Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Toronto Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Toronto Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Toronto Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Toronto Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Toronto Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Toronto Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Toronto Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Toronto Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Toronto Luchthaven

Toronto - Luchthaven

Pearson International Airport, Mississauga, L5p1a2, On, On

Toronto - unnion Station

200 Wellington St W, Toronto, M5v3c7, On, On

Toronto - Stadscentrum

200 Wellington St W, Toronto, M5v3c7, On, On

Toronto - Front St

330 Front St West, Toronto, M5v 3b7, Ot

Midtown East (don Mills) - Toronto

1345 Lawrence Avenue East, Toronto, M3a 1c6, On

Toronto - Bloor Street

20 Bloor St. East, Toronto, M4w 3g7, Ot

Toronto - Yonge Street

38 Eglinton Ave West, Toronto, M4r 1a1, Ot

Toronto - Victoria Park

1245 Danforth Avenue , Toronto , M4j 1m8 , On

Billy Bishop Toronto City - Luchthaven

4 Eireann Quay, 4 Eireann Quay, Toronto, M5v1a1, On

Toronto - Dundas West

2401 Dundas Street West, Toronto, M6p 1x2, On

Toronto Luchthaven Informatie

Toronto Toronto wordt soms aangeduid als de New York City van Canada vanwege het algemene gevoel van de stad is vergelijkbaar met die van New York City, en omdat Toronto is een populaire bestemming voor immigranten.

Het gebied werd voortgebracht uit Postglaciale alluviale afzettingen en bluffs, bevolkt op verschillende tijdstippen door Iroquois en later Wyandot (Huron) volkeren. De nederzetting door Europeanen begonnen met de bouw van een zelden bezette fort in de buurt van hedendaagse beursterrein ligt in het midden van de jaren 1700s, Fransen groeide vervolgens uit een achterland Engelse handelspost opgericht als York in 1793 (terug te keren naar de huidige naam Toronto in 1834). Later in de 19e eeuw groeide het uit tot de culturele en economische focus van Canada. Als gevolg van grotendeels liberaal immigratiebeleid van het land begint in de jaren 1960, en van de regio sterke economie, werd Toronto, in de afgelopen decennia omgetoverd tot een van de meest cultureel en etnisch diverse steden in de wereld. Meer dan 80 etnische gemeenschappen zijn vertegenwoordigd, en meer dan de helft van de bewoners van de stad werden geboren buiten Canada.

Klimaat

Toronto's klimaat is over het geheel genomen aan de koele kant en variabele omstandigheden kunnen worden verwacht. Centrum temperaturen gemiddelde-3.8 ° C (25 ° F) in januari, maar extreem koud ervaren verdere duurt noorden meestal minder dan een week tegelijk. Desondanks komen bereid. Winters zijn nog steeds koud en bewolkt, op sommige tijden besneeuwde en oncomfortabel winderig en op andere momenten, vochtig. Soms kunnen zware stormen invloed op vluchten naar en vanuit de stad, evenals vertragen van transport en activiteiten in de stad voor een dag of twee.

De stad ervaringen warme en vochtige zomers met een gemiddelde hoogte van 27° C (80° F) en een minimum van 18° C (65° F) in juli/augustus, met veel zwoel avonden, maar zelden extreme hitte. De historische jaargemiddelde van de temperatuur meer dan 30° C (86° F) is 12 dagen, maar dit aantal ongeveer heeft verdubbeld de afgelopen tien jaar. De zon schijnt vaker wel dan niet in de zomer, maar korte onweersbuien optreden van tijd tot tijd, meestal duurt minder dan een uur, en brengen zware regenval.

Krijgen

met het vliegtuig

Toronto Pearson International Airport (YYZ) ligt 28 km (17 mijl) ten noordwesten van het centrum en wordt bediend door de meeste grote luchtvaartmaatschappijen. Dit is Canada's grootste en drukste luchthaven en is de belangrijkste hub voor Air Canada en WestJet. Er zijn twee terminals: Terminal 1 gastheren Air Canada en andere Star Alliance-maatschappijen, terwijl Terminal 3 SkyTeam en Oneworld alliantie luchtvaartmaatschappijen, samen met WestJet, Air Transat, en andere niet-geaffilieerde luchtvaartmaatschappijen gastheren. Gratis WiFi-internettoegang is beschikbaar gedurende beide terminals.

