Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Napels AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Napels

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Napels. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Napels.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Napels met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Napels.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Napels dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Napels!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Napels

Luchthaven - Napels

C/o Aeroporto Capodichino , Capodochino, 80100

Luchthaven Napels Informatie

Napels in Italië, is de hoofdstad van de regio Campania. De stad is de derde meest bevolkte gemeente (stad zelf) van Italië, maar de tweede metropool, na Milaan. Het werd opgericht tussen de 7de en 6de eeuw voor Christus door de Grieken en Neapolis, waardoor new city werd genoemd. Het historische centrum van Napels heeft verdiend de benaming van de UNESCO World Heritage Site. Het is een van de grootste historische stadscentra in de wereld, en zijn trots zijn de 448 historische en monumentale kerken, het hoogste aantal in de wereld voor één stad.

Zeker, de stad heeft een slechte reputatie betreffende de maffia, Prullenbak crisis (het ergste is eigenlijk meer dan) en sommige delen van de stad zijn verarmd, maar als je nog verder dan dat kijkt en door excersising een beetje voorzichtig, u een bruisende stad met genoeg vindt te zien en te doen, een stad waar de grote toestroom van toeristen zoals in Rome , Venetië, Florence etc... hebben niet gebeurd (voor nu) en dus de stad behouden veel van zijn oorspronkelijke cultuur, zodat u voor een bezoek aan een verborgen juweeltje slechts 2 uur ten zuiden van Rome hebben toegestaan. Zijn grondgebied, met name de iconische aanblik van de Golf van Napels (maar ook de Vesuvius, de muziek, etc.) is aantoonbaar een van de meest krachtige symbolische beelden van Italië.

Districten

Napels is een enorme stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen — hebben een blik bij elk van hen.

Napels gebruikt om te worden onderverdeeld in 30 quartieri (buurten), nochtans vandaag deze buurten houd niet veel administratieve gebruiken maar worden nog steeds gebruikt door de lokale bevolking om te verwijzen naar de delen van de stad. Tegenwoordig is de stad is verdeeld in 10 gemeenten. Deze pagina wordt echter Napels verdeeld in 5 districten en regio's op het punt van mening van de reiziger.


Centro Storico (historische centrum)
Een labyrint van geschiedenis gebouwd in meerdere lagen één termijn over de andere en Napels voornaamste toeristische attractie. Met uitstekende pizzeria's barouque kerken, ondergrondse Grieks-Romeinse ruïnes, beroemde straten zoals Spaccanapoli met winkels verkopen van traditionele Napolitaanse kerststal cijfers, mozzarella, kostuums en souvenirs en een bruisend nachtleven en de sfeer maakt dit gratis-of-charge levend museum een must zie onder de most ziet van Napels.

Agnano
Een vulkanische krater beroemd en goedgekeurd door de Romeinen en de Grieken voor de warmwaterbronnen, nu een van de centra van Napolitaanse plezier met één van de grootste discotheken van de stad en één van de grootste sportieve centra van Napels. Ook te vinden binnen het gebied zijn thermale baden, de ruines van de Romeinse baden, de la Grotta del Cane een mofetta en de thuisbasis van vele vulkanische verschijnselen en de Astroni krater een WWF oase.

Posillipo en Chiaia
Met Romeinse ruïnes, zowel op het land als onder water, het beroemde uitzicht op Napels, een wandeling langs de zee met donker blauwe water contrasteren met meeuwen zat op de witte skerries, Norman kasteel Castel dell'Ovo, barouque kerken, maken paleizen en tuinen dit één van de meest charmante bestemmingen van Napels.

Arenella en Vomero
Een leuke wijk bezaaid met bomen, meer kerken en kastelen en villa's.

San Carlo all'Arena
Leuke wijk met piazze per begraafplaats en de grootste monumentale Paleis van Napels, het Ospedale L'ampiezza Reale dei Poveri (Bourbon Hospice voor de armen).

