Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Venetië Marco Polo AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Venetië Marco Polo

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Venetië Marco Polo. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Venetië Marco Polo.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Venetië Marco Polo met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Venetië Marco Polo.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Venetië Marco Polo dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Venetië Marco Polo!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Venetië Marco Polo

Luchthaven - Venetië - Marco Polo

Marco Polo Apt, Venice, 30100

Luchthaven Venetië Marco Polo Informatie

Venetië (Italiaans: Venezia) is een van de meest interessante en mooie plaatsen in de wereld.

Dit heiligdom op een lagune is vrijwel hetzelfde als het was zeshonderd jaar geleden, die wordt toegevoegd aan het fascinerend karakter. Venetië heeft vervallen sinds de hoogtijdagen en is zwaar toeristische (er zijn 56000 bewoners en 20 miljoen toeristen per jaar), maar de romantische charme blijft.

Begrijpen

Deze plaats lijkt misschien niet groot, maar het is, en is samengesteld uit verschillende stadswijken.

De meest bekende is het gebied bestaande uit de 118 eilanden in de belangrijkste districten die heten "Sestieri": Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Polo, Santa Croce en San Marco, waar de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden zich bevinden. Andere belangrijkste districten zijn Isola Della Giudecca en Lido di Venezia. Enkele van de meer belangrijke eilanden in de lagune omvatten Murano, Torcello, San Francesco del Deserto en Burano.

Moderne tijd

Onder Mussolini, werd in 1933, Venetië long-time Joodse bevolking gedeporteerd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, het centrum van de stad was niet veel gebombardeerd, maar haar treinverbindingen naar het vasteland en de paar industriële gebieden werden herhaaldelijk gericht. Door de tijd geallieerde troepen kwam te bevrijden van de stad op 29 April 1945, had rebellen het al bevrijd van nazi-controle.

Sinds de Tweede Wereldoorlog, heeft Venetië bevolking geweest snij doormidden, zoals velen zijn verhuisd naar het vasteland. De toeristische industrie heeft echter bulderde, en worden de economische steunpilaar van de stad. Ondanks een verwoestende overstroming in 1966, heeft de stad herstelde zich en uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa.

Klimaat

De slechtste tijden om te bezoeken is mogelijk tijdens het carnaval en als het regent; Venetië kunt krijgen zeer donkere en regenachtige. Afhankelijk van wanneer u bezoekt, mogelijk zelfs moet kopen van waterdichte schoenen, die op straat worden verkocht voor ongeveer €20. Als het regent zijn er muggen en incidenteel plagen van vliegen. Lente en de herfst zijn waarschijnlijk het beste, een compromis tussen temperatuur (5-15° C in maart verwachten) en de toeristische belasting. Tussen November en januari kan u erin slaagt om voel je hebben Venetië geheel voor uzelf, een interessante en rustig ervaring. Pas op voor het weer tijdens de wintermaanden: kan het heel koud, winderig en vochtig. Mist is een extra gevaar als u in- of uitzoomen rijdt, dubbel zo in de onwaarschijnlijke kans dat u een boot zal loodsen. Dat gezegd hebbende, als je nog nooit geweest naar Venetië, is het beter om te gaan in de zomer dan niet om te gaan. Je zal niet teleurgesteld worden. Veel steden zijn veel slechter in de zomer, en Venetië heeft dus geen auto's, geen smog.

Literatuur

Sinds de middeleeuwen heeft vaak Venetië diende als een bron van inspiratie voor een breed scala aan auteurs, dichters en toneelschrijvers. Het heeft ook lang een grote print center, heb thuis van enkele van de vroegste Italiaanse drukpersen. De diepe en diverse literaire traditie in Venetië is te uitgebreid ter dekking uitgebreid in korte, maar kunnen we een overzicht van enkele van de meest opmerkelijke werken de stad door de geschiedenis heen is gekoppeld:

De reizen van Marco Polo is een klassiek stuk van Westelijke literatuur die in het bezit een belangrijke plaats historisch sinds de verslagen van Marco Polo's reis naar het verre, weinig bekende Oosten werd een grote bron van inspiratie voor later Europese verkenning van de wereld. Polo was een Venetiaanse koopman die enquêtes van landen die hij gepasseerd uit het Nabije Oosten helemaal naar Cathay (China).