Er is een gratis Terminal LINK monorail die 24/7 draait die u verbindt met 1 van de Terminal, Terminal 3 (incl. het Sheraton Gateway Hotel) en burggraaf Station (incl. de waarde Park garage waarde Park veel en het ALT hotel). In Terminal 1, is het gelegen op niveau 5 van de parkeergarage. In Terminal 3, is het gelegen in de voetgangersbrug.

Billy Bishop Toronto City Center Airport, (YTZ), (algemeen bekend als "The Island Airport" door de lokale bevolking), behandelt korte regionale vluchten alleen. De hoofdhuurder is Porter Airlines, een low-cost luchtvaartmaatschappij die vluchten turboprop vliegtuigen met vele steden in het oosten van Canada (Halifax, Moncton, Mont-Tremblant, Montreal, Ottawa, Québec, Sault Ste. Marie, St. John's, Sudbury, Thunder Bay, Timmins, Windsor) en de noordoostelijke Verenigde Staten (Boston, Burlington, Chicago/Midway, Myrtle Beach, New York/Newark, Pittsburgh, Washington/Dulles) werkt. Air Canada biedt naar Montreal. Een van de belangrijkste voordelen van het vliegen naar de luchthaven is de nabijheid van de binnenstad kern. Bij de landing kun je centrum binnen tien minuten.

Een toegankelijke voetgangerstunnel verbindt de luchthaven met het vasteland. Veerdienst is ook beschikbaar. Het is gewoon 121 m (397 ft) en's werelds kortste veerboot op regelmatige basis geplande route. Het rijdt tussen TCCA en het vasteland elke 15 minuten, 6:45 AM - 10:07 PM. Maak je geen zorgen, u hoeft niet te kopen van de tickets of iets, je kijk voor de lijn (er zijn afzonderlijke regels voor voetgangers en auto) en de Raad van bestuur wanneer gericht om dit te doen. Als u het huren van een voertuig op YTZ, zijn nationale en Avis op het vasteland, terwijl Hertz is eigenlijk over de betekenis van de eiland krijgt u ervaring met het rijden van in- en uitschakelen van de veerboot. Eenmaal op het vasteland, een gratis pendelbus verbindt de terminal met het Fairmont Royal York Hotel, aan de overkant van unnion Station.

TTC trams vindt u een korte wandeling van het noorden van het vasteland ferry terminal. Route 511 Bathurst biedt service Noord langs Bathurst, naar Bathurst metrostation. Route 509 Harbourfront reist oosten langs de waterkant (Queen's Quay) te unnion Station. Beide routes tot slot een korte afstand naar het westen op tentoonstelling plaats. Echter, de meest geschikte verbinding met TTC metro en GO Transit diensten zijn via de gratis pendeldienst naar unnion Station.

Met de bus

IC-bus

De hoofdingang van de busterminal is op Bay Street onmiddellijk ten noorden van Dundas en van de terminal vertrekken gebouw neemt de noordelijke helft van het blok dat wordt begrensd door Bay Street, Dundas Street, Edward Street, en Elizabeth Street; de aankomsten gebouw ligt onmiddellijk Elizabeth overkant van het vertrek bouwen. Het vertrek gebouw is verbonden door het ondergrondse pad loopbrug systeem Dundas metrostation aan de Yonge-line via het Atrium op Bay winkelcentrum. De terminal is ook enkele blokken ten oosten van St Patrick metrostation op de lijn van de Universiteit-Spadina. In tegenstelling tot unnion Station heeft het busstation kasten waarin mensen Bagage kan opslaan. De kosten $5 voor 24 uur en u een token moet krijgen van een van de token machines, gelegen naast de kluisjes. De kluisjes bevinden zich in de gang aansluiten van het gebouw met de aankomsten gebouw vertrek. Items opslaan in kluisjes 's nachts is niet aan te raden als inbraken gemeenschappelijke 's nachts zijn. Bepaalde items te groot om te passen in een locker kunnen worden opgeslagen in de informatie-stand tegen extra kosten.