Klimaat

Het klimaat van Napels, Italië valt onder de categorie van "Middellandse Zee," wat betekent dat de winters zijn mild en regenachtig, terwijl de zomers warm en droog zijn. Napels ook in aanmerking komt als een "subtropisch" klimaat aangezien de gemiddelde zomerdagen een gemiddelde van 73º F (23º C registreren).

Krijgen

Met het vliegtuig

Napels wordt bediend door de luchthaven van Napels, ook bekend als Capodichino Airport (NAP). Werken aan de gang zijn, maar voor het moment dat de luchthaven het is niet gediend met een spoorwegsysteem.

Vanaf de luchthaven kunt u een bus nemen voor 3 euro (Alibus genoemd) heeft twee haltes alleen: Stazione Centrale (centraal station) en Piazza Municipio, in de buurt van de haven van de belangrijkste veerboot (molo Beverello). U kunt uw kaartje op de bus kopen. Verdere verbindingen worden weergegeven op deze pagina van de officiële website van de luchthaven. Sommige nota's: The Alibus ticket is €4 als je bij de chauffeur op de bus kopen. Bespaar €1 door de aankoop van het op de luchthaven of bij het Stazione Centrale van één van de winkels. Merk ook op dat de Stazione Centrale-halte niet direct buiten het station is-het is ongeveer 200m of zo beneden Piazza Giuseppe Garibaldi. Het is moeilijk/onmogelijk om te zien de halte vanaf het station vanwege bouw obstakels. Sluit het station door de McDonalds, steek de straat (Corso Novara) en hoofd in de naamloze voetgangers straat die parallel Piazza Giuseppe Garibaldi (Vermijd de mensen verkopen twijfelachtige verkregen iPads). De bushalte zullen aan uw linkerkant.

Hebt u tijd om te sparen, kun je de 3S-bus die u naar de dezelfde stopt als de Alibus voor een goedkopere prijs brengt. Het verschil is dat de Alibus heeft beperkte stopt, maar de 3S brengt u naar de achterstraatjes leidt tot het Stazione helemaal blijven in de haven en een winkelcentrum. Ook is de Alibus airconditioned terwijl meeste 3S bussen niet zijn.

Beware van illegale, niet-geautoriseerde taxi's en iedereen die je direct kan benaderen. Geautoriseerde taxi's zijn duidelijk zichtbaar bij de uitgang; vaste tarieven bestaan voor een aantal bestemmingen, en moeten duidelijk worden vermeld in de cabine. Zorg ervoor dat ze voordat ze op de cabine en dreigen te bellen met de politie ("polizia") moet de taxichauffeur probeert terug te duwen.

Met de trein

Het centraal station ligt dat Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Station, aangesloten op de metro-systeem van Napels. De bussen R2 of 601 van het Piazza Garibaldi tegenover het treinstation vindt u binnen drie blokken van de veerboten in Stazione Marittima. Andere stations zijn Mergellina, een prachtig Art Déco gebouw en de Campi Flegrei.

Per boot

Cruiseschepen aanleggen in Stazione Marittima, een grote terminal, gelegen middenin het centrum van de stad, in de buurt van Piazza Municipio.

MedMar Group opereert verscheidene grote veerboot/passagiersschepen die Napels met Sardinië (Olbia), Corsica (Porto-Vecchio), Tunesië (Tunis) en de Eolische eilanden verbinden. Deze reizen meestal laat in de late namiddag of avond en de volgende ochtend op hun bestemming aankomen.

Tirrenia Navigazione werkt een overnachting veerdienst die twee verschillende routes, één naar Sardinië (Cagliari) en de andere naar Sicilië (Palermo heeft).

Omzeilen

Wees gewaarschuwd: het is mogelijk dat verkeer in Napels extreem zware, gewoon om te vergelijken: zeer gelijkaardig aan New Yorks. Verkeer rond het treinstation is noten. Voordat u de straat oversteken, Let op de lokale bevolking. Het idee is om ter plaatse van een gat in het verkeer en beginnen over en hopelijk mensen zullen stoppen.

Er zijn verschillende manieren om te zien van Napels en het omliggende gebied. Deze omvatten door taxi, trein/metro, bus.

