Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Hewannora (viexfort) AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Hewannora (viexfort)

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Hewannora (viexfort). Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Hewannora (viexfort).

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Hewannora (viexfort) met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Hewannora (viexfort).

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Hewannora (viexfort) dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Hewannora (viexfort)!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Hewannora (viexfort)

Luchthaven Hewannora (viex-fort)

Meet And Greethewanorra International Airport , Bean Field , Vieux-fort

Luchthaven Hewannora (viexfort) Informatie

Saint Lucia is een Britse Gemenebest-land dat is een eiland in het Caribisch gebied, uit de kust van Centraal Amerika. Het ligt tussen de Caribische zee en de Noord-Atlantische Oceaan, ten noorden van Trinidad en Tobago.

De Pitons twin (Gros Piton en Petit Piton) zijn opvallend kegelvormige pieken ten zuiden van Soufriere, die een van de schilderachtige natuurlijke hoogtepunten van het Caribisch gebied.

Begrijpen

Toerisme is van vitaal belang voor Saint Lucia's economie. Het economische belang ervan naar verwachting blijven stijgen als de markt voor bananen concurrerender wordt. Toerisme neigt te zijn meer substantiële tijdens het droge seizoen (januari tot April). Saint Lucia neigt te zijn populair vanwege het tropische weer en landschap en de talloze stranden en resorts.

Andere toeristische aanraders zijn een drive-in vulkaan, Sulphur Springs (bij Soufrière), de botanische tuinen, de majestueuze twin Peaks "De Pitons", een world heritage site, de regenwouden, en Pigeon Island National Park, dat is waar Fort Rodney, een oude Britse militaire basis.

Geschiedenis

Saint Lucia's eerste bekende bewoners waren Aruac, geloofde te zijn gekomen van noordelijk Zuid-Amerika rond 200-400CE. Talrijke archeologische vindplaatsen op het eiland hebben geproduceerd specimens van de Arawak van ' goed ontwikkelde aardewerk. Aruac vervangen Carib geleidelijk aan tijdens de periode van 800 tot 1000CE.

Europeanen landde eerst op het eiland in 1492 of 1502 tijdens Spanje's vroege exploratie van het Caribisch gebied. De Britten gefaald in hun eerste pogingen tot kolonisatie in de vroege 17de eeuw. Het eiland werd voor het eerst bewoond door de Fransen, die een Verdrag met de lokale Carib in 1660. Zoals de Britten en de Nederlanders begon de Fransen te ontwikkelen van het eiland voor de teelt van suikerriet op uitgebreide plantages.

Caribische voorwaarden waren hard en veel slaven stierf voordat zij lang genoeg leefde om kinderen te krijgen. De Franse (en later Britse) blijven importeren van slaven, totdat de laatste natie, de handel, waarna de wettelijke instelling afgeschaft. Tegen die tijd, mensen van Afrikaanse etnische afkomst sterk in de minderheid die van etnische Europese achtergrond.

Saint Lucia werd daarna veel aangevochten door de twee Europese mogendheden, tot de Britten het beveiligd in 1814. Het was onderdeel van de Britse Bovenwindse eilanden kolonie. Toetreding tot de West-Indische Federatie (1958-62) wanneer de kolonie werd ontbonden. Saint Lucia werd in 1967, een van de zes leden van de West-Indië geassocieerde staten, met intern zelfbestuur. In 1979 kreeg hij volledige onafhankelijkheid.

Klimaat

Tropical, gemodereerd door noordoostelijke passaatwinden; droge seizoen van januari tot April, het regenseizoen van mei tot augustus; Ervaringen orkanen.

