Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen of annuleren
Laagste Prijs Garantie

Bespaar tot 50% op autoverhuur

Laagste Prijs Garantie
Alle prijzen zijn inclusief

Onze prijzen zijn inclusief CDW, diefstal cascoverzekering, luchthaventoeslag, belastingen etc.

Alle prijzen zijn inclusief

Luchthaven Bergamo AUTOVERHUUR | Huurwagen Luchthaven Bergamo

Vind een goedkope huurauto met Express Auto Huren in Luchthaven Bergamo. Kijk niet verder, wij bieden hier U een all-inclusieve prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer Uw reisdatums. Dan krijgt U een eenvoudige real-time overzicht waar U alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken in Luchthaven Bergamo.

GEEN PROBLEMEN MET VERZEKERINGEN!

Als U boekt met ons heeft U geen problemen na aankomst in Luchthaven Bergamo met extra verzekeringen of andere verkoop trucs. Onze prijzen zijn over het algemeen inclusief; all-risk verzekering, diefstal verzekering, aansprakelijkheids verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. De all-risk verzekeringen hebben meestal een eigen risico tussen de 300 en 1500 euro en deze eigen risico kunt U ook afkopen voor een klein bedrag tijdens U boeking online. Wat ook belangrijk is dat U een reservering kunt veranderen of opzeggen tot 24 uur voor het ophalen van de auto in Luchthaven Bergamo.

BETERE PRIJZEN DAN ALS U DIRECT BOEKT

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden in Luchthaven Bergamo dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf. Kijk zelf op hun website en U zult zien dat onze prijzen lager zijn dan op hun site. Het verschil kan oplopen tot 40% goedkoper. Wij werken met meer dan 1100 autoverhuur bedrijven over de hele wereld. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen in Luchthaven Bergamo!

Onze populairste bestemmingen in Luchthaven Bergamo

Bergamo

Via San Bernardino N. 133/a, Bergamo, 24126

Bergamo - Borgo Palazzo

Via Paleocapa 3 C/o Central Parking , Bergamo, 24121

Luchthaven - Bergamo

Via Aeroporto 13, Bergamo, 24050, Lombardia

Bergamo -stadio Atleti Azzurri D'italia

Via San Bernardino Nr 133/a , Bergamo, 24126

Luchthaven Bergamo Informatie

Bergamo is een schilderachtige stad in Lombardije Italië's.

Begrijpen

Bergamo is een mooi stadje van ongeveer 120.000 mensen genesteld in de uitlopers van de Alpen. Alom geprezen als een stad van zeldzame schoonheid, is Bergamo beroemd om zijn rijkdom aan kunstschatten en betoverende middeleeuwse sfeer. Het is een echte leven-verhaal van twee steden: Città Bassa, de drukke en moderne lagere stad, en Città Alta, de bovenstad met haar rijke erfgoed van kunst en geschiedenis.

Krijgen

Met het vliegtuig

Bergamo is de locatie van de luchthaven Orio al Serio International (IATA: BGY) (telefoonnummer: + 39 035 326 323), een luchthaven georiënteerde rond prijsvechters (Discount_airlines_in_Europe). ATB no.1 bus naar de stad zijn €5.00 voor 24-uurs ticket, €3 per reis en €7,00 voor een ticket met 3 dagen. Er is een ticketautomaat bij de bushalte, of kan je de tickets op kantoor van de toeristische informatiepunt. Kunt u schemaa's en route kaarten op de site van ATB de lokale openbaar vervoer-autoriteit.

Cabines duurt ongeveer 15 minuten, maar zijn vrij duur gezien de lengte van de reis - kosten rond de €15 (€21 na 21:00 in de avond).

Merk op dat bussen zowel onbetrouwbaar en niet punctueel kunnen. U zou beter de no.1 stad bus 30 of 45 minuten duren voordat de tijd die je eigenlijk moeten worden op de luchthaven.

