Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

San Juan Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen San Juan Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in San Juan Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in San Juan Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in San Juan Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in San Juan Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in San Juan Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in San Juan Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in San Juan Luchthaven

San Juan - Luchthaven

San Juan, San Juan, 00979

San Juan - Sears - Plaza Las Americas

525 Avenida F D Roosevelt Hato Rey, San Juan, 00918, Pr

San Juan - Condado

1050 Avenida Ashford Esquina Barranquita, San Juan, 00907, Pr

San Juan - Sheraton Convention Center

200 Convention Blvd, San Juan, 00907, Pr

San Juan Luchthaven Informatie

San Juan is de hoofdstad en grootste stad van Puerto Rico, met een bevolking van ongeveer 395,000. Het is een van de beste havens in het Caribisch gebied. De stad viert zijn vijfde-eeuwse in 2008 of 2021, afhankelijk van of men telt vanaf de oprichting van de oorspronkelijke nederzetting bij Caparra of de handeling van het verplaatsen van de nederzetting Caparra naar Puerto Rico isle (nu Old San Juan).

San Juan is de oudste stad onder de jurisdictie van de Verenigde Staten. San Juan is in het noordoosten van het eiland Puerto Rico en biedt duidelijk eeuwenoude architectuur, zoals Spaanse militaire forten gebouwd uit de 1540s tot 1800, een actieve haven en een zeer actieve economische ruimte in de wijk Hato Rey. Het beschikt over prachtige stranden, hotels, pleinen, historische bezienswaardigheden, musea, enzovoort.

San Juan heeft een oppervlakte van ongeveer 76 vierkante mijl. De bevolking van de stad is ongeveer 395,000.

Klimaat

San Juan is een tropische stad met zomer overdag hoog in de buurt van 90 graden en zomeravonden in de hoge 70s. Zomer bevat hoge luchtvochtigheid, waardoor het gevoel van buiten zeer warm en zwoel. De maanden van April t/m November ziet frequente regen en onweer in de middag. Puerto Rico heeft ook de mogelijkheid van getroffen door orkanen en tropische stormen van juli tot November. Winter is heel aangenaam in San Juan. Temperaturen variëren meestal in de lage jaren 80 tijdens de dag, en lage 70 's nachts.

Cultuur

San Juan is een Latijns-Amerikaanse stad met Spaans gebaseerde cultuur vermengd met Afrikaanse tradities, cultuur van de Taíno en een Amerikaanse invloed. Musea voor moderne kunst bestaan in het buitenland. De burgers van San Juan zijn zeer feestelijk, als op de rest van het eiland. San Juan heeft bars en discotheken rondom de stad, van Old San Juan om zelfs het zuidelijke deel van de stad, die open voor 3:00 en 4:00 AM blijven. San Juan is uitgegroeid tot zeer gemoderniseerde als te laat, trein met haar eerste metro lijn (genaamd Tren Urbano) en bussen. Armoede en criminaliteit blijven belangrijke kwesties.

San Juan is de financiële hoofdstad van Puerto Rico. Er zijn faciliteiten voor aardolie en raffinage van suiker en farmaceutische producten.

Krijgen

Per veerboot

Veerboten del Caribe opereert een internationale passagiers en voertuig service uit Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. De overnachting reis vereist WHTI-compatibele documentatie en er gelden strenge regels inzake vervoer van het voertuig. Betaald in USD tarieven.

Met het vliegtuig

San Juan wordt geserveerd door Luis Muñoz Marín International Airport (SJU), een grote internationale hub-luchthaven ongeveer 14 km afstand in de stad van Carolina. GOS is een van de belangrijkste knooppunten in het Caribisch gebied, samen met Miami en Panama-stad. Zoals met de meeste Caribische luchthavens, van de luchthaven het platform eerder verwaarloosde en gedateerd is (hoewel u zal behalve om te zien hen gerenoveerd in die komende jaren), met uitzondering van de nieuwe terminal JetBlue Concourse c

Alle grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen werken lijndiensten SJU koppelen naar diverse bestemmingen op het vasteland, met seizoensgebonden lucht charters operationele extra routes.