Terrein

Kaart van Saint Lucia
Saint Lucia is een vulkanisch en bergachtig met enkele brede, vruchtbare valleien. Het hoogste punt is Mount Gimie, op 950 meter (3117 ft)

Met het vliegtuig

St. Lucia heeft twee luchthavens,

George FL Charles Luchthaven (SLU), die in de buurt van Castries.
Hewanorra International (UVF), die in de buurt van Vieux Fort. Dit vliegveld ligt direct naast het stadje Vieux Fort. Van de stad is het gemakkelijk om te denken dat er slechts een paar minuten lopen naar de luchthaventerminal. Helaas, hoewel de verkeerstoren gemakkelijk zichtbaar vanuit de stad is, ligt de werkelijke terminal ingang ongeveer 2 mijl van het centrum van de stad. Die ingang is gelegen aan de oostkust road, ie, de weg die de bussen nemen om naar Castries. De ingang van de luchthaven is niet op de weg die omhoog naar Soufriere gaat. Dus, als je lopen, bereid je voor ongeveer 2 mijl lopen. Dat is niet zo slecht, tenzij het is echt warm. Een bus kunt u terecht bij de ingang van de luchthaven-terminal, neerzetten als u zo geneigd. Als uw bagage inneemt in een stoel, moet je betalen voor die zetel.
-George FL Charles Airport is dichter bij veel van de all-inclusive resorts, heeft een bescheiden terminal en start-en landingsbaan kundig voor steun gemakkelijk interinsulaire commerciële vluchten. Voor minder ervaren piloten in hoogwaardige vliegtuigen, de overmatige water aanpak en de heuvels aan weerszijden van de start-en landingsbaan kunnen lijken een beetje schrijnend, maar wind meestal gunstig zijn. Het vliegveld ligt vlak naast het Vigie strand, dus het is mogelijk om te herladen uw tan zon terwijl u voor uw vlucht wacht. De terminal is ongeveer twee mijl van het centrum van Castries, dus het is walkable als u niet veel bagage hoeft.

-Hewanorra is groter, maar 1 uurtje per taxi van de meeste van de grote resorts in het noorden kan worden. De reis noorden is echter een goede manier om het eiland behalve als u in de nacht aankomt.

Meer informatie over beide luchthavens kan worden gevonden op de officiële website voor de Saint Lucia Air and Sea Ports Authority

Per boot

Veerboten van en naar naburige eilanden zijn beschikbaar, als nogal duur.

De meest uitgebreide officiële dienst wordt geëxploiteerd door Express des Isles, die loopt van diensten naar Martinique, Guadeloupe, enz.

Kanaal van/naar vliegveld Inc. werken een lichtjes goedkopere veerdienst (XCD235 met inbegrip van vertrekbelasting) naar Martinique opererend vanuit Castries om 10:00 op woensdag en 15:00 op donderdag. Zij kunnen worden gecontacteerd op 7139701/4518161 of hun kantoor kan worden gevonden in de terminal van de ferry net buiten Castries.

Cruiseschepen (meestal één of twee tegelijk) zijn frequente bezoekers naar de kleine, pittoreske haven. Een openlucht winkelcentrum grenst de voornaamste pier en biedt "duty free" winkels. Zie "Buy" hieronder.

Catamaran tochten van Soufriere naar Rodney Bay worden ook aangeboden via een lokale touroperator die (om te worden bijgewerkt).

Omzeilen

De belangrijkste manier voor toeristen om rond St. Lucia is met de taxi, ofwel geregeld door het hotel, taxi agentschap of individuele exploitanten. De rondleidingen georganiseerd door resorts zijn meestal de duurste manier om te reizen maar eten en drinken kunnen bieden. De exploitant van een lokale taxi zal plan je eigen avontuur zijn om te gebruiken veel betaalbaarder. Uw personeel dient u met een nummer van een taxi agentschap of de operator die zij regelmatig gebruiken. De prijzen zijn over het algemeen vast maar u om het beste tarief als gegeven van meerdere nummers kan rondkijken. Veel taxichauffeurs die worden uitgevoerd vanuit de resorts aan de markten zal bieden reizen van het eiland voor ongeveer $145 per van belasting. Elke van houdt tussen de 6 en 12 personen.

Een taxi van de luchthaven Hewanorra naar Gros Islet is $85 USD. Het huren van een auto is aanzienlijk goedkoper dan de taxi's. Een taxi vanaf Gros Islet naar de Pitons en terug is 160 dollar.

