Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Tangier Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Tangier Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Tangier Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Tangier Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Tangier Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Tangier Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Tangier Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Tangier Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Tangier Luchthaven

Tangier

87 Boulevard Mohammed V, Tangier

Tangier - Train Station

Tanger Ville Gare, Tangier, 90000

Tangier - City Port

Mohamed Vi Avenue, Tangier, 90060

Tangier - Luchthaven

Tangier-ibn Batouta Airport, Tangier

Tangier - Med Port

Tangier Med Port, Tangier

Tangier Luchthaven Informatie

Tanger is een fascinerende Marokkaanse stad om te bezoeken. Het heeft veel van de dingen die reizigers liefde--een gevoel van exotische mysterie, interessante geschiedenis, prachtige vergezichten, ongerepte stranden van Tanger is een ongecontroleerde mix van Noord-Afrika, Spanje, Portugal en Frankrijk. Het is gelegen in Noord-Marokko, en werd onder gezamenlijke internationale controle tot 1956. Tanger is gescheiden van Spanje door de 20 mijl van de straat van Gibraltar.

Frequente veerdiensten de korte overtocht vanuit Europa elke dag, en veel cruiseschepen varen tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan vaak bevatten Tanger als een aanloophaven.

Krijgen

Per veerboot
Met betrekking tot de overschrijding: Neem de veerboot vanuit Tarifa port.the eerste veerboot vertrek vanuit Tarifa-Spanje naar Tanger-Marokko op 9.00 en elke 2 uur is. van Tanger is de nieuwste FRS veerboot terug naar Tarifa uitvoeren om 22 uur. De ferry van Tarifa poort dokken in Tanger Ville haven gelegen in de stad. Neemt u de ferry vanuit Algeciras zult u aankomen in Tanger nieuwe port(Tanger-Med) ligt op ongeveer 40 KM van Tanger (één uur elke manier van Tanger). Er is een bus die 7d kost.

Met het vliegtuig
Tanger-Ibn Batouta Airport (TNG) is 12 kilometer (7,5 mijl) van de stad (reistijd ongeveer 20 minuten). Taxi 100 Dh (10€) uit Tanger, 150 Dh (15€) 's nachts of vanaf het vliegveld naar Tanger Ville (naar het treinstation: 120 Dh). Op dit moment is Royal Air Maroc, easyJet, Ryanair, Iberia (Air Nostrum), Jetairfly, germanwings, Corendon Dutch Airlines, Transavia en Air Arabia Maroc hier vliegen. Alle personen binnenkomen of verlaten van Marokko zijn vereist voor het voltooien van een kaart voor toevoeging/onttrekking en niet-ingezetenen zijn toegestaan te blijven in Marokko voor een totaal van 90 dagen.

Met het vliegtuig komen is de makkelijkste en gedoe gratis weg van komst naar Tanger: er zijn geen touts op de luchthaven en de prijzen van de taxi's zijn vastgesteld door de regering. Beware van lange wachtrijen bij de paspoortcontroles voordat vluchten voor de Schengen-ruimte gebonden.

Als je op een shoestring en moet je naar de luchthaven, een grand taxi nemen naar Asilah (20Dh) of Gueznaia en verlaten wanneer de weg gaat uit naar de luchthaven (het is aangegeven). Het is slechts een korte wandeling vanaf daar (1.8 km). Vanuit de luchthaven, kan een grand taxi tegenkomt Tanger gemakkelijk worden gevangen bij de kruising.

Per spoor
ONCF opende een nieuw treinstation, Tanger Ville, in 2003, die nu het einde van de regel. Hoewel het is dichterbij het centrum dan Tanger Morora, de oorspronkelijke end-of-the-line, is het nog een lange wandeling dus neem een petit taxi voor 15dhs of zo.

Het land heeft een uitstekende spoorwegsysteem met 1,893km (1, 176mi) van spoor en een fijne IC-passagiersdienst. Overnachting trein services die worden uitgevoerd in heel Europa kunnen verbinding maken met Marokko. De meeste van de tijd, non-stop treinen zijn prima maar die soms niet direct zijn ongeplande tussenlanding maken maar geen paniek als uiteindelijk u uw bestemming bereikt.

Met de auto of motorfiets
Wanneer komt in Tanger per auto, wees voorzichtig met hustlers op motoren die zal rijden naast u en proberen allerlei dodginess.

U kunt met de auto komt met de veerboot van Algeciras en Tarifa in Spanje of via de Spaanse exclave van Ceuta (bereikt per ferry vanuit Algeciras en poorten in Spanje). De ferry overtocht varieert van 1 tot 3 uur. Kortste en goedkoopste zullen vanuit Tarifa naar/van Tanger nemen ongeveer 60 min. Tarifa is waarschijnlijk de meest relaxte optie wat de havens betreft.

Komen met de auto of motorfiets kan een ontmoedigend proces zijn vooral als u nieuw bij Marokko bent. Hebt u een formulier van tijdelijke invoer voor de douane ("Douane" in het Frans) in te vullen. Soms gebeurt dit op de veerboot (meestal in de drukke zomermaanden) en op andere momenten bij aankomst in Tanger. Net als op de luchthaven hebben alle personen invoeren van Marokko ook een kaart voor toevoeging/onttrekking. De politie en de douane zal beide Zoek uw auto - vaak niet samen dus je moet geduldig.