En naar de luchthaven

De meeste reizigers kiezen als u wilt een auto huren of neem een taxi (vaste tarieven voor $15-25 tot en met de meeste punten in de stad, plus een extra $1 per bagage-item). U kunt ook een openbare bus nemen voor 75 cent. Bushaltes bevinden zich op de bovenste (vertrekpunten) niveau. Slechts drie routes dienen de luchthaven: E40 uitdrukkelijke route naar Piñero treinstation; D53 Isla Verde, Condado en oude San Juan Covadonga Terminal; en T5 naar Isla Verde en Old San Juan, of Iturregui bus terminal (zorg ervoor om te vragen de buschauffeur). Handbagage formaat bagage en grote rugzakken zijn toegestaan op de bus, maar grotere Bagage kan worden geweigerd. Juiste verandering is nodig. Alleen munten worden geaccepteerd.

Omzeilen

Er zijn voors en tegens op de verschillende methoden op het krijgen van rond de San Juan.

Huurauto

Krijgen rond verschillende delen van de stad, en de rest van het eiland, evenals en naar het vliegveld, zullen veel handiger met een auto. Hoewel verkeersborden in het Spaans zijn, gonna het teken wegshapes be zo vertrouwd voor je als je gewend bent aan Amerikaanse verkeerstekens. En als je ziet dat het woord norte zitten boven een genummerd-verkeersbord vaak genoeg, zal het u niet duren lang om te realiseren dat het noorden betekent. Echter mag een auto betalende parkeertarieven inhouden als u reist rond naar uw bestemmingen zodat u moeten zult aan de begroting daarvoor. Als je naar Old San Juan, parkeren duur en heel moeilijk kan worden (zie dat artikel voor hoe vind je er de paar parkeergarages).

Rijden in San Juan is zeer vergelijkbaar met het rijden in Florida of de steden van de noordoostelijke VS zoals Boston en New York. Mensen rijden rijstroken met weinig bericht wijzigen snel en vaak achterklep, ondanks de smalle straatjes. Inwoners van gebieden met meer kalme rijstijl zoals de Amerikaanse Midwest kunnen vind het beangstigend, niettemin.

Geen van de auto autoverhuurbedrijven zijn op loopafstand van de terminals, en de shuttle pick-up opstanden zijn niet duidelijk gemarkeerd of ondertekend, dus wees niet bang om te vragen voor hulp bij het vinden van hen. Avis en Hertz hebben hun veel gelegen op het terrein van de luchthaven minder dan een kwart van een mijl van de terminals en de reis van de shuttle van en naar hun faciliteiten is snel en voorspelbaar. Alle andere instanties, met inbegrip van Thrifty en Dollar, bevinden zich ten minste een mijl afstand of verder uit. U moet die extra 20 minuten een budget in uw planning of u uw terugvlucht mag missen.

Bent u een inwoner van de Verenigde Staten, neem contact op met uw verzekeraar van de auto om te zien als het al u in PR dekt--meeste doen. Terwijl dat betekent u kunt weigeren de botsing verzekering, moet u nog steeds de opheffing van de verlies-schade (hoewel het is duur) als auto botsingen in Puerto Rico zijn echter gemeenschappelijk (je ziet een heleboel gedeukt spatborden) en parkeerplaatsen in PR zijn niet zo groot of vergevingsgezind is als die op het vasteland.

Puerto Rico is nog steeds met behulp van eenvoudige verf markeren rijstroken in plaats van moderne kunststof striping. Verf verdwijnt echter snel in de tropische hitte en regen, dus wegmarkeringen zijn moeilijk te zien of volledig versleten weg op veel wegen. In armere buurten van San Juan, kijk uit voor ontbrekende putdeksels en enorme kuilen.

Net als veel van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, goede straat tekenen zijn niet op elke hoek van San Juan, waardoor een goede wegenkaart (met bezienswaardigheden) of een GPS-navigatiesysteem essentieel. Alleen Condado en Ocean Park hebben uitstekende straat bewegwijzering vergelijkbaar zijn met die vanzelfsprekendheid in vasteland U.S. steden.

De dichtstbijzijnde plek om te tanken, een huurauto voordat het terug te zenden is het benzinestation Puma onderweg voorgevel ("Calle randnummer") buiten oostwaartse PR-26 (Expreso Loiza), bij de kruising met de Calle Heriberto. Zodra u klaar bent er, kunt u gaan op de weg naar Thrifty of Dollar, of gaan naar de volgende voetgangerstunnel houden aan lus rond en hoofd westen richting de luchthaven.

