Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Internationale Luchthaven Frankfurt AUTOVERHUUR | Huurwagen Internationale Luchthaven Frankfurt

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Internationale Luchthaven Frankfurt. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Internationale Luchthaven Frankfurt.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Internationale Luchthaven Frankfurt met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Internationale Luchthaven Frankfurt.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Internationale Luchthaven Frankfurt dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Internationale Luchthaven Frankfurt!

Onze populairste bestemmingen in Internationale Luchthaven Frankfurt

Internationale Luchthaven - Frankfurt

Terminal 2, Level 2, Halle D, Frankfurt, 60549

Friedrichsdorf

Westerbachstr. 122, , Frankfurt, 65936

Frankfurt - East

Intzestrasse 38, Frankfurt, 60314

Frankfurt City North

Eckenheimer Landstrasse 179 - 181, Frankfurt, 60320

Frankfurt - Ostbahnhof

Ferdinand-happ-str. 1 , Frankfurt

Frankfurt - Oder

Goepel Str 90, Frankfurt, 15234

Frankfurt - West

Schmidt Strasse 39, Frankfurt, 60326

Frankfurt East

Hanauer Landstrasse 334 Station Is Open 24 Hours Every Day, Hanauer Landstrasse 334, Frankfurt, 60314

Fredersdorf

Westerbachstr. 122, , Frankfurt, 65936

Frankfurt - Ost Railway Station

Ferdinand-happ-str. 1 , Frankfurt

Internationale Luchthaven Frankfurt Informatie

Frankfurt (Frankfurt am Main) is het zakelijke en financiële centrum van Duitsland en de grootste stad in de Duitse deelstaat Hessen. De stad is bekend om zijn futuristische skyline en de drukste Duitse luchthaven.

Frankfurt ligt aan de rivier de Main, op de financiële hoofdstad van continentaal Europa en het transport centrum van Duitsland. Frankfurt is huis van de Europese CentraleBank en de Duitse beurs. Bovendien, het herbergt enkele van's werelds belangrijkste beurzen, zoals de Frankfurt Auto Show en de Frankfurter Buchmesse.

Frankfurt is een stad van contrasten. Rijke bankiers, studenten en muesli drop-outs naast elkaar bestaan in een stad die heeft een aantal van de hoogste, meest avant-garde wolkenkrabbers van Europa naast goed onderhouden oude gebouwen. Het centrum van de stad, met name Römer-plein, het cultuurlandschap en de musea op de rivier de Main, trekken miljoenen toeristen per jaar. Aan de andere kant, korting veel op de gebaande wijken, zoals Bockenheim, Bornheim, Orleans en Sachsenhausen, met hun intact prachtige 19e-eeuwse straten en parken zijn vaak over het hoofd gezien door bezoekers.

Frankfurt is de plek waar Duitslands grote Inntal en spoorwegen elkaar snijden. Ongeveer 350.000 mensen pendelen naar de stad elke dag, niet meegerekend de 710,000 mensen die werkelijk hier wonen. Met een enorme luchthaven — het derde-grootste in Europa — het is de poort naar Duitsland en voor veel mensen ook het eerste punt van aankomst in Europa. Verder is het een uitstekende hub voor interconnecties binnen Europa en voor intercontinentale vluchten.

Frankfurt is de meest diverse stad in Duitsland en heeft het hoogste percentage buitenlanders in het land: ongeveer 28% (710,000) van Frankfurt bewoners hebben geen Duitse paspoort en nog eens 20% zijn genaturaliseerd tot Duitse burgers.

Frankfurt is waar vele musea, theaters en een wereldklasse opera.

Wanneer om te bezoeken
De beste tijden voor Frankfurt zijn late lente tot vroege herfst. De zomers zijn vaak zonnig en warm van ongeveer 25 ° C (77° F). Worden voorbereid, echter voor zeer warme zomerdagen rond 35° C (95° F) en lichte regen. De winters kunnen koud en regenachtig (meestal niet lager dan-10 ° C/14 ° F). Het sneeuwt zelden in Frankfurt zelf.

