Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Amsterdam Luchthaven Schiphol AUTOVERHUUR | Huurwagen Amsterdam Luchthaven Schiphol

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Amsterdam Luchthaven Schiphol. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Amsterdam Luchthaven Schiphol.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Amsterdam Luchthaven Schiphol met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Amsterdam Luchthaven Schiphol.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Amsterdam Luchthaven Schiphol dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Amsterdam Luchthaven Schiphol!

Onze populairste bestemmingen in Amsterdam Luchthaven Schiphol

Amsterdam Luchthaven Schiphol

Aankomstpassage 10 Arrival Hall, West 3, 'plaza', Arrival Hall, West 3, 'plaza', Amsterdam, 1118 Ax

Amsterdam - Zuid

Aaron Coplandstraat 6, Amsterdam, 1082 Mg

Amsterdam - Downtown

Overtoom 197, Amsterdam, 1054 Ht

Amsterdam - Train Station

Oosterdoksstraat 4, Oosterdokstraat 4, Amsterdam, 1011 Dk

Amsterdam West

Bolstoen 1, Bolstoen 2, Amsterdam, 1046 At

Amsterdam - Sloterdijk Railway

La Guardiaweg 5 , Amsterdam, 1043 De

Amsterdam - Amstel Business Park

Joop Geesinkweg 125, Amsterdam, 1096 At

Amsterdam - De Hoek

Kruisweg 456, Amsterdam, 2132la

Amsterdam Luchthaven Schiphol Informatie

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland.  Het is de grootste stad van het land en haar financiële, culturele en creatieve centrum met meer dan een miljoen inwoners in het stedelijk gebied.

De wijken van Amsterdam

Kanaal Ring
Een UNESCO World Heritage Site, de Ring van het kanaal werd gegraven in de 17e eeuw voor het aantrekken van welgestelde huiseigenaren. Het is nog steeds een chique wijk met vele Nederlandse beroemdheden bezit van onroerend goed. Het Leidseplein en het Rembrandtplein zijn belangrijkste uitgaansgelegenheden van de stad. Jordaan

Een traditionele arbeiderswijk gegaan duurdere met veel kunstgalerijen, trendy boetieks en gebeurt restaurants. Omvat ook de Haarlemmerbuurt en de westelijke eilanden.
Plantage
Aangename 19e-eeuwse wijk met vele musea. Net voorbij het Waterlooplein vindt u het Joods Historisch Museum, de Hermitage Amsterdam en de botanische tuinen. Allemaal op loopafstand van de dierentuin Artis, het Tropenmuseum (Museum van de tropen) en de spectaculaire Scheepvaartmuseum.
South
Één van Amsterdam's belangrijkste gebieden, een reis naar de stad is niet compleet zonder een bezoek aan het museumkwartier. U kunt ontspannen in het Vondelpark met een fles wijn, of gaan jagen voor koopjes op de Albert Cuyp Market. Het is het meest populaire gebied voor accommodatie zoals tarieven aanzienlijk goedkoper dan in het centrum van de stad zijn.
West
Een enorme voorstedelijk gebied dat kan worden verdeeld in oude en nieuwe westen. Het oude westen is een charmante buurt, gebouwd in de late 19e eeuw. Het nieuwe Westen werd gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en vaak vangsten krantenkoppen voor criminaliteit; stedelijke vernieuwing wordt gewerkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden in dit gebied.
Noord
Het noorden is vooral een residentiële voorstad dat aan de noordzijde van het IJ, met een zich snel ontwikkelende hub van culturele activiteiten langs de oever van de rivier ligt. Veel bezoekers zich aangetrokken voelen tot het gebied ten oosten van de snelweg A10, een beschermde polder gebied dat cultureel tot de Waterland en Zaanstreek behoort. Deze traditionele Nederlandse platteland is best per fiets verkend.
East
Het Oosten is een groot en divers woonwijk. Het Oostelijk havengebied en IJburg opvallen als relatief welvarende buurten bekend om hun moderne architectuur.
Bijlmer
Een exclave van Amsterdam Zuidoost was gepland als een wijk van de toekomst met groot appartement blokken gescheiden door traktaten van groen. Het veranderd in een lagere klasse woonwijk thuis aan mensen van meer dan 150 nationaliteiten, vaak geassocieerd met criminaliteit en berovingen. Haar veiligheid record verbeterd opmerkelijk de laatste jaren, maar het is nog steeds voornamelijk bezocht door avontuurlijke reizigers (en voetbalfans).

Klimaat

Amsterdam is een grote stad en een belangrijke toeristische bestemming, zodat u het hele jaar door kunt bezoeken. In de winter die de dagen kort (8 uur daglicht rond Kerstmis), en het weer zijn kan echter te koud om te lopen rond de stad comfortabel, laat staan fietsen. Januari en februari zijn de koudste maanden, met dieptepunten rond - 1 ° C en hoogtepunten rond de 5° C. Juli en augustus zijn de warmste maanden, met een gemiddelde temperatuur van 22° C (72° F). Sommige dingen zijn seizoensgebonden: de bloem tulip velden alleen in het voorjaar.

Krijgen in Amsterdam

Met de auto

Vanaf Schiphol zijn zelfs niet 30 minuten rijden naar Amsterdam city center op één van europs beste wegennet. Er zijn diverse parkeergarages en garages beschikbaar in het gehele Amsterdam zelfs in het centrum van de stad.