Met de bus

Het openbaar bussysteem in San Juan is goedkoop op slechts 75 cent per ritje. Alleen munten worden geaccepteerd op bord zo voorraad omhoog op deze kwartalen! (5 en 10c munten ook prima). De bushaltes zijn gemarkeerd "PARADA", en het systeem is op dit moment wordt herzien om te passen in een nieuwe lijn van de trein. Als u van plan bent over het verblijf in en rond een algemene gebied van San Juan, is het wellicht kunnen krijgen door op het openbaar vervoer. Wanneer u uw bus komt ziet, zorg ervoor dat u golf/vlag het naar beneden kan anders het gewoon langs u!

Rekening; in tegenstelling tot sommige bus schemaa's (zelfs degenen gepost bij de bushaltes zelf) dat bussen staat elke 15 minuten kunnen aankomen of dienst kan dus zeldzaam en zeer onvoorspelbaar. U kan overal wachten van 5 tot 30 minuten voor een bus te komen. Rush hour bussen kunnen erg vol zijn. Bovendien krijgt verkeer zeer zware kop in Old San Juan, dus zodra u bestuur de bus nog bent u niet verzekerd van een snelle reis. Als gaat in Old San Juan, zijn sommige nuttig busroutes T3 (vanaf Sagrado Coazón treinstation), T5 (vanaf Isla Verde via Miramar), T21 (van Condado) en D53 (van Luis Muñoz Marín International Airport via de Isla Verde en Condado). Old San Juan, in de buurt van de voorzijde van de haven, heeft een grote busstation voor het vangen van de vele routes.

Per veerboot

De Cataño Ferry (La Lancha de Cataño) is een openbare veerboot serveert Old San Juan en Cataño. San Juan Bay kruist om 15-30 minuten.

Met de trein

San Juan wordt bediend door een rapid transit-spoorlijn, genaamd "Tren Urbano" (stedelijke trein). De lijn verbindt San Juan met de steden Guaynabo en Bayamón, maar het vermijdt bezienswaardigheden zoals het Old San Juan en Condado Isla Verde. Maar als u wilt geven het een spin anyway:

-Neem een stadsbus op een zender: BV, T3 of de E10 uitdrukkelijke route van het oude San Juan Covadonga busterminal naar Sagrado Corazón treinstation.

-Het verkennen van de stad van Río Piedras door afstappen op Universidad of Río Piedras stations en het maken van je weg naar beneden de kleurrijke Avenida Juan Ponce de León. Verken de zijstraten en steegjes te ontdekken enkele prachtige straat kunst.

-Komen naar het vliegveld door de E40 uitdrukkelijke route op Piñero station.

Praten

Spaans is de dominante taal in San Juan en in Puerto Rico. Engels is ook op grote schaal gesproken en begrepen (ongeveer eenderde van de bevolking spreekt Engels "Zeer goed" of beter volgens de US Census). De meeste bedrijven in de toeristische gebieden van de stad volledig vloeiend in het Engels en die bedrijven de neiging om te huren van werknemers die tweetalig zijn, dus spreken Engels zeer goed. Bovendien, Engels is onderwezen in middelbare scholen, met de meeste studenten begrijpen wat basic Engels. Als een bezoeker, bereid zijn te gebruiken sommige middelbare schoolniveau Spaans aan bestuurders om te communiceren over bagage, restaurants of om het even wat niet een normale toeristische plek.

Wat te zien

El Castillo San Felipe del Morro "El Morro": is een zestiende-eeuwse citadel die op het meest noordwestelijke punt van het eiland van San Juan, Puerto Rico ligt. Het maakt deel uit van San Juan National Historic Site en werd in 1983 een World Heritage Site verklaard aan het door de Verenigde Naties.

El Castillo de San Cristóbal, een Spaanse fort in San Juan, Puerto Rico. Het werd gebouwd door de Spanjaarden te beschermen tegen manierland gebaseerde aanvallen op de stad van San Juan. Het is onderdeel van San Juan National Historic Site. Het omvat 27 hectare grond en is 150 ft hoog. Elke dag geopend van 9u tot 18U.