Als u van plan te overnachten, desgewenst kunt u om te voorkomen dat tijden wanneer beurzen worden gehouden, want dit zal een uitdagende taak om betaalbare accommodatie te vinden. De grootste zijn de Frankfurt Motor Show (Automobil-Ausstellung) om de twee jaar in medio September (volgende in 2017 en 2019) en de Book Fair (Buchmesse) jaarlijks in medio oktober; Zie beurzen voor details.

Krijgen in Frankfurt am Main

Met het vliegtuig
Luchthaven Frankfurt (FRA) is een van de drukste in Europa — derde in het passagiersvervoer na Londen Heathrow en Paris Charles de Gaulle Airport — en de negende drukste luchthaven ter wereld. Frankfurt is de bancaire centrum van Duitsland en gastheren van talrijke internationale beurzen. Daarom alle grote luchtvaartmaatschappijen en alle luchtvaartallianties vliegen vaak naar Frankfurt en verbindt het met elke continent en grote stad in de wereld. De Duitse flagcarrier Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij in Frankfurt en biedt de beste verbindingen.

De luchthaven heeft twee terminals (een derde zal naar verwachting worden geopend in 2016/17). Terminal 1 is het huis van Lufthansa en de Star Alliance-maatschappijen. Terminal 2 is voor alle andere luchtvaartmaatschappijen. Terminal 1 is onderverdeeld in menigten A (binnen Schengen paspoortcontrole), Z (het niveau op de top van A, buiten paspoortcontrole), B en C; Terminal 2 is onderverdeeld in menigten D en E. Terminal 1 is een multi-level doolhof met slechte bewegwijzering & ingangen als gevolg van lopende bouwwerkzaamheden en onvoldoende capaciteit wijzigen. Lufthansa probeert te verlichten van de verwarring, Business Class-passagiers (+ Gold & Silver Star Alliance kaarthouders) moeten een aangewezen controle gebied in Terminal 1 A. Eerste klas passagiers van Lufthansa en Swiss Int'l Airlines (+ LH HON Circle card houders) mogen inchecken in de afzonderlijke eerste klasse terminal op de rechterkant van Terminal 1, die een eigen oprit heeft. Alle Star Alliance economy class reizigers en andere Star Alliance-partners zijn ingecheckt Terminal 1B & 1C. De terminals zijn verbonden door de Sky Train (zowel landside en airside).

Athene luchthaven naar het centrum van de stad
De luchthaven is verbonden met het centrum van Frankfurt per taxi, bus (lijn 61 te Frankfurt Südbahnhof (Frankfurt Südbahnhof), en meest gemakkelijk door de S-Bahn (snelle pendeltreinen). Om naar de stad, neem lijnen S8 of S9 vanaf Regionalbahnhof (regionale treinstation) Terminal 1 (ingangen in de punten A en B) in de richting van Offenbach Ost of Hanau: interactieve routeplanner. De lijnen S1-6/8/9 reizen door de hoeksteen van het systeem, een ondergrondse tunnel (de Citytunnel) door het centrum van Frankfurt. Als u wilt overstappen op langeafstandstreinen stapt u uit bij Frankfurt Hauptbahnhof(Frankfurt Central Station) of Frankfurt Südbahnhof (Frankfurt Südbahnhof). Als u gaan van het centrum van de stad wilt, stapt u uit bij Frankfurt Hauptwache, Frankfurt Taunusanlage en Frankfurt Konstablerwache, die in het hart van de stad. De rit van de luchthaven naar het centraal station duurt 11 minuten. Zorg dat u voor de aankoop van een ticket bij de automaten (alleen contant) in het station voordat je aan boord van de trein. Het volwassen kaartje is €4.65 (vanaf januari 2016). Heen-en terugreis is het goedkoper om een dagkaart voor de 9.10€. Voor 2-5 personen loont het om een dagkaart groep voor 15.80€.

