurt van het prachtige Emirates Palace. Het bevat ook een van de twee Carrefour hypermarkten in de stad.
 • Al Wahda Mall, geopend in 2007, is een grote en moderne winkelcentrum in het centrum van (11e en 4de Streets). Winkels zijn high-end, de food court is uitgebreid en de LuLu Hypermart in de kelder is waarschijnlijk de grootste kruidenier en droge goederen op te slaan in, Nou, overal.
 • Khalidiya Mall. Khalidiya mall is een leuke plek om te bezoeken. De oubollige mode kunnen u misschien enkele seconden, maar vervolgens het duidelijk gebrek aan dingen te doen kicks in greep. De food court is echter populair, naast New York frietjes, Chili's en een Dunkin' Donuts + Baskin Robbins. Beneden is er een peperdure Krispy Kreme en Starbucks, en een wat lijkt te zijn een Indisch/Arabische keuken restaurant, dat goed lijkt, maar ziet eruit als impopulaire.