Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Auckland Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Auckland Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Auckland Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Auckland Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Auckland Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Auckland Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Auckland Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Auckland Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Auckland Luchthaven

Auckland - Luchthaven

4b Percival Gull Place, Auckland

Manukau - Auckland

7b Ryan Place, Auckland, 2104, Xx

Auckland - East Tamaki

6 Blackburn Road, Auckland, 1001, Xx

Auckland Cbd

165 Beach Rd, Auckalnd, Auckland, 1010

Auckland - Stadscentrum

163 Beach Road, Auckland, 1001, Xx

Auckland - North Shore

3 Saturn Place, Unit D -north Harbour, North Harbour, Auckland, 1009, Xx

Auckland - Penrose

688 Great South Road, Penrose, Auckland

Auckland - North Harbour

115 Beach Rd, Auckland

Auckland Luchthaven Informatie

Niet te verwarren met de Auckland-regio.
Auckland is de grootste agglomeratie in zowel Polynesië en Nieuw-Zeeland, met een bevolking van 1,45 miljoen mensen. Het is in de noordelijke helft van het Noordereiland, op een smalle landengte van land dat toetreedt de Northland schiereiland naar de rest van het Noordereiland tot.

Dit artikel behandelt alleen in Auckland City zelf. In 2010 scheiden vier steden samengevoegd. Deze vier waren Manukau in het zuiden, Waitakere in het westen, North Shore in het noorden en de Auckland City zelf, op en rond de landengte. Deze andere steden, plattelandsgebieden, kleine steden en de eilanden van de Golf van Hauraki kunnen worden gevonden in het artikel van de Auckland-regio.

Klimaat

Auckland is gelegen in de zone van een gematigd klimaat en als zodanig niet warm of koud uitersten op elk moment van het jaar doet ervaren. De zomermaanden zijn van December tot maart. De zon is zeer sterk in deze tijd en het is raadzaam gebruik van zonnebrandmiddelen te dekken blootgestelde huid van langdurige blootstelling.

April tot juni brengt koelere temperaturen en regen tegen het einde van juni, die langer aanhoudt via winter tot September en oktober.

Westelijke blaaskracht overheersen gedurende het hele jaar en het is niet ongebruikelijk om te ervaren van weersystemen die Sydney en Melbourne luttele dagen vóór getroffen - noch is het ongebruikelijk om te zien van incidentele grote hoogte haze van zomer bosbranden in Australië; maken voor spectaculaire zonsondergangen.

Vochtige en vochtige omstandigheden zijn gebruikelijk in alle seizoenen. Er is geen moesson maar tropische cyclonen spin down van de eilanden van de Stille Oceaan een paar keer per jaar brengen schadelijke winden en zware regenval. Neerslag is nooit ver weg vooral buiten de zomermaanden - outdoor-activiteiten moeten worden gepland met een alternatief binnen de optie in het geval dat het regent op elk moment van het jaar. Gelokaliseerde Tornado's komen zelden in zomermaanden (ze hebben altijd opgetreden, maar pas onlangs gemeld als de gebieden waar ze voorkomen zijn alleen in het laatste decennium ontwikkeld).

Zomer brengt vaste droge weersystemen meeste jaren van begin januari - maar wordt een maritieme omgeving met geen continentale landmassa, die het is niet ongebruikelijk om te hebben natte zomers ook. Winter brengt kille temperaturen en 's nachts vorst te beschut voorstedelijke gebieden. Sneeuw douches zijn een keer in een generatie-gebeurtenis.

Beste tijd voor het strand zwemmen is tussen eind December tot en met mei.

Krijgen

Met het vliegtuig

De internationale luchthaven van Auckland (AKL) - Nieuw-Zeeland's grootste luchthaven was 12e beste algehele luchthaven in de wereld en de tweede wereldwijd voor luchthavens die omgaan met 10 tot 20 miljoen passagiers per jaar in de 2013 SKYTRAX World Airport Awards.

Luchthavenfaciliteiten
Gratis internet Wi-Fi voor 30 minuten is beschikbaar in de luchthaven.

Een speciale ruimte is bedoeld voor montage van fietsen die benches zijn geweest voor het luchtvervoer: vraag een van de bewakers.

Internationale check-in balies zijn gelegen op de begane grond. Aankomende passagiers komen in de begane grond aan de westkant van de terminal.

De food court en de winkels op de eerste verdieping in het vertrek gebied voordat security biedt comfortabele zitgelegenheid en elektriciteit sockets om te laden apparaten. Vermoeide passagiers kunnen krijgen een beetje snooze-tijd - of voor een betere rest er is een modern hotel gelegen binnen de parkeerzone - vijf minuten van de terminal.

