Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Faro Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Faro Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Faro Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Faro Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Faro Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Faro Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Faro Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Faro Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Faro Luchthaven

Faro - Luchthaven

Aeroporto De Faro Apt.2024, Faro, 8005-999

Faro - Montenegro

Estrada Do Aeroporto Montenegro, Faro, 8005-146

Faro Airport Shuttle Service

Estrada Do Aeroporto Montenegro, Faro, 8005-146

Faro - Stadscentrum

Av.da Republica,2, Faro, 8000-079

Faro - Edificio

Rua Abel Viana, Sitio Das Gambelas, Faro, 8000-810

Faro Luchthaven Informatie

Faro is een plaats (city) in de Algarve van Portugal .

Een populaire bestemming voor zon-zoekers uit Noord-Europa, Faro heeft een reputatie als een bufferoverloop partij badplaats voor een groot deel van het jaar. Bezoekers die het gebruiken als een uitvalsbasis voor het verkennen van de meer afgelegen gebieden van de Algarve in het laagseizoen veel meer beleeft van wat Zuid-Portugal heeft te bieden; maar degenen op zoek naar niet meer dan een kleurtje en cocktails zal niet worden teleurgesteld. In de winter is het een mooie en rustige hoek van Zuid-Europa, met veel zon bleken de witgewaste stad met Iberische en beïnvloed door Moorse architectuur. De mensen zijn vriendelijker dan andere delen van Europa. Velen spreken een beetje Engels, maar zijn zeer waarderend van elke poging tot Portugees.

Wat te doen in Faro

  • Centro Historico - de oude stad, of Cidade Velha, is een goed bewaard deel van de stad uit de haven met geplaveide straatjes en 18e-eeuwse Portugese en beïnvloed door Moorse architectuur. Het is een geweldige plek voor een rustige en bijna privé wandeling terug in de tijd in een gebied dat heeft zijn vrijwel onaangetast door de moderniteit.
  • Ria Formosa - Neem een boottocht in de Ria Formosa - een natuurreservaat dat zich uitstrekt langs het puntje van Portugal naar Spanje. Een reis van twee en een half uur kost €20 (in 2007) en bevat een 40 minuten tussenstop op een eiland. De boot vertrekt vanuit een steiger door het Centro Historico.
  • Praia de Faro - dit strand is enkele kilometers lang en dus moet nooit krijgen drukke, zelfs in de hoogte van de zomer. Allermeest naar het strand is zacht hellend, hoewel het een plotselinge duik kunt nemen in plaatsen. Er zijn de gebruikelijke strand kraampjes en een openbaar toilet, maar geen douches. Praia de Faro is net voorbij de luchthaven, de luchthaven bus stopt er en kost €1,65 (in 2009). Een heleboel mensen met vroege uitchecken en laat vluchten lijken te gaan er op hun laatste dag.
  • Faro Jewish Heritage Centre, officiëel opgericht in 1851, de Joodse begraafplaats van Faro is het enige resterende overblijfsel van de eerste post Inquisitie Joodse aanwezigheid in Portugal. Het diende als een begraafplaats voor een bloeiende 60 familie Gemeenschap (ook bekend als "Little Jeruzalem"). De Joden van Portugal de Inquisitie vanaf het einde van de XVde eeuw vluchtte en vestigde zich in Gibraltar en Noord-Afrika. Na de verwoestende aardbeving van 1755 Lissabon zijn nazaten uitgenodigd door de markies van Pombal om te helpen bij de wederopbouw van de economie. Hoewel de Gemeenschap al lang voorbij is, blijft het kerkhof om eraan te herinneren van burgers en reizigers van haar vroegere glorie. Het centrum van de Joodse erfenis van Faro beschikt over meer dan honderd graven in Sefardische stijl, met prachtig gegraveerde platen in plaats van grafstenen. Hoewel het land is gekocht door de Joodse Gemeenschap in 1851, de eerste begrafenis, die van Rabbi Toledano, dateert uit 1838. Afgezien van de begraafplaats, er is ook een museum, huisvesting van vele objecten gekoppeld aan de geschiedenis van de Joden van Faro, net als het meubilair uit een van de twee onbestaande synagogen van Faro of de facsimile kopie van Gacon van 1478 Pentateuch in Hebreeuws - het eerste boek ooit gedrukt in Portugal! gratis.

Op voet

Wandelen in het centrum is aangenaam en afstanden tussen hoogtepunten zijn niet te groot. De binnenstad van Faro is, met dat afgezaagde uitdrukking, een juweeltje. Het is klein, rustig en heerlijk sfeervol. U door middel van de 18e eeuw Arco da Vila (belangrijkste foto op de introductiepagina) wandeling bergop onberispelijk geplaveide straten omlijst door elegant balkon huizen (foto 2) en aankomst op het Largo da Se.Further op de Praca Alfonso 111, waar de gemeentelijke Museum staat en uit deze pleinen in elke richting zijn weinig straten en rijstroken die gewoon smeken om te worden onderzocht. U kunt lopen van het ene eind van de oude stad naar de andere in ongeveer 30 minuten en verlaten door de andere boog, de Arco da Repouso, ontstaan door de rand van het water op het Largo da Sao Francisco.

Één of andere info van de reizen per bus

Er is een dagelijkse busdienst vanuit Lissabon en Porto in het noorden van Portugal, evenals uit Madrid en Sevilla in Spanje. Een tarief van Lissabon naar Faro kost 18 euro (voor een "Expresso" verbinding duurt ongeveer 4 uur, stoppen in Albufeira, Vilamoura en Quarteira) of 19 euro (voor een "Expresso Qualidade" directe verbinding die duurt iets meer dan 3 uur en omvat een projectie van de film, een stewardess en een mini barservice) en kan gemakkelijk worden gekocht bij het busstation net voor instappen. Dit busstation in Lissabon ligt naast een metrostation genaamd Jardim Zoológico.