Met de trein

In 1927 geopend, Toronto unnion Station wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste, meest indrukwekkende treinstations in Noord-Amerika; met een enorme grote zaal, het plafond oplopend tot een hoogte gelijk aan zeven verhalen. Ondanks deze indrukwekkende zaal, de meeste van de activiteiten in het station vindt plaats in de ondergrondse menigten die een link van de Forens spoor platformen met het metrostation. De grote zaal wordt nog steeds gebruikt voor de aankoop van tickets van het IC-spoor met een rij voor de kassa en verschillende ticketautomaten. Het station wordt aangedaan door een metrostation met dezelfde naam, toegankelijk vanaf de GO concourse. De belangrijkste IC-concourse wordt benaderd vanuit de grote zaal, maar alle commuter spoor platformen zijn toegankelijk vanaf de ondergrondse GO Transit concourse, zoals het unnion Station Bus Terminal aan de overkant is. De GO Transit concourse wordt benaderd door een van de drie grote trappen in de grote zaal of rechtstreeks vanuit de metro nemen.

Met de auto

Grote snelwegen toonaangevende in Toronto zijn de QEW, de 404, de 401, de 400 en de 427. Toronto is in de benijdenswaardige positie van de grootste stad van Canada, dus het is relatief gemakkelijk te vinden van een teken dat u wijzen in de goede richting. Worden geadviseerd dat verkeer op binnenkomende snelwegen extreem zwaar kan zijn. In de binnenstad kern zijn er veel beperkingen voor bochten, met name uit doorgaande naar andere doorgaande (bijvoorbeeld Yonge Dundas straat).

Wat te doen

Stranden. Toronto heeft drie hoofdonderdelen van strand langs Lake Ontario. De meest populaire van deze is in de buurt stranden passend genoemd. Een minder populair alternatief is de stranden in het westelijke uiteinde van de stad in de buurt van Parkdale; Dit was ooit Toronto Coney Island, met een pretpark en talrijke attracties van de strand-stijl; echter in de jaren 1950 de stad gebouwd de Gardiner Expressway langs de oever, effectief het scheiden van de stranden van de stad en het veroorzaken van de sloop van het attractiepark; door de jaren heen zijn pogingen gedaan om re energize dit gebied, maar de Gardiner blijft een belangrijke hinderpaal, alsook een bron van lawaai en vervuiling te houden weg would-be strand-gangers. Aan de positieve kant zijn de stranden grotendeels leeg allermeest naar de tijd, voor degenen die het verstrekken van eenzaamheid. Het derde grote strand in de stad loopt langs de zuidelijke oever van de Toronto-eilanden. Dit gebied is aangenaam afgelegen, met de meeste van de eilanden bedekt met Park en een kleine pretpark. Hanlan van Point Beach op de westelijke oever van de eilanden is dat de stad van Toronto alleen officieel erkende kleding optioneel strand en een populaire Homo ontmoetingsplaats. Ondanks deze opties liever vele Torontonians te verlaten de stad voor strand reizen; de meest populaire stranden zijn die in de Georgian Bay area ten noorden van Toronto, Wasaga Beach in het bijzonder is erg populair tijdens de zomer.

De Distillery District. De voormalige Gooderham & Worts distilleerderij landerijen zijn verjongd tot een voetganger alleen dorp gewijd aan de kunst en amusement. Het heeft fantastische restaurants, festivals, en kunstgalerijen.

De Lakefront en Harbourfront, in de binnenstad kern. Fiets- en wandelpaden, met een uitstekend zicht op het Toronto skyline. De Harbourfront Centre ligt direct aan het meer, en is thuis van talrijke culturele evenementen, waarvan de meeste gratis of relatief goedkoop zijn. Mogen nemen aan enkele van's werelds meest kritisch toegejuichte podiumkunsten producties, of geniet van één van de vele festivals van de wereld die elk weekend plaatsvinden.