Met de trein

Frankfurt heeft twee grote treinstations; het centraal station (Hauptbahnhof) en de luchthaven (Flughafen Fernbahnhof). Een paar langeafstandstreinen Bel bij Station Zuid (Südbahnhof) in plaats van het Hauptbahnhof. Frankfurt Hauptbahnhof is een van de grootste en drukste treinstations in Europa en heeft een prachtige architectuur, dus het is zeker een bezoek waard. Frankfurt heeft verbindingen met de meeste Duitse steden en de meeste naburige landen via InterCity en InterCity Express hogesnelheidstreinen.

De S-Bahn (suburban treinen) naar de luchthaven, het stadscentrum en naburige steden vertrekken van de ondergrondse perrons 101-104, toegankelijk via trap van de hoofdingang en vis-à-vis platforms 16-23. Extra treinen van de S-Bahn, alsmede regionale treinen vertrekken vanaf de grote zaal. Controleer de specifieke tijdschemaa's voor verbindingen naar de luchthaven. Platformen voor langeafstandstreinen lang zijn, dus staat u toe extra tijd te vinden de boarding ruimte voor uw trein. Aarzel dan niet iemand om hulp te vragen de eerste keer. Er is een groot vertrek uithangbord boven de uitgang/hoofdingang met bestemming en platform informatie, en u kunt ook informatie opvragen van de spoorlijn reizen kantoor in het station.

Wat te zien in Frankfurt am Main

Römerberg, Römerberg 27 (noorden van Eiserner Steg brug en stad centrum). Römerberg is het oude centrum van Frankfurt, met een aantal historische gebouwen, daterend uit de 14e en 15e eeuw (veel van die, helaas, werden vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna herbouwd). De Römer zelf is het stadhuis van Frankfurt. Op de Römer, kunt u ook een bezoek brengen aan de Alte Nikolaikirche (gebouwd in 1290, nemen van zijn huidige vorm in de 15e eeuw). Diverse restaurants, cafés en kleinere winkels bevinden zich op het plein zelf en in de nabijheid. Lopen naar de rivier de Main, je de aanpak van de Eiserne Steg, een brug van de 19e eeuw leidt tot Sachsenhausen, evenals de Rententurm (douane toren), een versterkte toren van de 15e eeuw in laat gotische stijl, verbonden met de Saalhof, een oude 12e eeuws kasteel gebouw dat werd later gemoderniseerd maar nooit volledig verwoest.

DOM (kathedraal van Sint Bartholomeus'), (gelegen rechts naast de Römerplatz (U4/U5 Dom/Römer)). De belangrijkste kathedraal, gebouwd in de 14e eeuw op de fundamenten van de eerdere kerken in gotische stijl. Verkiezingen beginnend in 1356, 30 werden gehouden hier voor het Heilige Roomse Rijk. Vanaf 1562 tot 1792 werden 10 keizers van het Heilige Roomse Rijk gekroond in de kathedraal. Het is mogelijk om het opstijgen van de spiraal trap van de kerktoren van 95 meter.

Eiserner Steg (ijzeren brug). Frankfurt de meest bekende voetgangersbrug, gebouwd in 1869. Het is slechts een minuut afstand van de Römer, en biedt geweldig uitzicht op de skyline en de rivier de Main. Aan de andere kant, komt u bij Sachsenhausen, een wijk die bekend staat om haar musea en historische pubs.  bewerken

Hauptwache. Een openbare ruimte die vaak beschouwd als de centrale hub van Frankfurt de moderne stad centrum gebied ten gevolge van het belang ervan als een station van het openbaar vervoer, alsmede de centrale ligging, tussen de belangrijkste winkelstraat (Zeil), de Rossmarkt (een ander openbaar plein) en de Eschenheimer Tor. De plaats is vernoemd naar een barokke gebouw ("Hauptwache") min of meer in het midden. Het gebouw werd gebouwd in 1730 naar het huis van de stad van de lokale militie, zoals Frankfurt een onafhankelijke stad op het moment was. Toen Frankfurt deel van Pruisen werd verloren het gebouw geleidelijk zijn oorspronkelijke functie. Sinds 1905, heeft het in plaats daarvan gediend als een café ("Café Hauptwache"). Andere aanraders zijn de Katharinenkirche (gebouwd in 1680), en het Paleis Thurn-und-taxi's (een paleis uit de 18e eeuw volledig herbouwd 2004-2009).