Story of My Life, door Giacomo Casanova, is een 18e eeuwse werk van een andere Venetiaanse koopman-reiziger. Zijn autobiografie kronieken vele avonturen die centrum rond Venetië, maar het is ook een belangrijke bron van informatie op sociale douane van de tijd.

Ruzante, die echte naam Angelo Beolco was, was een 16e-eeuwse Venetiaanse toneelschrijver die beroemd om zijn levendige, als soms grof, toneelstukken over het landleven in de nabijheid van zijn inheemse Padua is. Twee van zijn bekende werken zijn La pastorale en Oratione.

Carlo Goldoni was een Venetië ingezetene die schreef enkele van Italië's meest beroemde speelt, velen van hen gecentreerd rond het leven, de waarden en de problemen van de Venetiaanse middenklasse. Hoewel hij zijn toneelstukken in het Italiaans en Frans componeerde, intersperses hij Venetiaanse vrij vaak. Een van zijn beroemdste werken is de dienaar van twee meesters.

Carlo Gozzi was een fel voorstander van "de oude Italiaanse komedie" tegen nieuwere dramatische stijlen zoals die worden gebruikt door Carlo Goldoni. Een van zijn werken, in feite, was een parodie op hun nieuwe, Frans geïnspireerde stijl met de naam van de liefde voor de drie sinaasappelen.

Ugo Foscolo was een 19e-eeuws Venetiaans dichter die ook een revolutionair was gewijd aan het zien van Venetië maakte een echt vrije Republiek na de verovering door Napoleon tijdens de napoleontische oorlogen. Zijn best herinnerde werk was een boek van poëzie gepubliceerd in 1807 genaamd Dei Sepolcri.

The Thief Lord, van Cornelia Funke, is waarschijnlijk de meest bekende kinderboek die is ingesteld in Venetië. Het is over twee broers die reizen naar de stad, deelnemen aan een groep van straatkinderen en hebben een aantal avonturen en misadventures.

Buitenlanders wiens werken zijn geïnspireerd door de stad Venetië omvatten: Shakespeare, speelt in zijn Othello en The Merchant of Venice; Thomas Mann, in zijn roman dood in Venetië; en Ezra Pound, wiens gedichten veel-geïnspireerd door zijn verblijf in Venetië waren.

Andere bekende werken waarbij zwaar Venetië in het proefvlak omvatten: The Aspern Papers, een novelle van 1888 door Henry James; Brideshead Revisited, een 'theologische roman"door Evelyn Waugh, die de onverdiende genade van God hemelt; op zoek naar de verloren tijd, de roman van een zeven-volume door Marcel Proust, dat betrekking heeft op het thema van de "onvrijwillige geheugen."

Krijgen

Omdat Venetië op een lagune is speelt het water een cruciale rol in het transport. Welke manier u aankomt, zullen het laatste deel van uw reis op de voet van de dichtstbijzijnde steiger van de waterbus/watertaxi. Als u wilt dragen of wiel tassen langs de smalle straatjes, hiermee rekening houden bij het kiezen van uw hotellocatie en de route naar het.

Met het vliegtuig

De dichtstbijzijnde luchthaven is Marco Polo luchthaven (VCE), op het vasteland in de buurt van Mestre (technisch deel van de stad Venetië, maar op het vasteland en zonder de unieke structuur van Venetië). Er is een stadsbus en een shuttlebus vanaf Marco Polo naar Piazzale Roma. Zie de details in de "met de bus" hieronder.

Luchthaven van Treviso (TSF) is 25km (16 mijl) van Venetië en is relatief klein, maar als de belangrijkste bestemming voor vluchten van Ryanair, Wizzair en Transavia begroting steeds druk. Vanaf de luchthaven van Treviso naar Venetië en Mestre biedt Barzi Bus Service een prijs van €18 (okt 2014) round-trip ticket naar Venetië. Deze tickets zijn ook beschikbaar op hun bus.

De San Nicolò Airport (ATC) is een vliegveld rechtstreeks op het Lido. Het behandelt alleen kleine vliegtuigen, zoals de landingsbaan gras en slechts ongeveer 1km lang is. Het hoeft niet elke lijnvluchten, maar misschien wel interessant voor particuliere piloten (aankomst van de Schengen-staten slechts) te wijten aan het gemak naar de stad; het is slechts een korte wandeling naar de vaporetto landing.

Vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad

De luchthaven is verbonden met het treinstation van Mestre, tegenover de stad en handig voor verbindingen naar Milaan, Verona, Padova, Triëst en de rest van Italië); naar het station van Venetië (5 minuten lopen vanaf Piazzale Roma); en naar de busterminal van de Piazzale Roma in Venetië by geregelde busdiensten. U kunt een bus, een taxi nemen of ook u de unieke ervaring van een watertaxi kunt ontdekken.

Watertaxi is ook de meest comfortabele (en dure) manier te komen rechtstreeks naar uw hotel in Venetië, Venetië Cruise Port terminal en naar Lido di Venezia (een groot eiland tegenover Venetië).

Water taxi vertrekpunten zijn 10-15 minuten van de luchthaven Marco Polo. Vanaf de aankomsthal verlaat, draai aan uw linkerzijde via de luchthaven gronden aan het vertrekpunt van de boot. Hier vindt u gratis Gereedschapswagens te voeren bagage voor de korte trip naar het vertrekpunt van water taxi. Er zijn ook enkele bedrijven die bieden porter diensten en/of privé minivan transfer van de luchthaven naar het vertrekpunt van water taxi.

Met de trein

Treinen vanuit het vasteland doorlopen Mestre naar het treinstation Venezia Santa Lucia aan de westkant van Venetië; Zorg ervoor dat u niet verward met Venezia Mestre die de laatste halte op het vasteland is. Vanaf het station district, water bussen (vaporetti) of watertaxi brengt u naar hotels of andere locaties op de eilanden, maar wandelen is meestal de beste optie. Directe treinen naar Venetië zijn verkrijgbaar bij vele internationale bestemmingen, er zijn nachttreinen van München, Parijs en Wenen en ook een per interlokale nacht (vier nachten) trein van Moskou via Kiev, Boedapest en Zagreb. Een van de beste manieren om te komen tot Venetië met de trein is met de legendarische Venice Simplon-Orient-Express. De lokale expediteur kunt doen van reserveringen en verzorgen van alle overdrachten uit de trein wanneer je aankomt. Venetië is goed verbonden met het netwerk van binnenlandse trein, Rome en Milaan zijn slechts een paar uur weg. Er zijn ook sommige nachttreinen vanuit steden in Zuid-Italië, maar sinds 2012 de meeste diensten hebben geannuleerd.

Met de auto

Auto's op de uiterst westelijke rand van Venetië aankomen, maar blijven geparkeerde bij de ingang van de stad (Piazzale Roma of Tronchetto - Europa's grootste parkeerplaats.) Er zijn geen wegen voorbij dit punt-- en nooit vroeger, zelfs auto's. Auto parkeren is heel erg duur hier (€26/ 12 uur, €30/ 24h) en de files kunnen heel groot zijn. Een alternatief is het gebruik van de parkings op het vasteland (terra ferma) en vangen van een trein of de bus of de vaporetto in Venetië. Park in de buurt van het treinstation Mestre en vangst een trein naar Venezia St.Lucia; Er zijn veel treinen, is het zeer nabije (8-10 minuten) en vrij goedkoop (€ 1,20). Niet de moeite op zoek naar gratis parkeergelegenheid in de buurt van station van Mestre - geen gratis parking spots in de buurt van, behalve op zondag (gratis parkeren is aan de andere kant van het station, in Marghera). Gratis en veilige parkeerplaats kan ook worden gevonden in de buurt van de treinstations Mogliano Veneto en Oriago. Bovendien, Venezia St. Lucia is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan Venetië. De autoferry vanaf Tronchetto (vaporetto 17 - frequenties variëren), rechts rijstrook uit de Ponte della Libertà in de stad kunt echter van stuurprogramma's naar het Lido. Een andere plaats gratis parkeren in Mestre is de Raad parkeerplaats. Met "Gratis" zijn parkeerplaatsen die volledig vrij zijn. Veel bushaltes rechts naast hen hebben, en veel van deze bussen gaan rechtstreeks naar Venetië zonder enige overdrachten.

