Larnaca Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Larnaca Luchthaven

Vind je goedkope autoverhuur met Express Auto Huren in Larnaca Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier u een all inclusive prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer uw reisdatums. Dan krijgt u een eenvoudig real-time overzicht waar u alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken.

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf in Larnaca Luchthaven. We hebben van kleine tot grote auto s, SUVs of huur een exotische voertuig. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen!

Larnaca is een redelijke eis om de oudste stad op Cyprus, met bewijs van bewoning omhoog tot 6000 jaar geleden.

Moderne Larnaca, zoals andere Cypriotische kustplaatsen, is verdeeld in een oudere centrum van de stad en een breed wildgroei van hotels en restaurants langs het strand.

Wat heb je te zien in Larnaca?

De Kerk van St. Lazarus (Ayios Lazaros Sq), een orthodoxe kerk dateert uit de 9e eeuw, is naar verluidt gebouwd rond het graf van de bijbelse Lazarus, broer van Maria.

De Larnaca Salt Lake is ten westen van de stad in de buurt van de luchthaven. In de winter (November tot maart), kunnen koppels van roze flamingo's hier worden gezien.

Te doen in Larnaca?

De belangrijkste reden om te komen naar Larnaca is voor duikers het wrak van de Zenobia (watch video[4]), een ro-ro-veerboot die zonk in 1980 op haar eerste reis alleen een paar honderd meter van de haven als gevolg van een fout in de ballast-computer. Volledig beladen met vrachtwagens en hun lading, ligt het schip nu op zijn kant op een diepte van 42 meter, met de top van het wrak op 18m en dus gemakkelijk toegankelijk is zelfs voor de PADI Advanced Open Water duikers. Als uw vlucht in recht komt, kunt je zelfs de schaduw van het wrak zien zoals je het land op de luchthaven van Larnaca!

@lpha divers (Alpha duikers) @lpha Divers duik centrum (Dhekelia Rd), 2, Pyla tuinen, Dhekelia Road, Larnaca, 7081, Cyprus; Tel/Fax +357-24-647519; e-mail: info@alpha-divers.com; een PADI 5 Star Gold Palm Instructor Development Center en een Britse Sub Aqua Club Premier & technische centrum. Gelegen naast Lordos Beach Hotel en Mariandy Hotel.

Dingen om te kopen in Larnaca

Het nabijgelegen dorp van Lefkara is beroemd om zijn kantwerk en zilverwerk en Larnaca wordt de dichtstbijzijnde grote stad naar het dorp, verkoopt zowel in groot aanbod.

Onafhankelijke juweliers en horlogemakers zijn overvloedig, met name onder en vlak bij de hoofdstraat Ermes/Ermou.