Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Dubrovnik Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen Dubrovnik Luchthaven

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Dubrovnik Luchthaven. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Dubrovnik Luchthaven.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Dubrovnik Luchthaven met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Dubrovnik Luchthaven.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Dubrovnik Luchthaven dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Dubrovnik Luchthaven!

Onze populairste bestemmingen in Dubrovnik Luchthaven

Dubrovnik - Luchthaven

Counter In Arrival Terminal, Dubrovnik, 20000

Dubrovnik Aci Marina

Aci Marina, Mokošica, Mokošica, Dubrovnik

Dubrovnik

F.supila 9, Dubrovnik

Dubrovnik Port

Kardinala Stepinca 32 , Dubrovnik , 20000

Dubrovnik Luchthaven Informatie

Dubrovnik is een verbluffend intact ommuurde stad aan de kust van de Adriatische zee van het uiterste zuiden van Kroatië. Hoewel de bevolking nauwelijks hoger is dan 40.000, het is een van de meest prominente toeristische resorts van de Middellandse Zee en vermeld als een UNESCO werelderfgoed sinds 1979.

Dubrovnik is zowel een zeehaven en het centrum van de provincie Dubrovnik-Neretva. Haar bevolking was 42,615 inwoners volgens de gegevens van de volkstelling van 2011.

De stad van Dubrovnik is gebouwd op de maritieme handel. In de Middeleeuwen werd het de enige stadstaat in de Adriatische Zee rivaal van Venetië. Ondersteund door de rijkdom en de bekwame diplomatie, bereikt de stad een opmerkelijke mate van ontwikkeling tijdens de 15e en 16e eeuw. Bovendien, Dubrovnik was een van de centra van de ontwikkeling van de Kroatische taal- en Letterkunde, thuisbasis van vele bekende dichters, toneelschrijvers, schilders, wiskundigen, natuurkundigen en andere geleerden.

Dubrovnik is vandaag de trotste veer in Kroatië toeristische cap, een elite bestemming en één van de mooiste steden van de Middellandse Zee.

Omheen in Dubrovnik

De oude stad kunnen relatief moeilijk om te navigeren op eerste optredens, zoals die werkelijk is een wirwar van kleine straatjes. Er zijn echter tekenen bij de entrees aan veel van deze straten reclame welke bedrijven, winkels, restaurants en accommodatie zijn te vinden in die richting.

Dubrovnik te verkennen met de auto

De reis van Split langs de kustweg (Jadranska magistrala of D8) is een prachtige schilderachtige reis door kleine, schilderachtige dorpjes en andere toeristische bestemmingen. Weet alleen dat in de zomermaanden de reis enkele uren langer dan verwacht duren waarschijnlijk is. Wat ziet eruit als een korte trip op de kaart kan duren 6h.

Stadsmuren

Openingstijden: 08:00-17:30. Entree is HRK120 voor volwassenen, HRK30 voor kinderen. Studenten (met ID) met 70% korting. U kunt betalen met credit card, maar zij Neem geen euro. Houd uw ticket, als het zal u toestaan om Voer Fort Lovrijenac (in de buurt van stapel Gate).

Wandeling op de muren rond de oude stad, prachtig uitzicht. Het kan beste voor een bezoek aan de muren tijdens de vroege ochtend of de late namiddag tijdens het midden van de zomer maanden naarmate het kan erg warm zijn. Het duurt ongeveer een uur te lopen de hele muur, dus zorg ervoor dat u laat jezelf voldoende tijd vóór de aankoop van een ticket.

Dubrovnik wordt omringd door de stadsmuren die 2km lang en beroemd over de hele wereld. Er zijn 3 ingangen: op Stradun door de poort van de stapel, gate door Fort Saint John's en bij de douane huis.

Spel van tronen

Één reden Dubrovnik steeg in populariteit in de afgelopen jaren, afgezien van zijn geschiedenis en schoonheid, is haar hoofdrol in de HBO TV hit "Spel van tronen" waar de oude stad heeft gestaan voor 'Koningen Landing', 'Qarth' en andere fictieve plaatsen sinds de tweede seizoen van de show in 2012 (rekening overMdina en andere plaatsen in Malta in seizoen 1). Er zijn veel "Tronen" walking tours beschikbaar en u zal gemakkelijk tegenkomen deze - sommige uitzoeken bij de Tourist Info centra in de stad (bijvoorbeeld bij stapel Gate), maar veel van de filmen locaties u zal gewoon struikelen over gewoon door het zwerven rond.