Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Dublin Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Dublin Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Dublin Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Dublin Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Dublin Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Dublin Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Dublin Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Dublin Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Dublin Luchthaven

Dublin - Luchthaven

Serviced By Europcar, Arrivals Hall, Dublin Airport, Dublin, Dublin

Dublin - West City

Motokov Complex, Long Mile Rd, Longmile Rd, Dublin, 12, Dublin, L

Dublin - Ballybough

40 Russell Street, Dublin, 1, Dublin, L

Dublin - Kilmainham

35-39 Old Kilmainham Rd, Dublin, 8, Dublin

Dublin - Drumcondra

40 Russell Street, Dublin, 1, Dublin, L

Dublin - Dun Laoghaire

Rochestown Avenue, Beside Bakers Corner, Dun Laoghaire, Dublin, Dublin

Dublin - Croke Park

151 Lr. Drumcondra Rd, Dublin , 9, Dublin

Dublin North City

151 Lr. Drumcondra Rd, Dublin , 9, Dublin

Dublin-heuston Train Station

35-39 Old Kilmainham Rd, Dublin, 8, Dublin

Dublin Luchthaven Informatie

Dublin (Iers: Baile Átha Cliath, "Stad van de Hurdled Ford") is de hoofdstad van Ierland. Zijn levendigheid, nachtleven en toeristische attracties zijn bekend en het is het meest populaire ingangspunt voor internationale bezoekers tot Ierland. Het is onevenredig groot voor de lengte van Ierland met bijna twee miljoen in de grotere regio van de Dublin - ruim een derde van de bevolking van de Republiek! Het centrum is echter relatief klein en kan worden genavigeerd te voet, met de meeste van de bevolking woont in de voorsteden.

Klimaat

Worden onderworpen aan de matigende effecten van de Atlantische Oceaan en de Golfstroom, staat Dublin bekend om het milde klimaat.

De stad is in tegenstelling tot sommige populaire perceptie, niet vooral regenachtig. De gemiddelde jaarlijkse neerslag is slechts 732.7mm (28,8 in), lager dan Londen. Echter, haar neerslag is meer gelijkmatig verdeeld zodat op vele dagen kan er een lichte douche.

De winters in Dublin zijn relatief mild in vergelijking met steden op het vasteland van Europa-temperaturen overdag in het algemeen zweven rond de 5° C (41° F), maar de vorst is gebruikelijk tijdens de periode November t/m tot en met februari wanneer nacht-temperaturen onder 0° C (32° F) vriespunt duik.

Sneeuw doet zich voor, maar het is niet erg gebruikelijk, en allermeest naar Dublin winter neerslag komt in de vorm van een kille regen en hagel. De laagste temperatuur opgenomen in de stad is-12 ° C (10 ° F). Ook opgemerkt moet worden dat dit tijdens de eerste week van januari 2010, de stad grachten bevroor voor het eerst in jaren--een gemeenschappelijk genoeg zicht terug in de 1960's, jaren 1970 en 1980 was. Men kan stellen dat Dublin klimaat zeer vergelijkbaar met die van de noordwestelijke Verenigde Staten en zuidwestelijk Canada, evenals veel van de kust West-Europa is.

De zomers in Dublin zijn ook mild. De gemiddelde maximum temperatuur is 20° C (68° F) in juli, veel koeler dan zelfs de meeste van de koudste Amerikaanse steden. De heetste temperatuur ooit gemeten in Dublin is dat slechts 31° C (88° F), welke in vele andere delen van de wereld, zelfs op haar eigen noorderbreedte, is gewoon een typische zomerdag. Niet van plan te veel hete zomer activiteiten. Onweersbuien ook gebeuren niet vaak in Dublin, gemiddeld slechts vier dagen per jaar. Over het algemeen van de stad klimaat is mild maar zou worden beschouwd als droger en koeler dan de westelijke en zuidelijke delen van het eiland Ierland.

Dublin met het vliegtuig

Dublin wordt bediend door een twee terminal luchthaven ongeveer 10 km (6 mi) ten noorden van het centrum van de stad. Een volledige lijst van luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Dublin, samen met Dienstregelingen.

Ierse nationale luchtvaartmaatschappij, Aer Lingus, vliegt naar Dublin van een groot aantal Europese steden. Aer Lingus tarieven zijn vaak lager dan andere vlag dragers, maar gedeeltelijk dit is bereikt door aanpassing van de servicelevels van lage tarieven concurrenten. Dientengevolge, ze nu kosten voor ingecheckte zakken en stoel reservering op moment van boeking. Aer Lingus personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De vliegtuigen en stewardessen zijn ingericht in helder groen te krijgen passagiers klaar om te zien al het groen in Ierland. Aer Lingus vlieg bijna uitsluitend vanaf Terminal 2 in Dublin Airport.