Omzeilen

Venetië,'s werelds alleen voetgangers stad, is gemakkelijk walkable, en het ontbreken van auto's maakt dit een bijzonder prettige ervaring. Wandelen en staan de hele dag kunnen ook wel vermoeiend, dus het is best om jezelf tempo. De Rialtine eilanden - het 'main' deel van Venetië - zijn klein genoeg om te lopen van de ene kant naar de andere in ongeveer een uur, mits u niet verdwalen (een gemeenschappelijk optreden).

Als u krijgen een beetje meer snel rond wilt, er zijn talrijke vaporetti (waterbussen) en water taxi's. De vaporetti zijn over het algemeen de beste manier om zich te verplaatsen, zelfs als de dienst routekaart vaak wordt gewijzigd. Als u worden in Venetië voor een paar dagen bezoeken gaat, is het een stuk goedkoper te gebruiken vaporetti dan privé watertaxi. Als u een romantische rit langs de grachten wilt, neem een gondel rit, hoewel ze de neiging te bestaan voor meer schilderachtige doeleinden, in plaats van om mensen van punt A naar punt B.

Dankzij de Vaporetto dell'Arte kunt u ontdekken Venetië en haar prachtige schatten langs het Grand Canal. Het reageert op de meest charmante attracties en musea in Venetië en veel diensten zijn beschikbaar aan boord, zoals een meertalige audio video systeem. Kunt u Vaporetto dell'Arte tickets online met verschillende geldigheidsperioden kunnen boeken (vanaf 12 uur tot 7 dagen) en ze laten u hop op en af volgens uw behoeften en interesses in een periode van tijd voor een bezoek aan musea, tentoonstellingen en monumenten in het informatiepakket vermelde foutbericht aan boord.

Wat te zien

Dogenpaleis (Palazzo Ducale), (San Marco plein). Van 1 April tot 31 oktober: 8.30 – 7 uur (laatste toelating 6 pm); van 1 November tot 31 maart: 8.30 – 17u30 (laatste toegang 16:30). Gesloten op 25 December en 1 januari. Als het ticket lijn lang is, kunt u regelmatige kaarten kopen over het plein aan het Museo Correr. Mis niet de rondleiding geheime route, waarmee u kunt ontdekken van het deel van het paleis waar het stadsbestuur van, Casanova's gevangenis en de prachtige vijf honderd jaar oude dakopbouw werkte genoemd. Reguliere ticket €16 geldig voor het Dogenpaleis en de Museo Correr, Museo Archeologico Nazionale en monumentale kamers van de Biblioteca Nazionale Marciana.


Toren van San Marco (Campanile di San Marco), Bell (San Marco plein). Sluit at 9 pm. De huidige toren stamt uit 1912; een exacte replica van de vorige toren in 1902 stortte. De top van de toren biedt een fantastisch uitzicht van Venetië en de lagune. €8.

Klokkentoren (Torre dell'Orologio), (San Marco plein). — Hebben gesloten voor restauratie voor vele jaren, is de gerestaureerde astronomische klok nu zichtbaar. De fascinerende tour uurwerkmechanisme (en op het dak bell) kan alleen worden bezocht op een rondleiding, die moet vooraf geboekt worden.

Scuola grande di San Rocco. Een meesterwerk van Tintoretto, dit gilde huis is een uitgelezen voorbeeld van Manierist kunst in haar best. Zodat een comfortabele bewondering van het gedetailleerde plafond worden spiegels aangeboden aan de bezoekers.

Joodse getto van Venetië. Terwijl raciale en etnische wijken bestond vóór het Venetian Ghetto, getto van Venetië was de eerste "ghetto" (afkomstig uit een Venetiaanse woord voor de ijzergieterij die eerder op de site) en "ghetto" uiteindelijk kwamen verstaan elke buurt die bestond uit een enkele etnische/raciale groep. Vandaag, Joodse leven is nog zeer actief in het getto, en elders in Venetië, en is thuis van vijf synagogen. Bezoeken op zaterdag of de late vrijdag zal (de Joodse Sabbat) blijken zeer vruchteloos omdat alle winkels, restaurants en andere Joodse plaatsen zal worden gesloten. Als u wilt voelen de unieke Venetiaanse sfeer vanuit het oosten kunt u deelnemen aan een route die betrekking hebben op het Joodse getto en de Rialto-gebied om te ontdekken de smeltkroes van de races, culturen en religies die mede bestaan al eeuwen in Venetië en een andere kant van deze stad bewonderen.