Taxi's zijn de snelste manier om te zien van Napels, maar ook de duurste. Voordat je in een taxi, door ervoor te zorgen dat het in licentie is gegeven. Gelicentieerde taxi's krijgen een stad kuif op de deur en het nummer van een taxi. Ook, zorg dan dat heeft een meter. Bedrijfsvoorschrift, gelicentieerde taxi's moeten het weergeven van een lijst van vooraf afgesproken tarieven in een aantal talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans). Controleer de aanwezigheid van dergelijke tarieven en ga akkoord met hen alvorens de reis te beginnen.

U zal worden verrast hoe gemakkelijk kunt u rond te voet, ook. Interessante plekken zijn bijna op elke hoek en de meeste afstanden – vooral in het (historische) centrum – zijn klein en gemakkelijk in een kwestie van minuten kunnen worden gelopen.

Met het openbaar vervoer op land

Het is vrij moeilijk om een duidelijk beeld van het openbaar vervoer in Napels, aangezien verschillende lijnen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven. Toch kan men kopen een dagelijkse pass voor € 3,60 geldig op alle voertuigen. Met een ticket van € 1,30, in plaats daarvan kunt u reizen voor 90 minuten op zoveel lijnen als u wilt (Bus, metro, funicolare). Deze pas is onder de vlag van Unico Campania, die grote geïntegreerde kaarten van de diverse regels in de stad op hun website heeft.

Metropolitana di Napoli. Er zijn drie lijnen van ondergrondse metro in Napels. Veel metrostations zijn beschouwd als fijne voorbeelden van hedendaagse architectuur en artistieke stedelijke decoratie, die deel uitmaken van het project Stazioni dell'Arte. Ze zijn over het algemeen veiliger dan het andere openbaar vervoer, omdat ze worden altijd gecontroleerd door camera's en veiligheidsagenten. Maar de metro loopt niet regelmatig, dus vertrouw niet op het bent u in een haast. De belangrijkste:
Linea 1, recentelijk gebouwd verbindt het centrum van de stad naar de heuvel kwartalen, zoals Vomero en het gebied van ziekenhuizen.
Linea 2, veel ouder, verbindt de drie belangrijkste treinstations met Pozzuoli. De tracks worden gedeeld met de gewone railway
Linea 6, een nieuwe lichte metro Fuorigrotta verbinden Mergellina.

Funicolare. Het metro-bedrijf opereert ook vier kabelbanen: drie van hen het stadscentrum verbinden met Vomero, de laatste verbindt Mergellina met Posillipo.

Trams. ANM exploiteert drie tramlijnen (1, 2 en 4), waarvan één langs de kust van Castelnuovo - Garibaldi (Centraalstation gaat).

Bussen. ANM ook bediend alle buslijnen in Napels, waarvan de meeste rond zijn. Napels lijdt aan een ernstig probleem van verkeersopstopping en bussen zijn meestal overvol, dus als je kunt (tenzij in de avond of in het weekend) proberen ze te vermijden. Een ander punt om op te merken is dat in tegenstelling tot in Rome, tickets niet op bussen verkocht worden. De busmaatschappij toegewezen personeel om te controleren als een passagier een ticket heeft. De medewerkers zijn berucht voor targeting op toeristen die onbekend met het systeem van ticket-verkoop zijn. Zodra ze zien de toeristen krijgen in een bus, zullen ze vragen om te zien een ticket. Maakt niet uit hoeveel uitleggen u, zij zullen aandringen op het uw paspoort eerste en vervolgens dat u hoeft te betalen van een boete van 41.2 Euro. Als u niet betaalt, zal ze dreigen te bellen met de politie. Nogmaals, als je kunt, probeer te voorkomen dat een bus nemen.