Met de trein

Milaan is ongeveer 50 minuten rijden met de trein. Er is geen treinstation op de luchthaven in Bergamo. De 1-airport-bus naar Bergamo stad, nemen ongeveer 20 minuten, laat je gewoon tegenover het treinstation. Uit Bergamo stad regelmatig treinen naar Milaan, Lecco en Brescia, Verona en Venetië. U kunt planningen en tarieven op de website van de Italiaanse spoorwegen. Er is geen bagagebewaring op het station, maar kunt u uw tassen enkel 50 meter buiten de automatische links bagage achter Urban Center (toeristische informatie punt) en achter de McDonald's. Alternatief, kunt u hen in de luchthaven, maar het is nogal traag en werkt alleen in de overdag. Als u op de luchthaven bent en uw bestemming Milaan of Venetië is, neem enkel één van de regelmatige coaches. Maar wees gewaarschuwd dat de autostrada aansluiten van Bergamo en Milaan een heleboel vrachtwagens draagt en krijgt gemakkelijk verstopt - vertrouw niet daarom op het 'vermelde' reistijd vooral doordeweeks. Een alternatief is het nemen van de bus in Bergamo (zie hierboven) en neem de trein.

Met de bus

Er rijden regelmatig bussen naar Milaan. U kunt planningen en tarieven op de website van Autostradale. De reis duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de verkeerssituatie. De bushalte in Bergamo is gelegen in de buurt van het treinstation en er is een item waar vragen kunnen worden aangebracht. Hier vindt u een zeer interessante dienst: een Mini elektrische auto en elektrische Fietsverhuur waarmee voor een bezoek aan de bovenstad zonder beperking van de verkeersregels verkeer en vervuiling. Het huren van een auto is mogelijk voor slechts €5 per uur of €39 per dag.

Omzeilen

De stad is niet groot, en allermeest naar de bezienswaardigheden comfortabel kan worden gezien op de voet. Om uit de Città Bassa tot kan de Città Alta heel vermoeiend op voet, echter te wijten aan de steile en kronkelende straatjes, maar er is een funicolare (of kabelbaan) koppeling van de twee delen van de stad. U ziet een kaart van busroutes, schemaa's en tarieven op de website van de lokale massadoorgang autoriteit [8] (in het Italiaans). Het ticket dat u voor de kabelspoorweg aanschaft is geldig gedurende 75 minuten en u kunt hetzelfde ticket voor reizen in het netwerk, met inbegrip van de kabelspoorweg naar San Vigilio hergebruiken. Wandelen van het treinstation naar het Città Alta funicular station is prettig en duurt ongeveer 20-30 minuten. U kunt ook lopen van Città Alta naar San Vigilio in plaats van de kabelbaan, die zal bieden u geweldig uitzicht op de omliggende gebieden, evenals de schilderachtige straatjes en huizen langs de weg.

Wat te zien in Bergamo

De Piazza Vecchia - het hart van de oude stad, het weergeven van een mix van middeleeuwse en Renaissance architectuur. Piazza Vecchia is het echte hart van de stad. Haar schoonheid en het evenwichtige aandeel van volumes en regels die het onvergetelijk zijn niet het gevolg van het genie van sommige architect, maar zijn te wijten aan haar vormgeven door generaties van Bergamask mensen, in een opeenvolging van kunst en geschiedenis. Uw oog wordt onmiddellijk gevestigd op de mooie witmarmeren Contarini fontein in het centrum, en de uitlijning van de gebouwen langs de twee zijden stuurt je gezicht naar het Palazzo della Ragione (Paleis van de rede) aan het einde van het plein. De gevel van dit twaalfde eeuwse gebouw wordt gedomineerd door de symbolische Leeuw van Venetië, een herinnering aan de eeuwen van historische, culturele en economische betrekkingen tussen de twee steden. Staan hoog in een hoek is de Civic Tower, ook bekend als de "Campanone", of grote bell, een landmark geïnfundeerd met maatschappelijke betekenis, zoals blijkt uit de 180 keer die de grote klok luidt iedere avond ter gelegenheid van de oude avondklok. Dit plein was de zetel van de politieke en bestuurlijke macht tot in de negentiende eeuw, en is over het hoofd gezien door Palazzo del Podestà, de residentie van de Venetiaanse heersers en het stadhuis, die kan worden geïdentificeerd door zijn indrukwekkende marmeren gevel en die vandaag herbergt de openbare bibliotheek.