Alte Oper (oude Opera), Opernplatz 1 (neem U6 of U7 station Alte Oper, of een lijn naar Hauptwache en een paar minuten lopen), ☎ Tickets: + 49 (0) 69 - 1340-400, [10]. Renaissance Opera gebouw in het centrum van de stad, op een drukke plein met fonteinen en cafés. Oorspronkelijk geopend in 1880, wordt het niet gebruikt voor Opera's meer sinds de wederopbouw na de oorlog, maar voor concerten, congressen en soortgelijke "fancy" evenementen.

Börse (Frankfurt Stock Exchange). De Frankfurter Wertpapierbörse gebouw, die nog steeds in gebruik. Zie de stier en standbeelden net buiten te dragen. U kunt geen het gebouw invoeren, tenzij u van tevoren hebt geregistreerd voor een rondleiding.

Paulskirche (St.-Pauluskerk), (gelegen net ten noorden van de plaats van de Römer). Dit was de zetel van de eerste democratisch gekozen Parlement in Duitsland in 1848. Zoals meest historische gebouwen in het centrum van de stad, het was ontdaan van tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar was ook een van de eerste gebouwen worden herbouwd na 1945 (met verschillende interieur). Vandaag wordt het gebouw gebruikt als een memorial site en een gebeurtenis centrum, hosting BV de toekenning van de Vredesprijs van de Duitse boekhandel.

Sachsenhausen. Door het overschrijden van een van de bruggen van het stadscentrum bereikt u de Sachsenhausen deel van de stad ten zuiden van de rivier de Main. Het oude gedeelte van de stad, Alt-Sachsenhausen, op Affentorplatz is beroemd om zijn oude cider (Zie de sectie "Drinken" voor meer informatie). U kunt ook lopen langs de rivieroever of bezoek de Schweizer Straße (Zie de sectie "Buy").

Musea

Musea in Duitsland zijn over het algemeen gesloten op maandag (er zijn uitzonderingen); de exacte openingstijden op andere dagen is afhankelijk van het museum. Wilt u voor een bezoek aan een museum op een officiële feestdag, controleren met hen alvorens om er zeker van te zijn dat ze op die dag openen.

De musea in Frankfurt bieden een breed scala aan exposities. Veel musea zijn geclusterd op beide oevers van de Main in een wijk genaamd Museumsufer. Om er te komen, neem de metro Schweizer Platz (zuidelijke oever) tot Willy-Brandt-Platz (noordkant), dan lopen naar de rivier de Main. U kunt de wolkenkrabbers zien wanneer u verlaat het station Schweizer Platz, dat is de richting die u moet nemen. Er zijn genoeg musea in Museumsufer te houden u bezig voor een tijdje, en het is met name geschikt als u in Frankfurt slechts voor een korte tijd verblijft.

Op de Museumsufer (Sachsenhausen) [bewerken]
Ondergrondse U1, U2, U3, U8 (Schweizer Platz), Bus 46 Museumsufer Linie (Städel). Ongeveer 10 minuten lopen van centraal station via de voetgangersbrug, Holbeinsteg.

Architektur Museum (Duits Architektuur Museum), Schaumainkai 43, + 49 69 21238844, fax + 49 69 21237721, (e-mail info.dam@stadt-frankfurt.de). Het Museum van het platform toont verschillende soorten exposities over gebouwen en architectuur. Hun slogan is "From Primordial Hut aan wolkenkrabber". Er is ook een klein café in de DAM. Ma gesloten, Tu, Th-Su 10 AM - 5 PM, We 10u - 8 PM. €6,00 voor volwassenen.

