Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Belgrado Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Belgrado Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Belgrado Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Belgrado Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Belgrado Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Belgrado Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Belgrado Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Belgrado Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Belgrado Luchthaven

Belgrado - Luchthaven

Airport Nikola Tesla, Belgrade, 11180

Belgrado Luchthaven Informatie

Belgrado wat betekent 'Witte stad' — is de hoofdstad van de Republiek Servië. Verschillende stijlen van het platform domineren de stad tijdens haar recente heropleving zoals de toonaangevende hub in Zuidoost-Europa het een must-see bestemming maakt.

Belgrado is de hoofdstad van de Republiek Servië en, als zodanig, de grootste stad van het land met een bevolking van ongeveer 1,7 miljoen mensen. Het ligt aan de samenvloeiing van de rivieren Sava en de Donau. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de 4e eeuw v.Chr., toen het gebied werd bewoond door de Keltische stammen. Later werd de Romeinse stad van Singidunum en overblijfselen uit die tijd kunnen nog steeds worden gezien in de stad, met name op de vesting Kalemegdan. Tijdens de Middeleeuwen werd de stad een Servische bolwerk tot de Ottomaanse invasie. De stad veranderde handen tussen de Osmanen en de Oostenrijkers enkele malen tot 1878, wanneer Servië kreeg haar onafhankelijkheid en Belgrado werd de hoofdstad van het nieuwe land.

Krijgen

Met het vliegtuig


Luchthaven van Belgrado
Belgrado Nikola Tesla Airport (BEG) ligt op 18km ten westen van het centrum van de stad en de thuisbasis van Air Servië (IATA:JU), die naar bijna 40 bestemmingen wereldwijd vliegt. Andere grote luchtvaartmaatschappijen die naar Belgrado vliegen zijn Aeroflot, Qatar Airways, Turks, Lufthansa, Oostenrijkse, Alitalia en Swiss. Turkish Airlines biedt tweemaal dagelijkse vluchten naar Istanbul.

Met de trein

Servische spoorwegen werkt treinen in Servië. Het centraal station ligt op 1-2 kilometer (steile afdaling) plein van de Republiek - ongeveer 15 minuten lopen. Alle nationale en internationale treinen stoppen hier behalve Pancevo, Zrenjanin, Vrsac en Timisoara (Beograd Donau station). Het is het beste om te kopen van de tickets bij het treinstation, credit cards worden geaccepteerd en 11 en 12 zijn de internationale tickets items. Het station heeft achtergelaten bagage voorzieningen werken 24 uur met de kosten van 110 Servische Dinars per dag (augustus 2015). Ook openbare toiletten bevinden zich in het station met een kostprijs van 30 dinars maar zijn slecht schoongemaakt en zijn niet geadviseerd om te worden gebruikt behalve als haar noodsituatie (augustus 2015).

Met de bus


Belgrado's centrale busstation ligt naast naar het centraal station, in de Karađorđeva straat. Hoewel busdienst naar nationale en internationale bestemmingen frequent is, vertrektijden zijn meestal betrouwbaar, maar aankomsttijden niet mogelijk. Dienstregelingen zijn niet duidelijk Gepost; de dienstregelingen die zijn er in Serbian alleen, dus vragen voor informatie binnen de terminal.

Bij het kopen van een busticket, ontvangt u ook een token voor het invoeren van het platform-gebied, voor nationale reizen. Voor internationale reizen, zal u worden gegeven een beginnetje papier in te dienen bij de gate platform.

Let erop dat de meeste buschauffeurs zal u een vergoeding van ongeveer 100 dinar per tas voor bagageafhandeling in de laadruimte, maar dit niet een uniforme praktijk met internationale reizen is. Ook ervan bewust dat de stuurprogramma's zelden Engels of een andere vreemde taal spreken. Informeren over uw reis voor vertrek zo veel als je kunt; in geval van twijfel, door een collega passagier om hulp te vragen.

Omzeilen in Belgrado

Met het openbaar vervoer
SAP Beograde (ГСП in cyrillisch) opereert uitgebreid openbaar vervoersnetwerk van trolleybussen, bussen en trams in de stad en voorsteden. Kaarten zijn online beschikbaar. Er is een android app van BusPlus voor het controleren van de wachttijden voor het volgende voertuig om te komen tot een bepaalde stop.

Er zijn 12 tramlijnen, honderden buslijnen, 8 trolleybus lijnen en 9 openbare minibus lijnen (E1 – E9).