Omzeilen

Wandelen is misschien wel de beste manier om te zien de relatief compacte Tanger. Petit taxi's zijn gemeenschappelijk. Tanger is zeer eenvoudig te navigeren rond; de twee belangrijkste wegen zijn Boulevard Mohamed V, die loopt van vlakbij de Medina via de ville nouvelle en Boulevard Mohamed VI (voorheen Ave des ver) die langs vanaf het strand van de haven naar Malabata loopt. Het Medina-gebied is een complexe matrix van straatjes, waarvan sommige alleen bereikbaar te voet. Mohamed V heeft een hele reeks van kleding winkels, apotheken en cafes evenals Hotel Flandria, Hotel Rembrandt. Hotel Stoos ligt vlak bij deze weg. Mohamed VI loopt langs het strand vindt u talrijke hotels (Rif, Ramada, Sherezade, Solazure, Tariq, Movenpick, Hilton), bars, disco's, restaurants en cafés. Meeste Jeugdherbergen bevinden zich op de wegen bergopwaarts rubriek in de buurt van het havengebied.

De meeste locals in Tanger zullen niet vertrouwd zijn met wat wij noemen de "ville nouvelle". Om te helpen met het akkoord van tarieven en over het algemeen met het navigeren met behulp van taxi's - de centrale hoofdweg is gewoon bekend als de "Boulevard", het strand als "Playa", de poort als "Marsa", de medina als "souk barra", het heuvelachtige gebied ten westen van Tanger met de golfbaan en het racecircuit als "California", de woonwijk richting de hoofdweg naar Tetouan als "Idrissia" , de dieven markt als "Casa Barata".

Wat te zien in Tanger

Maak een eenvoudige wandeling langs het strand (Ave Mohamed VI) om te genieten van wat de stad is beroemd om.

De Kasbah
Het graf van Ibn Battouta, een 14e eeuw beroemde reiziger die werd geboren in Tanger. Hulde aan een collega-reiziger.
Teatro Cervantes, rue Salah Eddine et Ayoubi. Gesloten en op de weg naar de grote zoco vallen aan stukken maar neem een foto uit buiten de poorten als u voorbij.
De Amerikaanse legatie, 8, Rue Amerika. De Tanger Amerikaanse legatie Museum (TALM), een bloeiende cultureel centrum, museum, conferentiecentrum en bibliotheek in het hart van de oude medina van Tanger, is gehuisvest in het alleen historische landmark van de Verenigde Staten gelegen in het buitenland. Het museum exposeert een grote verzameling van kunst en historische objecten. Het heeft ook een Paul Bowles vleugel gewijd aan de schrijver en componist die leefde het meest van zijn volwassen leven in Tanger.  bewerken
Musée d'Art Contemporain de la Ville de Tanger. Tot nader order gesloten.
De Kasbah Museum, Paleis van de Sultan van de voormalige verdient om gezien te worden niet alleen voor haar collectie van artefacten uit de Fenicisch naar de moderne tijd, maar ook voor het gebouw en de tuin. Er is een kleine ingangsprijs (10 Marokkaanse Dirham of ongeveer $1USD) en de wisselende openingstijden winter en de zomer.

Wat te doen

Mensen kijken op de Terrasse des Paresseux, boulevard Pasteur of op zondag langs het strand Avenue Mohammed VI.
Een mint thee drinken bij de Café Hafa en geniet van het uitzicht op de Oceaan.

Mnar Park waterpark met een geweldig uitzicht op de kust. Open in 2005 het kost 5€ voor kinderen en volwassenen 10€ heeft aqua dia's, karting circuits, café, romantisch restaurant. (Uitstekende pannenkoeken!).

Verdwalen gelukkig in de medina, die meest actief is in de avond en nacht.

Bezoek het American legatie Museum in de ommuurde stad. (Marokko was het eerste land te erkennen de Verenigde Staten in December 1777 met de hoop van het bevorderen van de handel met de nieuwe Republiek. Deze handeling door de Marokkaanse sultan was de eerste publieke erkenning van de VS door een staatshoofd.)
Ga naar de souk op donderdag of zondag's ochtends om het Rif berg vrouwen in hun kleurrijke kostuums die verkopen hun producten en zuivelproducten langs de muur van de St.-Andrieskerk (English Church) te zien.

Bezoek Casa Barata. Een gedeelde grand taxi vanaf het staion kun je gewoon naast de Anglicaanse kerk. Het is slechts 5 minuten rijden met de taxi en de prijs is 3 Dhs elke persoon. Het is een enorme markt, die letterlijk alles verkoopt. Je weet nooit wat je er zult ontdekken.

Bezoek Hercules grot (Grottes d'Hercules). De grotten van Hercules, gelegen net 14kms ten westen van Tanger, zijn een plaats van adembenemende natuurlijke schoonheid en groot archeologisch belang. Blijkbaar is dit waar de mythische figuur, Hercules, gebruikt om uit te rusten na het beëindigen van zijn 12 arbeid. De grot draagt ook een spiegelbeeld gelijkenis aan het Afrikaanse continent. Er komen per taxi kost ongeveer 160-200 dirham en duurt ongeveer 15 minuten. Het kost 10 dirham te krijgen in de grot, don't bother met een gids. De grot is binnen een kilometer van een prachtig zandstrand (Plage Achkar), ideaal voor zonnebaden of zwemmen. Voordat u verlaten, pak een picknick, en een dag van het brood en fruit kopen.

Reis van boot (Promenade nl mer, Pêche), Port de Tanger ville. Reis boot is een bedrijf dat stelt rondvaarten van de haven van Tanger, halve of volledige dag, evenals visreizen aan boord van een Italiaanse boot aangedreven door haar twee motoren 200CV.