Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Larnaca Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Larnaca Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Larnaca Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Larnaca Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Larnaca Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Larnaca Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Larnaca Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Larnaca Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Larnaca Luchthaven

Larnaca - Luchthaven

Larnaca International Airport, Larnaca

Larnaca - Stadscentrum

39 Ippokratous, Larnaca, 6017

Larnaca Luchthaven Informatie

Larnaca is een redelijke eis om de oudste stad op Cyprus, met bewijs van bewoning omhoog tot 6000 jaar geleden.

Moderne Larnaca, zoals andere Cypriotische kustplaatsen, is verdeeld in een oudere centrum van de stad en een breed wildgroei van hotels en restaurants langs het strand.

Wat heb je te zien in Larnaca?

De Kerk van St. Lazarus (Ayios Lazaros Sq), een orthodoxe kerk dateert uit de 9e eeuw, is naar verluidt gebouwd rond het graf van de bijbelse Lazarus, broer van Maria.

De Larnaca Salt Lake is ten westen van de stad in de buurt van de luchthaven. In de winter (November tot maart), kunnen koppels van roze flamingo's hier worden gezien.

Te doen in Larnaca?

De belangrijkste reden om te komen naar Larnaca is voor duikers het wrak van de Zenobia (watch video[4]), een ro-ro-veerboot die zonk in 1980 op haar eerste reis alleen een paar honderd meter van de haven als gevolg van een fout in de ballast-computer. Volledig beladen met vrachtwagens en hun lading, ligt het schip nu op zijn kant op een diepte van 42 meter, met de top van het wrak op 18m en dus gemakkelijk toegankelijk is zelfs voor de PADI Advanced Open Water duikers. Als uw vlucht in recht komt, kunt je zelfs de schaduw van het wrak zien zoals je het land op de luchthaven van Larnaca!

@lpha divers (Alpha duikers) @lpha Divers duik centrum (Dhekelia Rd), 2, Pyla tuinen, Dhekelia Road, Larnaca, 7081, Cyprus; Tel/Fax +357-24-647519; e-mail: info@alpha-divers.com; een PADI 5 Star Gold Palm Instructor Development Center en een Britse Sub Aqua Club Premier & technische centrum. Gelegen naast Lordos Beach Hotel en Mariandy Hotel.

Dingen om te kopen in Larnaca

Het nabijgelegen dorp van Lefkara is beroemd om zijn kantwerk en zilverwerk en Larnaca wordt de dichtstbijzijnde grote stad naar het dorp, verkoopt zowel in groot aanbod.

Onafhankelijke juweliers en horlogemakers zijn overvloedig, met name onder en vlak bij de hoofdstraat Ermes/Ermou.