Wat te doen in Napels

Napels heeft een overvloed aan bezienswaardigheden en activiteiten die haar jaarlijkse toeristen te wachten staan. Er is geen manier om ze hier allemaal te noemen, maar hieronder zijn enkele van de meest populaire dingen om te doen in Napels:

Stop bij het Piazza del Plebiscito, die in de buurt van de Golf van Napels en tussen het Koninklijk Paleis in het Oosten en de kerk van San Francesco di Paola naar het westen zit. Colonnades rekken langs de randen, en er zijn vele beroemde gebouwen op korte loopafstand. Af en toe zal openluchtconcerten openbaar worden gehouden op het piazza.

Bezoek Lake Agnano, die niet een meer maar ooit was. Het meer, die de krater van de nu uitgestorven vulkaan van Agnano bezet, werd drooggelegd in 1870. Op de zuidelijke rand van "de meer" vindt u natuurlijke zwavel-damp Baden en een grot Grotta del Cane nabijgelegen genoemd.

Het bijwonen van een voetbalwedstrijd in Stadio San Paolo, het thuisveld van het lokale team, genaamd de Napoli (voetbal). Het stadion was eerst in 1959 gebouwd maar in 1989 voor het hosten van het Wereldkampioenschap voetbal 1990 gerenoveerd. Het is het derde-hoogste capaciteit stadion in Italië, houden meer dan 60.000.

Ontspan in de Villa Comunale, een park aan de baai gebouwd op land heroverd van de zee. Het park dateert terug naar de 2 en maakte oorspronkelijk de koninklijke tuin van koning Ferdinand I der Beide Siciliën. Het park heeft veel groen, een speeltuin en een mini roller-ijsbaan de Anton Dohrn Aquarium, die werd gebouwd in de jaren 1870.

Een ander park om te ontspannen in is de Villa Caprile in het kwartaal Vomero. U vindt veel bomen en bloementuinen samen met een neoklassieke huis dat dateert uit 1819. Het park is vernoemd naar Ferdinand I's vrouw die hertogin van Floridia was. Op de gronden, u kunt ook het bezoeken van de hertog van Martina nationale Museum van keramiek.

De Centro Sub Campi Flegrei is een duiken/snorkelen centrum instellen op de kust van de Golf van Napels. Het is niet ver van de offshore Phlegraean eilanden en ligt binnen de grenzen van het Archeologische Park van Caligula, dat de site is van onderwater archeologische vondsten bekend als de verzonken Pompeii. Het duikcentrum is het hele jaar geopend.

Bijwonen van de Open Air Cinema Festival tijdens de zomer in de Viale del Poggio di Capodimonte. Het is "cinema onder de sterren", die in een amfitheater omgeven door een stuwmeer plaatsvindt.

Een rondleiding van de stad of in de buurt van locaties, hetzij te voet, door limo, door motor scooter, met de eigen auto of met de fiets. Er zijn stedelijke routes naar het historische centrum, het panoramische Vomero kwartaal en door de hele stad. Er zijn gevestigd in Napels dagtochten naar nabijgelegen Vesuvius, Pompeii, de ruïnes van Herculaneum en langs de prachtige kust van Amalfi. Ook kun je een ondergrondse tour van de catacomben van San Gennaro, om te zien de overblijfselen van de oude christelijke graven.

Ervaar het leven als een lokaal, door de ogen van een lokale. Ga naar Napels en omgeving op een unieke manier.

Kopen

Napels is beroemd om zijn outdoor markten en de kleine winkels (de stad heeft een indrukwekkend hoge aantal) en dat is waar veel toeristen verkiezen te verteren allermeest hun tijd winkelen. Het heeft echter ook andere detailhandelszaken van de nota, zoals winkelcentra en wijn leveranciers. Kunt u dure, luxe artikelen, zeldzame antiquiteiten, handgemaakte kleding en souvenirs, en enkel over iets anders zoekt in Napels — en veel daarvan tegen prijzen die veel lager dan in West-Europese landen.

Een selectie van enkele van de populairste en meest waardevolle plaatsen om te winkelen terwijl touring Napels is hieronder gegeven:

La Torretta markt, blokken van de VS bevinden. Ambassade in het Mergellina district, is een overdekte markt met zowel kraampjes en aangrenzende winkels. Hier vindt u een overvloed aan verse producten, kazen en vlees, verse zeevruchten, een pasta winkel genaamd Casa del Tortellino, een brood-winkel en een chocolade winkel bij de ingang. U kunt ook pick-up bloem boeketten, wijn en schoonmaakproducten.