De kerk van Santa Maria Maggiore. Met zijn rijke historische en artistieke erfgoed de basiliek is het belangrijkste gebouw in de stad, en het eens werd gehouden in dergelijke achting dat het stond bekend als de "kapel van de stad". Toen besloten werd tot de bouw van de kerk, deels om te voldoen aan een gelofte gemaakt tijdens een uitbraak van de zwarte dood, koos het volk van Bergamo een centraal gelegen en gemakkelijk toegankelijke plaats op de site van de kleine kerk van Santa Maria. Werk begon in 1137 volgens het project van een weinig bekende "Master Frido", wiens beeltenis wordt gedacht wordt vertegenwoordigd door de buste van een gebaarde man die wordt weergegeven boven de apsis. De kerk, ooit gebruikt voor dopen, diende ook als een zaal voor civic assemblages. Naar het midden van de veertiende eeuw, Giovanni da Campione kreeg de taak van het opbouwen van een monumentale portaal aan de noordzijde. Hij ontwierp een veranda ondersteund door rode marmeren leeuwen, aangevuld met een driezijdige loggia met een standbeeld van St. Alexander te paard, waaraan een cusped Tabernakel werd toegevoegd aan het einde van de eeuw. De Zuid-veranda wordt in plaats daarvan ondersteund door witte marmeren leeuwen. De prachtige Romaanse interieur werd later omgezet door weelderige barokke decoraties.

De Colleoni kapel (Cappella Colleoni) - de Colleoni kapel (als het mausoleum heet vandaag), gebouwd tussen 1471 en 1475, is een echt juweeltje, die, hoewel opgericht in eerder een krappe locatie, lekkernijen en charmeert met haar verfijnde wisselwerking met polychroom marmer en gevel decoraties. Met verwijzingen naar zijn leven en persoonlijke eigenschappen, wordt de bezoeker uitgenodigd om te ontdekken de glorie van Bartolomeo Colleoni. Het interieur wordt gedomineerd door een ruiterstandbeeld van de condottiere bovenop twee sarcofagen, boven elkaar. Bartolomeo Colleoni houdt een stokje van de opdracht, het origineel van welke leugens langs zijn lichaam in het graf. De pracht van Amadeo de sculpturen en de fresco's van Giovan Battista Tiepolo moet niet aandacht afleiden van de zeer mooie graftombe van zijn dochter Medea, op de linker muur, die haar beroemde vader in zijn eeuwige slaap begeleidt.

De Campanone. Het duurt slechts dertig seconden te bewonderen van één van de meest ongewone weergaven in Bergamo. Dit is in feite de keer dat de nieuwe lift in de toren van de Civic in Piemont, in het hart van de Upper Bergamo, duurt te voltooien de rit van dertig meter naar de top. De lift is gemaakt volledig van glas, zoals zijn de muren binnen die het reizen. Als u omhoog tussen de eeuwenoude muren zijn vervoerd, je het gevoel dat u neemt een reis door de geschiedenis, een reis die met een spectaculair uitzicht over de daken en de monumenten van de oude stad eindigt. De toren, die heeft een totale hoogte van 53 meter, dateert uit de dertiende eeuw, toen het werd gebouwd door de machtige Suardi-familie. Vervolgens doorgegeven aan de gemeente van Bergamo en werd gekend als de toren van de Civic. De Bergamask mensen de voorkeur te noemen het de toren van de Campanone of gewoon, Campanone, vanwege haar grote bell die voor eeuwen heeft cadenced geschiedenis van de stad, tolheffing om te bellen naar de vergaderingen van de burger, de mensen bij elkaar komen wanneer een vijand was in de buurt van of te waarschuwen voor een brand. De Campanone nog ringen 180 keer elke nacht, bestendigen op oude aangepast wanneer het tolled een avondklok 10 pm, waarschuwing mensen dat de poorten sluiten en hen de kans geven om invoeren voordat ze werden opgesloten voor de nacht.