Te doen

Romantisch diner Cruise. Venetië zal is altijd geweest (en altijd) een van de meest romantische steden in de wereld, dus een romantische activiteit een must-do is als je hier met je geliefde. Een populair idee is een diner cruise in Venetië zoals de Galleon diner Cruise in Venetië aan boord van de Venetiaanse galjoen.

Blijf veilig

"Ik moet Zie Venetië before I die" is een bekend gezegde onder velen ooit de beroemde stad willen van grachten moeten, maar om veilig tijdens een bezoek aan Venetië veel historische en mooie toeristische haltes nog topprioriteit. In het algemeen, Venetië heeft een reputatie van een relatief veilige stad, maar het heeft sommige gevaren wees op uw hoede, waaronder:

Een overvloed aan zakkenrollers: uw geld, kostbaarheden, paspoort en andere belangrijke papieren om veilig te houden, nooit slaan ze in een zak, tas of broek zak. Investeren in een lichaam-riem etui, die je onder uw shirt dragen kunt. Keeping items uit zicht en putting obstakels ingrijppunten hen zal sterk verminderen van het risico dat zakkenrollers vormen.

Politie die eisen van ontvangsten: In Venetië (en Italië in het algemeen), klanten die een aankoop zijn wettelijk verplicht tot het vasthouden van hun ontvangst. Degenen die niet doen kon krijgen in de problemen als door de financiële politie van de stad gestopt en gevraagd om bewijs van aankoop.
Aqua Alta: "Aqua alta" betekent "hoog water", en kan resulteren in verschillende inches van water lekt uit trottoirs, puddelen in pleinen en groet u net buiten uw hotel in de ochtend. Aqua alta heerst vooral in de winter, maar het zelfs tijdens de zomer gegeven hoogtij en/of een beetje regen kan toeslaan.

Duiven in toeristische gebieden: In het San Marcoplein en andere delen van Venetië, duiven zal menigte de stoep liggen plat op de grond en welkom broodkruimels u zorg te bieden. Zolang u een respectabele afstand bewaren, is er geen kwaad in het voederen. Echter, Let erop dat duiven dragen vaak ziektes, zoals Chlamydiosis, die lijkt op de griep in haar effecten; en Psittacosis, die net als longontsteking is.

Smalle, drukke straten: er zijn straten in Venetië zo klein dat slechts één persoon op hen tegelijk wandelt, en u mag er zeker iemand anders zal niet komen uit de andere richting. Zelfs waar kaarten wijzen niet op een smal straatje van dit soort, kan u goed vinden, dus kies routes zorgvuldig en voorzichtig lopen op hen. Ook bereid zijn om over te steken drukke bruggen met zorg. Ze hebben soms een vreemde mix van toeristen stoppen voor een momentopname en locals haast het huis van het werk, wat zorgt voor een enigszins "brokkenmakers situatie."

In het geval van nood, u kunt bellen gratis op elke telefoon 112 (geen netnummer nodig) contact opnemen met Carabinieri of 113 (geen netnummer nodig) contact opnemen met de politie.

New York City is thuis op een aantal van de mooiste musea van de kunst in het land, en in Manhattan, vindt u de fraaiste van allemaal. Het Metropolitan Museum of Art in Central Park heeft grote bedrijven die een aantal collecties vertegenwoordigen, elk van die rangen in zijn categorie onder het beste in de wereld. Binnen dit één gebouw vindt u wellicht's werelds mooiste collectie van Amerikaanse kunst, periode kamers, duizenden Europese schilderijen, met inbegrip van Rembrandts en Vermeers, de grootste collectie Egyptische kunst buiten Cairo, een van's werelds mooiste islamitische kunstcollecties, Aziatische kunst, Europese beeldhouwkunst, middeleeuwse en Renaissance kunst, antiquiteiten uit de hele oude wereld en nog veel meer. Alsof dat alles nog niet genoeg was, het Metropolitan ook werkt het The Cloisters, gelegen in Fort Tryon Park in Upper Manhattan, herbergt een verzameling van middeleeuwse kunst en bevat elementen van vijf middeleeuwse Franse kloosters en andere monastieke sites in Zuid-Frankrijk in haar beroemde tuinen.