Voor de begroting reiziger of de meer avontuurlijke toeristen bieden lokale bussen een goedkope en leuke manier om rond te krijgen. Ze zijn kleine bestelwagens die rond houden 10-14 mensen en variëren in kwaliteit. Ze loopt onregelmatig, maar vaak van landelijke gemeenten tot stedelijke centra, (d.w.z. Soufriere aan Castries, Soufriere Vieux Fort, Vieux Fort Castries), elke dag die in de ochtend en late namiddag terug te keren naar Soufriere meest reizende aan Castries. Ze zijn zeer betaalbaar en zorgen voor een unieke ervaring elke keer; de voertuig-exploitanten vaak het interieur versieren en spelen hun eigen muziek, ofwel een mix van Caribische smaken of land. Als u wilt om te proberen een transport bespreken uw route en reistijd met één van de plaatselijke medewerkers vertrouwd met het bussysteem. Velen van hen waarschijnlijk nemen een vervoer van en naar het werk. Meer informatie: Klik hier.

Water taxi's kunnen zijn een belangrijkste bron van inkomsten voor veel locals en een veel snellere, handig en pittoreske methode van korte afstanden reizen naar privéstranden of kustplaatsen. Veel water taxi-ondernemers in de stad van Soufriere kunnen worden gevonden op de steiger. De tarieven van deze stuurprogramma's zijn een beetje hoog en had neer kunnen worden gerekend. Er zijn een paar taxi eigenaren die regelmatig spelen van Domino's en verkopen van dranken in de buurt van het Hotel van de Hummingbird en Soufriere strand. Zij kunnen een veel voordeliger tarief aanbieden. Vanaf Soufriere, kunt u een watertaxi nemen naar Anse Chastenet en Jalousie stranden.

Een helikopter-taxi naar de luchthaven van de Vigie Hewannora luchthaven kan worden genomen en is een snelle en spectaculaire manier om naar de resorts aan de noordzijde van het eiland.

Een auto huren is ook mogelijk tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met die gevonden in de Verenigde Staten of Canada. Rijden is op de linker kant en stuurprogramma's vereisen een vergunning (USD12 voor één dag, USD22 voor 3 maanden).

Alle St. Lucia - biedt een scala aan diensten van de luchthaven en Transfers van de St. Lucia St. Lucia Tours en excursies.
Station-A-Matic [www.drivestlucia.com] goedkope autoverhuur. Levert uw auto naar de luchthaven of hotel en verzamelt het eind.

Praten

Talen
Engels (officieel), Frans patois
Vrijwel alle ingezetenen zal zitten kundig voor converse met reizigers in het Engels.

Zie

Natuurreservaat van Pigeon Island - net ten noorden van Gros Islet, het park heeft een aantal van de oudste gebouwen op St.Lucia en biedt uitzicht over naar Martinique.

Doen

De Sulphur Springs - net ten zuiden van Soufriere, deze hete bronnen zijn één van de belangrijkste bezienswaardigheden op het eiland. Er is een zwembad die het warme water door loopt, dus zorg ervoor om uw zwembroek en ga voor een duik! Er zijn verschillende entree prijzen, afhankelijk of je eigenlijk naartoe in de Baden zelf wilt of als u gewoon wilt gaan op een tour. Plus, Saint Lucia heeft een dubbele discriminatie prijsbeleid en niet Saint Lucians zijn verplicht te betalen ongeveer 4 keer wat de ' locals ' betalen.

Regenwoud wandelingen - er zijn verschillende officiële wandelroutes op het eiland. De site van Ministerie van landbouw bosbouw en visserij heeft koppelingen naar informatie over degene die ze ondersteunen.

Klimmen de Gros Piton is een haalbare doelstelling voor de meeste mensen. De route begint op een hoogte van ongeveer 600 voet (ca. 180m) boven de zeespiegel en vergt ongeveer twee uur van matige tot zware wandelen te bereiken de top van ongeveer 2600 voet (ca. 800m) boven de zeespiegel. Een verdere 1-en-een-half uur zijn nodig om af te dalen. Gidsen zijn vereist en entree kosten USD30. Taxi's of lokale bussen kunnen worden gebruikt om te bereiken het parcours hoofd.