De doopkapel het gebouw heeft een zeer oude oorsprong en werd gebouwd in 1340 binnen de basiliek van Santa Maria Maggiore, die toentertijd een doop kerk was. Mooie beelden van de veertiende-eeuwse beeltenis van de deugden kunnen worden gevonden in smalle niches op de zijkanten van het achthoekige gebouw; binnen zijn er prachtige marmeren basreliefs uitbeelden van episodes uit het leven van Jezus, en de doopvont. Open alleen voor dopen.

De Rocca - een ommuurde bolwerk die een museum herbergt. De negentiende-eeuwse sectie van de historische Museum van Bergamo is opgezet, sinds 7 mei 2004, in een gebouw binnen de donjon van het Rocca, gebouwd onder de Venetiaanse overheersing aan de artillerymen. De tentoonstelling is ingedeeld in secties en begint met de komst van de Franse troepen in Bergamo (kerst-1796). Het raakt aan, tot 1870, de belangrijkste kwesties met betrekking tot de gebeurtenissen die in de provincie Bergamasque met betrekking tot Lombard of nationale geschiedenis Italië plaatsvonden. Het doel van het project is te bieden van een weergave die is zo volledig mogelijk te zijn van de periode van 1797-1870, door middel van gediversifieerde talen en rekeningen. De tentoonstelling omvat reconstructies van instellingen, multimedia stations en roerende toelichtingsbladen alsmede materiële rekeningen genomen uit beide museumcollecties en collecties die behoren tot de stad en de provinciale instellingen of zelfs tot particulieren.

De Cittadella de Cittadella is wat er overblijft van een vesting, gebouwd door de familie Visconti, wanneer zij de regel op Bergamo opgelegd.

Donizetti Theater dit theater is vernoemd naar de grote componist ter gelegenheid van de feestelijkheden ter herdenking van de honderdste verjaardag van zijn geboorte in 1897. Een romantische monument voor Donizetti, omgeven door een vijver en een kleine tuin, vindt u naast het theater. Het Donizetti Theater gastheren prestigieuze evenementen zoals het Jazz Festival van Bergamo, de Arturo Benedetti Michelangeli International Piano Festival van Bergamo en de Gaetano Donizetti Muziek Festival van Bergamo.

Teatro Sociale in het voorjaar van 2009, twee eeuwen na zijn inauguratie in 1808, het Teatro Sociale heropend voor het publiek met een rijke kalender van shows en optredens door grote kunstenaars nadat voorbeeldige restauratie werd uitgevoerd.

De Archeologie Museum (Museo Archeologico)

Het Science Museum (Museo Civico di Scienze)

Het Donizetti Museum (Museo Donizettiano), Via Arena 9. Gewijd aan een van de meest beroemde zonen van Bergamo, de componist Gaetano Donizetti. Als gevolg van de opening van een nieuwe afdeling van het museum gewijd aan muziekinstrumenten gevestigd in het Museo Donizettiano nu twee kamers van de veertiende tot de zestiende-eeuws gebouw, eigendom van de Misericordia Maggiore, bekend als "Palazzo della Misericordia". Het interieur van de kamer van de centrale receptie, gewijd aan het leven en werk van Donizetti, is fraai versierd met neoklassieke fresco's die dateren uit 1802, die het werk van de schilder Bonomini en zijn assistenten. Paolo Vincenzo Bonomini (1756-1839), ook bekend onder de naam van Borromini, is het best bekend voor de reeks van schilderijen, getiteld Danza Macabra in de kerk van S.Grata in Borgo Canale. De collectie wordt nog steeds bewaard in de absis van de kerk en is een bezoek meer dan waard.