Via San Gregorio Armeno is een smal steegje in Napels Centro Storico die Engelse toeristen vaak naar als Kerstmis Alley verwijzen. Hier vindt u dat de beroemde Napolitaanse kerststal ingesteld te koop; prachtig bewerkte beeldjes van hout of terracotta en handgemaakte manger-cribs. Ook kunt u andere ambachtelijke producten zoals representaties van Pulcinella en Napolitaanse tamboerijnen. De via is het hele jaar door geopend en is erg populair bij toeristen.

Poggioreale is de grootste markt in alle Napels, met een totaal van 566 kraampjes. Het wordt nogal druk, maar als u vroeg in de ochtend aankomt, kunt u winkelen "met meer elbow room." De meest opvallende attractie hier is schoeisel, en de markt heet vaak schoen Alley. Er zijn koopjes te vinden op handtassen, schoenen en laarzen. Mocht u vinden flauw van uren van hard winkelen, is het goed om te weten dat leveranciers on-site Verkoopmanager water, koffie en diverse snacks.

De antiekmarkt van Napels loopt langs Napels kustpromenade bekend als Lungomare, oftewel een voet-verkeer-alleen straat verplaatsend één van de mooiste delen van Napels. Hier vindt u een ongelooflijk uitgebreid scala aan antiek dat letterlijk uren volledig verkennen kunt nemen.
De vlooienmarkt van Napels is geopend slechts tweemaal per jaar, meestal één keer in April en eenmaal in November. Het is gelegen in het zeer grote Mostra d'Oltremare convention center.

De Scriptura lederen Shop, aan de Via San Sebastiano, is de verkoper van een traditionele stijl van Florentijnse lederen producten, met inbegrip van laptoptassen, albums, dagboeken, portefeuilles en riemen.

Ik Coloniali biedt u heerlijke Italiaanse wijn en chocolade, terwijl Grangusto wijn verkoopt én het, samen met volledige maaltijden, in de bar en het restaurant serveert.

Op de Via Toledo vindt u winkels verkopen de meest modieuze Italiaanse kleding merken. Op Spaccanapoli zijn er vele high-end verkooppunten, kostuums, schoenen en sieraden verkopen.

Het nummer een winkelcentrum in Napels is de gigantische Centro Commerciale Auchan op Via Argine. Hier vindt u een bijna uitputtende scala aan goederen alles handig onder één dak samengebracht.

New York City is thuis op een aantal van de mooiste musea van de kunst in het land, en in Manhattan, vindt u de fraaiste van allemaal. Het Metropolitan Museum of Art in Central Park heeft grote bedrijven die een aantal collecties vertegenwoordigen, elk van die rangen in zijn categorie onder het beste in de wereld. Binnen dit één gebouw vindt u wellicht's werelds mooiste collectie van Amerikaanse kunst, periode kamers, duizenden Europese schilderijen, met inbegrip van Rembrandts en Vermeers, de grootste collectie Egyptische kunst buiten Cairo, een van's werelds mooiste islamitische kunstcollecties, Aziatische kunst, Europese beeldhouwkunst, middeleeuwse en Renaissance kunst, antiquiteiten uit de hele oude wereld en nog veel meer. Alsof dat alles nog niet genoeg was, het Metropolitan ook werkt het The Cloisters, gelegen in Fort Tryon Park in Upper Manhattan, herbergt een verzameling van middeleeuwse kunst en bevat elementen van vijf middeleeuwse Franse kloosters en andere monastieke sites in Zuid-Frankrijk in haar beroemde tuinen.