Palacio de Santa Catalina "La Fortaleza" (of de vesting in het Engels) is de officiële residentie van de gouverneur van Puerto Rico, die Puerto Rico's hoofd van de regering is. Het werd gebouwd tussen 1533 en 1540 te verdedigen van de haven van San Juan. De structuur is ook bekend als El Palacio de Santa Catalina (of Paleis van Santa Catalina). Het is de oudste executive mansion in de nieuwe wereld. La Fortaleza uitgeroepen als een World Heritage Site door UNESCO.

El Catedral de San Juan Bautista: bevat de tombe van de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León. Het werd gebouwd in de 1520's, binnenkort te worden vernield door een orkaan, en vervolgens herbouwd in 1540. Het in het eind 1500 werd beroofd na herbouwd, en vervolgens, in 1615, het werd beschadigd door een orkaan. In 1917 waren een heleboel veranderingen gedaan om te herstellen van het gebouw. Tours zijn dagelijks van 8:30 AM - 4 PM gegeven.

Castillo de San Jerónimo is een klein fort gelegen in de ingang van wat vandaag is bekend als Condado, Puerto Rico lagune in San Juan. Het fort verdedigde San Juan tegen aanvallen door Sir Francis Drake in 1595, Sir George Clifford "Earl van Cumberland" in 1598 en Sir Ralph Abercromby.

Iglesia de San Jose dateert uit 1523. Dit gebouw heette oorspronkelijk de kerk en het klooster van Sint Thomas van Aquino. Voordat de Ponce de Leon werd verplaatst naar de kathedraal van San Juan, zijn lichaam ligt begraven hier voor 300 jaar.

Ayuntamiento of Alcaldia of stadhuis.

De gemeentelijke begraafplaats van Santa María Madgalena de Pazzis, gelegen net buiten de stadsmuren.

Fuerte San Geronimo is een fort dat werd gebouwd aan te scherpen defensie binnen de stad. Er is een klein museum binnen.
Centro de Bellas Artes is het grootste centrum van de Schone Kunsten in het Caribisch gebied. Concerten, toneelstukken en Opera's worden gehost hier. Dit fine arts center geopend in 1981.

Bacardi Rum fabriek. M-Sa 9 AM - 4:30 PM, zondag van 10u - 3:30 PM. Ook wel genoemd de "Kathedraal van Rum" en covers 127 hectare. Gratis rondleiding, met inbegrip van een wagentje rit rond de lokalen.

San Juan is de hoofdstad en grootste stad van Puerto Rico, met een bevolking van ongeveer 395,000. Het is een van de beste havens in het Caribisch gebied. De stad viert zijn vijfde-eeuwse in 2008 of 2021, afhankelijk van of men telt vanaf de oprichting van de oorspronkelijke nederzetting bij Caparra of de handeling van het verplaatsen van de nederzetting Caparra naar Puerto Rico isle (nu Old San Juan).

San Juan is de oudste stad onder de jurisdictie van de Verenigde Staten. San Juan is in het noordoosten van het eiland Puerto Rico en biedt duidelijk eeuwenoude architectuur, zoals Spaanse militaire forten gebouwd uit de 1540s tot 1800, een actieve haven en een zeer actieve economische ruimte in de wijk Hato Rey. Het beschikt over prachtige stranden, hotels, pleinen, historische bezienswaardigheden, musea, enzovoort.

San Juan heeft een oppervlakte van ongeveer 76 vierkante mijl. De bevolking van de stad is ongeveer 395,000.

Klimaat

San Juan is een tropische stad met zomer overdag hoog in de buurt van 90 graden en zomeravonden in de hoge 70s. Zomer bevat hoge luchtvochtigheid, waardoor het gevoel van buiten zeer warm en zwoel. De maanden van April t/m November ziet frequente regen en onweer in de middag. Puerto Rico heeft ook de mogelijkheid van getroffen door orkanen en tropische stormen van juli tot November. Winter is heel aangenaam in San Juan. Temperaturen variëren meestal in de lage jaren 80 tijdens de dag, en lage 70 's nachts.

Cultuur

San Juan is een Latijns-Amerikaanse stad met Spaans gebaseerde cultuur vermengd met Afrikaanse tradities, cultuur van de Taíno en een Amerikaanse invloed. Musea voor moderne kunst bestaan in het buitenland. De burgers van San Juan zijn zeer feestelijk, als op de rest van het eiland. San Juan heeft bars en discotheken rondom de stad, van Old San Juan om zelfs het zuidelijke deel van de stad, die open voor 3:00 en 4:00 AM blijven. San Juan is uitgegroeid tot zeer gemoderniseerde als te laat, trein met haar eerste metro lijn (genaamd Tren Urbano) en bussen. Armoede en criminaliteit blijven belangrijke kwesties.

