Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Muscat Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Muscat Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Muscat Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Muscat Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Muscat Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Muscat Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Muscat Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Muscat Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Muscat Luchthaven

Muscat - Stadscentrum

Al Khuwair, Muscat

Muscat - Crowne Plaza Hotel

Hotel Crowne Plaza,, Qurum Beach, Muscat

Muscat - Ghala

Ghala Industrial Area,, Sultan Qaboos Highway, Muscat

Muscat - Luchthaven

Seeb International Airport, Muscat

Muscat - Al Bustan Palace Hotel

Po Box 833 Ruwi Pc112, Muscat

Muscat Azaiba

Villa Number 1 Building Number 542 Way Number 246, Way Number 246, Muscat, Pb 3275

Muscat Luchthaven Informatie

Muscat is de hoofdstad van Oman en de grootste stad van het land.

Weer
Het klimaat is tropisch, met zeer warm en in het algemeen vochtig weer het hele jaar door.

Begrijpen
De stad hierna aangeduid als "Muscat" is in feite drie kleinere steden die samen zijn ontstaan na verloop van tijd. Zij zijn:

Muscat - vaak aangeduid als de "ommuurde stad" Muscat juiste is de site van de koninklijke paleizen.
Matrah (Matruh) - oorspronkelijk een vissersdorp, en de thuisbasis van de labyrint-als Matrah Souq.
Ruwi - over het algemeen beschouwd als de commerciële en diplomatieke centrum van de stad.

Deze tripartiete divisie zal soms de bezoeker een ongemak veroorzaken, zoals afstanden tussen sites zeer lang kunnen zijn.

Als alternatief voor de belangrijkste VBD gebied dat wordt beschouwd als deze drie gebieden is er van plaatsen om te gaan en dingen te zien langs de hoofdweg die hoofden Noordoost uit deze gebieden. Deze hoofdweg, de Sultan Qaboos Highway, gaat voorbij veel gebieden op zijn weg naar buiten naar de luchthaven en na nog Seeb, Sohar en uiteindelijk de noordelijke meeste tip van Oman.

Rubriek langs deze weg passeer de districten van Qurum, Madinat Al Sultan Qaboos, Al Khuwair, Bausher, Al-hagel en Seeb. Elk heeft een scala aan bezienswaardigheden te zien en plaatsen om te verblijven.

Er is ook een zeer lang strand weg van Qurum naar Seeb, sommige 50km. ligt langs dit zijn enkele van de grote internationale hotelketens maar belangrijker Ontdek je de ware schoonheid van de kust-lijn van Oman. Km van de stranden, visser met slepen netten en open ruimte tot uren wandelen.

Krijgen

U hoeft niet te kopen een Omaanse visum als u bij het invoeren van het land rechtstreeks uit Doha of Dubai. Als u door de lucht in Muscat invoert, slaat u de Travelex wachtrij waar visa worden normaal ingekocht, en ga direct naar de paspoortcontrole. Eenmaal daar uitleggen dat bent u bij ons direct uit Dubai/Doha. Zij zullen moeten zien de in/out stempels in uw paspoort en uw boarding pass (bijgewerkt Sept 2014).


Met de bus
Oman nationale transportbedrijf loopt bussen naar Muscat uit Dubai (duur van de reis: 6 uur) en Abu Dhabi (via Buraimi). al-Khanjry vervoer loopt een bus van al-Rigga in Dubai naar Muscat, verlaten dagelijks om 7:00 am en 3:00 pm (55 dirhams unidirectioneel, 90 terugkeer). In Oman zijn er dagelijks bussen naar Muscat uit Woking (via Sohar), Nizwa (2uur 20min), Salalah (13 uur, reserveren verplicht), Sanaw en Sur (4hrs 15 min). Lange afstand bussen arriveren op de Oman nationale transportbedrijf in Ruwi, Al-Jaame Street (in de buurt van Sultan Qaboos moskee).


Met de auto
Muscat kunt u bereiken door de weg uit de Verenigde Arabische Emiraten. De reis duurt ongeveer 5 uur door het passeren van de grens in Hatta/Al Ain.

U kunt rijden van Al Ghaydah in Jemen. De reis is ongeveer 6 uur via de grensovergang Sarfeit Salalah en dan nog eens 10 tot Muscat.