De Accademia Carrara, een van de belangrijkste collecties Noord-Italië van middeleeuwse, Renaissance en de barok schilderijen.

GAMeC, van de stad galerij van moderne en hedendaagse kunst, die meestal verschillende interessante tentoonstellingen gastheren. GAMeC de permanente collectie bestaat uit drie hoofdonderdelen: de Spajani collectie, bestaande uit ongeveer veertig meesterwerken van moderne kunst (met inbegrip van producties van Balla, Boccioni, de Chirico, Kandiskij en Morandi); de collectie Manzù, die de beeldhouwer aan de stad Bergamo - waarin sculpturen, schilderijen, tekeningen en gravures - geschonken en de Stucchi-collectie, samengesteld uit ongeveer twintig schilderijen die de status van Europese kunst tussen de jaren vijftig en de zestig, met bijzondere aandacht voor de meesters van Art informele (inclusief Burri, Faurtier en Hartung) opbrengen. Daarnaast bezit het Museum schilderijen van de meester van de jaren dertig als Sironi en werken van hedendaagse kunstenaars zoals Alviani, Basilico, Beecroft, Catellan, Cucchi, Fabre, Man, Vitorne en Xhafa.

Museo Storico dell'Età Veneta - Il ' 500 interactief biedt een fascinerende reis langs de 16e eeuw tussen Bergamo en Venetië. De getuigenissen van het verleden - schilderijen, manuscripten, kaarten en documenten - zij komen tot leven en worden zintuiglijke ervaring van verschillende media, om het maken van een nieuwe manier van het vertellen van de geschiedenis: een combinatie tussen kennis, spel, intellect en emoties.

Museo Bernareggi en Museo e tesoro della Cattedrale

Orto botanico Lorenzo Rota, The Botanical Garden is een gemeentelijke organisatie opgericht in 1972. De oorspronkelijke instelling presenteerde innovatieve ideeën als het geprobeerd te reconstrueren van de natuurlijke habitat van de lokale flora, onderstrepen de oorspronkelijke naam 'Giardino Botanico Bergomense' en zijn verwijzing naar Lorenzo Rota (1855-1918), de eerste chroniqueur van de flora van de Italiaanse provincie Bergamo. Alpine soorten werden met name begunstigde, zowel krijt als zuur typen en jarenlang de botanische tuinen bijna uitsluitend een alpine botanische tuinen werden beschouwd.

New York City is thuis op een aantal van de mooiste musea van de kunst in het land, en in Manhattan, vindt u de fraaiste van allemaal. Het Metropolitan Museum of Art in Central Park heeft grote bedrijven die een aantal collecties vertegenwoordigen, elk van die rangen in zijn categorie onder het beste in de wereld. Binnen dit één gebouw vindt u wellicht's werelds mooiste collectie van Amerikaanse kunst, periode kamers, duizenden Europese schilderijen, met inbegrip van Rembrandts en Vermeers, de grootste collectie Egyptische kunst buiten Cairo, een van's werelds mooiste islamitische kunstcollecties, Aziatische kunst, Europese beeldhouwkunst, middeleeuwse en Renaissance kunst, antiquiteiten uit de hele oude wereld en nog veel meer. Alsof dat alles nog niet genoeg was, het Metropolitan ook werkt het The Cloisters, gelegen in Fort Tryon Park in Upper Manhattan, herbergt een verzameling van middeleeuwse kunst en bevat elementen van vijf middeleeuwse Franse kloosters en andere monastieke sites in Zuid-Frankrijk in haar beroemde tuinen.