Is in de buurt van de Metropolitan, in de Upper East Side, het Guggenheim Museum. Hoewel meer beroemd om haar architectuur dan de collectie het zijn gastheren, de spiraal galerijen ideaal voor het tentoonstellen van kunstwerken. In de buurt is ook het Whitney Museum of American Art, met een collectie van hedendaagse Amerikaanse kunst. In Midtown Manhattan, het Museum van de moderne Art(MoMA), bezit de meest uitgebreide collectie van moderne kunst in de wereld, en is zo groot dat zij moeten worden meerdere bezoeken om te zien alle van de werken tentoongesteld, waaronder Sterrennacht van Van Gogh en Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, evenals een uitgebreide industriële design collectie. Midtown is ook de thuisbasis het Paley Center for Media, een museum gewijd aan televisie en radio, met inbegrip van een enorme database van schedules. Onbekend naar sommige Harlem, voorheen bekend als de zwarte Mekka van Amerika, is de thuisbasis van de belangrijke bezienswaardigheden van New York stad zoals de Apollo Theater en 125th. Ook vindt u de Studio Museum en de hedendaagse kunstgaleries zoals Tatiana Pagés Gallery.

In Brooklyn's Prospect Park is het Brooklyn Museum of Art het tweede grootste art museum van de stad met uitstekende collecties van Egyptische kunst, Assyrische reliëfs, 19e-eeuwse Amerikaanse kunst en kunst uit Afrika en Oceanië, onder andere dingen. Long Island City in Queens is huis aan een aantal musea, waaronder de PS1 Contemporary Art Center, een filiaal van het Museum of Modern Art en het Museum van de Moving Image, die vitrines films en televisie kunst.

Wetenschap en technologie

In New York City bezit geen museum een slingering over kinderen zoals het American Museum of Natural History in de Upper West Side van Manhattan. Met de Hayden Planetarium, ongelooflijke astronomie exposities, dierlijke diorama's, vele zeldzame en mooie edelstenen en minerale monsters, antropologie zalen en een van de grootste collecties van dinosaur skeletten in de wereld, biedt die plaats tal van prachtige bezienswaardigheden.

In de buurt van Times Square in het Theater District neemt de Intrepid Sea, Air & Space Museum een pier op de Hudson rivier, met het vliegdekschip Intrepid gedokt hier en houden van sommige ongelooflijke ambachtelijke voor lucht- en ruimtevaart.

Over in de Flushing wijk Queens, op grond van de voormalige World's Fair, is de New York Hall van wetenschap, waarin de grote zaal van de beurs en nu vol hands-on exposities voor kinderen om van te genieten.

Een andere opvallende museum is het Museum van de doorvoer gelegen in een verlaten station in Downtown Brooklyn. De oude metro auto's zijn een echte traktatie en het museum is een must als je in New York met jonge geitjes (en goed de moeite waard het zelfs als u niet bent).

Parken

Hoewel het beeld dat veel mensen van Manhattan hebben is eindeloze wolkenkrabbers en verpakte trottoirs, de stad beschikt ook over vele prachtige parken, variërend van kleine vierkantjes tot de 850 hectare Central Park, en er zijn moeite waard parken in elke borough. Uit de standpunten van de New Jersey Palisades van Fort Tryon Park in Upper Manhattan, naar de grand Pelham Bay Park in The Bronx, en de beroemde Flushing Meadow Park in Corona, Queens, site van het US Open tennistoernooi, is er meer dan genoeg om elke bezoeker bezig houden. En bijna elk park is een geweldige plek om te rusten, lezen, of gewoon ontspannen en Bekijk de streaming verleden mensen. Om meer te weten over New York City parken, kijk naar de website van New York City Department of Parks & recreatie en de WikiTravel-pagina's voor elk stadsdeel.

Merk op dat met uitzondering van speciale evenementen, alle NYC parken zijn gesloten 1 AM – 6 AM. Ook als een herinnering aan jongeren, is het illegaal om te beklimmen van bomen in het park in New York City.