Wat te zien in Belgrado

Zoals vermeld, is Belgrado stad kern niet te groot. Alles tussen Kalemegdan, Knez Mihajlova street en Skadarska street wordt het best bekeken door voet. Buiten dat, is het aanbevolen om het gebruik van andere middelen van vervoer. Merk op dat veel van Belgrado's musea zijn gesloten op maandag. Het kan verstandig zijn te controleren alvorens een bezoek.


Kalemegdan - Belgrado Fort. Zodra een belangrijke militaire vesting, het nu als het centrale park van Belgrado dient. Toegankelijk vanaf het einde van de straat Knez Mihailova, het biedt een prachtig uitzicht, vooral tijdens de zonsondergang. Het grootste deel van is een park, samen met de vestingmuren, met diverse cafe's, tennis-en basketbalvelden, musea en een observatorium. Vergeet niet om een kijkje nemen op de samenvloeiing van de rivieren Sava en de Donau en het standbeeld van Pobednik (winnaar), een van de symbolen van de Belgrade.Take tram nummer 2 van het station en uitstappen bij de 4e halte (Kalemdag) om te voorkomen dat het bergop lopen.

Knez Mihailova Street. Belangrijkste voetgangersstraat in Belgrado. Druk tijdens de dag en de nacht. Meestal winkelen en talrijke cafés.

Het plein van de Republiek en nationale theater
Plein van de Republiek (Main Square). Belangrijkste ontmoetingspunt in de stad (ook wel kod konja - "door het paard"), rechts naast het standbeeld van Mihailo Obrenovic (het berijden van een paard), National Theater, Nationaal Museum en Knez Mihailova Street. Beste plek om een bijeenkomst te organiseren.

Skadarlija (Skadarska street). Voetgangers straat vol restaurants en cafes, meest in de geest van de oude Belgrado. Live bands spelen oude Belgrado muziek kan worden gehoord hier in de avonden. De straat is verhard in kasseien, zodat hoge hakken zijn niet geadviseerd. Blanco-ommuurde gebouwen aan de zuidzijde zijn geschilderd met indrukwekkende 'trompe-l'oeil' schilderijen toe te voegen aan de sfeer.

Srpskih vladara (Kralja Milana) straat, aansluiten van Belgrado Fort, Knez Mihailova straat en plein van de Republiek met Slavija Square en The tempel van Sint Sava domineren het uitzicht als je wandeling naar toe. Merk Terazije fontein, Hotel Moskva (voormalig paleis van Rusland), het oude Koninklijk Paleis, na de nieuwe paleis, en theater Jugoslovensko Dramsko Pozorište, zoals u rond dwalen.

Het oude Koninklijk Paleis, op Nikola Pasic Sqaure, gebouwd in 1881, het was de residentie van Servische koningen, nu gebruikt als stadhuis.

Het witte paleis - (Servisch: Бели двор; Engels: White Hof of witte paleis) is een herenhuis gelegen in Belgrado, Servië. Het herenhuis is onderdeel van de Royal Compound, een onroerend goed van de koninklijke residenties en parklandschap gelegen in Dedinje, een exclusief gebied van Belgrado.

Het nieuwe Paleis - het nieuwe paleis ligt vervolgens naar Тhe Durbar Square, Nepal, de vierkante Andrićev venac niet. 1e. Het werd gebouwd tussen 1911 en 1922, als de residentie van de koning Petar I Karađorđević. Vandaag is de officiële zetel van de President van de Republiek Servië.


De nationale vergadering van Servië ligt tegenover het oude Koninklijk Paleis, op Nikola Pasic Sqaure.

Gardosh is een stedelijke wijk in Belgrado. Het is gelegen in Belgrado's gemeente Zemun. Gardos de heuvel, gelegen aan de rechterkant van de rivier de Donau, is een historische en authentieke culturele omgeving met smalle straatjes, huizen en historische kerken. Op de top van de heuvel is er een toren "Sibinjanin Janko" (of Millennium Tower) - hoogte van 36m, dat werd geopend in 1896, met een galerie en een prachtig uitzicht over de rivier, en Belgrado. Op de heuvel en in de buurt van de rivier is een groot aantal restaurants met lokale gerechten, zeevruchtenrestaurants en zwevende (splav) restaurants.

Belgrado Zoo, Mali Kalemegdan 8. Zomer: Dagelijks: 8:00-8:30 uur, Winter: dagelijkse: 8u – 5 PM., gelegen in het fort van Belgrado.