Ryanair, Ierlands tweede luchtvaartmaatschappij en Europa's grootste lage tarieven luchtvaartmaatschappij, heeft een van de belangrijkste bases in Dublin waaruit het vliegt naar een groot aantal Europese luchthavens, met inbegrip van Parijs, Londen, Manchester, Liverpool, Madrid en Frankfurt , alsmede kleinere regionale luchthavens zoals Nantes of Kaunas. Terwijl beroemd voor zijn lage tarieven, kan Ryanair zijn duurder dan andere luchtvaartmaatschappijen voor last minute boekingen. Alle Ryanair vluchten vertrekken vanaf Terminal 1.

Low-fare luchtvaartmaatschappij Flybe links Dublin naar Exeter, Norwich en Southampton in het Verenigd Koninkrijk, en ook Jersey en Guernsey op de Kanaaleilanden.

Er zijn drie soorten busvervoer naar Dublin city:

  • Aircoach express service (grote blauwe bus, route 700) verbindt de luchthaven en het centrum van de stad en veel van de grote hotels Dublin, meeste aan de zuidzijde van de stad zijn. Bussen vertrekken van de luchthaven elke vijftien minuten en de reistijd naar het centrum is ongeveer dertig minuten. Het tarief is €9 één of €15 terug. Aircoach biedt ook diensten naar andere bestemmingen in Ierland, waaronder Cork en Belfast.
  • Dublin Bus biedt een express AirLink service (747) elke 15 minuten in de piekuren naar het stad centrum en bus station voor €6 of €10 return (retour tickets zijn geldig voor 2 maanden). De 1 en 3 Rambler dagkaart is niet meer leverbaar met de invoering van sprong kaart (vergelijkbaar met de Londense Oyster card), maar vermijd het gebruik van de kaart sprong op de AirLink-bus, want het niet voor de dagelijkse maximumprijs meetellen doet en u €6 brengt telkens als u aan boord. Deze dienst maakt gebruik van de Dublin Port-Tunnel om te voorkomen dat het stadsverkeer en het centrum van de stad in minuten bereikbaar.

Wat te zien in Dublin

In de zomer piekseizoen, kunnen de topattracties van Dublin krijgen verpakt. Opdagen vroeg om te verslaan van de menigte.

  • Chester Beatty Bibliotheek, Dublin 2, Dublin Castle en ☎ +353 1 407-0750 (info@cbl.ie, fax: +353 1 407-0760). Za 11:00-17:00, zo 13:-17: 00, M-F 10:00-17:00 (gesloten maandag vanaf Okt-Apr). Bevat een brede selectie van vroege boeken en manuscripten, met inbegrip van heilige teksten en manuscripten. Europees Museum van het jaar 2002. Gratis entree
  • Christ Church Kathedraal, Christ Church Pl, Dublin 2, ☎ +353 1 677-8099 (email@cccdub.ie). Jun-Aug 21:00-18:00, Sep-mei 09:45-17:00 of 18:00. Dateert uit de 11e eeuw en is het oudste gebouw in Dublin, hoewel ze onderging een grote restauratie in de 19e eeuw. Bijzonder interessant is de crypte, die dateert van vóór de kathedraal.
  • St Patrick's Cathedral. Opgericht in 1191, is het de grootste kerk in Ierland.
  • 2 Palace St, Dublin 2, Dublin Castle, ☎ +353 1 677-7129 (info@dublincastle.ie, fax: +353-679-7831). M-Sa 10:00-16:45, Su & feestdagen 14:00-16:45. Gesloten 24-28 en 31 Dec, 1 Jan en goede Friday.Former zetel van Britse regel in Ierland.
  • 18 Parnell Sq, Dublin 1, Dublin Writers Museum, ☎ 353 1 872-2077.M-Sa 10 AM - 5 PM, open tot 6 uur Jun-Aug. Su en feestdagen 11 AM - 5 PM. Gelegen in een huis uit de 18e eeuw, is het museum gewijd aan de Ierse literatuur en het leven van individuele Ierse schrijvers zoals Shaw, Joyce, Yeats & Pearse
  • Dublin Zoo, Welington/Zoo Rd, Dublin 8, ☎ 353 1 4748900. M-Sa 9:30 AM - 4 PM in de winter en 6:00 uur in de zomer. Gelegen in Phoenix Park en dateert uit 1830, is de Dublin Zoo de grootste in Ierland, en opmerkelijk voor haar rol in de pogingen tot instandhouding wildlife.
  • Dublinia & the Viking WorldSt. Michael's Hill, Christchurch, Dublin 2, ☎ +353 1 679 4611 (info@dublinia.ie). Mar-Sep 10 AM - 5 PM, Oct-Feb 10 AM - 4:15 PM. Een centrum van de erfenis, gelegen in Centraal Dublin, in het hart van de middeleeuwse stad. De tentoonstellingen van Dublinia verkennen leven zoals het was in de middeleeuwse stad en de wereld van de Vikingen.