San Juan is de financiële hoofdstad van Puerto Rico. Er zijn faciliteiten voor aardolie en raffinage van suiker en farmaceutische producten.

Krijgen

Per veerboot

Veerboten del Caribe opereert een internationale passagiers en voertuig service uit Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. De overnachting reis vereist WHTI-compatibele documentatie en er gelden strenge regels inzake vervoer van het voertuig. Betaald in USD tarieven.

Met het vliegtuig

San Juan is geserveerd door Luis Muñoz Marín International Airport (IATA: GOS), een grote internationale hub-luchthaven ongeveer 14 km afstand in de stad van Carolina. GOS is een van de belangrijkste knooppunten in het Caribisch gebied, samen met Miami en Panama-stad. Zoals met de meeste Caribische luchthavens, van de luchthaven het platform eerder verwaarloosde en gedateerd is (hoewel u zal behalve om te zien hen gerenoveerd in die komende jaren), met uitzondering van de nieuwe terminal JetBlue Concourse c

Alle grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen werken lijndiensten SJU koppelen naar diverse bestemmingen op het vasteland, met seizoensgebonden lucht charters operationele extra routes.

En naar de luchthaven

De meeste reizigers kiezen als u wilt een auto huren of neem een taxi (vaste tarieven voor $15-25 tot en met de meeste punten in de stad, plus een extra $1 per bagage-item). U kunt ook een openbare bus nemen voor 75 cent. Bushaltes bevinden zich op de bovenste (vertrekpunten) niveau. Slechts drie routes dienen de luchthaven: E40 uitdrukkelijke route naar Piñero treinstation; D53 Isla Verde, Condado en oude San Juan Covadonga Terminal; en T5 naar Isla Verde en Old San Juan, of Iturregui bus terminal (zorg ervoor om te vragen de buschauffeur). Handbagage formaat bagage en grote rugzakken zijn toegestaan op de bus, maar grotere Bagage kan worden geweigerd. Juiste verandering is nodig. Alleen munten worden geaccepteerd.

Omzeilen

Er zijn voors en tegens op de verschillende methoden op het krijgen van rond de San Juan.

Huurauto

Krijgen rond verschillende delen van de stad, en de rest van het eiland, evenals en naar het vliegveld, zullen veel handiger met een auto. Hoewel verkeersborden in het Spaans zijn, gonna het teken wegshapes be zo vertrouwd voor je als je gewend bent aan Amerikaanse verkeerstekens. En als je ziet dat het woord norte zitten boven een genummerd-verkeersbord vaak genoeg, zal het u niet duren lang om te realiseren dat het noorden betekent. Echter mag een auto betalende parkeertarieven inhouden als u reist rond naar uw bestemmingen zodat u moeten zult aan de begroting daarvoor. Als je naar Old San Juan, parkeren duur en heel moeilijk kan worden (zie dat artikel voor hoe vind je er de paar parkeergarages).

Rijden in San Juan is zeer vergelijkbaar met het rijden in Florida of de steden van de noordoostelijke VS zoals Boston en New York. Mensen rijden rijstroken met weinig bericht wijzigen snel en vaak achterklep, ondanks de smalle straatjes. Inwoners van gebieden met meer kalme rijstijl zoals de Amerikaanse Midwest kunnen vind het beangstigend, niettemin.

Geen van de auto autoverhuurbedrijven zijn op loopafstand van de terminals, en de shuttle pick-up opstanden zijn niet duidelijk gemarkeerd of ondertekend, dus wees niet bang om te vragen voor hulp bij het vinden van hen. Avis en Hertz hebben hun veel gelegen op het terrein van de luchthaven minder dan een kwart van een mijl van de terminals en de reis van de shuttle van en naar hun faciliteiten is snel en voorspelbaar. Alle andere instanties, met inbegrip van Thrifty en Dollar, bevinden zich ten minste een mijl afstand of verder uit. U moet die extra 20 minuten een budget in uw planning of u uw terugvlucht mag missen.