Deutsches Filmmuseum (Duitse Filmmuseum), Schaumainkai 41, + 49 69 21238830, fax + 49 69 21237881, (e-mail info@deutsches-filmmuseum.de), (alleen in het Duits). De Duitse film Museum toont — zoals de naam impliceert — de kunst en de geschiedenis van film maken. Ma gesloten, Tu, Th, F, Su 10 AM - 5 PM, We + Sa 10u - 8 PM. €4,00 voor volwassenen, €1,50 voor kinderen.

Städel Museum-Museum, Schaumainkai 63, + 49 69-605098-0, fax + 49 69 610163, (e-mail info@staedelmuseum.de). Volledig genaamd de "Städelsches Kunstinstitut" (genoemd naar Johann Friedrich Städel), toont het museum verschillende werken van kunst, zowel de moderne als de oude. Er zijn ook wisselende tentoonstellingen op elk gewenst moment. Achter het museum is de Städelschule, een kunstschool met een goedkoop cafeteria. Ma gesloten, di, vr, Su 10 AM - 6 PM, wo + Th 10 AM - 9 PM. €12-14 voor volwassenen; studenten € 10-12; kinderen jonger dan 12 jaar gratis.

Giersch Museum (Museum voor regionale historische kunst en cultuur), Schaumainkai 83, + 49 69 63304-128, fax + 49 69 63304-144, (e-mail museum-giersch@schaumainkai.de). Het gamma van de brede tentoonstelling beslaat alle vormen van kunst – schilderen, fotografie, beeldhouwkunst, grafische kunst, architectuur en toegepaste kunsten. Meestal concentreren de tentoonstellingen op artiest die een soort van verbinding naar Frankfurt of de regio Frankfurt. Zij presenteert werken op lening van openbare en particuliere eigenaars, die vaak opgeslagen in depots of prive-collecties en daarom niet anders toegankelijk voor het grote publiek. Er zijn ook wisselende tentoonstellingen op elk gewenst moment. Openbare rondleidingen voor groepen zoals leerlingen of volwassenen door regeling. TU-Fr 12-7 PM, Sa + Su 11 AM - 5 PM, maandag gesloten €4,00 voor volwassenen, €2,00 voor kinderen.

Museum für Angewandte Kunst (Museum van toegepaste kunsten), Schaumainkai 17, + 49 69 212-34037, fax + 49 69 212-30703, (e-mail info.angewandte-kunst@stadt-frankfurt.de). Het museum voor toegepaste kunsten en ontwerp hosts dat. in een mooie Richard Meier gebouw ontworpen. Het kleine park omheen is een populaire hangout in de zomer en er is een klein chique restaurant op de begane grond. Open: Di, Th-Su 10 AM - 6 PM, We 10u - 8 PM. toelating: 9 €, verminderd: 4,50 €

Liebieghaus Skulpturensammlung (Liebieg House), Schaumainkai 71, + 49 69 212-38617 (e-mail: liebighaus.amt45d@stadt-frankfurt.de, fax: + 49 69 212-30701).
Grote collectie sculpturen en beelden van over de hele wereld. Zeer mooi café in de tuin. Open: Dinsdag, Wed., vrijdag tot zondag 10.00 uur – 18.00 uur, do. 10.00 – 21.00.

Museum der Weltkulturen (Museum van wereldculturen), Schaumainkai 29-37, + 49 69 212-35913 (e-mail: museum.weltkulturen@stadt-frankfurt.de, fax: + 49 69 212-30704). Als gevolg van een gebrek aan ruimte en financiering momenteel haar permanente etnografische collectie niet weergegeven maar eerder toont well-made tentoonstellingen. Ma gesloten, di, do, vr, Su 10 AM - 8 PM, W 10 AM - 8 PM, Sa 2 PM - 8 PM.

