Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Salzburg Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Salzburg Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Salzburg Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Salzburg Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Salzburg Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Salzburg Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Salzburg Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Salzburg Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Salzburg Luchthaven

Salzburg

Gniglerstrasse 12, Salzburg, 5020

Salzburg - Train Station

Gniglerstrasse 12, Salzburg, 5020

Salzburg - Luchthaven

Innsbrucker Bundesstrasse 95, Salzburg, 5020

Salzburg Luchthaven Informatie

Salzburg geboorteplaats van Mozart, is een stad in Centraal Oostenrijk, in de buurt van de Duitse (Beierse) grens met een bevolking van sommige 150.000 in 2013.

Krijgen

Met de auto

Salzburg is goed verbonden met zowel Wenen (Wien) en München (München), Duitsland via het Inntal A8 (München - Salzburg) en A1 (Salzburg - Vienna). Er is een Oostenrijkse snelweg "Vignette" u moet kopen. De prijs varieert, afhankelijk van of u een jaar of 10 dagen vignet kopen.

Salzburg rondrijden kan een pijn zijn. De weg namen zijn klein en geschreven in een traditionele Duitse lettertype die kan moeilijk te lezen. De beste weddenschap is te krijgen in de stad, het vinden van een parkeerplaats, en reizen te voet. Als u bij koud weer rijdt, worden voorbereid voor de sneeuw en sneeuw zijn kettingen aanbevolen in extreme weersomstandigheden. Van oktober tot April vereist de wet dat alle auto's hebben sneeuw banden (Winterreifen).

Met de trein

Station van Salzburg, op het Hauptbahnhof, ligt ten noorden van de rivier de Salzach binnen de nieuwe stad Salzburg. De trein rit van München naar Salzburg duurt ongeveer een uur en een half (regionale treinen nemen ongeveer 2 uur), en internationale treinen opereren vanuit Zürich, Zagreb, Ljubljana en Boedapest om enkele bestemmingen te noemen. Overstapstation treinen werken zeer vaak (vooral naar Wenen, waar diensten bijna per uur zijn). Het station zelf ondergaat momenteel een renovatie, slated om te worden afgewerkt in 2014. Het station wordt geëxploiteerd door zowel de Oostenrijkse federale spoorwegen (ÖBB) en de Duitse federale spoorwegen (DB). Beide zorgen hebben ticketkantoren en machines in het station. De populaire trein passeren van Bavaria verkocht door DB (in het Duits: Bayern Ticket) ook covers trein rijdt tussen Beieren en Salzburg, maar het is alleen geldig voor regionale treinen (code RE en RB). De rail pass kan worden ingesteld vanaf DB ticketkantoren evenals DB Ticket verkoop Machines in het station.

Een nieuwe treindienst WESTbahn reist vanuit Wenen naar Salzburg via Linz in ongeveer 3 uur. Het functioneert sinds 2011 en biedt concurrerende tarifering.

Met het vliegtuig

De Salzburg W.A. Mozart International Airport (SZG) ligt ongeveer 20 minuten van het centrum van de stad. Verbinding met de stad wordt verzorgd door een trolleybus. De reis van het vliegveld naar het treinstation ligt op ca. 20 minuten en kost €2,50 voor een volwassene. De luchthaven heeft directe verbindingen vanaf Rotterdam, Amsterdam, Brussel, Dublin, Birmingham, Exeter, Londen, Istanbul, Palma de Mallorca, Parijs, Sint-Petersburg, Moskou, Wenen, alle grote Duitse steden en Zürich. Voor meer verbindingen kunt u vliegen naar München en het nemen van de trein naar Salzburg.

Omzeilen

De beste manier om rond Salzburg is te voet. Er is een netwerk van stadsbussen, het StadtBus, met getallen van 1 tot en met 8 (trolleybussen) en 20-27 (diesel bussen). Een enkele reis ticket op de bus is €2,60, een enkele korte reis ticket €1.30 (maximaal 3 haltes), een 24-uurs ticket €5.70 (van 1 Jul 2016) die betrekking heeft op de hele stad. Reist u met de bus, zorg ervoor dat u geen van de laatste bussen vangen. Ze vindt u verscheidene mijlen buiten de stad met uw enige manier terug te voet of per taxi. Als u nodig hebt om ergens laat bij nacht, kan het beste een taxi te nemen zijn.