Is in de buurt van de Metropolitan, in de Upper East Side, het Guggenheim Museum. Hoewel meer beroemd om haar architectuur dan de collectie het zijn gastheren, de spiraal galerijen ideaal voor het tentoonstellen van kunstwerken. In de buurt is ook het Whitney Museum of American Art, met een collectie van hedendaagse Amerikaanse kunst. In Midtown Manhattan, het Museum van de moderne Art(MoMA), bezit de meest uitgebreide collectie van moderne kunst in de wereld, en is zo groot dat zij moeten worden meerdere bezoeken om te zien alle van de werken tentoongesteld, waaronder Sterrennacht van Van Gogh en Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, evenals een uitgebreide industriële design collectie. Midtown is ook de thuisbasis het Paley Center for Media, een museum gewijd aan televisie en radio, met inbegrip van een enorme database van schedules. Onbekend naar sommige Harlem, voorheen bekend als de zwarte Mekka van Amerika, is de thuisbasis van de belangrijke bezienswaardigheden van New York stad zoals de Apollo Theater en 125th. Ook vindt u de Studio Museum en de hedendaagse kunstgaleries zoals Tatiana Pagés Gallery.

In Brooklyn's Prospect Park is het Brooklyn Museum of Art het tweede grootste art museum van de stad met uitstekende collecties van Egyptische kunst, Assyrische reliëfs, 19e-eeuwse Amerikaanse kunst en kunst uit Afrika en Oceanië, onder andere dingen. Long Island City in Queens is huis aan een aantal musea, waaronder de PS1 Contemporary Art Center, een filiaal van het Museum of Modern Art en het Museum van de Moving Image, die vitrines films en televisie kunst.

Wetenschap en technologie

In New York City bezit geen museum een slingering over kinderen zoals het American Museum of Natural History in de Upper West Side van Manhattan. Met de Hayden Planetarium, ongelooflijke astronomie exposities, dierlijke diorama's, vele zeldzame en mooie edelstenen en minerale monsters, antropologie zalen en een van de grootste collecties van dinosaur skeletten in de wereld, biedt die plaats tal van prachtige bezienswaardigheden.

In de buurt van Times Square in het Theater District neemt de Intrepid Sea, Air & Space Museum een pier op de Hudson rivier, met het vliegdekschip Intrepid gedokt hier en houden van sommige ongelooflijke ambachtelijke voor lucht- en ruimtevaart.

Over in de Flushing wijk Queens, op grond van de voormalige World's Fair, is de New York Hall van wetenschap, waarin de grote zaal van de beurs en nu vol hands-on exposities voor kinderen om van te genieten.

Een andere opvallende museum is het Museum van de doorvoer gelegen in een verlaten station in Downtown Brooklyn. De oude metro auto's zijn een echte traktatie en het museum is een must als je in New York met jonge geitjes (en goed de moeite waard het zelfs als u niet bent).

Parken

Hoewel het beeld dat veel mensen van Manhattan hebben is eindeloze wolkenkrabbers en verpakte trottoirs, de stad beschikt ook over vele prachtige parken, variërend van kleine vierkantjes tot de 850 hectare Central Park, en er zijn moeite waard parken in elke borough. Uit de standpunten van de New Jersey Palisades van Fort Tryon Park in Upper Manhattan, naar de grand Pelham Bay Park in The Bronx, en de beroemde Flushing Meadow Park in Corona, Queens, site van het US Open tennistoernooi, is er meer dan genoeg om elke bezoeker bezig houden. En bijna elk park is een geweldige plek om te rusten, lezen, of gewoon ontspannen en Bekijk de streaming verleden mensen. Om meer te weten over New York City parken, kijk naar de website van New York City Department of Parks & recreatie en de WikiTravel-pagina's voor elk stadsdeel.

Merk op dat met uitzondering van speciale evenementen, alle NYC parken zijn gesloten 1 AM – 6 AM. Ook als een herinnering aan jongeren, is het illegaal om te beklimmen van bomen in het park in New York City.