Museum für Kommunikation (Museum voor communicatie), Schaumainkai 53, + 49 69 6060-0 (fax + 49 69 6060-666). Voorheen bekend als de postal museum, verklaart het de geschiedenis van de communicatie met een sterke focus op postdiensten en telecommunicatie. Veel telegrafie van de oude, telefoons, fax machines etc. kunnen worden uitgeprobeerd dus het is leuk voor kinderen niet te jong. Mis niet de kleine, maar indrukwekkende kunstcollectie, hosting werken met communicatie thema's uit het begin van de 19e eeuw tot vandaag. Ma gesloten, Tu-F 9 AM - 5 PM; Za-zo 11u - 7 PM. 3 € voor volwassenen.

Ikonen Museum (Museum voor pictogram), Brückenstraße 3-7 (oostelijke uiteinde Schaumainkai), ☎ + 49 (0) 69-21236262. TU-Su 10 AM - 5 PM, wo tot 8 PM. opgericht in 1990 door middel van een donatie van 800 iconen uit de 16e-19e eeuw dit museum heeft vandaag ongeveer 1'000 pictogrammen en heeft vandaag ook speciale tentoonstellingen voor moderne iconen. 6 €, verminderd 4, elke laatste zaterdag in de mont-gratis.

Jüdisches Museum (Joods Museum), Untermainkai 14/15, + 49 69 21235000 (e-mail: info@juedischesmuseum.de, fax: + 49 69 21230705). Dit is niet op de werkelijke Museumsufer maar aan de andere oever van de rivier. De Joodse Gemeenschap in Frankfurt kan terugkijken op meer dan 850 jaar geschiedenis in Frankfurt en is de tweede oudste Gemeenschap in Duitsland. De goed gefinancierde museum in de oude Rothschild (zij zijn afkomstig uit Frankfurt) betaalt palais verwijzing naar deze geschiedenis met een sterke focus op de holocaust. Ma gesloten, Tu-Su 10 AM - 5 PM, W 10 AM - 8 PM. volwassenen € 7, met inbegrip van Museum Judengasse: 10 €.


Skyline

Frankfurt heeft een aantal van de hoogste gebouwen van Europa (de Commerzbank tower is de 2de hoogste kantoorgebouw van Europa). Haar skyline is uniek voor het land, zoals de torens zijn geconcentreerd in een relatief kleine stadscentrum, Frankfurt geven het uiterlijk van een metropool. De skyline is de reden waarom Frankfurt soms door de bijnaam Mainhattan heet.

Probeer voor een uitzicht op de skyline van de bruggen van de rivier Main. De oostelijke bruggen bieden de beste weergave. Ook, wanneer je deze de stad vanaf de luchthaven via de metro benadert, blijf aan de rechterkant van de trein. Net voordat de trein het centraal station van Frankfurt nadert het treedt een grote curve, en vanaf hier zul je een mooie eerste blik van de skyline.
Maak een wandeling van Schweizer Platz noordwaarts voor een andere goede weergave van de wolkenkrabbers.

De Main Tower (metrostation Willy-Brandt-Platz of S-Bahn-station Taunusanlage) gebouw is bijzonder omdat het de enige Frankfurt hoogbouw die openstaat voor het publiek. Voor 6.50 Euro kun je de lift naar het uitkijkplatform op een hoogte van 200 meter. Vanaf hier zul je een goed zicht van Frankfurt en het omliggende gebied. Zorg ervoor dat te gaan op een heldere dag, en als je in Frankfurt in de herfst of voorjaar u misschien wilt proberen om te gaan op een korte terwijl voor zonsondergang. Op die manier kunt u getuige zijn van hoe de stad verandert van dag in nachtleven. De Main Tower is iets dat u niet tijdens uw verblijf missen mag. Het uitkijkplatform zal tijdens het noodweer gesloten zijn.

De oude Europese CentraleBank in het centrum van Frankfurt (metrostation Willy-Brandt-Platz) - gemakkelijk herkend door de zeshoekige lay-out en de grote neon kleur € standbeeld voor de ingang - zou kunnen zijn van sommige bijzonder belang, aangezien dit de zetel van de Europese financiële macht en beslissingen is. Het is niet open voor het publiek.