Een goed gepositioneerd openbare weergavegebied en zithoek is de roltrap naast de eerste niveau food court. Een kleine arcade games en Kinderspeelruimte is er ook gevestigd.

Hebt u tijd tussen vluchten:

Een taxi nemen naar de top van One Tree Hill (de naamgever van de titel van het nummer van U2) voor wijds uitzicht over de stad en de voorsteden (toestaan 1.5 hr)
Hoofd centrum per bus of taxi voor een veerboot rit over de haven en terug (toestaan 5 uur)
Er is midgetgolf ongeveer 1 km (15min lopen) vanaf de terminal. Het is compleet met een gat op een piratenschip.
Een kleine detailhandelszaken park met een supermarkt, cafés en grote discount winkel ligt ongeveer 20 min lopen van de terminal - recht uit de internationale terminal en volg de weg; op het eerste grote kruispunt slaat u linksaf en rechtdoor lopen.

Binnenlandse Terminal

Een gratis pendelbus lussen tussen de internationale en nationale terminals iedere 20min. Het ligt op 5min rijden. Anders een verharde ongedekte wandelpad is goed bewegwijzerd: Volg de lijn geschilderd op de stoep. Het pad is niveau en geschikt om te nemen bagagewagens.

Met de bus

De IC-Sky City Bus Terminal (gevestigd op 102 Hobson St, achter Sky City Plaza) is de belangrijkste hub voor nationale luchtvaartmaatschappijen InterCity en GreatSights Nieuw-Zeeland. Regionale Northland exploitant Northliner vertrekt ook vanaf deze locatie. Faciliteiten omvatten een InterCity ticketing kantoor, gratis Wi-Fi, cafe en bagage kluisjes.

Operator new ManaBus.com heeft diensten aan Whangarei, Hamilton, Tauranga, Rotorua, Taupo en Wellington vertrekken vanaf tegenover de binnenstad Ferry Building op 172 Quay Street.

nakedbus opereert in heel Nieuw-Zeeland en wordt uitgevoerd in unisono met ManaBus.com. nakedbus bushalte ligt ook tegenover het Ferry Building aan 172 Quay Street.

Met de trein

De Overlander trein loopt van Centraal-Wellington naar Britomart vervoer centrum aan het noordelijke uiteinde van de St van de koningin in centrale Auckland. De reis van 681km (423 mi) duurt ongeveer 12h. De reis loopt een groot deel van de lengte van het Noordereiland met stoppen-off kans in Tongariro Nationaal Park. In een enkele dag passeert u elk soort landschap: kust, vulkanen en bergen, groene boerderij weiden en dichte Nieuw-Zeeland bush vanaf $119.

Per boot

Auckland is een grote cruise schip aanloophaven met meer dan 100 cruise schepen per jaar. Auckland's belangrijkste cruise terminal, werpen 10, gerenoveerd in 2013 ligt op Queens Wharf naast de centrale zakenwijk (CBD) en het Station van Britomart.

Als u buiten het VBD, zoekt u een bus genaamd "The Link". De rode stad LINK bus loopt langs Queen Street en is slechts $1. De bus Link zal altijd eindigen terug op de plaats die u hebt gestart zodat u kunt nooit verdwalen - blijf op de bus en zie het al voor een lage platte tarief. Explorer een hop-on, hop-off busservice wordt uitgevoerd. Taxi's zijn relatief overvloedig; velen, zoals degenen die de luchthaven, dienen accepteren credit cards.

Omzeilen

Er zijn allerlei manieren om rond te krijgen met inbegrip van bus, trein, boot, taxi, shuttle en inhuren van uw eigen auto. U kunt de Auckland vervoer website gebruiken om manieren te vinden om te krijgen rond Auckland met het openbaar vervoer. Auckland vervoer heeft ook een SMS-dienst die kan worden gebruikt om uit de tijd van de volgende bus, ferry of trein te vinden of te vinden van de snelste manier om naar uw bestemming met het openbaar vervoer.

Auckland is een zeer auto-afhankelijke stad en voor de meeste toeristen gebruikt voor het uitgebreide openbaar-vervoerssystemen, frustraties kunnen monteren. Het wellicht verstandiger om een auto te huren als u doen een heleboel cross stad reizen wilt, met name als u van plan bij het verlaten om te zien de nabijgelegen natuurlijke schoonheid, al wegen vaak zwaar overbelast worden en arme rijden van normen kan worden. Nieuw-Zeeland recht kunt u rijden voor maximaal een jaar hebt u een vergunning in uw land van herkomst of een internationaal rijbewijs.