Tours

Een aantal bedrijven uitvoeren coach tours in/nabij Salzburg. Veruit de meest populaire van deze zijn gewijd aan de locaties featured in The Sound of Music.

Rikschatours Salzburg: Salzburg up-close: een zeer leuke manier om de stad te ontdekken. De fietsen hebben toegang tot alle pleinen en bezienswaardigheden van Salzburg. Tours vanaf € 10,-. Mei-oktober dagelijks van 10.30 uur (open uiteinde) op het Residenzplatz plein.

Zoutmijnen — Er zijn een paar verschillende zout mijne tours beschikbaar in de omgeving van Salzburg. Een goeie is Salzwelten Salzburg in Bad Dürrnberg. Er is heel eenvoudig met de Salz Erlebnis Ticket, beschikbaar op het station; het behandelt de lokale trein en een bus-transfer (heen-en terugreis), toelating en de tour Salzwelten (vereist). De 90 minuten durende tour is ideaal voor gezinnen, hoewel kinderen jonger dan 4 jaar zijn niet toegestaan op de tour. Witte overall zetten, een wagentje rit in de mijn en houten dia's gebruiken om af te dalen naar de lagere niveaus. Een café en picknick banken zijn beschikbaar op het terrein, evenals een gereconstrueerde Keltische dorp waarin een speeltuin. Kan ongeveer 2 1/2 uur voor de tour en het Keltische dorp. Open 9 AM - 5 PM Apr-okt; 10 AM - 3 PM-Nov-Dec. volwassenen €21; Kinderen €10,00. Familie en groep tickets zijn beschikbaar.

Festivals

Voor bijna een eeuw, Salzburg heeft gehost de wereld beroemde Salzburger Festspiele, met de Opera, concerten en theater speelt op verschillende locaties in de hele stad. Het werd in 1920 opgericht door Hugo von Hoffmansthal, Max Reinhardt en Richard Strauss. Het vindt plaats in juli en augustus, het beroemdste stuk is de "Jedermann" ("Everyman") door Hugo v. Hoffmansthal, elk jaar tegenover de Dom (kathedraal) wordt uitgevoerd.

Meer recentelijk, festivals ook plaatsvinden tijdens Pasen tijd (met meestal barokmuziek), en in het najaar.

Kopen

Mozartkugeln (Mozart ballen) zijn chocolade bedekte marsepein snoep ballen geïnspireerd door de beroemde componist, de beroemdste zoon van Salzburg, Mozart. Probeer de oorspronkelijke versie op Café Fürst; Let wel, echter ze zijn vrij duur, met een kleine doos kost maar liefst €7. Het meer wijdverspreide Mirabell merk wordt verkocht in veel toeristische winkels, maar ze zijn ook beschikbaar op de meeste lokale Kruidenieren en supermarkten voor een stuk minder. Het merk Reber zit tussen Fürst en Mirabell in termen van kwaliteit, het is echter gemaakt in Duitsland en dus niet authentiek; de prijs is in overeenstemming met de Mirabell. Er is een Reber chocolade winkel in de Altermarkt met een breed scala van chocolade, Kugeln en pastettes.
De jaarlijkse kerstmarkt (Christkindlmarkt), gelegen op de drie pleinen rond de koepel (Domplatz, Kapitelplatz, Residenzplatz) functies traditionele fastfood, zoals hot potatoes, donuts met kraut, snoepjes, evenals Kerst decoraties, winterkleren en vakmanschap. Eind November opent en sluit op Kerstmis.
Archides - Wohnraumuhren (Archides Uhren GmbH), Neutorstrasse 17, 5020 Salzburg (in de buurt van Mönchsberggarage). Mo-Fr:10:00-12:30 & Sa: 10:00-13:00. Archides - de eerste en slechts specialist opslaan voor mechanische klokken in Oostenrijk
Kortingen voor verschillende tours en excursies.