Snorkelen is populair en een aantal stranden zijn geschikt.

Duiken - gedaan te Pigeon Island, een van de historische bezienswaardigheden van het eiland, alsmede tussen de Pitons, een World Heritage Site.
Catamaran zeilen, St. Lucia is uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming voor catamaranzeilen. Een bedrijf dat gespecialiseerd in dit is is zee Spray Cruises.

Kopen

De Oost-Caribische Dollar is gekoppeld aan de dollar op 1 USD = 2.7 XCD. Geldautomaten op het eiland afzien XCD. Breng US dollars, omdat meestal (maar niet altijd) krijgt u betere waarde uitgaven in dollars van de V.S. dan in Oost-Caribische dollar. Je kan niet gemakkelijk USD komen op het eiland.

Castries markt is een goede plek om te kopen geschenken zoals de JQ Shopping Mall in Rodney Bay. Er is ook La Place Carenage, een belastingvrije en gave en souvenir outlet gevestigd in de belangrijkste haven van Castries. Daar vindt u mooie sieraden kunsten en ambachten, ideaal voor geschenken.

Supermarkten hebben heel goed prijzen op rum geproduceerd of gebotteld op het eiland, bijv, Elements 8, admiraal Rodney en vooral voorzitter van Reserve.

Bezoeken van cruiseschepen door de jaren heen hebben gegenereerd een duty free winkelcentrum (bij Havenmachines, punt Seraphine, Castries) met sieraden, souvenirs, kunst, drank/rum en andere typische aanbiedingen voor cruise shoppers.

Ook kan je lagere, "duty-Free" prijzen beschikbaar over het eiland in strip winkelcentra en resorts. U wellicht identificatie als bezoeker in aanmerking komen voor vrijstelling.

Eten

St Lucian voedsel bestaat voornamelijk uit vers fruit en groenten, vis en een verscheidenheid aan curry, ruk, rijst en gestoofde gerechten. De kolen pot is een heerlijke stoofpot, traditionele inheemse carib culturen en kan gevonden worden op vele lokale restaurants in Soufriere, Castries en Vieux-Fort. Vegetarisch en vlees rotis kan worden gevonden op een aantal kleine plaatselijke restaurants. Elke lokale vragen voor de beste roti winkel en hij of zij zal u vertellen hoe er te komen. Rotis zijn meestal in de ochtend vers gemaakt dus, als een pittige vroege lunch eten van belang is, het sterk aanbevolen. Lokale gerechten bereidt in heel het eiland dus, afhankelijk van waar u verblijft, gevraagd een lokale als hij of zij iemand weet/ergens dat lokale gerechten bereidt en u zal er zeker toe te juichen zijn ergens in de buurt. Veel rum hutjes in landelijke gemeenten ook bereiden voedsel als geavanceerde kennis gegeven. Vis, groente, kip en geitenkaas maaltijden zijn zeer algemeen en komen meestal met een aantal zijden met inbegrip van salade, weegbree, Broodvrucht, macaroni en rijst bereid een aantal verschillende manieren.

Voor een snelle snack, kan barbecues met kip en varkensvlees worden gevonden in elke community op een vrijdagavond. Het eten is goed gemarineerd en gekruid. Geniet van de saus met een gebarbecued of gebakken bak. Gebakken kip en vis kan ook worden gevonden, en zijn heel lekker.

Er zijn per feesten en festivals gehouden in verschillende gemeenschappen in heel het eiland waar u ook van een scala aan lokale levensmiddelen genieten kunt, met inbegrip van zeevruchten, gebarbecued vleeswaren, salades en drankjes. Deze feesten zijn gevuld met dansen, drinken, eten en muziek. Laat je haar neer, proberen enkele gerechten en kalk het omhoog. Vergeet niet te vragen wat er in de potten voordat u het voedsel monster worden. Voor degenen die milieubewuste is ovalis bruinvis.


Vrijdagavond: Anse La Raye "Zeevruchten vrijdag"
Vrijdag nacht: Gros Islet Jump-up
Elke tweede zaterdag: Canarische eilanden Creoolse Pot
Zaterdag: Dennery (oostkust) pootvis