Wat te doen

Een algemene woord van advies over bezienswaardigheden in New York:

Toeristen besteden vaak hun hele vakantie in New York staan in regel (of zoals New Yorkers zeggen, "standing on line"). Dit is vaak niet nodig; Er zijn meestal alternatieven. Bijvoorbeeld, kan men kiezen te vermijden van het Empire State Building gedurende de dag (het is open, en lege, laat, tot middernacht of 2 AM in het weekend in de zomer), slaat u de Statue of Liberty in het voordeel van de Staten Island Ferry en wegblijven van het Guggenheim op maandag (het is een van de enige musea open die dag). Er is ook geen reden zich in lijn voor een Broadway show als u reeds een ticket met een toegewezen stoel. Als je liever, een drankje in de buurt krijgen en terug dichter bij gordijn tijd, komen wanneer u direct wandelt in. De regels voor bus tours kan absurd omdat toeristen die alle lijken te hebben van de exacte dezelfde route - die op een bus in de ochtend in Times Square is krijgen, voor de Statue of Liberty uitstappen, en op de oostzijde in de middag eindigen. Waarom niet naar de binnenstad in de ochtend, en opslaan van Midtown voor de middag? U zal uzelf bedanken voor het vermijden van de drukte. Ook begrijpen dat bussen de langzaamste manier zijn te gaan crosstown in Midtown Manhattan tijdens de piekuren, en taxi's zijn niet veel beter. Vaak bent u beter af op voet of de metro nemen.

Kopen

New York is aantoonbaar de modehoofdstad van de Verenigde Staten, en is een grote shopping bestemming voor mensen over de hele wereld. De stad beschikt over een ongeëvenaarde aanbod van speciaalzaken, warenhuizen en boetieks. Sommige buurten bogen op meer winkelen opties dan de meeste andere Amerikaanse steden en zijn beroemd geworden als consument bestemmingen. Om het even wat dat u eventueel wilt kopen kan worden gevonden in New York, met inbegrip van kleding, camera's, computers en toebehoren, muziek, muziekinstrumenten, elektronische apparatuur, art supplies, sportartikelen, en allerlei soorten levensmiddelen en keukenapparatuur.

Straatverkopers

In New York City is het gebruikelijk dat straatverkopers instellen op de stoep, dicht bij de stoeprand, tabellen en objecten verkopen. Ze zijn verplicht tot het verkrijgen van een vergunning voor het uitvoeren van deze activiteit, maar het is legaal. Aankoop van deze leveranciers is over het algemeen legitieme, hoewel merknaam goederen kopen van deze leveranciers (vooral dure kleding en films) ziek geadviseerd is als de producten die worden verkocht goedkope imitatie producten worden kunnen. Het wordt beschouwd als veilig minder duur om goederen te kopen van deze leveranciers, maar meest accepteert geen betaling per credit card, dus je moeten zal om geld te brengen. Voorzichtig zijn met name een straatverkoper die niet uit een tabel (met name leveranciers die u met hun koopwaar in een aktentas tot) verkoopt deze goederen zijn vrijwel zeker goedkope imitatie producten.

Eten

New York heeft, zoals je van de Big Apple, alle eten opties gedekt verwachten zou en u vindt bijna elk type van voedsel beschikbaar en elke keuken van de wereld vertegenwoordigd. Er zijn tientallen van duizenden restaurants aan alle smaken en budgetten, variërend van groezelig $0.99-een-slice pizza gewrichten tot $500-a-plate prix fixe sushi en exclusieve Michelin-ster eetgelegenheden. Elke hoek van de stad en de DIY maaltijden zijn duizenden delis, bodegas en kruidenierszaken dot gemakkelijk en goedkoop te vinden. Straatvoedsel komt in verschillende smaken, variërend van de alomtegenwoordige New York hotdog leveranciers aan de vele karren met Midden-Oosterse keuken op straathoeken in midden van de stad. Echter in de Mid stad wees op uw hoede van restaurants en bars zowel onmiddellijk op/nabij Times Square, of in de buurt van het Empire State Building - zijn veel toeristische vallen verzilveren op de goedgelovigheid en gebrek aan lokale kennis van de reizigers. New Yorkers zou niet dromen van uit eten in dergelijke plaatsen; je moet ofwel niet! Het loont dus wees avontuurlijk en reiken in de individuele buurten voor een echte authentieke NYC eetervaring!