Is in de buurt van de Metropolitan, in de Upper East Side, het Guggenheim Museum. Hoewel meer beroemd om haar architectuur dan de collectie het zijn gastheren, de spiraal galerijen ideaal voor het tentoonstellen van kunstwerken. In de buurt is ook het Whitney Museum of American Art, met een collectie van hedendaagse Amerikaanse kunst. In Midtown Manhattan, het Museum van de moderne Art(MoMA), bezit de meest uitgebreide collectie van moderne kunst in de wereld, en is zo groot dat zij moeten worden meerdere bezoeken om te zien alle van de werken tentoongesteld, waaronder Sterrennacht van Van Gogh en Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, evenals een uitgebreide industriële design collectie. Midtown is ook de thuisbasis het Paley Center for Media, een museum gewijd aan televisie en radio, met inbegrip van een enorme database van schedules. Onbekend naar sommige Harlem, voorheen bekend als de zwarte Mekka van Amerika, is de thuisbasis van de belangrijke bezienswaardigheden van New York stad zoals de Apollo Theater en 125th. Ook vindt u de Studio Museum en de hedendaagse kunstgaleries zoals Tatiana Pagés Gallery.

In Brooklyn's Prospect Park is het Brooklyn Museum of Art het tweede grootste art museum van de stad met uitstekende collecties van Egyptische kunst, Assyrische reliëfs, 19e-eeuwse Amerikaanse kunst en kunst uit Afrika en Oceanië, onder andere dingen. Long Island City in Queens is huis aan een aantal musea, waaronder de PS1 Contemporary Art Center, een filiaal van het Museum of Modern Art en het Museum van de Moving Image, die vitrines films en televisie kunst.

Wetenschap en technologie

In New York City bezit geen museum een slingering over kinderen zoals het American Museum of Natural History in de Upper West Side van Manhattan. Met de Hayden Planetarium, ongelooflijke astronomie exposities, dierlijke diorama's, vele zeldzame en mooie edelstenen en minerale monsters, antropologie zalen en een van de grootste collecties van dinosaur skeletten in de wereld, biedt die plaats tal van prachtige bezienswaardigheden.

In de buurt van Times Square in het Theater District neemt de Intrepid Sea, Air & Space Museum een pier op de Hudson rivier, met het vliegdekschip Intrepid gedokt hier en houden van sommige ongelooflijke ambachtelijke voor lucht- en ruimtevaart.

Over in de Flushing wijk Queens, op grond van de voormalige World's Fair, is de New York Hall van wetenschap, waarin de grote zaal van de beurs en nu vol hands-on exposities voor kinderen om van te genieten.

Een andere opvallende museum is het Museum van de doorvoer gelegen in een verlaten station in Downtown Brooklyn. De oude metro auto's zijn een echte traktatie en het museum is een must als je in New York met jonge geitjes (en goed de moeite waard het zelfs als u niet bent).

Parken

Hoewel het beeld dat veel mensen van Manhattan hebben is eindeloze wolkenkrabbers en verpakte trottoirs, de stad beschikt ook over vele prachtige parken, variërend van kleine vierkantjes tot de 850 hectare Central Park, en er zijn moeite waard parken in elke borough. Uit de standpunten van de New Jersey Palisades van Fort Tryon Park in Upper Manhattan, naar de grand Pelham Bay Park in The Bronx, en de beroemde Flushing Meadow Park in Corona, Queens, site van het US Open tennistoernooi, is er meer dan genoeg om elke bezoeker bezig houden. En bijna elk park is een geweldige plek om te rusten, lezen, of gewoon ontspannen en Bekijk de streaming verleden mensen. Om meer te weten over New York City parken, kijk naar de website van New York City Department of Parks & recreatie en de WikiTravel-pagina's voor elk stadsdeel.

Merk op dat met uitzondering van speciale evenementen, alle NYC parken zijn gesloten 1 AM – 6 AM. Ook als een herinnering aan jongeren, is het illegaal om te beklimmen van bomen in het park in New York City.