Het centrum van Britomart vervoer op de hoek van Queen Street en Customs Street is de belangrijkste informatiecentrum voor het openbaar vervoer in Auckland. U zal zitten kundig voor vinden gratis bus, trein of ferry schemaa's in dit centrum. Dienstregelingen zijn ook downloadbaar van de AT-website.

Explorer-Bus biedt een sightseeing tour die loopt regelmatig rond een binnenstad lus tot de belangrijkste attracties, en die u kunt hop in- en uitschakelen als u alstublieft.

Wat te zien

Auckland Art Gallery and Museum Toi o Tāmaki, Cnr Kitchener en Wellesley straten. +64 9 307-7700, Open dagelijks 10:00-17:00, met uitzondering van eerste kerstdag. Gratis toegang. Kosten kunnen gelden voor speciale tentoonstellingen. Heeft een winkel en een café.
De meest uitgebreide collectie van nationale en internationale kunst in Nieuw-Zeeland, gehuisvest in een award-winnende-gebouw aan de rand van Albert Park in het hart van Auckland city.

De galerie regelmatig gastheren touring internationale tentoonstellingen en biedt een levendige agenda van gesprekken, performances, filmvoorstellingen en kinderactiviteiten als aanvulling op de tentoonstelling-programma.

Auckland War Memorial Museum, Museum Circuit, Parnell. Gesuggereerde donatie van $10. Geen entree gevraagd voor inwoners van Auckland. Beschikt over een café.
Het museum toont collecties van groot belang en biedt mooie uitzichten van de haven van Waitemata en de eilanden van de Golf van Hauraki vanuit een prominente positie in Auckland Domain.

Het werd gebouwd in de jaren 1920 als een oorlogsmonument aan degenen die vochten en stierf in oorlogsgebieden. De cenotaph gelegen op de gronden onder de stappen aanloop naar de ingang van het museum is het centrale punt voor jaarlijkse ANZAC day remembrance diensten. De bovenste verdieping registreert namen in lijsten van oorlog gebeurtenissen en hun locaties en stenen, alsmede ontnuchterende graven.

Het museum bevat uitstekende tentoonstellingen van Maori en andere Polynesische volkeren kunsten en ambachten en dagelijkse Māori culturele voorstellingen (begane grond) en de Geografie van de Auckland-regio. Er is een planetarium en een nieuwe oude stad straat vertegenwoordiger van Auckland in de vroege dagen van Europese nederzetting (bovenste verdieping).

De historisch belangrijke winter gardens liggen in de buurt en zeer de moeite waard de korte loopafstand van het Museum te zien indrukwekkende bloem bed displays, tropische planten en standbeelden (gratis).

Auckland Domain is het oudste park Aucklands en ook gastheren weekend sportevenementen.

New Zealand National Maritime Museum, Cnr Quay en Hobson St, Viaduct Harbour. Interessante exposities kroniek maritieme geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

Sky Tower, Cnr Victoria en federale St. 328 m is dit de hoogste vrijstaande toren in het zuidelijk halfrond, met uitzicht tot 80 km weg en prima dineren in het draairestaurant van de baan.

Auckland Zoo, moties Rd, Western Springs. 1 Sep-30 april 09.30-17.30 uur (laatste opnames op 16.15), 1 mei-31 Aug 09.30-17:00, gesloten van 25 Dec. Home aan de grootste collectie van inheemse en exotische dieren in Nieuw-Zeeland, ingesteld in 17 hectare weelderige park en slechts enkele minuten van centraal Auckland.

Het StarDome observatorium op de hellingen van One Tree Hill. Het park bevat ook archeologische vindplaatsen van de Maori, een kinderclub, speelplaatsen en een werkende boerderij.

Kelly Tarlton Auckland's schilderachtige Tamaki rijden en het huis van Antarctische tegenkomen en onderwaterwereld. Het is een aquarium, waarin een reis door een transparante tunnel terwijl de vis en haaien zwemmen alle om je heen, en tanks van stralen met voeding-tijd gesprekken. Busroutes 740-769.

MOTAT (Museum of Transport and Technology), grote noorden Rd, Western Springs. Gelegen in de buurt van de dierentuin. Het is een interactief museum met meer dan 300.000 items. Kijk uit voor de WW 2 Avro Lancaster bommenwerper en de Solent vliegboot in de Sir Keith Park Memorial luchtvaart collectie.

Te doen

Auckland is omringd door natuur en veel daarvan is vrij om te genieten van. Dagenlang als regen wordt ingesteld in er zijn tal van opties voor overdekte recreatie.