Omzeilen

Met de taxi
Maxi taxis (vans, genoemd baisa bussen in de gehele Gemeenschap expat) lagen de snelweg van Seeb naar het gebied van de corniche. De lading is 100 baisa uit corniche gebied naar de kerk ronde over en een andere 100 baisa uit de omstreken kerk naar Wadi Adai.

Bij aankomst op de luchthaven, gelegen op ongeveer 40km van de belangrijkste Muscat CBD, kunt u een baisa bus onderaan de belangrijkste weg in beide richtingen.

De (meestal oranje en witte) taxi's zijn een beetje duurder, en ze hangen rond de hotels waar ze sappig tarieven van onoplettende reizigers krijgen. Ze zullen 8 Rials kosten voor de reis van een luchthaven, als u niet afdingen, maar u moet zitten kundig voor 5 Rials ruilhandel. Ze zeggen altijd dat zullen ze geven u "goede prijs" maar haar best om erachter te komen wat u wilt besteden dan eens voordat je in.

De Maxi-taxi's lagen de belangrijkste routes door de stad, en ze gaan waar ze willen dus u vinden één gaan in uw richting wellicht, als je eenmaal op een, zij zal zorg ervoor dat je er komen. De plek om te wachten tot ze is op de opritten van de meeste van de hoofdweg kruispunten, meestal ziet u een paar mensen wachten rond voor een. Een reis binnen het gebied van Muscat moet niet meer dan 300 Baisa elke kost, maar als je als een ervaren reiziger kijkt en de hand ze 200 baisa dan heb je meestal weg kunt krijgen met die.

Wat te zien in Muscat

Al Jalali Fort en Al Mirani fort zich in Qasr Al Alam Street bevinden. De forten werden gebouwd als gevangenissen in de rocky mountains in 1580 tijdens de Portugese bezetting en zijn nu omgezet in musea. Bijwerken van augustus 2012, de forten zijn nu gesloten voor het publiek. Echter is buiten fotografie toegestaan.

Qasr Al Alam Koninklijk Paleis bewaakt door de twin forten Jalali en Mirani, dit is het kantoor van de Sultan Qaboos, de heerser van Oman. Dit mooie paleis staat op het hoofd van een natuurlijke diep water haven. Bezoekers mogen niet voor een bezoek aan het paleis, maar ze zijn toegestaan om foto's bij de ingang van het paleis.

Corniche gebied het onlangs gerenoveerde Corniche-gebied is een populaire plek voor een wandeling, en ook voor haar vele eten plaatsen. Klim naar de basis van Mutrah Fort (aan de oostkant van de Corniche wandeling) voor een spectaculair uitzicht op de stad.

Sultan Qaboos Grand Mosque. Dit is de derde grootste moskee ter wereld en vooral het hele complex is open voor bezoekers van de niet-islamitische. Niet-moslims bezoekt vanaf 8 uur tot 11 uur elke dag behalve op donderdag en vrijdag. Dames wordt echter verwacht dat het houden van hun hoofd, enkels en polsen gedekt tijdens een bezoek aan de moskee. Ziet in de moskee dient de Swarovski kristallen kroonluchter, het tweede grootste hand gemaakt Perzisch tapijt in de wereld en de marmeren lambrisering.

Aas van az-Zubair Museum het museum zelf functies displays op Omaanse sociale geschiedenis, terwijl reizen worden vaak uitgevoerd van het naburige gereconstrueerde townhouse

Muscat heeft ook een groot aantal kleine en grote parken, de grootste is de Qurum Nationaal Park of rozentuinen waaronder een grote kunstmatige waterval, een meer en een pretpark die is een must om te bezoeken tijdens het festival van de Muscat. Andere populaire parken omvatten:
Riyam park - ook met attracties en een Arabische Wachttorengenootschap. Bezocht in de Amazing Race 9

Een aantal fabrieken staan open voor bezoekers zoals de Omaanse halwah-fabriek en de Amouage parfum fabriek. Amouage parfum is het meest kostbare parfum ter wereld.

Nakhal Fort. Dit prachtige fort ligt op ongeveer 40 minuten rijden ten oosten van de stad, gelegen aan de voet van de Jebel Akhdar-sectie van het Hajar gebergte.

