Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Cataniafontanarossa AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Cataniafontanarossa

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Cataniafontanarossa. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Cataniafontanarossa.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Cataniafontanarossa met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Cataniafontanarossa.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Cataniafontanarossa dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Cataniafontanarossa!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Cataniafontanarossa

Luchthaven - Catania-fontanarossa

Aeroporto Fontanarossa, Catania, Sicilia, Catania

Sicily - Catania - Railway

Viale Raffaello Sanzio 22 , Catania

Sicily Catania Via Antonello Da Messina

Via Antonello Da Messina N° 45 , Aci Castello ,, Catania, 95021

Sicily - Catania - Port

Via Cardinale Dusmet Snc, Catania, 95121

Sicily - Catania - Via San Giuseppe

Via Fontanarossa, Snc, Catania, 95121

Luchthaven Cataniafontanarossa Informatie

Catania is een stad gelegen aan de oostelijke kust van Sicilië, gelegen aan de voet van de Etna, de grootste vulkaan van Europa. Het is de tweede grootste stad van Sicilië met het bereiken van één miljoen inwoners, een belangrijke transport hub, economisch centrum en een studentenstad, waar u zult genieten van een drukke binnenstad en een actief nachtleven metropool. Catania is ook bekend om zijn bijzondere barokke architectuur en stedenbouw (de binnenstad is een World Heritage Site, samen met alle het Val di Noto), gevolgen van de grote aardbeving van 1693 waarna de stad worden herbouwd moest, zoals de meeste van de Oost-Sicilië.

De stad heeft een geschiedenis die teruggaat 2700 jaar, gedomineerd door verschillende culturen (Grieken, Romeinen, Arabieren, Noormannen, Spaans, etc.) en was een rijke handelscentrum, voornamelijk te wijten aan de poort. Nogmaals, sinds de jaren 70, de stad economie groeit als het stedelijk gebied en de voorsteden, maken Catania een grote stedelijke centrum, vooral tussen de vulkaan en de zee. Vandaag, zelfs als u er de meeste vindt van de grootste commerciële centra in Europa (vooral Etnapolis); de 17e eeuwse binnenstad is nog steeds het centrum van het dagelijkse leven.

Catania ligt onder de grootste actieve vulkaan in Europa en vele malen in het verleden heeft verwoest. Dientengevolge, is Catania een plaats waar vind je een grote verscheidenheid van het landschap en architectuur, een heleboel vuile gebouwen en ook een heleboel verlaten huizen, vooral in de bergen. Echter, aangezien de stad is een World Heritage Site, een heleboel renovaties doorgevoerd.

Vandaag, voelt je in Catania een mix van nostalgie en "joie de vivre", vooral 's nachts of tijdens festivals.

Siciliaanse barok

De belangrijkste eigenschap van deze stad is haar architectuur, die voornamelijk barokke is. Het belangrijkste kenmerk van de barok architectuur is haar theatraliteit. Deze stijl domineerde Europa in de 17e eeuw als gevolg van de Reformatie/capaciteitsopbouwende-reformation waar de verklaring een van grandeur was. De voorgaande stijl was Renaissance, terwijl de slagen neoclassicisme was. De drie belangrijke functies zijn een in de omgeving van bovenmatige hoeveelheid detail (beelden, veel goud, kolommen en pilasters, slingers en kransen enz), gevels die groter is dan het schip (om gek de kijker ongeveer de grootte) en fresco's, vaak met trompe-l'œil. Barok van Catania heeft een aantal unieke functies zoals het gebruik van donkere lavasteen (basalt), de Bell in de gevel zelf en groteske maskers en putti.


Hoe om te praten
Siciliaanse vroeger hier de voertaal voor eeuwen, zoals de Siciliaanse cultuur is geïsoleerd op een eiland. Zelfs in Catania, zult u opmerken dat Italiaans en Siciliaanse (zoals Palermo, Catania heeft zijn eigen dialect) in sommige buurten, met name in innerlijke gebieden, terwijl de meeste mensen voornamelijk Italiaans in het centrum van de stad spreken.


Wat te zien in Catania

De barokke plein Piazza del Duomo is aantrekkelijk, levendig en bevat de olifant fontein - het symbool van de stad en de ingang van de elegante via Etnea, de belangrijkste winkelstraat.

Het opleggen van de aangrenzende Normandische kathedraal (Duomo) en een bezoek waard

De markten van het voedsel en vissen net onder het Piazza del Duomo zijn een levendige en kleurrijke plek om te bezoeken. Deze vismarkt is de drukste en meest exotische van over de hele van Sicilië en door de Britse TV-kok Rick Stein is bestempeld als de beste vismarkt in de wereld. Maandag tot en met zaterdagochtend alleen.

Via Etnea - de belangrijkste winkelstraat, noorden uitvoeren vanaf de Piazza del Duomo heeft het grootste deel van het imposante gebouw van de stad en is bezig in de gehele dag en avond. Veel van de kerken. Deze weg is het equivalent van Las Ramblas in Barcelona, dus 's avonds de lokale bevolking hun kleren zondag zetten en op een ontspannen lopen tempo langs deze weg.

Piazza Stesicoro, het oorspronkelijke centrum met ruïnes van de Roman Amphitheatre. Het is ook de ingang aan de belangrijkste markt (Mercato de la Fiera) die een bezoek waard. Bovendien is het een van de belangrijkste bus-naven.

Teatro Massimo, een 19e eeuwse operagebouw in Piazza Teatro, dat de belangrijkste bijeenkomst voor de lokale jongeren is. De omgeving is dus zeer levendige en drukke per nacht.

Taormina, een beroemde wereldstad, worden beide prachtige en de ultieme middeleeuwse stad boven op een berg.

Wat te doen


St. Agata Festival 3 dag lang religieuze festival gewijd aan St. Agata (patroonheilige van Catania) altijd de 1e week van februari. Verwachten enorme drukte (100.000 +), nooit eindigende vuurwerk, parades, straatvoedsel en meer. Boek ruim van tevoren als u wilt zien van deze ongelofelijke gebeurtenis. Veel locals verlaten de stad, maar dat betekent niet dat u het ten minste eenmaal niet zien.

Neem een tour naar Mt. Etna. Er zijn veel verschillende tour bedrijven rond de stad met alle over dezelfde tarieven en routes. De meeste hotels/Jeugdherbergen kunt u boeken een goeie die meestal u op van uw accommodaties halen zal.

Bezoek de La Plaja de steden lange zandstrand strand net buiten de stad. Neem bus D-EST en ontvang van op "La Plaja" ontvang je ziek moet betalen om in de verschillende stranden, maar het zal omvatten een stoel en paraplu. De zijn veel strandbars serveren van eten en drinken op en neer van het strand.