Ga naar de Waitakere Ranges. Scenic Drive begint in Titirangi, een artistieke buitenwijk met kunstgaleries en cafés. Gemakkelijk naar moeilijk bush lopen tracks zijn overvloedig en veel vol met indrukwekkende watervallen en stromen geschikt voor zwemmen Huia staan. U zal de noodzaak van een auto - Neem afrit 8 (Great North Road) noordwesten snelweg (Hwy 16) en volg de stedelijke arteriële rechte door alle kruisingen aan Titirangi. Ongeveer 45 min rijden van de centrale Auckland. Ruige maar mooie stranden van de westkust verder zijn (zwemmen alleen in gepatrouilleerd gebieden op Piha en Bethells).
Rijden of lopen een van de vele vulkanische kegels Auckland's zoals One Tree Hill, Mount Eden of Mount Victoria om te ervaren een panoramisch uitzicht op de stad, en schapen en koeien in een grote metropool te zien!
Zie wat is er in in de stad entertainment politiedistrict Aotea Centre, Auckland Town Hall en Civic Theatre (de ongelooflijke gerestaureerd interieur maken dit een must zie). Nabijgelegen Sky City bioscopen bieden de nieuwste uitgebrachte films in een wereldklasse multiplex. Grote voorsteden centra hebben ook multiplex bioscoop faciliteiten - meest opvallende daarvan is Sylvia Park met luxe film kijken opties en een van de werelden grootste 35mm projectieschermen. Sylvia Park is gemakkelijk bereikbaar per auto (afrit 438 vanaf de zuidelijke snelweg) of de trein of de bus vanaf Britomart (centrum) en Newmarket.
Vangen een veenmol of rugby match op Nieuw-Zeeland's grootste sportstadion Eden Park. Bus of trein naar het station in de buurt van Kingsland.
Beklim de Auckland Harbour Bridge.
Doen de Sky Jump, een kabel gecontroleerde base jump vanaf een hoogte van 192m op de Sky Tower. Of probeer de Sky Walk, een wandeling rond een breed wandelpad van 1,2 m 92m boven de grond met geen hand rails.
Rainbow's End is een gezinsgerichte attractiepark met vele attracties en bezienswaardigheden. Gelegen 25km ten zuiden van het VBD. Nabijgelegen Manukau City Centre heeft een winkelcentrum en grote verkooppunten. Best bereikbaar auto maar bus routes 471, 472, 474, 487, 497 van het centrum van die Britomart u er krijgt.
Neem een ferry van het centrum naar het vulkanische eiland Rangitoto die prominent in de buurt van de ingang naar de haven van Waitemata staat. Klim naar de top fantastisch uitzicht op de haven en de Auckland city. Neem een picknick of een duik nemen.
Of neem de veerboot om Devonport, een voorstad van de historische harbourside. Tal van cafés staan te wachten. Lopen (of neem een korte taxirit) naar de top van Mount Victoria voor spectaculaire uitzichten over de skyline van de stad en de haven van Waitemata. Het Marine Museum met bijgevoegde café is een eenvoudig en schilderachtige 30 min lopen.
Huur skates of een fiets in Okahu Bay en neem een schilderachtige skate langs Tamaki rijden. Combineren met een bezoek aan Kelly Tarltons en Mission Bay - goed onderhouden met de bus vanaf het centrum Britomart vervoersknooppunt.

Kopen

Van mode districten naar rommelmarkten, warenhuizen, winkelcentra en retail parken - is winkelen zoals veel een recreatieve activiteit voor inwoners van Auckland zoals kijken voor de nieuwste verkoop (korting promotie) een sport is-grote retailers maar al te graag verplichten zijn - wijd geadverteerd verkoop en aanbiedingen worden dagelijks aangekondigd. Concurrentie houdt prijzen redelijk - hoewel supermarkt (voedsel) prijzen zijn duur in vergelijking met sommige landen in Europa.

Creditcards en geld

Geldautomaten voor geldopnames zijn overvloedig in hoge voetgangerszones en bij winkelcentra.

De meeste winkels en supermarkten accepteren creditcards en EFTPOS (een elektronische kaart vergelijkbaar met een rechtstreekse link naar uw kasrekening (NZ) creditcard). Op markten en kleinere winkels/voedsel betalen verkooppunten met contant geld of EFTPOS. Sommige grotere detailhandelaren en supermarkten toestaan geld terug bij betaling met EFTPOS (d.w.z. van uw rekening afgetrokken bedrag is de som van de goederen gekocht vermeerderd met het bedrag dat u wenst te nemen van de retailer in contanten).