Amsterdam Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Amsterdam Luchthaven

Vind je goedkope autoverhuur met Express Auto Huren in Amsterdam Luchthaven Schiphol. Kijk niet verder, wij bieden hier u een all inclusive prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer uw reisdatums. Dan krijgt u een eenvoudig real-time overzicht waar u alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken.

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf in Amsterdam Luchthaven Schiphol. We hebben van kleine tot grote auto s, SUVs of huur een exotische voertuig. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen!

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland.  Het is de grootste stad van het land en haar financiële, culturele en creatieve centrum met meer dan een miljoen inwoners in het stedelijk gebied.

De wijken van Amsterdam

Kanaal Ring
Een UNESCO World Heritage Site, de Ring van het kanaal werd gegraven in de 17e eeuw voor het aantrekken van welgestelde huiseigenaren. Het is nog steeds een chique wijk met vele Nederlandse beroemdheden bezit van onroerend goed. Het Leidseplein en het Rembrandtplein zijn belangrijkste uitgaansgelegenheden van de stad. Jordaan

Een traditionele arbeiderswijk gegaan duurdere met veel kunstgalerijen, trendy boetieks en gebeurt restaurants. Omvat ook de Haarlemmerbuurt en de westelijke eilanden.
Plantage
Aangename 19e-eeuwse wijk met vele musea. Net voorbij het Waterlooplein vindt u het Joods Historisch Museum, de Hermitage Amsterdam en de botanische tuinen. Allemaal op loopafstand van de dierentuin Artis, het Tropenmuseum (Museum van de tropen) en de spectaculaire Scheepvaartmuseum.
South
Één van Amsterdam's belangrijkste gebieden, een reis naar de stad is niet compleet zonder een bezoek aan het museumkwartier. U kunt ontspannen in het Vondelpark met een fles wijn, of gaan jagen voor koopjes op de Albert Cuyp Market. Het is het meest populaire gebied voor accommodatie zoals tarieven aanzienlijk goedkoper dan in het centrum van de stad zijn.
West
Een enorme voorstedelijk gebied dat kan worden verdeeld in oude en nieuwe westen. Het oude westen is een charmante buurt, gebouwd in de late 19e eeuw. Het nieuwe Westen werd gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en vaak vangsten krantenkoppen voor criminaliteit; stedelijke vernieuwing wordt gewerkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden in dit gebied.
Noord
Het noorden is vooral een residentiële voorstad dat aan de noordzijde van het IJ, met een zich snel ontwikkelende hub van culturele activiteiten langs de oever van de rivier ligt. Veel bezoekers zich aangetrokken voelen tot het gebied ten oosten van de snelweg A10, een beschermde polder gebied dat cultureel tot de Waterland en Zaanstreek behoort. Deze traditionele Nederlandse platteland is best per fiets verkend.
East
Het Oosten is een groot en divers woonwijk. Het Oostelijk havengebied en IJburg opvallen als relatief welvarende buurten bekend om hun moderne architectuur.
Bijlmer
Een exclave van Amsterdam Zuidoost was gepland als een wijk van de toekomst met groot appartement blokken gescheiden door traktaten van groen. Het veranderd in een lagere klasse woonwijk thuis aan mensen van meer dan 150 nationaliteiten, vaak geassocieerd met criminaliteit en berovingen. Haar veiligheid record verbeterd opmerkelijk de laatste jaren, maar het is nog steeds voornamelijk bezocht door avontuurlijke reizigers (en voetbalfans).

Klimaat

Amsterdam is een grote stad en een belangrijke toeristische bestemming, zodat u het hele jaar door kunt bezoeken. In de winter die de dagen kort (8 uur daglicht rond Kerstmis), en het weer zijn kan echter te koud om te lopen rond de stad comfortabel, laat staan fietsen. Januari en februari zijn de koudste maanden, met dieptepunten rond - 1 ° C en hoogtepunten rond de 5° C. Juli en augustus zijn de warmste maanden, met een gemiddelde temperatuur van 22° C (72° F). Sommige dingen zijn seizoensgebonden: de bloem tulip velden alleen in het voorjaar.

Krijgen in Amsterdam

Met de auto

Vanaf Schiphol zijn zelfs niet 30 minuten rijden naar Amsterdam city center op één van europs beste wegennet. Er zijn diverse parkeergarages en garages beschikbaar in het gehele Amsterdam zelfs in het centrum van de stad.