De Toronto-eilanden. Een korte goedkope veerboot rit van de voet van Bay St. en u de drukte van de stad achter laat. Visueel, het uitzicht op de skyline van de eilanden is adembenemend, en om te fietsen, wandelen, picknicken of gewoon ontspannen, de Toronto-eilanden zijn moeilijk te verslaan. Er is zelfs een kleine pretpark voor kinderen, Centreville. Op warme zomerdagen zullen temperaturen hier vaak ongeveer 2-3C minder dan op het vasteland hulpverlening. Midden van de zomer die het water is warm genoeg om te zwemmen op Hanlan van punt of voor de meer avontuurlijke, bevindt zich een naaktstrand in de buurt.

Canada's Wonderland. Een groot themapark gelegen in Vaughan, 30 kilometer ten noorden van de binnenstad van Toronto. Het wordt beschouwd als een van Noord-Amerika's premier attractieparken, met meer dan 200 attracties. Het park is open seizoen van mei tot oktober.

Italië/Portugal dorpje. Gericht aan het College en Grace, is dit de plek om een gevoel van de westelijke Middellandse Zee. Zitten op een van de vele winkels van de koffie en Bekijk de wereld gaan door in het weekend. Een geweldige tijd om te bezoeken is tijdens de FIFA World Cup mannentoernooi (in voetbal / voetbal), ongeacht waar in de wereld het daadwerkelijk wordt gehouden als beide gemeenschappen gezicht af en rivaliteit bereiken een fever pitch. Onlangs de rivaliteit zijn begonnen met het infecteren van aangrenzende gemeenschappen en het wordt nu steeds tot het punt dat de hele stad is wordt gedrapeerd in een geest numbing verscheidenheid van vlaggen om de vier jaar.

Little India, in Gerrard Street tussen Greenwood en Coxwell. Als u krijgen een gevoel van Toronto's bruisende Zuid-Aziatische gemeenschap wilt, is dit waar u wilt zijn.

Sinds de vroege jaren 1990, een Koreatown heeft ook naar voren gekomen in North York langs Yonge Street tussen Sheppard Avenue en net ten noorden van Steeles Avenue. Het gebied bestaat uit delen van North York, Ontario (Willowdale, Toronto en Newtonbrook) en Thornhill, Ontario (Vaughan, Ontario en Markham, Ontario).

De nieuwe Koreatown heeft vele winkels, Koreaanse Kruidenieren en supermarkten (sommige vrij groot), karaoke bars en familie restaurants catering aan jongere Koreanen en die wonen in het noorden van de stad Toronto en York Region. Een groter deel van deze wijk zijn recente immigranten of visum studenten uit Zuid-Korea.