Bent u een inwoner van de Verenigde Staten, neem contact op met uw verzekeraar van de auto om te zien als het al u in PR dekt--meeste doen. Terwijl dat betekent u kunt weigeren de botsing verzekering, moet u nog steeds de opheffing van de verlies-schade (hoewel het is duur) als auto botsingen in Puerto Rico zijn echter gemeenschappelijk (je ziet een heleboel gedeukt spatborden) en parkeerplaatsen in PR zijn niet zo groot of vergevingsgezind is als die op het vasteland.

Puerto Rico is nog steeds met behulp van eenvoudige verf markeren rijstroken in plaats van moderne kunststof striping. Verf verdwijnt echter snel in de tropische hitte en regen, dus wegmarkeringen zijn moeilijk te zien of volledig versleten weg op veel wegen. In armere buurten van San Juan, kijk uit voor ontbrekende putdeksels en enorme kuilen.

Net als veel van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, goede straat tekenen zijn niet op elke hoek van San Juan, waardoor een goede wegenkaart (met bezienswaardigheden) of een GPS-navigatiesysteem essentieel. Alleen Condado en Ocean Park hebben uitstekende straat bewegwijzering vergelijkbaar zijn met die vanzelfsprekendheid in vasteland U.S. steden.

De dichtstbijzijnde plek om te tanken, een huurauto voordat het terug te zenden is het benzinestation Puma onderweg voorgevel ("Calle randnummer") buiten oostwaartse PR-26 (Expreso Loiza), bij de kruising met de Calle Heriberto. Zodra u klaar bent er, kunt u gaan op de weg naar Thrifty of Dollar, of gaan naar de volgende voetgangerstunnel houden aan lus rond en hoofd westen richting de luchthaven.

Met de bus

Het openbaar bussysteem in San Juan is goedkoop op slechts 75 cent per ritje. Alleen munten worden geaccepteerd op bord zo voorraad omhoog op deze kwartalen! (5 en 10c munten ook prima). De bushaltes zijn gemarkeerd "PARADA", en het systeem is op dit moment wordt herzien om te passen in een nieuwe lijn van de trein. Als u van plan bent over het verblijf in en rond een algemene gebied van San Juan, is het wellicht kunnen krijgen door op het openbaar vervoer. Wanneer u uw bus komt ziet, zorg ervoor dat u golf/vlag het naar beneden kan anders het gewoon langs u!

Rekening; in tegenstelling tot sommige bus schemaa's (zelfs degenen gepost bij de bushaltes zelf) dat bussen staat elke 15 minuten kunnen aankomen of dienst kan dus zeldzaam en zeer onvoorspelbaar. U kan overal wachten van 5 tot 30 minuten voor een bus te komen. Rush hour bussen kunnen erg vol zijn. Bovendien krijgt verkeer zeer zware kop in Old San Juan, dus zodra u bestuur de bus nog bent u niet verzekerd van een snelle reis. Als gaat in Old San Juan, zijn sommige nuttig busroutes T3 (vanaf Sagrado Coazón treinstation), T5 (vanaf Isla Verde via Miramar), T21 (van Condado) en D53 (van Luis Muñoz Marín International Airport via de Isla Verde en Condado). Old San Juan, in de buurt van de voorzijde van de haven, heeft een grote busstation voor het vangen van de vele routes.

Per veerboot

De Cataño Ferry (La Lancha de Cataño) is een openbare veerboot serveert Old San Juan en Cataño. San Juan Bay kruist om 15-30 minuten.

Met de trein

San Juan wordt bediend door een rapid transit-spoorlijn, genaamd "Tren Urbano" (stedelijke trein). De lijn verbindt San Juan met de steden Guaynabo en Bayamón, maar het vermijdt bezienswaardigheden zoals het Old San Juan en Condado Isla Verde. Maar als u wilt geven het een spin anyway:

-Neem een stadsbus op een zender: BV, T3 of de E10 uitdrukkelijke route van het oude San Juan Covadonga busterminal naar Sagrado Corazón treinstation.

-Het verkennen van de stad van Río Piedras door afstappen op Universidad of Río Piedras stations en het maken van je weg naar beneden de kleurrijke Avenida Juan Ponce de León. Verken de zijstraten en steegjes te ontdekken enkele prachtige straat kunst.

-Komen naar het vliegveld door de E40 uitdrukkelijke route op Piñero station.