Wat te doen

Een algemene woord van advies over bezienswaardigheden in New York:

Toeristen besteden vaak hun hele vakantie in New York staan in regel (of zoals New Yorkers zeggen, "standing on line"). Dit is vaak niet nodig; Er zijn meestal alternatieven. Bijvoorbeeld, kan men kiezen te vermijden van het Empire State Building gedurende de dag (het is open, en lege, laat, tot middernacht of 2 AM in het weekend in de zomer), slaat u de Statue of Liberty in het voordeel van de Staten Island Ferry en wegblijven van het Guggenheim op maandag (het is een van de enige musea open die dag). Er is ook geen reden zich in lijn voor een Broadway show als u reeds een ticket met een toegewezen stoel. Als je liever, een drankje in de buurt krijgen en terug dichter bij gordijn tijd, komen wanneer u direct wandelt in. De regels voor bus tours kan absurd omdat toeristen die alle lijken te hebben van de exacte dezelfde route - die op een bus in de ochtend in Times Square is krijgen, voor de Statue of Liberty uitstappen, en op de oostzijde in de middag eindigen. Waarom niet naar de binnenstad in de ochtend, en opslaan van Midtown voor de middag? U zal uzelf bedanken voor het vermijden van de drukte. Ook begrijpen dat bussen de langzaamste manier zijn te gaan crosstown in Midtown Manhattan tijdens de piekuren, en taxi's zijn niet veel beter. Vaak bent u beter af op voet of de metro nemen.

Kopen

New York is aantoonbaar de modehoofdstad van de Verenigde Staten, en is een grote shopping bestemming voor mensen over de hele wereld. De stad beschikt over een ongeëvenaarde aanbod van speciaalzaken, warenhuizen en boetieks. Sommige buurten bogen op meer winkelen opties dan de meeste andere Amerikaanse steden en zijn beroemd geworden als consument bestemmingen. Om het even wat dat u eventueel wilt kopen kan worden gevonden in New York, met inbegrip van kleding, camera's, computers en toebehoren, muziek, muziekinstrumenten, elektronische apparatuur, art supplies, sportartikelen, en allerlei soorten levensmiddelen en keukenapparatuur.

Straatverkopers

In New York City is het gebruikelijk dat straatverkopers instellen op de stoep, dicht bij de stoeprand, tabellen en objecten verkopen. Ze zijn verplicht tot het verkrijgen van een vergunning voor het uitvoeren van deze activiteit, maar het is legaal. Aankoop van deze leveranciers is over het algemeen legitieme, hoewel merknaam goederen kopen van deze leveranciers (vooral dure kleding en films) ziek geadviseerd is als de producten die worden verkocht goedkope imitatie producten worden kunnen. Het wordt beschouwd als veilig minder duur om goederen te kopen van deze leveranciers, maar meest accepteert geen betaling per credit card, dus je moeten zal om geld te brengen. Voorzichtig zijn met name een straatverkoper die niet uit een tabel (met name leveranciers die u met hun koopwaar in een aktentas tot) verkoopt deze goederen zijn vrijwel zeker goedkope imitatie producten.

Eten

New York heeft, zoals je van de Big Apple, alle eten opties gedekt verwachten zou en u vindt bijna elk type van voedsel beschikbaar en elke keuken van de wereld vertegenwoordigd. Er zijn tientallen van duizenden restaurants aan alle smaken en budgetten, variërend van groezelig $0.99-een-slice pizza gewrichten tot $500-a-plate prix fixe sushi en exclusieve Michelin-ster eetgelegenheden. Elke hoek van de stad en de DIY maaltijden zijn duizenden delis, bodegas en kruidenierszaken dot gemakkelijk en goedkoop te vinden. Straatvoedsel komt in verschillende smaken, variërend van de alomtegenwoordige New York hotdog leveranciers aan de vele karren met Midden-Oosterse keuken op straathoeken in midden van de stad. Echter in de Mid stad wees op uw hoede van restaurants en bars zowel onmiddellijk op/nabij Times Square, of in de buurt van het Empire State Building - zijn veel toeristische vallen verzilveren op de goedgelovigheid en gebrek aan lokale kennis van de reizigers. New Yorkers zou niet dromen van uit eten in dergelijke plaatsen; je moet ofwel niet! Het loont dus wees avontuurlijk en reiken in de individuele buurten voor een echte authentieke NYC eetervaring!