Kopen

Yonge Street, wordt herkend door het Guinness Book of World Records als de langste straat in de wereld. Het loopt vanaf de rand van het meer tot ongeveer 1896 km ten noorden van de stad, en de Yonge metrolijn loopt recht onder de straat van King Street North naar Finch Avenue. U kunt langs deze straat rijden als je wilt (geven proberen te vinden van parkeren), maar de slimme manier om te verkennen van Yonge te voet, met een metro-dagpas is aan klop je tussen de plekken die u wilt zien.
Zuiden van koningin St. naar het meer, is meestal de financiële wijk, met zeer weinig voor toeristen. Als u wilt dat een goede blik op de wolkenkrabbers van de financiële wijk, lopen west van de koning metrostation om de hoek van de koning en de baai. Dit is het financiële hart van het land; Canada's gelijk aan New Yorks Wall Street.
Is het drukste stuk van koningin St. naar Bloor St.. Terwijl sommige lokale bevolking zal hangen en shop hier (meestal jongere mensen), zijn veel van de winkels beperkt tot souvenirs of lagere begroting winkelen. Dit is een behoorlijk spannend place to be, en de meeste bezoekers vinden dit deel van de stad een interessante ervaring, zelfs als de meest verfijnde winkelen elders wordt gevonden.
Bloor St. Als je hoofd West uit de hoek van Yonge en Bloor, zijn u in de meest luxe van Toronto de winkelstraten, Yorkville (zie hieronder). Hoewel niet strikt op Yonge street, is dit gebied gemakkelijk bereikbaar vanaf de Yonge-Bloor metrostation (u kunt ook naar Bay station op de lijn van de metro Bloor-Danforth).
Bloor St. aan Eglinton. Een beetje sleepier dan andere delen van Yonge, en een lange wandeling zonder teveel winkelen, maar voor degenen die een goede stedelijke wandeling (4 km willen), er is geen reden om dit stuk overslaan. Het winkelcentrum is niet zo levendig, maar dat wil niet zeggen dat er geen bezienswaardigheden te zien. Van bijzonder belang is het kerkhof van Mount Pleasant, ongeveer halverwege tussen St. Clair en Davisville metrostations. De route van de metro tussen Bloor en Eglinton is interessant ook, zoals veel buiten loopt, en het uitzicht uit het raam van de trein plezierig is, dus als het winkelen u, neem de trein naar Eglinton van Bloor.
Eglinton aan Lawrence. Deze strook van Yonge is niet zo goed bekend is door toeristen, en bijgevolg meer populair bij de lokale bevolking. Omringd door hogere middenklasse en rijkere wijken, is dit waar u naartoe wilt ervaren de energie van Yonge street, zonder de toeristische vallen. Neem de metro naar Eglinton station en noorden lopen. Het is een 2 km snelwandelen (1.3 mijl) van Eglinton naar Lawrence, en er zijn honderden winkels en restaurants aan beide zijden van de straat. Als u een wandeling van 4 km kunt omgaan, kunt u lopen naar Lawrence aan de ene kant van de straat, en vervolgens over te steken en lopen terug. Er is zelfs een halve kilometer Noord van Lawrence die u, voor een totaal van 5 km van continue winkels dekken kan. Breng comfortabele schoenen!