Er zijn verschillende vuurwerk displays gedurende het hele jaar. Veel grote evenementen - zoals de Museumsufer festival zijn erg goed gedaan vuurwerk voorgeschoteld. Controleer uw lokale evenement planning; bent u in de stad die dit altijd de moeite waard uw tijd zijn. De uitzondering zijn het nieuwe jaar vuurwerk, ongeorganiseerde en minder dan spectaculair. Goede uitzichtpunten zijn de belangrijkste bruggen, of de oevers.


Drinken

Frankfurt is een jonge stad waar gezelligheid en partijen altijd hoog op de agenda zijn. Sachsenhausen, Bockenheim, Bornheim, Orleans en het centrum van de stad zijn de belangrijkste actiegebieden. Het centrum van de stad omvat de eerder louche wallen - die zwaar wordt gepatrouilleerd door politie en lokale ambtenaren van de Raad - in de buurt van het centraal station. Strip clubs zoals de Golden Gate Frankfurt zijn populair voor bijvoorbeeld bachelor/bachelorette partijen in het weekend en soortgelijke gewrichten liggen op loopafstand. Controleer Prijzen vooraf om problemen te vermijden met springkussens daarna.

Als gevolg van de banken en zakenreizigers is het nachtleven in Frankfurt splitsen in duurdere partijen of alternatieve studenten feesten. Over het algemeen kleding moet een beetje meer duurdere dan het Duitse gemiddelde — sneakers niet aanvaardbaar kunnen zijn in sommige locaties.

Terwijl spraakmakende clubs gewoonlijk open tot de vroege uurtjes zijn, sluiten bars rond 23:00-01:00 en kleine clubs op 03:00-04:00 tijdens de zaterdagavond. Meest relevante treffer voor binging dagervaring is Alt-Sachsenhausen zoals een heleboel balken er open tot zonsopgang blijven zal.

Ebbelwoi
ALT-Sachsenhausen, een deel van de wijk Sachsenhausen ten zuiden van de rivier de Main, is beroemd om zijn bars en Kneipen (een Duitse soort Bar) serveert de 'regionale specialiteit' Ebbelwoi (lokaal dialect voor "appelwijn", soms gespeld als Ebbelwei). Echter, deze dagen is het meestal voor toeristen. Goede opties in Alt-Sachsenhausen zijn Dauth-Schneider, Struwwelpeter en Lorsbacher Thal. Een andere optie in Sachsenhausen is langs Textorstrasse, een wandeling van twee minuten zuiden, waar vind je nog een rij van authentieke plaatsen catering aan de lokale bevolking (Germania, Kanonensteppel, Feuerraedchen).

Niet zo beroemd als "Alt-Sachs", maar ook algemeen bekend, is Bornheim (gevestigd in het noorden) die heeft ook bier-tuin-achtige cider vestigingen op 'Berger Straße' en het omliggende gebied. Enkele van de populaire appelwijn plaatsen in Bornheim zijn Solzer, Zur Sonne en Zur Schoenen Muellerin.

Drinken appelwijn: meeste locals drinken hun zuivere appelwijn, maar sommige met een vleugje bruisend water drinken. Gewoon een glas bestellen door te vragen voor een "Sauergespritzte" of gewoon een "Sauer". U kunt ook een "Süßgespritzte" bestellen, dit is appelwijn met een vleugje Fanta of Sprite, hoewel dit misschien verdien je sommige afkeurende blikken van de kelners en de lokale bevolking. Legende gaat dat in de oude dagen bestellen dat ebbelwoi vermengd met iets anders dan water zou hebben u verbannen uit de zeer traditionele pubs. Vandaag zal sommige obers dienen de appelwijn en de soda in aparte glazen te verlaten van de klant om vast te leggen van de heiligschennis. Bent u in een groep kunt u ook een Bembel bestellen. Dit is een klei-kruik die wordt geleverd in verschillende maten en houdt de appel wijn koel.