Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Praag Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Praag Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Praag Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Praag Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Praag Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Praag Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Praag Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Praag Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Praag Luchthaven

Praag - Luchthaven

Airport Terminal, Ruzyne, Prague, 16000

Praag Luchthaven Informatie

Praag is de hoofdstad en grootste stad van Tsjechië.

Begrijpen

Deze magische stad van bruggen, kathedralen, goud-tipped torens en kerk koepels, heeft zijn weerspiegeld in het oppervlak van de rivier de Moldau zwaan gevulde voor meer dan tien eeuwen. Bijna onbeschadigd door de Tweede Wereldoorlog, Praags middeleeuwse centrum blijft een prachtige mix van geplaveide straatjes, ommuurde binnenplaatsen, kathedralen en talloze kerk spires alle in de schaduw van haar majestueuze 9e eeuwse kasteel dat naar het oosten toe als de zon ondergaat achter haar kijkt. Praag is ook een moderne en bruisende stad vol energie, muziek, culturele kunst, lekker eten en speciale evenementen catering aan de onafhankelijke reiziger dorst voor avontuur.

Klimaat

Praag heeft een gematigd klimaat met variaties gedurende het hele jaar.

In de winter heeft Praag absoluut zijn eigen magie. De sneeuw kan betrekking hebben op het oppervlak, maar het smelt vroeg of laat, dus het duurt meestal niet lang. Het weer is echter behoorlijk onvoorspelbaar, dus het kan heel goed barstte in een sneeuwstorm, maar dat is niet erg gebruikelijk.

Krijgen

Met het vliegtuig

Václav Havel Airport Praag (PRG). Er zijn drie terminals; Terminal 1 voor niet-Schengen vluchten en Terminal 2 voor Schengen vluchten zijn aangesloten Terminal 3 voor prive-jets weliswaar twee haltes weg met de bus. Gelegen op 20 km (12 mi) ten noordwesten van het centrum van de stad, in het algemeen duurt het ongeveer 30 minuten naar het stadscentrum bereiken met de auto.

Met de trein

Praag is zeer goed verbonden met de rest van het Europese spoorwegnet, en treinen rijden dagelijks tussen Praag en de meeste grote Europese steden. Treinen in de Tsjechische Republiek worden geëxploiteerd door České dráhy (Tsjechische Spoorwegen), RegioJet en Leo Express.

Met de bus

Het belangrijkste busstation voor internationale bussen in Praag is Florenc, in Praha 8 (metro lijn B en C).

Met de auto

Praag heeft snelweg verbindingen vanaf rondom. Autosnelwegen, autowegen (zeer vergelijkbaar met snelwegen en met dezelfde snelheid limiet) en eersteklas wegen in de Tsjechische Republiek voldoen aan Europese normen en zijn goed aangegeven, met vele benzinestations naast. Andere wegen zijn meestal ongelijk en slecht gemarkeerd.

Omzeilen

Openbaar vervoer is erg handig in de meeste van de gebieden bezoekers dreigen te frequent.

Tram en metro

Metro van Praag
Er zijn drie metrolijnen (ondergrondse), talloze bus en tramlijnen (tram), regionaal (S) treinen binnen Praag, evenals een kabelbaan naar de Petřín heuvel en enkele veerboten over de Moldau - alle geïntegreerde in Praag geïntegreerd vervoer (PID).

Wat te zien in Praag

Praagse burcht (Pražský hrad); Dit is het grootste oude kasteel ter wereld, volgens het Guinness World Records, en boven de stad met prachtig uitzicht van de hieronder gebieden als een droom. Ook is ter plaatse de St. Vitus Cathedral met zijn uitkijktoren, de kasteel foto galerij, diverse paleizen en musea en de prachtige tuin van de Royal, onder anderen. U kunt ook kijken naar de presidentiële garde en de overgang van de bewakers op plicht op het hele uur. Een Praag kasteel ticket is 350 CZK en een audiogids kost nog eens 350 CZK.

Karelsbrug (Karlův meest) verbindt oude stad met de Mala Strana. De bouw begon in de 14e eeuw en is het één van praags meest prachtige structuren. Tijdens de dag is het een bruisende plek van handel en vermaak, als muzikanten busk en kunstenaars hun schilderijen en sieraden verkopen.

Oude stad (Staré město); Het historische centrum van Praag bevat talrijke historische gebouwen en monumenten, vooral de beroemde astronomische klok (Orloj), de pure GothicTýn kerk, de muurschildering bedekte Storch bouwen en het monument van Jan Hus. In de buurt, is het Estate theater een neoklassiek theater waar Mozarts opera Don Giovanni voor het eerst werd opgevoerd. Oude stad beschikt over veel historische kerken (St. James Church, Church of Our Lady voor Týn o.a.) en enkele andere interessante historische gebouwen zoals het oude stadhuis.

Fotografie Tours van Praag

Johnny's Praag foto Tours - Ontdek de beste plaatsen voor fotografie met een lokale professionele fotograaf. U kunt het nemen van zonsopgang en zonsondergang tours die nemen ongeveer 3,5 uur en bieden u om te schieten wanneer het licht op zijn best is. Tour omvat niet alleen enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden, maar ook interessante locaties uit de gebaande paden.

Riksja Sightseeing Tours

Als u moe van het lopen of gewoon niet genoeg tijd hebben is dit uw beste optie. Riksja kunt krijgen in mooie oude kleine straten en parken waar je niet met de bus of auto. Het is ook heel persoonlijk en flexibel. U kunt de route voor vertrek bespreken. De meeste rikshas zijn op Old Town Square of ook kun je bestelling op voorhand.

Josefov; deze historische Joodse getto is interessant voor zijn goed bewaard gebleven synagogen. De Oudnieuwe Synagoge (Tsjechisch: Staronová synagoga) is Europa's oudste actieve synagoge en het is het gerucht te worden van de rustplaats van de beroemde Praag Golem. Een andere interessante synagoge is de Spaanse Synagoge, een zeer decoratieve gebouw van de Moorse stijl. Andere bezienswaardigheden zijn de oude Joodse begraafplaats, die de oudste in Europa is, en Kafka's huis. De Oudnieuwe Synagoge is geen onderdeel van het Joods museum, dus als u wenst om alles te zien, is het raadzaam dat u een gecombineerde doorgeven aan alle Joodse attracties voor 480 CZK koopt.