Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Bahrain AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Bahrain

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Bahrain. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Bahrain.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Bahrain met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Bahrain.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Bahrain dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Bahrain!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Bahrain

Luchthaven Bahrain

International Airport P.o.box 22600, Muharraq

Luchthaven Bahrain Informatie

Bahrein

Het Koninkrijk van Bahrein is een Midden-Oosten archipel in de Arabische Golf, verscholen in een zak van de zee geflankeerd door Saoedi-Arabië en Qatar.

Begrijpen

Bahrein (Bahrain) is het kleinste land in de GCC, en heeft vaak moest lopen van een diplomatieke koord met betrekking tot de grotere buren.

Klimaat

Bahrein (Bahrain) beschikt over een tropische woestijnklimaat, maar als gevolg van land terugwinning heeft zeer weinig stranden. Kunstmatige stranden bij luxehotels zijn leuk, maar alleen toegankelijk voor een prijs.

Krijgen

Vanaf 1 oktober 2014 kunnen 66 landen krijgen een visum op aankomst (VOA).

Burgers van de GCC vereisen geen een visum voor een bezoek aan Bahrein (Bahrain), en nationale identiteitskaart kunnen gebruiken om in het land.

Burgers van Ierland en het Verenigd Koninkrijk kunnen het verkrijgen van een visum bij aankomst of online voor een verblijf van maximaal drie maanden.

Met het vliegtuig

Bahrain International Airport (IATA: BAH), in Muharraq net ten oosten van Manama, is de thuisbasis van Gulf Air en heeft uitstekende verbindingen in de gehele regio en Londen. De luchthaven heeft goede duty-free-winkelen voor degenen in afwachting van vluchten.

Met de bus

De Saoedi-Bahreinse Transport bedrijf (SABTCO), loopt acht bussen dagelijks vanaf het SAPTCO busstation in Dammam via Khobar in Saoedi-Arabië, over de koning Fahd Causeway, naar het busstation naast het centrum van de Lulu in centrale Manama.

Met de auto

De 26-km koning Fahd Causeway verbindt Bahrein en Saoedi-Arabië. De grensinspectiepost ligt op een eiland in het midden van de causeway. De causeway is een tol voor het invoeren van aan elke kant: 2 BD uit Bahrein en 20 SAR van Saoedi. Er zijn geen tol verlaten van de causeway. Hebt u van Saoedi-Arabië residentie (Iqamah), er is geen last voor de Bahrein immigratie visum stempel, maar bent u een bezoeker Saoedi (bijvoorbeeld business visum), dan kost u 15BD/150SAR, het zelfde als bij de luchthaven van Bahrein.

SABTCO van Bahrein Limo taxi's, die plaats aan maximaal vier, kun je over voor prijzen vanaf BD30/SR300. Tol zijn meestal opgenomen in een taxi of limo tarieven.

Op voet

U kan niet lopen over de grens op de koning Fahd Causeway, je moet wel in een voertuig. Dus kan niet je een Saoedische taxi nemen naar de grens, doorlopen, dan neem een Bahreinse taxi vanaf de andere kant.

Praten

Arabisch is de officiële taal. Bahreinse Arabisch is de meest gesproken dialect van de Arabische taal, hoewel dit lichtjes van standaard Arabisch verschilt.

Wat te zien

De Qala'at al-Bahrein (Bahrain Fort) is gelegen langs de noordelijke oever en een vijf tot tien minuten rijden van de stad Manama, in Karbabad. Het is gerenoveerd en in goede conditie, hoewel het ontbreekt aan meubilair, bewegwijzering of exposities. Entree is gratis en open dagelijks 8 am - 6 pm.

Next door to het fort is een museum, voltooid in februari 2008, waarin vele artefacten, variërend van de oude Dilmun perioden door het islamitische tijdperk, waarvan vele werden gevonden in het fort en extra ruïnes naast de deur. Het museum is een groot rechthoekig en witte gebouw met absoluut geen tekenen om aan te geven dat er een museum. De uren zijn 8 AM - 8 PM Dins-zon; toelating is 2 dinar.

Bahrein heeft drie andere kleine forten. Abu Rashad Fort ligt in Muharraq en is ook bekend als Muharraq Fort. Het werd gebouwd op de fundamenten van veel oude fort en werd gepositioneerd als de westerse benaderingen te beschermen.

Ook is op Muharraq Arad Fort. Daterend uit de 16e eeuw, werd dit fort gebouwd door de Arabieren - voordat ze gevangen genomen door de Portugezen in 1559. Het was vervolgens heroverd door de Omanis in 1635. Het is gerestaureerd en nu gastheren culturele evenementen. Open Sun-wo 7 am - 2 pm, Thurs & za 9 am - 6 pm.

De Sjeik Salman bin Ahmad Al Fateh Fort ligt in Riffa, met uitzicht op de vallei van de Hunanaiya in het centrum van het eiland. Open Sun-wo 8 am - 2 pm, Thur & zat 9 am - 6 pm, vr 3 pm - 6 pm.

Wat te doen

Bahrein heeft geschiedenis dateert uit 5000 jaar, uit de oude Dilmun periode door middel van het islamitische tijdperk. Het land biedt drie forten die zorgvuldig zijn gerestaureerd en opengesteld voor het publiek, maar een gebrek aan tekenen en algemene promotie door's lands toeristenindustrie soms maakt het moeilijk vinden van deze sites.

Kopen

De munteenheid in Bahrein is de Bahreinse dinar (BD), die is verdeeld in 1000 fils. Één dinar is bijna drie Amerikaanse dollars (US$ 3.77, om precies te zijn, als de wisselkoers niet is vastgesteld), waardoor dit een van de werelds sterkste valuta's, en dit kan krijgen sommige wennen aan: dat schijnbaar goedkope tien-dinar taxirit in feite bijna $27 en dus een woekerprijzen rip-off is!

Kosten

Zoals de meeste Golfstaten is Bahrein (Bahrain) niet goedkoop. Met recente stijgende kosten een fatsoenlijke diner kan kosten rond BD 40, en autoverhuur in BD 10-20/dag is redelijk, maar hotelprijzen zal een deuk in uw budget: een perfect gewone kamer in een "goed" hotel kunt instellen dat u een back-BD 100. Echter tijdens de jaarlijkse F1 race aan het begin van April hotels zal verhogen hun tarieven.

Winkelen

Zie Manama voor gedetailleerde winkel en mall aanbiedingen.
Er zijn verschillende winkelcentra in Bahrein die bieden internationale en luxe etiketten winkels en boetieks, supermarkten en enzovoort, evenals voedsel rechtbanken, hedendaagse en traditionele cafés, spelen gebieden en arcades, bioscopen (3D & 2D) en zelfs een in-deur waterpark. Ik beveel Bahrain city centre en seef mall. U kunt de Moda mall voor luxe merken en restaurants.

Een bezoek aan de lokale souq (sook) is een must. U kunt er onderhandelen over de prijs op eenvoudige doeken, Bahrein (Bahrain) de beroemde goud en vele andere cadeaus. De souq is ook thuis van vele uitstekende kleermakers. Als je er lang genoeg (zeg een week) dan u aan een favoriete kledingstuk deelnemen kunt en zij zal "kloon" juist van welke materialen selecteren u uit het enorme aanbod beschikbaar.