Kensington markt, (rond College en Spadina. Neem de Danforth-Bloor metro naar Spadina station, en neem dan de Spadina tram zuiden in Chinatown. Kensington markt ligt een stratenblok westen van Spadina. U kunt uitstappen ergens tussen College en Dundas straten.). Zaterdag is een goed moment om te gaan; Sommige winkels zijn gesloten op zondag... Eens een centrum van Joods leven maar heeft morphed in het centrum van Toronto de Boheemse scène. Bezoekers zullen worden aangevallen door geluiden en geuren in tegenstelling tot elders in de stad, zoals smalle straatjes bustle met immigranten, punkers en yuppies gelijk. Winkels zijn overtollige winkels, koffiehuizen, kleine restaurants (inclusief vegetarisch), leveranciers van de kleding en platenzaken. Vis en fruit markten ook in groten getale aanwezig zijn, en het gebied is een boom van Zuid-Amerikaanse kraampjes laat ervaren. Diverse weekenden gedurende de zomer zijn aangewezen "auto-vrij" door de stad, maar zelfs op de gemiddelde weekend dit is een plek om met een auto, zoals voetgangers neigen te dwalen als ze willen.  bewerken
Pacific Mall, Steeles en Kennedy in Markham. De grootste Chinese overdekt winkelcentrum in Noord-Amerika, en zeker de moeite waard een bezoek als u geïnteresseerd bent in Aziatische-Canadese cultuur. Neem 53 bus van Finch metrostation (het is een lange busrit!). Ongeveer 45 minuten van het centrum met de auto, ruim een uur door transit. Ook vlakbij station Milliken gaan.
Chinatown. Enorme drukte verpletteren de trottoirs als verkopers authentieke Chinese en Vietnamese gerechten, en niet-zo-authentic knock-offs verkopen. Het is een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika's, en met vele winkels gericht op toeristen, het is een goede plek te halen sommige ongebruikelijke en goedkope souvenirs. Het gebied is ook thuis aan een groeiend aantal Koreaanse en Vietnamese winkels en restaurants. Toronto multiculturele mozaïek stopt nooit evolueert. Voor een complete tour, reis langs het Spadina (Noord/Zuid) basisgewicht College Street in het noorden of Queen Street in het zuiden.
Vaughan Mills. Groot nieuw winkelcentrum 6 km ten noorden van de stad van Toronto. Het omvat bezienswaardigheden zoals LEGOLAND Discovery Center en Lucky Strike Lanes.
Toronto Hockey reparatie en keeper hemel. Een wereldberoemde ijshockey apparatuur leverancier, het aantrekken van mensen van over de hele wereld om te winkelen.
SOMA-Chocolatemaker. Een echt juweeltje, Soma is uniek voor Toronto en een must-visit bestemming voor elke toerist chocolade-liefhebbende. Met slechts twee locaties, een fabriek in de Distillery District in 32 Tank huis Lane en een boetiek in 443 King W. op de hoek van Spadina, ze zijn heel misschien wel de beste chocolade winkels in Canada. Soma is een van slechts een handvol (ze rekenen op uw vingers) van ambachtelijke chocolatemakers in heel Noord-Amerika. Terwijl bijna alle andere hoogwaardige chocolade gebak vandaan chocolatiers, die het kopen van Chocolade couverture (verrijkt, vooraf gezoete chocolade mix) in bulk te maken van hun producten, Soma in plaats daarvan kopen kleine zendingen van rauwe cacaobonen rechtstreeks uit selecteren producenten over de hele wereld en verwerken in batches van verse chocolade on-site. Hiervoor zijn duur, particulier eigendom van apparatuur en gespecialiseerde expertise in huis. Dientengevolge, zijn hun gebak zoals bars, truffels, gelato, warme chocolade "elixers" en andere legitieme unieke Soma apparaten, extreem superieur, zoals de chocolatemaking processen kunnen worden aangepast in uiterst kleine partijen aan de aard van de beoogde eindproduct. Enige downside aan dit is dat, vanwege de kleine hoeveelheid chocolade geproduceerd in elke partij en de uitgebreide tijd die nodig is voor het correct verwerken van rauwe bonen in klaar-om-confect chocolade (bars en andere producten zijn allemaal individueel batch-genummerd), gecombineerd met de 'rollende' maandelijkse aard van hun bean zendingen van verschillende kwekers, populaire producten staan bekend als niet beschikbaar van tijd tot tijd (hoewel hun online menu regelmatig bijgewerkt wordt zodat dit).
Brouwerijen, (zoals koel bier) kan worden moeilijk te vinden buiten de GTA. Deze kunnen worden gekocht bij de brouwerij, bier winkel of LCBO.

Blijf veilig

Misdaad

Sommige wijken zijn bekend in de media en op straat als meer gevaarlijk, maar politiestatistieken evalueren misdaad in een bepaald gebied gebaseerd voorvallen per 10.000 inwoners, niet met inbegrip van binnenkomend verkeer van niet-ingezeten. De Bay Street financiële centrum kern ervaringen eigenlijk het hoogste percentage van aanval en drug misdaden met behulp van deze parameters, maar dit heeft niet goed publiciteit door lokale of nationale media. Hoger dan gemiddelde criminaliteit (vergeleken met de totale stad) treedt op in bepaalde neigbourhooods. Deze omvatten:

Gebieden in de oude stad (dicht bij of centrum): Regent Park, delen van Parkdale, St. James Town, Cabbagetown en Moss Park, Alexandra Park, Danforth-Oosten. Voormalige innerlijke stadswijken: Crescent stad, Pakview-O'Connor, Flemingdon Park, Weston-Mount Dennis en Lambton.
Buitenste gebieden in North York: Jane & Finch ("Jane Corridor"), Lawrence hoogten, Westminster-Branson, de pinda (Don Mills/Sheppard).
Etobicoke: Rexdale/Jamestown Cresent en Long Branch.
Scarborough: Malvern, Kingston & Galloway, Steeles-L'Amoreaux, Dorset Park en Eglinton East-Kennedy Park.