Praten

Spaans is de dominante taal in San Juan en in Puerto Rico. Engels is ook op grote schaal gesproken en begrepen (ongeveer eenderde van de bevolking spreekt Engels "Zeer goed" of beter volgens de US Census). De meeste bedrijven in de toeristische gebieden van de stad volledig vloeiend in het Engels en die bedrijven de neiging om te huren van werknemers die tweetalig zijn, dus spreken Engels zeer goed. Bovendien, Engels is onderwezen in middelbare scholen, met de meeste studenten begrijpen wat basic Engels. Als een bezoeker, bereid zijn te gebruiken sommige middelbare schoolniveau Spaans aan bestuurders om te communiceren over bagage, restaurants of om het even wat niet een normale toeristische plek.

Wat te zien

El Castillo San Felipe del Morro "El Morro": is een zestiende-eeuwse citadel die op het meest noordwestelijke punt van het eiland van San Juan, Puerto Rico ligt. Het maakt deel uit van San Juan National Historic Site en werd in 1983 een World Heritage Site verklaard aan het door de Verenigde Naties.

El Castillo de San Cristóbal, een Spaanse fort in San Juan, Puerto Rico. Het werd gebouwd door de Spanjaarden te beschermen tegen manierland gebaseerde aanvallen op de stad van San Juan. Het is onderdeel van San Juan National Historic Site. Het omvat 27 hectare grond en is 150 ft hoog. Elke dag geopend van 9u tot 18U.

Palacio de Santa Catalina "La Fortaleza" (of de vesting in het Engels) is de officiële residentie van de gouverneur van Puerto Rico, die Puerto Rico's hoofd van de regering is. Het werd gebouwd tussen 1533 en 1540 te verdedigen van de haven van San Juan. De structuur is ook bekend als El Palacio de Santa Catalina (of Paleis van Santa Catalina). Het is de oudste executive mansion in de nieuwe wereld. La Fortaleza uitgeroepen als een World Heritage Site door UNESCO.

El Catedral de San Juan Bautista: bevat de tombe van de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León. Het werd gebouwd in de 1520's, binnenkort te worden vernield door een orkaan, en vervolgens herbouwd in 1540. Het in het eind 1500 werd beroofd na herbouwd, en vervolgens, in 1615, het werd beschadigd door een orkaan. In 1917 waren een heleboel veranderingen gedaan om te herstellen van het gebouw. Tours zijn dagelijks van 8:30 AM - 4 PM gegeven.

Castillo de San Jerónimo is een klein fort gelegen in de ingang van wat vandaag is bekend als Condado, Puerto Rico lagune in San Juan. Het fort verdedigde San Juan tegen aanvallen door Sir Francis Drake in 1595, Sir George Clifford "Earl van Cumberland" in 1598 en Sir Ralph Abercromby.

Iglesia de San Jose dateert uit 1523. Dit gebouw heette oorspronkelijk de kerk en het klooster van Sint Thomas van Aquino. Voordat de Ponce de Leon werd verplaatst naar de kathedraal van San Juan, zijn lichaam ligt begraven hier voor 300 jaar.

Ayuntamiento of Alcaldia of stadhuis.

De gemeentelijke begraafplaats van Santa María Madgalena de Pazzis, gelegen net buiten de stadsmuren.

Fuerte San Geronimo is een fort dat werd gebouwd aan te scherpen defensie binnen de stad. Er is een klein museum binnen.
Centro de Bellas Artes is het grootste centrum van de Schone Kunsten in het Caribisch gebied. Concerten, toneelstukken en Opera's worden gehost hier. Dit fine arts center geopend in 1981.

Bacardi Rum fabriek. M-Sa 9 AM - 4:30 PM, zondag van 10u - 3:30 PM. Ook wel genoemd de "Kathedraal van Rum" en covers 127 hectare. Gratis rondleiding, met inbegrip van een wagentje rit rond de lokalen.

Begroting

Er zijn een aantal vakantie-appartementen die liggen op loopafstand naar het strand, comfortabel met volledig uitgeruste keuken om geld te besparen op de maaltijden. Deze individueel eigendom appartementen vindt u in beide appartementen aan het strand in Isla verde of in gebieden in Ocean Park en Condado loopafstand naar strand.