Straatvoedsel

Niets onderscheidt New York meer van andere Amerikaanse steden dan de verbazingwekkende hoeveelheid voedsel gekookt en geserveerd op de straten. Beginnend met de duizenden hotdog staat op bijna elke hoek van de straat (probeer Hallo Berlijn op 54e en vijfde voor de best beoordeelde worstjes), zijn de mogelijkheden eindeloos. Mensen tocht naar Jackson Heights in Queens voor een beet van de beroemde arepas van de Arepa dame. Vers gekookt Indiase Ontbijtschotel worden geserveerd voor een schijntje op de stand van de NY Ontbijtschotel in Washington Square Park. De Trinidad/Pakistaanse Trinipak kar op de 43ste en zesde. Danny Meyer, de beroemde restauranthouder, heeft een hamburger staan ("Shake Shack") in Madison Square Park, alsmede een nieuwe locatie op de upper west side. De halal aanbod in midtown zijn legendarische (Kwik-maaltijd op de 45e en zesde; Kip Guy/Halal kip op de 53ste en zesde en vele anderen). Meeste karren serveren lunch (vanaf ongeveer elf in de ochtend tot vijf of zes 's avonds) en verdwijnen na donker, dus kijk voor een kar in de buurt van u, ruiken wat koken en genieten van een warm en vaak smakelijke lunch voor een paar dollar (een maaltijd kost overal van ongeveer $2-8). In de ochtenden, uit over 6 AM - 10 AM, de straten zijn bezaaid met koffie karren die verkopen koffie, croissants, bagels en Deens gebak en zijn goed voor een goedkoop ontbijt: kleine koffie en een bagel voor een dollar of zo. Vele verkopers verkopen van 10u tot 19U keuzes voor lunch en diner, met inbegrip van hotdogs, hamburgers, gyros en halal. Andere straatverkopers verkopen Italiaanse ices, pretzels, ijs en geroosterde pinda's. Ook rond te kijken voor de koffie-vrachtwagen (vaak gevonden in unnion Square), dessert vrachtwagen, evenals de Belgische wafel truck die zwerven rond de stad.

Doe het zelf

New Yorks vele markten en kruidenierszaken zorg bereiden van je eigen voedsel interessant en gemakkelijk. Bijna elke supermarkt, deli of bodega heeft een Graanpreparaten sectie waar kunt u uw eigen salade (Let op, u wordt geladen door het pond!) of gezouten voedingsmiddelen zoals burrito's, taco's, curry's en rijst, lasagne, pasta's, vooraf bereid of vers-en-klare broodjes en vele andere soorten voedsel kopen. Whole Foods heeft vijf locaties van de New York City, allen met een verscheidenheid van levensmiddelen, en een schone plek om te zitten en eten maar elke supermarkt zal genoeg om weg te nemen naar het park of uw hotelkamer voor een goedkope maaltijd. Hebt u een plaats om te koken, vindt u vrijwel elke soort voedsel in New York al hebt om te reizen naar de buitenste wijken voor etnische ingrediënten. De meeste supermarkten hebben Thaise, Chinese en Indische sauzen smaak toevoegen aan uw pot, en velen, vooral in upper Manhattan, hebben de ingrediënten die nodig zijn voor een Mexicaanse of Midden-Amerikaanse maaltijd, maar ga naar Chinatown voor de beste Chinese ingrediënten, Little India in Murray Hill voor Indiase ingrediënten, Flushing voor alle dingen Chinees of Koreaans, Jackson Heights voor Peruaanse, Ecuadoraans en Indische , Flatbush en Crown Heights voor Jamaicaanse, Williamsburg voor Kosher, Greenpoint voor Poolse of Brighton Beach voor Russische en Oost-Europese. Vragen rond waar je van uw favoriete etnische ingrediënten krijgen kunt en u vindt reizen rond in lokale buurten een lonende ervaring. Er is ook een Trader Joe's op het plein van de unnion voor goedkope maar heerlijke supermarkt koopt. Western rundvlees supermarkten bieden meer voedsel van verschillende etnische groepen dan gemiddelde supermarkten.