Straatvoedsel

Niets onderscheidt New York meer van andere Amerikaanse steden dan de verbazingwekkende hoeveelheid voedsel gekookt en geserveerd op de straten. Beginnend met de duizenden hotdog staat op bijna elke hoek van de straat (probeer Hallo Berlijn op 54e en vijfde voor de best beoordeelde worstjes), zijn de mogelijkheden eindeloos. Mensen tocht naar Jackson Heights in Queens voor een beet van de beroemde arepas van de Arepa dame. Vers gekookt Indiase Ontbijtschotel worden geserveerd voor een schijntje op de stand van de NY Ontbijtschotel in Washington Square Park. De Trinidad/Pakistaanse Trinipak kar op de 43ste en zesde. Danny Meyer, de beroemde restauranthouder, heeft een hamburger staan ("Shake Shack") in Madison Square Park, alsmede een nieuwe locatie op de upper west side. De halal aanbod in midtown zijn legendarische (Kwik-maaltijd op de 45e en zesde; Kip Guy/Halal kip op de 53ste en zesde en vele anderen). Meeste karren serveren lunch (vanaf ongeveer elf in de ochtend tot vijf of zes 's avonds) en verdwijnen na donker, dus kijk voor een kar in de buurt van u, ruiken wat koken en genieten van een warm en vaak smakelijke lunch voor een paar dollar (een maaltijd kost overal van ongeveer $2-8). In de ochtenden, uit over 6 AM - 10 AM, de straten zijn bezaaid met koffie karren die verkopen koffie, croissants, bagels en Deens gebak en zijn goed voor een goedkoop ontbijt: kleine koffie en een bagel voor een dollar of zo. Vele verkopers verkopen van 10u tot 19U keuzes voor lunch en diner, met inbegrip van hotdogs, hamburgers, gyros en halal. Andere straatverkopers verkopen Italiaanse ices, pretzels, ijs en geroosterde pinda's. Ook rond te kijken voor de koffie-vrachtwagen (vaak gevonden in unnion Square), dessert vrachtwagen, evenals de Belgische wafel truck die zwerven rond de stad.

Doe het zelf

New Yorks vele markten en kruidenierszaken zorg bereiden van je eigen voedsel interessant en gemakkelijk. Bijna elke supermarkt, deli of bodega heeft een Graanpreparaten sectie waar kunt u uw eigen salade (Let op, u wordt geladen door het pond!) of gezouten voedingsmiddelen zoals burrito's, taco's, curry's en rijst, lasagne, pasta's, vooraf bereid of vers-en-klare broodjes en vele andere soorten voedsel kopen. Whole Foods heeft vijf locaties van de New York City, allen met een verscheidenheid van levensmiddelen, en een schone plek om te zitten en eten maar elke supermarkt zal genoeg om weg te nemen naar het park of uw hotelkamer voor een goedkope maaltijd. Hebt u een plaats om te koken, vindt u vrijwel elke soort voedsel in New York al hebt om te reizen naar de buitenste wijken voor etnische ingrediënten. De meeste supermarkten hebben Thaise, Chinese en Indische sauzen smaak toevoegen aan uw pot, en velen, vooral in upper Manhattan, hebben de ingrediënten die nodig zijn voor een Mexicaanse of Midden-Amerikaanse maaltijd, maar ga naar Chinatown voor de beste Chinese ingrediënten, Little India in Murray Hill voor Indiase ingrediënten, Flushing voor alle dingen Chinees of Koreaans, Jackson Heights voor Peruaanse, Ecuadoraans en Indische , Flatbush en Crown Heights voor Jamaicaanse, Williamsburg voor Kosher, Greenpoint voor Poolse of Brighton Beach voor Russische en Oost-Europese. Vragen rond waar je van uw favoriete etnische ingrediënten krijgen kunt en u vindt reizen rond in lokale buurten een lonende ervaring. Er is ook een Trader Joe's op het plein van de unnion voor goedkope maar heerlijke supermarkt koopt. Western rundvlees supermarkten bieden meer voedsel van verschillende etnische groepen dan gemiddelde supermarkten.