U hebt mogelijk niet de dagelijkse schoonmaak service, maar deze optie is goed te ontvangen een meer authentiek verblijf in plaats van in het steriele onveranderlijke hotel. Deze accommodatie kunnen variëren van $50-$80

Posada koloniale appartementen (ocean park / Condado) gebied minuten van het strand heeft een zeer hoge beoordelingen (bereik $70 nacht compleet en privé appartement)
Er zijn andere gebieden van San Juan als:
Santurce (in laag inkomen buurt): waar andere hostels te vinden voor veel minder.
Het Palace Hostel
San Juan International Hostel

Blijf veilig

Gebruik gezond verstand als rondgaan.

De neiging van de meeste toeristische gebieden, zoals de oude stad, Condado, en Isla Verde zeer veilig. Er is een zichtbare 24-uurs politie aanwezigheid in de oude stad. Echter, de La Perla sloppenwijk naast de oude stad is gevaarlijk en moet worden vermeden.

Wees voorzichtig bij het fietsen rond de stad zoals wegen vaak overvol zijn en sommige onverhard zijn. Zorg dat u aandacht te besteden aan de rijbaan waarvoor u bent paardrijden en het verkeer.

Voetgangers moeten voorzichtig zijn vergelijkbaar in Old San Juan. Terwijl verkeer doorgaans langzamer is, zijn de straten smal en trottoirs erg smal, soms overvolle, met af en toe tocht gevaren.

Wandelen rond San Juan's nachts wordt sterk afgeraden wegens de hoge criminaliteit van de stad. Dit geldt voor de stranden zo goed; toeristen zijn beroofd en zelfs gedood tijdens het wandelen 's nachts op de stranden in Condado en Isla Verde.

Als u van plan bent om deel te nemen in San Juan's nachtleven, in overweging nemen van een taxi of waakzaam voor mogelijke carjackers. Roodlicht running (na vertragen om te kijken voor cross-traffic) wordt getolereerd laat in de nacht in San Juan, zoals in de rest van Puerto Rico, vanwege de hoge mate van carjackings.

Er zijn een aantal vakantie-appartementen die liggen op loopafstand naar het strand, comfortabel met volledig uitgeruste keuken om geld te besparen op de maaltijden. Deze individueel eigendom appartementen vindt u in beide appartementen aan het strand in Isla verde of in gebieden in Ocean Park en Condado loopafstand naar strand.

U hebt mogelijk niet de dagelijkse schoonmaak service, maar deze optie is goed te ontvangen een meer authentiek verblijf in plaats van in het steriele onveranderlijke hotel. Deze accommodatie kunnen variëren van $50-$80

Posada koloniale appartementen (ocean park / Condado) gebied minuten van het strand heeft een zeer hoge beoordelingen (bereik $70 nacht compleet en privé appartement)
Er zijn andere gebieden van San Juan als:
Santurce (in laag inkomen buurt): waar andere hostels te vinden voor veel minder.
Het Palace Hostel
San Juan International Hostel


Blijf veilig

Gebruik gezond verstand als rondgaan.

De neiging van de meeste toeristische gebieden, zoals de oude stad, Condado, en Isla Verde zeer veilig. Er is een zichtbare 24-uurs politie aanwezigheid in de oude stad. Echter, de La Perla sloppenwijk naast de oude stad is gevaarlijk en moet worden vermeden.

Wees voorzichtig bij het fietsen rond de stad zoals wegen vaak overvol zijn en sommige onverhard zijn. Zorg dat u aandacht te besteden aan de rijbaan waarvoor u bent paardrijden en het verkeer.

Voetgangers moeten voorzichtig zijn vergelijkbaar in Old San Juan. Terwijl verkeer doorgaans langzamer is, zijn de straten smal en trottoirs erg smal, soms overvolle, met af en toe tocht gevaren.

Wandelen rond San Juan's nachts wordt sterk afgeraden wegens de hoge criminaliteit van de stad. Dit geldt voor de stranden zo goed; toeristen zijn beroofd en zelfs gedood tijdens het wandelen 's nachts op de stranden in Condado en Isla Verde.

Als u van plan bent om deel te nemen in San Juan's nachtleven, in overweging nemen van een taxi of waakzaam voor mogelijke carjackers. Roodlicht running (na vertragen om te kijken voor cross-traffic) wordt getolereerd laat in de nacht in San Juan, zoals in de rest van Puerto Rico, vanwege de hoge mate van carjackings.