München Luchthaven AUTOVERHUUR | Huurwagen München Luchthaven

Vind je goedkope autoverhuur met Express Auto Huren in Luchthaven München Franz Josef Strauss. Kijk niet verder, wij bieden hier u een all inclusive prijsvergelijking tussen meerdere autoverhuur merken. Vul uw gewenste pick-up locatie in en selecteer uw reisdatums. Dan krijgt u een eenvoudig real-time overzicht waar u alle autoverhuur bedrijven kunt vergelijken.

Vanwege onze grote volumes kunnen wij huurauto's goedkoper aanbieden dan wanneer je direct boekt met het autoverhuurbedrijf in Luchthaven München Franz Josef Strauss. We hebben van kleine tot grote auto s, SUVs of huur een exotische voertuig. Wacht niet meer en neem een kijkje naar onze autoverhuur aanbiedingen!

Centrum van de stad van München (Altstadt betekenis "historische city center") is gemakkelijk bevaarbaar met alle gemakkelijk te vinden door reizigers must-sees. Het ligt in het hart van München, waar ogen staren op architectonische meesterwerken zoals het Neues Rathaus en de Frauenkirche, en proeven van het prachtige Hofbräu bier al die tijd luisteren naar "Neem Me Home Country Roads" in het Hofbräuhaus. Aangezien alle suburban treinen, metro's en trams hebt ten minste één apparaat in de nabijheid van München center, het is een geweldige plek om elke dag sightseeing te beginnen.

Een must see in München

  • Odeonsplatz, Odeonsplatz (metro U3 en U6: '' Odeonsplatz''). De Odeonsplatz is een plein aan de zuidkant van de boulevard Ludwigstraße breed en noordelijke begin van het historische stadscentrum. Het bestaat uit de Italiaanse hoog-barok stijl Theatijnen kerk (Theatinerkirche) naar het Oosten, het veld Marshals' Hall (Philipp) naar het zuiden, en de residentie van München (Münchner Residenz) ten oosten van het plein.
  • Nieuwe stadhuis/Glockenspiel (Neues Rathaus), Marienplatz 8 (S-Bahn en metro U3 en U6: '' Marienplatz''). M-V 10:00-17:00. Tijdens de zomer, een vreemd gezicht verschijnt meerdere keren per dag (11:00, 12:00, 17:00, 21:00) op de Marienplatz. Honderden toeristen beginnen hun nek hemelwaarts om te zien de Glockenspiel werken zijn magie op de voorgevel van de New City Hall (Neues Rathaus) uitrekt. Als de automatische uurwerk cijfers komen om te dansen, gape het spel van de klokken en de toeristen. Maar het klokkenspel is echt een kunstwerk - het was gebouwd van handgemaakte onderdelen lang voordat automatisering het modewoord van de dag was, en het is nog steeds hypnotiserende spelmanieren. Terwijl kijken naar de glockespiel van Mariensplatz uiteraard gratis is, klimmen de klokkentoren van het stadhuis niet.
  • Mariensäule (Kolom van Mary), Mariensplatz (S-Bahn en metro U3 en U6: '' Marienplatz''). Een gouden standbeeld op een kolom, gelegen in het midden van de Marienplatz. Het standbeeld werd gebouwd ter ere van de Maagd Maria om te vieren het sparen van de stad van de Zweden in de Dertigjarige Oorlog.
  • Oud gemeentehuis (Altes Rathaus), Marienplatz 15 (S-Bahn en metro U3 en U6: '' Marienplatz''), ☎ + 49 89 294001, [1]. Dagelijks 10:00-17:00. Gebouwd in 1474 en herbouwd na de Tweede Wereldoorlog in de oorspronkelijke staat. Vandaag herbergt het een Speelgoedmuseum (Spielzeugmuseum). Buiten vindt u een standbeeld van Juliet (Romeo's Juliet) die een geschenk van München zusterstad Verona is.

Speciale plaatsen om te kopen

  • Viktualienmarkt— deze grote openlucht markt verkoopt alles van soep tot noten. Net buiten de Marienplatz blijven generaties van markt families havik hun waren van dezelfde locatie. Er zijn open lucht fruit en plantaardige staat vergelijkbaar zijn met die verspreid over de stad, evenals gesloten stands en het hele jaar door trinket winkeltjes. Vroeg in de ochtend en laat in de middag op de weg van en naar het werk, München vrouwen stoppen door de markt te halen iets van eten - tijdens de middag, die het is een beetje trager en dus beter voor het doorbladeren.
  • Kaufingerstraße & Neuhauser Straße— gelegen tussen Marienplatz en Stachus, het is een van de belangrijkste winkelstraten van München. Dit is de plek om te gaan voor middelgrote scala aan high-end kleding retail, er zijn echter veel meer winkels dan alleen kledingwinkels als de grote retailers Karstadt en Kaufhof.