Wat te doen

Een algemene woord van advies over bezienswaardigheden in New York:

Toeristen besteden vaak hun hele vakantie in New York staan in regel (of zoals New Yorkers zeggen, "standing on line"). Dit is vaak niet nodig; Er zijn meestal alternatieven. Bijvoorbeeld, kan men kiezen te vermijden van het Empire State Building gedurende de dag (het is open, en lege, laat, tot middernacht of 2 AM in het weekend in de zomer), slaat u de Statue of Liberty in het voordeel van de Staten Island Ferry en wegblijven van het Guggenheim op maandag (het is een van de enige musea open die dag). Er is ook geen reden zich in lijn voor een Broadway show als u reeds een ticket met een toegewezen stoel. Als je liever, een drankje in de buurt krijgen en terug dichter bij gordijn tijd, komen wanneer u direct wandelt in. De regels voor bus tours kan absurd omdat toeristen die alle lijken te hebben van de exacte dezelfde route - die op een bus in de ochtend in Times Square is krijgen, voor de Statue of Liberty uitstappen, en op de oostzijde in de middag eindigen. Waarom niet naar de binnenstad in de ochtend, en opslaan van Midtown voor de middag? U zal uzelf bedanken voor het vermijden van de drukte. Ook begrijpen dat bussen de langzaamste manier zijn te gaan crosstown in Midtown Manhattan tijdens de piekuren, en taxi's zijn niet veel beter. Vaak bent u beter af op voet of de metro nemen.

Kopen

New York is aantoonbaar de modehoofdstad van de Verenigde Staten, en is een grote shopping bestemming voor mensen over de hele wereld. De stad beschikt over een ongeëvenaarde aanbod van speciaalzaken, warenhuizen en boetieks. Sommige buurten bogen op meer winkelen opties dan de meeste andere Amerikaanse steden en zijn beroemd geworden als consument bestemmingen. Om het even wat dat u eventueel wilt kopen kan worden gevonden in New York, met inbegrip van kleding, camera's, computers en toebehoren, muziek, muziekinstrumenten, elektronische apparatuur, art supplies, sportartikelen, en allerlei soorten levensmiddelen en keukenapparatuur.

Straatverkopers

In New York City is het gebruikelijk dat straatverkopers instellen op de stoep, dicht bij de stoeprand, tabellen en objecten verkopen. Ze zijn verplicht tot het verkrijgen van een vergunning voor het uitvoeren van deze activiteit, maar het is legaal. Aankoop van deze leveranciers is over het algemeen legitieme, hoewel merknaam goederen kopen van deze leveranciers (vooral dure kleding en films) ziek geadviseerd is als de producten die worden verkocht goedkope imitatie producten worden kunnen. Het wordt beschouwd als veilig minder duur om goederen te kopen van deze leveranciers, maar meest accepteert geen betaling per credit card, dus je moeten zal om geld te brengen. Voorzichtig zijn met name een straatverkoper die niet uit een tabel (met name leveranciers die u met hun koopwaar in een aktentas tot) verkoopt deze goederen zijn vrijwel zeker goedkope imitatie producten.

Eten

New York heeft, zoals je van de Big Apple, alle eten opties gedekt verwachten zou en u vindt bijna elk type van voedsel beschikbaar en elke keuken van de wereld vertegenwoordigd. Er zijn tientallen van duizenden restaurants aan alle smaken en budgetten, variërend van groezelig $0.99-een-slice pizza gewrichten tot $500-a-plate prix fixe sushi en exclusieve Michelin-ster eetgelegenheden. Elke hoek van de stad en de DIY maaltijden zijn duizenden delis, bodegas en kruidenierszaken dot gemakkelijk en goedkoop te vinden. Straatvoedsel komt in verschillende smaken, variërend van de alomtegenwoordige New York hotdog leveranciers aan de vele karren met Midden-Oosterse keuken op straathoeken in midden van de stad. Echter in de Mid stad wees op uw hoede van restaurants en bars zowel onmiddellijk op/nabij Times Square, of in de buurt van het Empire State Building - zijn veel toeristische vallen verzilveren op de goedgelovigheid en gebrek aan lokale kennis van de reizigers. New Yorkers zou niet dromen van uit eten in dergelijke plaatsen; je moet ofwel niet! Het loont dus wees avontuurlijk en reiken in de individuele buurten voor een echte authentieke NYC eetervaring!