Wadi Shab. Dit is misschien wel de meest spectaculaire van alle de gemakkelijk toegankelijke Wadi's in Oman. Het ligt ongeveer 100 km ten zuidoosten van Muscat, gebruikte van de belangrijkste kustweg naar Sur op de plaats van Tiwi. Hier de zwembaden zijn een levendige kleuren van de Emerald groen, en de grotten en pure zijden van de wadi echt dramatische.

Musea

Aas Al Zubair
Aas Muzna Gallery
Kindermuseum, Shatti al qurum
Mariene wetenschap & visserij centrum, tussen het Al Bustan Paleis Hotel en de hoofdstad Yacht Club.
National Museum, in de buurt van Abdulridha moskee-Ruwi.
Natural History Museum, in de Minstry van nationaal erfgoed en cultuur. Al Khuwair
Omani Frans Museum, in de buurt van muscat politie stn, gelegen in het oude Muscat in aas Fransa.
Omani Museum, Medinat Al Alam (informatie City) in de buurt van Ministerie van informatie.
De Sultan's Armed Forces Museum, Bait al falaj.

Wat te doen in Muscat

De waterkant op het gebied van de Corniche te vangen een koele zeewind, en trakteer uzelf op sommige sandwiches en Halib (thee met melk) of Sulaimani (zwarte thee) op een van de Odsey restaurants lopen. Een kopje thee kost ongeveer 1 rial.
Voer vanaf de waterkant de Mutrah Souk en koopje voor Arabische met de hand geborduurd mussar (sjaals, bestemd om te worden gedragen als tulbanden, die 10 rials kosten en hierboven), kledingstukken, noten, kruiden, wierook, aarden ware, enz.
Voordat om terug naar uw hotel hebben diner in een van de Odsey restaurants aan de waterkant.
Night Safari
Duiken. Bezoek het Oman Dive Centre in Bandar Jissah.
Rock Climbing
Trekking
Camel Racing
Schildpad kijken
Dolfijnen kijken
Paardrijden
Sieraden winkelen


Wat te kopen

Mutrah Souk de doolhof-achtige souq (markt), waartoe ook een vismarkt, wordt vaak omschreven als de beste in de Golfregio. De souq heeft verschillende winkels voor sieraden, traditionele Omaanse ambachten en Omaanse voedsel tegen redelijke prijzen. Het is ook een geweldige plek om te vinden van leuke cadeaus om mee naar huis. Verschillende winkels accepteren credit cards.

Sabco centrum, Qurm. Gelegen in de buurt van de afslag tussen Sultan Qaboos Street en Qurm Heights Road, is het "Sabco centrum" eigenlijk een verzameling over een half dozijn medium formaat winkelcentra die erg populair bij de lokale bevolking is. De werkelijke Sabco-centrum heeft een kleine souk-achtige collectie van winkels waarin veel van de ambachten die beschikbaar in het Mutrah Souq zijn. Tegenover het Sabco Centre is de Omaanse ambachtsman huis dat alleen verkoopt gegarandeerd Made in Oman ambachten op vaste (maar relatief hoog) prijzen.

Oman wegen Mall.Oman wegen Mall is een divisie van gerenommeerde LuLu Group International. Oman lanen Mall biedt een alles-in-één winkelen, dineren, kind zones en entertainment ervaring om de lokale bevolking en internationale toeristen.

Geldwisselaars

Oman-UAE Exchange centra - LuLu hypermarkten, Ghala en Ruwi Global geld Exchange - Ruwi travelex - Seeb International Airport Purshottam Kanji - Ruwi Mustafa Sultan Exchange - vele verkooppunten in Oman


Gezond te blijven
Het is raadzaam om te drinken flessenwater terwijl in Muscat. Oman oase, Tanuf, Sohn, Salsabeel en Aquafina zijn de meest herkenbare merken van mineraalwater en is beschikbaar in de meeste gemak winkels. "Masafi" en "Darbat" zijn ook merken tegen redelijke prijzen - RO 1 voor 12 * 1.5 lts. Leidingwater is over het algemeen niet veilig, dus gebruik gebotteld water.