Straatvoedsel

Niets onderscheidt New York meer van andere Amerikaanse steden dan de verbazingwekkende hoeveelheid voedsel gekookt en geserveerd op de straten. Beginnend met de duizenden hotdog staat op bijna elke hoek van de straat (probeer Hallo Berlijn op 54e en vijfde voor de best beoordeelde worstjes), zijn de mogelijkheden eindeloos. Mensen tocht naar Jackson Heights in Queens voor een beet van de beroemde arepas van de Arepa dame. Vers gekookt Indiase Ontbijtschotel worden geserveerd voor een schijntje op de stand van de NY Ontbijtschotel in Washington Square Park. De Trinidad/Pakistaanse Trinipak kar op de 43ste en zesde. Danny Meyer, de beroemde restauranthouder, heeft een hamburger staan ("Shake Shack") in Madison Square Park, alsmede een nieuwe locatie op de upper west side. De halal aanbod in midtown zijn legendarische (Kwik-maaltijd op de 45e en zesde; Kip Guy/Halal kip op de 53ste en zesde en vele anderen). Meeste karren serveren lunch (vanaf ongeveer elf in de ochtend tot vijf of zes 's avonds) en verdwijnen na donker, dus kijk voor een kar in de buurt van u, ruiken wat koken en genieten van een warm en vaak smakelijke lunch voor een paar dollar (een maaltijd kost overal van ongeveer $2-8). In de ochtenden, uit over 6 AM - 10 AM, de straten zijn bezaaid met koffie karren die verkopen koffie, croissants, bagels en Deens gebak en zijn goed voor een goedkoop ontbijt: kleine koffie en een bagel voor een dollar of zo. Vele verkopers verkopen van 10u tot 19U keuzes voor lunch en diner, met inbegrip van hotdogs, hamburgers, gyros en halal. Andere straatverkopers verkopen Italiaanse ices, pretzels, ijs en geroosterde pinda's. Ook rond te kijken voor de koffie-vrachtwagen (vaak gevonden in unnion Square), dessert vrachtwagen, evenals de Belgische wafel truck die zwerven rond de stad.

Doe het zelf

New Yorks vele markten en kruidenierszaken zorg bereiden van je eigen voedsel interessant en gemakkelijk. Bijna elke supermarkt, deli of bodega heeft een Graanpreparaten sectie waar kunt u uw eigen salade (Let op, u wordt geladen door het pond!) of gezouten voedingsmiddelen zoals burrito's, taco's, curry's en rijst, lasagne, pasta's, vooraf bereid of vers-en-klare broodjes en vele andere soorten voedsel kopen. Whole Foods heeft vijf locaties van de New York City, allen met een verscheidenheid van levensmiddelen, en een schone plek om te zitten en eten maar elke supermarkt zal genoeg om weg te nemen naar het park of uw hotelkamer voor een goedkope maaltijd. Hebt u een plaats om te koken, vindt u vrijwel elke soort voedsel in New York al hebt om te reizen naar de buitenste wijken voor etnische ingrediënten. De meeste supermarkten hebben Thaise, Chinese en Indische sauzen smaak toevoegen aan uw pot, en velen, vooral in upper Manhattan, hebben de ingrediënten die nodig zijn voor een Mexicaanse of Midden-Amerikaanse maaltijd, maar ga naar Chinatown voor de beste Chinese ingrediënten, Little India in Murray Hill voor Indiase ingrediënten, Flushing voor alle dingen Chinees of Koreaans, Jackson Heights voor Peruaanse, Ecuadoraans en Indische , Flatbush en Crown Heights voor Jamaicaanse, Williamsburg voor Kosher, Greenpoint voor Poolse of Brighton Beach voor Russische en Oost-Europese. Vragen rond waar je van uw favoriete etnische ingrediënten krijgen kunt en u vindt reizen rond in lokale buurten een lonende ervaring. Er is ook een Trader Joe's op het plein van de unnion voor goedkope maar heerlijke supermarkt koopt. Western rundvlees supermarkten bieden meer voedsel van verschillende etnische groepen dan gemiddelde supermarkten.